peri majestic the real

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Δεν είναι ότι δεν ξέρει καλά Ελληνικά. Δεν είναι ότι δεν ξέρει καλά την πολιτική. Επίσης δεν είναι ο μοναδικός δηλωμένος ομοφυλόφιλος πάνω στην γη. Ο τύπος αυτός είναι χαζός!!! Έχει πρόβλημα στο νοητικό!!! Δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει αυτό οι φίλοι αναγνώστες. Αν βγάλεις το κέλυφος του Gay ή του Αμερικανόδουλου από πάνω του αρχίζεις να βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα πάντα γύρω του είναι στημένα και κάποιοι το "διασκεδάζουν". Είναι μια υπόθεση φούσκα για τα πολιτικά πράγματα της χώρας...Kυριολεκτικά τα μνημόνια και η είσοδος στο ΔΝΤ έχουν κάνει τρομερό κακό στην λειτουργία της χώρας...Eίναι εφιαλτική η κατάσταση....Ακόμα και η ανεπάρκεια του Νικολάκη στο ΠΑΣΟΚ είναι κρίκος της ίδιας αλυσίδας...

 ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΒΕΡΑ

4 σχόλια:

  1. Νομιζα οτι ζουσα σε τριτοκοσμικη χωρα , σε μια ιδιότυπη μπανανια...
    Τωρα γνωριζω οτι ζω σε ... μπανανοφλουδα.
    Ευχομαι να τουμπαρουν ΟΛΑ η μαλλον να τα τουμπαρουμε ολα οσο ειναι ακομη καιρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οχι δε φταίει η ομορφιά μου, κι οι τρόποι μου οι κουνιστοί, ούτε και ο παιδικός μου φίλος ο Γιωργάκης που χαιδευόμαστε μικροί". Τζίμης Πανούσης, ένα τραγούδι για το χειμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βέρα είναι στό δεξί;
    Και απορούμε γιατί τα ζούμε αυτά; Ας ξεκινήσει κάποιος από τόν εαυτόν του,και θα αντιληφθεί,γιατί τα ζούμε..
    Μπράβο μπράβο! Δέν είμαι "ρατσιστής" ούτε ¨ομοφοβικός",ούτε έχω πρόθεση να κάνω "μπούλιγκ"..
    Μπορεί να είμαι Homo s. sapiens, μπορεί και βλάξ..Μήν ακούτε τύπους σαν εμάς!! Είμαστε οπισθοδρομικοί,και ταλιμπάνοι-Και το σίγουρο είναι πώς ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ . για το τι σημαινει ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
    Συνεχίστε την πορεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Όρος "Ταλιμπάν" ,είναι κατά τον Μητσοτάκη ¨ψεκασμένος"..ο "φασίστας"..
    Ταλιμπάν ήταν αυτοί που κυνηγούσαν τους αμερικάνους όσο προσπαθούσαν να διαφύγουν με τα αμερικάνικα ειλικόπτερα. Μαζί τους έτρεχαν και οι προδότες τού αφγανιστάν ,συνεργάτες τους Αφγανοί.. Αυτοί που είχαν διαφορετική άποψη περί λειτουργίας της κοινωνίας ,και ήταν πολύ "προχω". Αυτοί σήμερα θα συνεχίσουν "αμερική",που πλέον δέν είναι η γή της "ελευθερίας"αλλά Καμπούλ. Η ζωή παίζει όμορφα παιχνίδια .
    Αυτοί οι Ταλιμπάν οι "άγριοι",οι "φονταμεταλιστές,"που δέν θέλουν τούς πούστηδες, τίς ασυδοσίες,τίς διαλυμένες οικογένειες,και τα δυτικά πρότυπα.,Στήν δική μας μπανανία,είναι οι "ψεκασ΄μενοι"οι "ασυνειδητοι" και οι "φασίστες" Ενίοτε ακούμε και το ΤΑΛΙΜΠΑΝ σαν επιθετικό προσδιορισμό! ! Και απλά να σκεφτεί κανείς πώς δεν κάνουν ούτε δεύτερη σκεψη μπας και φτάσουν στήν αλήθεια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ..
    ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.
    Μιά χαρά το παίζουν και πάντα βρίσκουν ξερά και άγονα μυαλά ,και πιάνει τό κόλπο τους. Για λίγο πλέον γιατι το πράγμα αγριεύει.
    Δέν μπορεί σε καμμιά περίπτωση να πείσουν κανέναν οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΟΡΑΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
    ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ.-ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ- που κάποιοι ανόητοι κλαίνε ακόμα για το "δράμα τους" και μας λένε και ρατσιστές ,που το αμφισβητούμε.
    ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ,, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ..
    Ο ΟΡΟΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...