peri majestic the real

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Ο βρόμικος ρόλος τού Ιράν!


 Ο βρόμικος ρόλος τού Ιράν!…

…Μας δουλεύουν όλοι, μας δουλεύουν και οι αγράμματοι «μουλάδες»!!!

«Πιόνια» των Αμερικανών και των Σιωνιστών οι «φανατικοί» τής Τεχεράνης!

O μεγαλύτερος εφιάλτης των σκηνοθετών δραματικών παραστάσεων είναι να μετατραπούν αυτές σε κωμωδίες! Κάτι τέτοιο κινδυνεύουν να πάθουν οι Σιωνιστές «σκηνοθέτες» τού παγκόσμιου εκφοβισμού, μέσω της απειλής τού Ισραήλ από το «πυρηνικό» Ιράν. Το «ξεδοντιασμένο» καθεστώς των «μουλάδων» είναι φανερό ότι δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο για τον οποίο προορίζεται …Δεν έχει τις απαραίτητες δυνάμεις ως κράτος και το χειρότερο είναι ότι δεν «παρακολουθεί» ο λαός του τη φαρσοκωμωδία στην οποία υποτίθεται πρέπει να συμμετέχει, επιδεικνύοντας έναν ανάλογο μαζικό θρησκευτικό φανατισμό …Δεν έχει τη δύναμη μιας Ρωσίας, για να παίξει τον ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή και δεν μπορεί ως σιιτικό κράτος να πάρει επάνω του την «οργή» τού μουσουλμανικού αραβικού κόσμου, ο οποίος είναι σουνιτικός και μισεί τους Σιίτες εξίσου με τους Σιωνιστές. Το αποτέλεσμα είναι, κάθε φορά που βγαίνει και διατυπώνει απειλές «θανάτου» —μέσω παντελώς αστήρικτων και αβάσιμων «μεγαλοστομιών»—, να γίνεται όλο και πιο γραφικό …κι ως εκ τούτου όλο και πιο αναποτελεσματικό στον ρόλο που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει.

Μιλάμε καθαρά για ρόλο, γιατί το καθεστώς τού Ιράν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ «κατασκευ­ασμέ­νο» από τις ΗΠΑ και τους Σιωνιστές!!! Είναι τόσο «αυθεντικό» στον «ΑΝΤΙ­σιωνιστικό» του ρόλο όσο «αυθεντικές» είναι και οι «αντιαμερικανικές» διαδη­λώ­σεις τού ΚΚΕ τής CIA και του Μπεναρόγια έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία. Για εμάς τους Έλληνες είναι πολύ εύκολο να το αντιληφθούμε, εφόσον η μεταπολεμική «ιστορία» του Ιράν είναι όμοια με τη δική μας —απλά λίγο πιο «συμπυκνωμένη»— …Είναι μια ιστορία, την οποία απλά εκεί —λόγω «θεοκρατίας»— την έδωσαν ενιαία —και με τη βία— στον λαό να την «καταπιεί», ενώ στην Ελλάδα —λόγω «δημοκρατίας»— τη «σαλαμοποίησαν», για να την «καταναλώσουμε» πιο εύκολα. Έβαλαν και λίγο το «λαδάκι» των επιδοτήσεων και των δανείων τού Εβραίου Παπανδρέου, για να την «καταπιούμε». Η ιστορία τού Ιράν, δηλαδή, είναι η ιστορία τής ελληνικής Χούντας «πακέτο» μαζί με τη Μεταπολίτευση …Ο «θρόνος» τού Σάχη —όπως κι αυτός των Γλύξμπουργκ— ανήκε στην εποχή τής Βρετανικής κυριαρχίας και μετά τον πόλεμο έπρεπε ν’ αλλάξει η εποχή! Για να επιβληθεί δηλαδή η «αμερικανοποί­ηση» της μεταπολεμικής παγκόσμιας τάξης, έπρεπε να προηγηθεί η «αποβρετανικο­ποί­ηση» της προηγούμενης εποχής.

Τότε ήταν που έγιναν παγκοσμίως όλα τα «πραξικοπήματα». Όλα αυτά τα «πραξικοπήματα» είχαν στόχο τη λεηλασία, από την πλευρά των ΗΠΑ, τής παγκόσμιας βρετανικής υποδομής. Είχαν αλλάξει τα «αφεντικά» τού κόσμου και είχαν αλλάξει και τα «προϊόντα» που πλάσαραν στους λαούς, για να «πλασαριστούν» και οι ίδιοι ως «αφεντικά». Οι «πωλητές» τής «Δημοκρατίας» και της «Ελευθερίας» έπρεπε να πουλήσουν μια νέα «πραμάτεια», η οποία να προκαλούσε εσωτερικές συγκρούσεις μέσα στα κράτη, προκειμένου ν’ ανατραπούν τα παλιά βρετανόφιλα καθεστώτα και κοινωνικά κατεστημένα και να επιβληθούν οι δικοί τους άνθρωποι …Προκειμένου ν’ απλωθούν οι στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ, για να γίνουν παγκόσμια Δύναμη. Αυτό έκαναν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα και το ίδιο έκαναν και στο Ιράν …Απλά εκεί «επένδυσαν» στη θρησκεία, την οποία οι Βρετανοί μέχρι εκείνη την ώρα είχαν συμφέρον να την έχουν παραγκωνισμένη, ενώ για τους Αμερικανούς ήταν οι μόνοι «σύμμαχοι» που μπορούσαν να προσεταιριστούν για να διεκδικήσουν την εξουσία.

Ο Αγιατολάχ Χομεϊνί επικρατεί στο Ιράν και μια νέα εποχή αρχίζει. Ο Σάχης “αποχωρεί οικειοθελώς” μετά την αποτυχία της “λευκής επανάστασης” …Μικροί γενειοφόροι και φανατικοί «Παπαδόπουλοι», οι οποίοι έκαναν πληρωμένη από τη CIA «επανάσταση», για να «ολοκληρωθεί» με έναν «εθνάρχη», ο οποίος ήρθε αεροπορικώς από το Παρίσι για να τους «κυβερνήσει». Θυμίζει τίποτε αυτό στους Έλληνες; …Πρέπει να έχουν κάποιο «πάρκινγκ σωτήρων» στο Παρίσι οι Αμερικανοί. «Μουλάδες», Καραμανλήδες και Μητσο­τάκηδες «παρκαρισμένοι» εκεί έτοιμοι για «χρήση»! Οι «σωτήρες» λοιπόν στο Ιράν ήταν οι «μουλάδες» …Στην Ελλάδα ήταν οι δωσίλογοι των Γερμανών …Στο Ιράν ήταν ο ισλαμισμός, στην Ελλάδα ο σοσιαλισμός. Όλα ίδια κι απαράλλαχτα, όπως προέβλεπε το γνωστό αμερικανικό σενάριο …Το σενάριο αυτό, το οποίο απλά «ξεκοκάλιζε» τη Βρετανική «επιρροή» και δημιουργούσε την παγκόσμια αμερικανική «αυλή». Αυτοί οι Αμερικανοί κουβάλησαν τον Χομεϊνί σαν δήθεν «σωτήρα» στο Ιράν. Ανέτρεψαν τον βρετανόφιλο Σάχη και στη θέση του τοποθέτησαν τον «ΑΝΤΙαμερικανό» κι «ΑΝΤΙχριστιανό» Χομεϊνί. Ανέτρεψαν τον Σάχη, τον οποίο το 1941 τον τοποθέτησαν στον θρόνο του οι Βρετανοί και στη θέση του έβαλαν τον «φανατικό» Χομεϊνί. ΤΟΣΟ «ΑΝΤΙαμερικανό» και «ΑΝΤΙχριστιανό» όσο είναι και τα κομμουνιστικά καθεστώτα τής Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής που στήριξαν οι Αμερικανοί, ώστε, υπό την επίβλεψη της CIA, να «πουλάνε» «αντιαμερικανικό σανό» στους λαούς τους.

Από τότε μέχρι τώρα αυτοί οι αμερικανόδουλοι φανα­τικοί βασανίζουν τον ιρανικό λαό —ο οποίος μέχρι τότε ήταν από τους πιο μορφωμένους και εξελιγμένους λαούς της περιοχής και μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι αγράμματοι «μουλάδες» τον «βύθισαν» στον Μεσαίωνα … Φανατικοί «μεσαιωνιστές», που, ως «αντιπαροχή» προς τους Αμερικανούς «ευεργέτες» τους, παριστάνουν τους «μπράβους» τής περιοχής! …Το μόνιμο «αντι­στήριγμα», το οποίο εξασφαλίζει το απαραί­τητο για την αμερικανική πολιτική στην περιοχή Ισραήλ. Αυτό είναι το μόνο που κάνει το ιρανικό καθεστώς …Τίποτε άλλο! …«Σκοτάδι» για την κοινωνία κι αγωνία για τα στελέχη του να παραμείνουν στις θέσεις τους κόντρα στη εποχή και τις ευκολίες της στο θέμα τής επικοινωνίας.

Photos Of Iran Before The Islamic Revolution : r/Damnthatsinteresting

Αυτό το Ιράν —των δουλικών «μουλάδων»— είναι που δήθεν απειλεί το Ισραήλ …Το απειλεί στο όνομα της θρησκείας του λαού του, ο οποίος βασανίζεται από τους ιερείς αυτής της θρησκείας. Το απειλεί στο όνομα του Ισλάμ και υπέρ ενός αραβικού ισλαμικού Κόσμου που ΔΕΝ συμπαθεί το Ιράν! Αυτό κι αν είναι ειρωνεία!!! …Αυτοί, οι οποίοι πουλάνε «προστασία» στον ισλαμικό αραβικό Κόσμο από τον Σιωνισμό, είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν βία, για να ασκούν εξουσία στον λαό τους …Αυτοί, οι οποίοι πουλάνε «προστασία» στον ισλαμικό αραβικό Κόσμο από τον Σιωνισμό, είναι εκείνοι τους οποίους οι Άραβες μισούν εξίσου με τους Σιωνιστές!

Iran Renews Threats Against Israel During Army Day Parade Ο λόγος που το κάνουν αυτό οι Ιρανοί είναι απλός: …Βολεύει τα αφεντικά τους! …Βολεύει τους Αμερικανούς! Με «φόβητρο» το Ιράν θέλουν να σκορπίσουν τον «πυρηνικό τρόμο» επάνω από τον αραβικό Κόσμο …Θέλουν, να βάλουν το πυρηνικό Ιράν μαζί με το πυρηνικό Ισραήλ να παραστήσουν τα «βουβάλια» που θα απειλούν με σύγκρουση και που —υποτίθεται— εάν αυτή συμβεί, θα την «πληρώσουν» τα «βατράχια»! …μόνο και μόνο για να τα τρομοκρατήσουν! Αυτό είναι το κόλπο! …Θέλουν να βάλουν το Ιράν να παίξει στη Μέση Ανατολή τον μεταπολεμικό ρόλο τής Σοβιετικής Ένωσης στην Ευρώπη! Όπως η πυρηνική Σοβιετική Ένωση «κατασκευάστηκε» από τους Αμερικανούς και τους Σιωνιστές τοκογλύφους, για να διατηρούν υπό την ομηρία τους τη χρεοκοπημένη Ευρώπη, έτσι και το Ιράν «κατασκευάστηκε» με τα ίδια χαρακτηριστικά, για να διατηρούν υπό την ομηρία τους τον επίσης χρεοκοπημένο αραβικό κόσμο! …Να «παίζει» το παιχνίδι τής αντιπαλότητας με το Ισραήλ και η ΑΝΤΙαραβική του φύση να «καθηλώνει» τους πάντες στις θέσεις τους και με το «βλέμμα» τους προς το σιωνιστικό κράτος.

Όλα αυτά δεν είναι δικές μας υποθέσεις …Αυτά μας τα αποκάλυψε ένας από τους βασικούς «αρχιτέκτονες» της μεταβιομηχανικής Νέας Τάξης Πραγμάτων …Μας τα αποκάλυψε ο Κίσινγκερ! Αυτός είναι που μας είπε ότι το επόμενο «βήμα» θα είναι ένας κόσμος χωρισμένος σε δύο «μπλοκ» …Ένας κόσμος απόλυτα σκληρός, ο οποίος θα είναι όμοιος με τον μεταπολεμικό κόσμο, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα …Ένας φοβερός και πολύ επικίνδυνος κόσμος, ο οποίος θα έχει μόνιμα ψυχροπολεμικά χαρακτηριστικά! Αυτόν τον σχεδιασμό υπηρετεί το Ιράν! Για να φτιαχτεί το παγκόσμιο «ψυχροπολεμικό» κλίμα, θα πρέπει να δημιουργούν σημεία «τριβής» στο παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να υπάρχει μια μόνιμα ρυθμιζόμενη «ένταση» της παγκόσμιας «θερμοκρασίας». Το Ιράν, η Ρωσία και η Κίνα θα είναι τα βασικά στοιχεία αυτού του «μπλοκ» Η Ουκρανία, το Ισραήλ ή η Ταϊβάν θα είναι οι μόνιμα «ενεργές» εστίες έντασης …«Διακόπτες», οι οποίοι θα επιτρέπουν στους «αρχιτέκτονες» της Νέας Τάξης να προκαλούν κατά βούληση τον τρόμο τού πολέμου.

Αυτός είναι ο σχεδιασμός …Με την Ουκρανία θα βαστάνε υπό την «ομηρία» τους την Ευρώπη …Με το Ιράν θα βαστάνε υπό την «ομηρία» τους το Ισλάμ τής Μέσης Ανατολής …Τέλος, με την Κίνα θα βαστάνε υπό την «ομηρία» τους τις ίδιες τις ΗΠΑ. Γι’ αυτόν τον λόγο αυτοί, οι οποίοι προκαλούν τις διάφορες «πολύχρωμες» επαναστάσεις, όχι μόνον ανέχονται, αλλά στηρίζουν και χρηματοδοτούν τις παράνομες κυβερνήσεις όλων των πολύτιμων για τον σχεδιασμό τους «γιγάντων» …Κυβερνήσεις, οι οποίες σε άλλη περίπτωση θα κατέρρεαν …Κυβερνήσεις, τις οποίες τις δέχονται στην «Κοινωνία των Εθνών» και δεν τις απομονώνουν μέχρι να «πέσουν» …Κυβερνήσεις, οι οποίες δεν σέβονται καμία Δημοκρατία και άρα δεν θα έπρεπε να μπαίνουν στις αγορές τής Δημοκρατίας …Κυβερνήσεις, οι οποίες βασανίζουν τους λαούς τους …ΟΛΟΙ τους είναι παράνομοι!!! …Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και ΜΟΝΙΜΟΙ, γιατί αυτό έχει ανάγκη η Νέα Τάξη για να ελέγχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ και επίσης ΜΟΝΙΜΑ τον Κόσμο, χωρίς να ρισκάρει ανατροπές από τους λαούς που χρησιμοποιεί.

Είδαμε όλοι τι συνέβη στην Ουκρανία, η οποία δίνει τον «αγώνα» για την παγκόσμια Δημοκρατία. Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ζελένσκι κατάργησε τις δημοκρατικές διαδικασίες. Ήδη είναι ένας Εβραίος πραξικοπηματίας, ο οποίος σέρνει τον λαό της Ουκρανίας στην ανθρωποσφαγή …Ένας διεφθαρμένος φασίστας, ο οποίος επικαλέστηκε τη δήθεν «έκτακτη ανάγκη» την οποία προκάλεσε ο ίδιος, για να παρακάμψει τις δημοκρατικές διαδικασίες και να μετατραπεί χωρίς καμία αντίδραση σε έναν «Κιμ Γιονγκ Ουν» τής «Δημοκρατίας». Κάτι ανάλογο συνέβη σε ανύποπτο χρόνο και «απέναντι». Ο Πούτιν θα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια στο σπίτι του! Όταν ήταν ένας παντελώς ασήμαντος υπαλληλάκος τής KGB, τον ενθάρρυναν —σε συνεργασία με τον Μεντβέντεβ— να μετατρέψει το Σύνταγμα της Ρωσίας σε «πατσαβούρα», για να έχουν απέναντί τους έναν μόνιμο προβλέψιμο και εκβιάσιμο «Τσάρο», τον οποίο τον ελέγχουν οι ίδιοι και όχι ο ρωσικός λαός.

Ιράν: Αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις στην Τεχεράνη και άλλες πόλεις - TimelineΤα ίδια επιδιώχθηκαν και για το Ιράν. Οι μόνιμοι «μουλάδες» που κυβερνάνε το Ιράν τούς είναι χρήσιμοι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο …Προσαρμόζονται στις μόνιμες ανάγκες των ιμπεριαλιστών και δεν επηρεάζονται από τις αποφάσεις του λαού, οι οποίες αλλάζουν από τις ανάγκες τής καθημερινότητας! Καί αυτοί θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί από την ιρανική κοινωνία! ….Μια κοινωνία, η οποία επαναστάτησε εξαιτίας τής δολοφονίας τής Μαχσά Αμινί και της οποίας η αντίδραση κατεστάλη μέσω μιας σκληρής πολιτικής παρακρατικών κτηνών …Μια κοινωνία, η οποία «νικήθηκε» όχι από τους αγράμματους «μουλάδες», αλλά από τα αμερικανικά και τα σιωνιστικά ΜΜΕ, τα οποία τούς έκαναν «πλάτες» απέναντι στους λαούς, οι οποίοι ήθελαν να συμπαρασταθούν! Με τις «πλάτες» των Αμερικανών άσκησαν δολοφονική καταστολή στην πραγματική επανάσταση των γυναικών τού Ιράν! Με τις «κάλυψη» των σιωνιστικών διεθνών ΜΜΕ δεν πλήρωσαν κόστος γι’ αυτήν τη δολοφονική αντιλαϊκή πολιτική! Η αμερικανοσιωνιστική «συμμορία» βοήθησε τους «μουλάδες» να επιβιώσουν πολιτικά!

Τέλος, το καθεστώς τής Κίνας θα έπρεπε να είναι κι αυτό στη φυλακή για τα εγκλήματά του! …Εγκλήματα, τα οποία αποκαλύπτουν τον φασισμό τους κι αποδεικνύονται από τα άπειρα στρατόπεδα συγκέντρωσης που διατηρεί το καθεστώς, για να περιορίζει και να βασανίζει τους αντιπάλους του. Από την εποχή τής Τιενανμέν θα έπρεπε να έχει την τύχη τής Σοβιετικής Ένωσης, αλλά το συντηρούν οι Σιωνιστές τοκογλύφοι …Αυτοί είναι που αποφάσισαν να του δώσουν παραγωγική «δύναμη» …και αυτή είναι που το συντηρεί στη ζωή «κόντρα» σε όλους τους κανόνες τού δυτικού καπιταλισμού. Οι τοκογλύφοι το διατηρούν στη ζωή, δίνοντας τους απασχόληση στη «φασόν» βιομηχανική παραγωγή των δυτικών πολυεθνικών. Ο ίδιος ο Σι Τζινπίνγκ ως πρόσωπο είναι ένας κοινός πραξικοπηματίας, ο οποίος μπροστά στα μάτια δισεκατομμυρίων ανθρώπων μετέτρεψε το Κομματικό Καταστατικό σε σκουπίδι και πέταξε και σαν τέτοιο και τον Χου Τζιντάο από την Ολομέλεια του Κόμματος …Ο πιο φασίστας ανάμεσα στους φασίστες …Τρομερό!!!

Με αυτούς σχεδιάζεται η τελική μορφή τής Νέας Τάξης. Επάνω σ’ αυτούς τους φασίστες στηρίζεται ο σχεδιασμός τής Νέας Τάξης. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι πολύτιμοι οι αγράμματοι «μουλάδες» τής Τεχεράνης …Οι δήθεν «πιστοί» τού Θεού, οι οποίοι βασανίζουν τους ανθρώπους …Οι «ηγέτες» τού Ιράν, οι οποίοι έχουν καταστρέψει την κοινωνία τού Ιράν …Οι δήθεν «ΑΝΤΙαμερικανοί» και «ΑΝΤΙσιωνιστές», οι οποίοι είναι οι μαριονέτες τους …Οι δήθεν «τρομοκράτες» τού Ισραήλ, οι οποίοι πληρώνονται από τα ίδια αμερικανικά «γκισέ», όπως αποδείχθηκε πριν λίγες ημέρες …Οι δήθεν «προστάτες» των ισλαμιστών Αράβων, τους οποίους δεν τους συμπαθεί κανένας Άραβας ισλαμιστής. Αυτοί οι «ΑΝΤΙαμερικανοί» και «ΑΝΤΙσιωνιστές» κάνουν τώρα τους «καραγκιόζηδες» κι «απειλούν» δήθεν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, την ώρα που περιμένουν —ως μάννα εξ ουρανού— τα δισεκατομμύρια από τις σιωνιστικές τράπεζες των ΗΠΑ! Όσο πιο πολύ «απειλούν» το Ισραήλ στο όνομα του Αλάχ, τόσο πιο κοντά βρίσκονται στα χρήματα του Μαμωνά!

Secret Societies and the New World Order by Robert Bauval, Philip Gardiner,  Brian Allan, Steve Mitchell - Radio/TV Program - Audible.com.au Έχοντας οι Αμερικανοί και οι Σιωνιστές ένα νέο σκηνικό τρόμου στην περιοχή —με επίκεντρο τη Γάζα—, προσπαθούν να σκορπίσουν τον φόβο στους ανθρώπους. Γι’ αυτόν τον λόγο κατέβασαν τα αεροπλανοφόρα, έχοντας υποτίθεται απέναντί τους τούς Παλαιστίνιους με «καριοφίλια»! …«Παράσταση» είναι και ως γνωστόν τις «παραστάσεις» τις ευνοεί το «υπερθέαμα». Γι’ αυτόν τον λόγο αναπτύσσουν μια έντονη παραφιλολογία για τον κίνδυνο ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Μιλούν όλο και πιο συχνά γι’ αυτόν τον πόλεμο, ενώ θεωρητικά αυτό είναι κάτι που τους θίγει, όταν οι δικές τους πράξεις και επιλογές είναι εκείνες που τον φέρνουν πιο «κοντά». Γιατί το κάνουν αυτό; …Για να τρομοκρατήσουν τον Κόσμο …Για να τον βάλουν να σκέφτεται τις συνέπειες ενός τέτοιου πυρηνικού πολέμου, προκειμένου να δεχθεί άνευ όρων τον σχεδιασμό τους …Τον μεταπολεμικό σχεδιασμό τους …Γιατί μεταπολεμικό; …Γιατί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν ΘΑ γίνει! …Αυτός ο πόλεμος ΗΔΗ έγινε! Απλά πρέπει τώρα να «ενημερωθούν» κι οι αυτοί που τους αφορά, και είναι οι λαοί. Θα πρέπει να «ρυθμιστούν» όλες οι παράμετροι της Νέας Εποχής όπως βολεύει τους νικητές του …Όπως βολεύει τους νέους παγκόσμιους κυρίαρχους …Όπως έγινε με τη «Συμφωνία τής Γιάλτας» στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο! Έτσι γίνεται με τους πολέμους και έτσι γίνεται και μ’ αυτόν. Εάν όμως έγινε αυτός ο πόλεμος —όπως ισχυριζόμαστε—, ποιοι είναι οι νικητές και ποιοι είναι οι ηττημένοι;

Οι νικητές είναι οι Νεοταξίτες τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Οι Σιωνιστές τοκογλύφοι …Οι ιδιωτι­κοποιητές τού Πλανήτη …Οι νικητές-αγοραστές των εθνών και των αυτοκρατοριών …Οι ιδιώτες «κολλητοί» τού Σβαμπ …Η Phizer, η BlackRock, η Strate Street, η Berkshire Hataway, η JP-Morgan, η Bank of America, η Capital Group, η Citi Bank κλπ.. …Αυτοί, οι οποίοι μας τα πήραν ΟΛΑ, για να μας απαλλάξουν από το άγχος τού ιδιοκτήτη και να μας κάνουν «ευτυχισμένους» …Αυτοί, οι οποίοι έβαλαν φωτιά στο Μάουι, για να φτιάξουν τον απρόσιτο «Όλυμπο» τους …Αυτοί είναι οι νικητές! …και ο μεγάλος χαμένος είναι οι ΗΠΑ, οι οποίες βαδίζουν ολοταχώς προς τη χρεοκοπία! Εάν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο μεγάλος χαμένος ήταν η Βρετανική Αυτοκρατορία, στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ο μεγάλος χαμένος είναι η Αμερικανική Αυτοκρατορία …Οι ΗΠΑ, οι οποίες στον νέο σχεδιασμό «πέφτουν» στο επίπεδο της Ευρώπης …Όπως η Ευρώπη προβλέπεται να γίνει η «ΑΝΤΙΡωσία» στον σχεδιασμό τους, έτσι οι ΗΠΑ θα γίνουν η «ΑΝΤΙΚίνα» ή το Ισραήλ το «ΑΝΤΙΙράν»!…

…Έτσι, για να γνωρίζουν οι πάντες τι «ακούγεται» στην «παράσταση» που έχει στηθεί στο Ισραήλ. Αυτή η «παράσταση» ξεκίνησε σαν δράμα και τείνει πλέον να μετατραπεί σε κωμωδία με τους «στρατηγούς» τού Αλτσχάιμερ και τους αγράμματους «κομπάρσους»! …Μια κωμωδία αχρήστων, που δυστυχώς κοστίζει σε ανθρώπινο αίμα! …Άχρηστων δολοφόνων, που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αφεθούν από τον Θεό ατιμώρητοι! Φτάσαμε στο ΤΕΛΟΣ και κάποιοι στον πανανθρώπινο ημιβυθισμένο «Τιτανικό» νομίζουν ότι θα ακούν για πάντα την «ορχήστρα» να παίζει για να τους διασκεδάζει!

Παναγιώτης Τραϊανού

Traianou.gr

6 σχόλια:

  1. για ποιο λόγο πρέπει το Ιράν να κολλήσει τις σιωνιστικές νεοταξικές αρρώστιες της Δύσης;;;; δηλαδή φεμινισμούς, εκτρώσεις, τρανσεξουαλισμό, λαθρεποικισμό, αντικατάσταση πληθυσμού, πρέζα, κατάθλιψη, αντικαταθλιπτικά, ψυχιάτρους και αυτοκτονίες;;; θεωρείς ότι ο βούρκος του "πρώτου κόσμου" είναι κάτι που πρέπει να ζηλέψει το Ιράν;;; θες να τους βάλεις να τρώνε και γρύλλους;;;; να γεμίζουν και τις πλατείες τους με ομοιώματα ταύρων και γρυππών της Βαβυλώνας;;; να λυώνουν στην πρέζα τα 12χρονα στις πλατείες και να πηδιούνται με τον Αφγανό για έναν μπάφο;;; για εξήγησέ μας λίγο τις απόψεις σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κείμενο το διάβασες;

      Διαγραφή
    2. Το ίδιο το Ιρανικό Κοινοβούλιο, ειδικά το τμήμα ερευνών του εκπόνησε 82-σέλιδη μελέτη για τη σεξουαλική συμπεριφορά των Ιρανών και δη των νέων. Τα αποτελέσματα είναι λίγο πολύ αναμενόμενα και δεν έχουν και τόση σημασία. Εν ολίγοις, συμβαίνει ό,τι συμβαίνει και στις φιλελεύθερες κοινωνίες, μόνο εδώ αφού κλείσουν οι πόρτες των σπιτιών, αλλά κι αυτό φαίνεται ν' αλλάζει. Ένα 80% των ανύπαντρων γυναικών έχει προγαμιαίες σχέσεις, ενώ το ποσοστό των ομοφυλόφιλων ανέρχεται στο 17% και όλα αυτά με μουλάδες

      Διαγραφή
    3. υπάρχουν 2 σημσεία, 1) το τι κάνεις σπίτι σου αφορά τον Αλλάχ αλλά δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις την κοινωνία κάνοντάς τα δημόσια και προβάλλοντας τηλεοπτικά προγράμματα, 2) όλοι οι πολιτισμοί θα περάσουν το στάδιο που πέρασε νωρίτερα η Δύση και αρχικά η αρχαία Ελλάδα με φιλοσόφους που έβγαιναν στην αγορά και έλεγαν την κάθε υποκειμενιστική παλαιομαρξιστική μπούρδα και αυτά ακριβώς κατακεραύνωνε ο Σωκράτης

      όπου πάνε οι Αμερικάνοι (βλέπε Ιράκ) το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να αναπαράγουν πορνό στην τηλεόραση και γενικότερα μια πολιτισμική ιουδαϊκή πλύση εγκεφάλου όμοια με της των ΗΠΑ, απλά το Ιράν μπορεί να κρατάει τυπικά μια συντηρητική στάση, στο θέμα των πούστηδων προωθεί τις εγχειρήσεις "αλλαγής φύλου" και τους γράφει ως γυναίκες αλλιώς μπορεί να έχει και θάνατο

      Διαγραφή
  2. Εγ,ω είμαι με όποιον αντιμάχεται το σιωνιστικό καθεστώς και όχι τους Εβραίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Επίκουρος έγραψε παλαιόθεν " η αλήθεια είναι αυτό που νιώθουμε και όχι πάντα αυτό που μας λένε " μεθερμηνευόμενο ότι αυτό που 'έγινε από το Ιράν, είναι τονωτική ένεση πρός Μπάιντεν και Νετανιάχου., στημένο μάλλον με στόχευση.Αλήθεια τι ετοιμάζουν οι αγγλοσάξωνες Γότθοι μαζί με τον σατανιάχου για τους αυτόχθονες σανοφάγους, που οι δικομματικοί μονομάχοι πρίν καταδικάσει ο θείος Σαμ άμεσα καταδίκασαν το Ιράν, εννοώ ΝΔ και νέος Συριζα. Τελικά οι σωστοπλευρίτες πήραν θέση σαν καλοί και υπάκουοι , από την άλλη ο Βλαδίμηρος και ο Κινέζος, πήραν θέση απέναντι στους ναζιστοεβραίους. Είμαστε μια ωραία περριρέουσα ατμόσφαιρα, Μουλάδες vs περιούσιοι = Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

'Όταν οι Πολωνοί του Τουσκ πολεμάνε τους Ρώσους με δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους είναι λογικό η φον ντερ Λάιεν να σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει χατίρια.

Παρακάτω μια από τα ίδια...Ένα βουβό δράμα. Μιλάμε για δεκάδες καθημερινές περιπτώσεις.  Στόχος τους είναι  να χαθούμε για πάντα... . Να φύγ...