peri majestic the real

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Η Πόρνη είναι η Νέα Υόρκη. Η Νέα Υόρκη είναι η τελευταία μορφή της Βαβυλώνας.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 Η Νέα Υόρκη ήταν η έδρα της Προτεσταντικής κυριαρχίας και γι' αυτόν τον λόγο διεκδίκησε και πήρε όλους τους διεθνείς οργανισμούς που είχε ανάγκη για την παγκόσμια κυριαρχία της, αφήνοντας την Ουάσιγκτον στο επίπεδο της "επαρχιακής" πόλης. Τα πάντα βρίσκονται στη Νέα Υόρκη. Ό,τι χρειάζεται, για να ασκεί κάποιος παγκόσμια πολιτική, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ...Οργανισμός "Καπελωμένων" Εθνών ...Συμβούλιο Ασφαλείας...∆ιεθνές Νομισματικό Ταμείο ...Παγκόσμια Τράπεζα ...Οίκοι αξιολόγησης ...Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ...Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης ...FED.

Τι είναι ο Ντούτσε; | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙΑυτοί οι δανειστές δεν ήταν μόνον χρηματοδότες του Χίτλερ και του Λένιν ...Ήταν χρηματοδότες όλων των φασιστών ...Όργανο των προτεσταντών ήταν ο καραγκιόζης ο Ντούτσε ...Ο Ντούτσε της Ρώμης. Οι Προτεστάντες έβαλαν την καθολική Ρώμη να επιτεθεί στους Έλληνες, για να εμπλέξει τα δύο δόγματα σε μια μεταξύ τους σύγκρουση, ώστε να μην παρακολουθούν τα παιχνίδια τους. Το παιχνίδι των προστριβών μεταξύ των δύο μεγάλων δογμάτων ξεκίνησε πολύ πριν ο Ντούτσε κηρύξει επίσημα τον πόλεμο στην Ελλάδα.

 Ο καραγκιόζης ο Ντούτσε στα πρώτα χρόνια της εξουσίας του "ξερίζωσε" τον αιώνιο ελληνισμό της "Μεγάλης Ελλάδας". Αυτός "κυνήγησε" με τον πιο σκληρό τρόπο όλες τις ελληνόφωνες κοινότητες της Νότιας Ιταλίας.Από εκεί και πέρα το σενάριο έφτασε στην κορύφωσή του με την επίθεση στην Ελλάδα.Ρωμαίοι επιτέθηκαν σε Ρωμαίους ...και οι πραγματικοί ένοχοι στο "απυρόβλητο".

Ένας"καταστροφέας" υποδομών ήταν η Γερμανία, που, κάθε φορά που ενεργούσε, έφερνε τα"δάνεια" και άρα τις ΗΠΑ πιο κοντά στην Ευρώπη. Με ρίσκο μόνον τη δική του καταστροφή,ή ορθόδοξες χώρες, έφερνε τον "καλό"δανειστή από την Αμερική ...Ο προδότης της Ευρώπης, εφόσον με τον τρόπο αυτόν η εξουσία του χριστιανισμού θα περνούσε στην απέναντι "όχθη" του Ατλαντικού.

Συνεχείς "προκάτ" πόλεμοι μέχρι να επιβληθεί ο σχεδιασμός τους. Τόσο ο Πρώτος όσο και ο ∆εύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έγινε, για να "φύγει" η κοσμοκρατορία από την Ευρώπη και να περάσει τον Ατλαντικό. Εκατοντάδες εκατομμύρια νεκροί, γιατί κάποιοι ήθελαν να γίνουν "κοσμοκράτορες" .

Αυτή η αυτοκρατορία έχει φτάσει σήμερα σε αδιέξοδο και η αγωνία της για την επιβίωσή της φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει την Ελλάδα ...Φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη "φωλιά" των Ρωμιών ...Φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει το "σημείο"εκείνο, το οποίο φοβάται ότι θα την καταστρέψει. Όπως κάποιος "καρδιοπαθής" πιάνει μονίμως την καρδιά του, κάθε φορά που αισθάνεται δυσφορία, έτσι και οι Προτεστάντες μαζί με τους Εβραίους Ψευδορωμιούς ασχολούνται με την Ελλάδα, κάθε φορά που αισθάνονται κίνδυνο. Νομίζουν πως, αν την ελέγχουν απόλυτα, θα απαλλαγούν ως δια μαγείας από όλα τα άλλα τα προβλήματά τους.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΠΙ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ...

Θέμα χρόνου είναι να τιμωρηθεί η μεγάλη Πόρνη. Αποκάλυψη ΙΖ'18 ...και η γυναίκα που είδες είναι εκείνη η πόλη η μεγάλη, που βασιλεύει πάνω από όλα τα άλλα έθνη...Η Πόρνη, την οποία την βλέπουν όλοι, αλλά ελάχιστοι την αναγνωρίζουν. Η Πόρνη είναι η Νέα Υόρκη. Γιατί είναι Πόρνη; ...Γιατί πάντα "κοιμάται" με τους εκάστοτε κυρίαρχους ...Γιατί μεταλλάσσεται,αλλάζει ονόματα και διαρκώς ισχυροποιείται. Η Νέα Υόρκη είναι η τελευταία μορφή της Βαβυλώνας. Η Βαβυλώνα του Αλεξάνδρου ...Η Βαβυλώνα, η οποία στη συνέχεια "κοιμήθηκε" με τους Ρωμαίους και ι εμφανίστηκε με το όνομα Ρώμη ...Η Βαβυλώνα, η οποία στη συνέχεια "κοιμήθηκε" με τους Ορθόδοξους Ρωμιούς και άλλαξε το όνομά της σε Νέα Ρώμη ...Η Βαβυλώνα, η οποία "ξαναγύρισε" στους Καθολικούς Ρωμαίους,παίρνοντας και πάλι το όνομα Ρώμη ...Η επτάλοφος Πόλη ...Αυτή, η οποία κάθεται πάνω στα επτά "κεφάλια".Αυτή η Πόρνη είναι τώρα που "κοιμάται" με τους Προτεστάντες με το νέο της όνομα...Το μυστήριο νέο όνομά της, το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν από πού προέρχεται ...Η Νέα Υόρκη. 

Ο Θεός, όμως, προειδοποίησε την Πόρνη, η οποία κάθεται σε ένα βάθρο πάνω στα πολλά "νερά" ...η οποία "κάθεται" πάνω στον ΟΗΕ των λαών και των εθνών. Θα της έρθουν τα χτυπήματα δυνατά και "ουρανοκατέβατα" ...Χτυπήματα, τα οποία θα τα ανακοινώσουν Άγγελοι, που κατεβαίνουν από τον Ουρανό. Θα την κλάψουν οι βασιλείς της Γης, αλλά θα την κλάψουν και οι έμποροι της Γης.Αποκάλυψη ΙΖ'16 ...και αυτά τα δέκα κέρατα και το θηρίο θα μισήσουν την πόρνη και θα την ερημώσουν, θα την γυμνώσουν και θα φάνε τις σάρκες της και τέλος θα την κάψουν με φωτιά. ΙΗ'1.Και είδα έναν άλλο άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό και φώναξε με δυνατή φωνή, 2 "έπεσε, έπεσε, η μεγάλη Βαβυλώνα και έγινε κατοικία δαιμόνων και φυλακή κάθε ακάθαρτου πνεύματος και ακάθαρτου μισημένου όρνεου 3 από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη και οι βασιλιάδες της γης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ / ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ...
Το μέγα Μυστήριο της τρίτης Ρώμης60εκπόρνευσαν με αυτήν, και οι έμποροι πλούτισαν από την δύναμη της ηδυπάθειαςτης. Από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη, εφόσον όλα τα έθνη κατά καιρούς ανήκαν σε δόγματα, τα οποία διατηρούσαν "σχέση" με την Πόρνη ...Όλοι οι βασιλείς της Γης εκπόρνευσαν με αυτήν. Πριν την Νέα Υόρκη δεν είχαν εκπορνευτεί όλοι οι βασιλείς της Γης, γιατί δεν είχαν αναλάβει ρόλο ο Προτεστάντες. Μετά την Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε ο κύκλος. Αυτή είναι η Μεγάλη Βαβυλώνα, της οποίας η πορνεία μετέτρεψε τον Μέγα Αετό σε ένα ακάθαρτο και μισητό όρνεο. Αυτή είναι η Μεγάλη Βαβυλώνα, η οποία διεκδικεί τον ρόλο του απόλυτα κυρίαρχου όλης της Γης ...Κυρίαρχου πάνω σε όλες τις θρησκείες και σε όλα τα δόγματα....Αυτή είναι που προκαλεί τον Θεό...Αυτήν θα την κλάψουν οι βασιλείς της Γης, αλλά και οι έμποροί της. Οι βασιλείς δικαίως, θα έλεγε κάποιος.

 Οι έμποροι γιατί; Γιατί ο ιμπεριαλισμός της Νέας Υόρκης είναι ο ιμπεριαλισμός των Εβραίων τοκογλύφων. Είναι ιμπεριαλισμός εμπορικός και όχι κεφαλαιοκρατικός. Πού βρίσκονται οι έμποροι της Γης, οι οποίοι θα τη κλάψουν; ...Εκεί όπου συντονίζεται ο ιμπεριαλισμός αυτός ...Εκεί όπου χτύπησε η φωτιά εξ’ ουρανού ...Στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ...Στο εβραϊκής ιδιοκτησίας Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Η προκαταβολή πρέπει να την "πόνεσε" ...Σε λίγο καιρό θα έρθει και ο υπόλοιπος "λογαριασμός".Πότε θα γίνει αυτό; ...Όταν θα γίνει η μεγάλη σύγκρουση όλων των βασιλέων της Γης με τον Κύριο. Πού θα γίνει αυτή η σύγκρουση; ...Σε έναν τόπο, ο οποίος ονομάζεται στα εβραϊκά Αρμαγεδδών ...Κοντά στη σημερινή Συρία ...Κοντά στην πόλη Χομς, η οποία σήμερα βομβαρδίζεται ανηλεώς.Map showing location of Megiddo.

 Τότε η Πόλη η μεγάλη θα σπάσει σε τρία κομμάτια. Στην πραγματικότητα θα αποκαλυφθούν οι τρεις μορφές της, γιατί όλες οι μορφές θα πάρουν μέρος στη σύγκρουση. Εκεί θα μπλέξουν η Νέα Ρώμη, η Ρώμη, η Νέα Υόρκη, αλλά και η Αθήνα των Ρωμιών ...Μαζί με αυτές και η Μόσχα, το Πεκίνο, το ∆ελχί και το Τόκιο ...Όλοι έχουν συμφέροντα στην περιοχή ...Όλοι θέλουν να έχουν λόγο σ' αυτά, τα οποία γίνονται στη Μέση Ανατολή ...Όλοι οι "βασιλείς" θα μαζευτούν στη γενέτειρα της μεγάλης Πόρνης...Τότε ο Θεός θα "θυμηθεί" τη Βαβυλώνα και θα της δώσει να "πιει" από το "κρασί" της Οργής και του Θυμού ....

Του.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Traianou,gr

1 σχόλιο:

  1. Με τον κίνδυνο να θεωρηθώ εμμονικός , που παίζει και να είμαι,μετά την ρήση του απελθόντος προέδρου της πρώτης φοράς αριστεράς ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε την επιχειρηματικότητα, ήρθε ο εξ αμερικής νέος πρόεδρος με αφοπλιστική ειλικρίνεια να προσθέσει ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιείται το κεφάλαιο , η διακήρυξη έγινε πρόσφατα μέσα στο γήπεδο του εγχώριου κεφαλαίου στην συνέλευση του ΣΕΒ. Προσωπικά δεν ταρακουνήθηκα αφού καιρό τώρα αντελήφθην ότι το κόμμα της πρώτης φοράς αριστεράς έχει πάψει να δαιμονοποιεί το κεφάλαιο και το έχει αποδείξει και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση. Ομως το κεφάλαιο είναι η αξονική τομογραφία που δείχνει πως εφαρμόζεται ο καπιταλισμός ως οικονομικό μοντέλο, είναι προφανές ότι είναι απίθανο να έρθει η στιγμή που το κεφάλαιο θα απαλλαγεί από τις καταστροφικές και αυτοκαταστροφικές διαστάσεις του και θα συμφιλιωθεί με τον σταθερό του αντίπαλο δλδ την εργασία, αυτή η διαχρονική αντίθεση μεταξύ κεφαλαίου και εργασίας, για όσους έχουν επιστημονικά ασχοληθεί με την πολιτική οικονομία,αποκλείεται να ξεπεραστεί ανώδυνα και αναίμακτα,'εστω και αν περάσουν δεκαετίες, και όλοι μας θα έχουμε γίνει αστρική σκόνη του χρόνου, πολύ απλά με πολέμους και ανακατωσούρες η παγκόσμια οικονομική ελίτ . δίνει ανάσες επιβίωσης σε ένα σύστημα ανάλγητο, που αφορά τους λίγους σε βάρος των πολλών. Με αυτή λοιπόν την οπτική η διακήρυξη περί μη δαιμονοποίησης του κεφαλαίου, αφορά κόμματα δεξιόστροφα, νεοφιλελεύθερα και " αριστερά " δεκανίκια του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...