peri majestic the real

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Τραγική Αριστερά! ...του Παναγιώτη Τραϊανού



Τραγική Αριστερά! …σε όλα τα επίπεδα!...

…Κανένας άξιος για τίποτε!!!

Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους στο Langley και στα παιδιά τής Αμερικανικής Πρεσβείας!

«Σοβαρή» πολιτικός η Αχτσιόγλου! …Ονειρευόταν και την πρωθυπουργική θέση! …Τα μάτια της δεν ξέρει να βγάλει η wannabe «Ρόζα Λούξεμπουργκ» της δήθεν μοντέρνας Αριστεράς …Ούτε τα δικά της συμφέροντα δεν είναι ικανή να υπερασπιστεί! Παγιδευμένη μέσα στην άγνοια και την ανικανότητά της, παραδέχθηκε την ήττα της από τον «αλεξιπτωτιστή» και μάλιστα μίλησε για «καθαρές» δημοκρατικές διαδικασίες! … «Κουκουρούκου» πολιτικός ενός κόμματος, το οποίο μοιάζει περισσότερο με ατραξιόν τού Δελφινάριου, παρά με πολιτικό οργανισμό …Ευτυχώς που δεν είχαμε ανάγκη την «υπηρεσία» της στην προστασία των εθνικών και κοινωνικών μας συμφερόντων.

Μέσα σε μία εβδομάδα ήρθε ένας «ουρανοκατέβατος», τους πήρε το «μαγαζί» και τους πέταξε έξω απ’ αυτό, όπως την τρίχα από το ζυμάρι! Κάποιος, ο οποίος ήρθε από τις ΗΠΑ και δεν είχε ανοίξει ακόμα τις βαλίτσες του, τα εξευτέλισε τα «συντρόφια», τα οποία μια ζωή εντρυφούσαν στην πάταξη των καπιταλιστικών «συνωμοσιών» κι «αντεπαναστάσεων» με την «τεχνογνωσία» τού Μπέρια και του Μαρκούζε. Κάποιος, ο οποίος δεν ήταν καν μέλος τού κόμματος και δεν τον γνώριζε κανένας άλλος πέραν απ’ αυτούς που τον κουβάλησαν, κατάφερε και τους άρπαξε τη «μπουκιά» απ’ το «στόμα» …Όχι σε εξωραϊστικό σύλλογο με αντικείμενο την προστασία τής «καραγκούνας» και της «πεδινής πέρδικας», αλλά ούτε σε περίπτερο δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! …Και όμως …αυτό έγινε στο μεγάλο κόμμα τής Αριστεράς και με «φαβορί» την Αχτσιόγλου!

Αντί να βγει από την πρώτη στιγμή και να «θωρακίσει» την κατάσταση, την άφησε πιο «ανοικτή» απ’ ό,τι ήταν. Αντί να συγκεντρώσει τους συνυποψήφιους της και να τους πείσει ότι δέχονται «επίθεση» από άγνωστα παράκεντρα εξουσίας —και ως εκ τούτου η άμυνα καθίσταται αναγκαία— άνοιξε πολιτικό «διάλογο» με τους «πειρατές», οι οποίοι τής απαντούσαν με βιντεάκια τού «ΤικΤοκ»! Τι έπρεπε να κάνει; …Να «κλείσει» όλες τις «κερκόπορτες», οι οποίες θα επέτρεπαν την έξωθεν βοήθεια στον άγνωστο εισβολέα …Όλες τις «κερκόπορτες», οι οποίες θα επέτρεπαν στο παρακράτος να «σπρώξει» τον «πειρατή» μέσα στο «σκάφος» τής Αριστεράς …Τζάμπα τόσα φροντιστήρια στην ΚΝΕ …Τζάμπα η περισυλλογή στο Costa Navarino …Ούτε η Μποφίλιου —που, όταν δεν είναι στο «βουνό», διαφημίζει ρούχα στο Knightsbridge— δεν θα την «πατούσε» τόσο εύκολα!...

…Αυτήν είναι που έχασε τις εκλογές και δεν τις κέρδισε ο Κασσελάκης! Έπρεπε να μπει επικεφαλής ΟΛΩΝ των συνυποψηφίων της, να ορίσει εξ’ αρχής το εκλογικό σώμα και να το «σφραγίσει»! …Να το κάνει αυτό πριν την πρώτη ψηφοφορία και όχι να «λοξοκοιτάει» μη τυχόν και χάσει την «πρόκρισή» της στον δεύτερο γύρο …Να δεχθεί την υποψηφιότητα του «εισβολέα» —εφόσον αυτό ήταν αναπόφευκτο—, αλλά να του στερήσει την «έξωθεν» βοήθεια! Εφόσον —πολύ πρόσφατα— είχε πραγματοποιηθεί ψηφοφορία με τον «θρίαμβο» του Τσίπρα, έπρεπε να ορίσει εκείνο το «σώμα» των μελών ως το αρμόδιο να εκλέξει τον διάδοχό του! Όσοι ψήφισαν στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, να πήγαιναν εκεί όπου είχαν ψηφίσει —και υπήρχαν καταγεγραμμένα τα ονόματά τους— για να ξαναψηφίσουν …και ΤΕΛΟΣ!!! …Αλλαγή τού εκλογικού σώματος από την επόμενη φορά —εάν υπήρχε τέτοια και δεν άλλαζε στο μεταξύ το καταστατικό λειτουργίας τού κόμματος—.  Έτσι κλείνουν οι «κερκόπορτες» των πολιτικών κομμάτων, τις οποίες τις ανοίγουν οι Γιωργάκηδες υπέρ των «δανειστών».

Εφόσον θα συνέπρατταν ΟΛΟΙ οι συνυποψήφιοι σε αυτήν τη «θωράκιση», ήταν δεδομένο ότι θα έλεγχαν τις αποφάσεις τής Εφορευτικής Επιτροπής και επιπλέον θα είχαν τη δυνατότητα να δουν και ποιοι ήταν οι «προδότες» …Οι «προδότες», οι οποίοι θα έπρεπε να πείσουν τα ήδη υπάρχοντα μέλη υπέρ Κασσελάκη και όχι να «εισάγουν», όσα μέλη τούς χρειάζονταν για τη νίκη, από τις «κλαδικές» τής ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Χρυσής Αυγής και βέβαια του «περήφανου» «αδελφάτου» όλης της χώρας. Ήταν μέσα στα πλαίσια αυτής της εφορευτικής επιτροπής να ορίσει αυτό το «σώμα» των ψηφοφόρων και να το «σφραγίσει». Εάν το είχε κάνει αυτό, ο Κασσελάκης θα ήταν σήμερα με το αγόρι του και τον σκύλο του στο αεροδρόμιο. Δεν το έκανε και, όπως εύκολα μπορεί κάποιος που γνωρίζει αριθμητική να διακρίνει, θα διαπιστώσει ότι οι επιπλέον —αγνώστου προελεύσεως— ψηφοφόροι ήταν αυτοί, οι οποίοι επέβαλαν τον Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Το κέρδος είναι ότι εξουδετερώθηκε μια άχρηστη πολιτικός, η οποία μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη για την πατρίδα μας και η ζημιά είναι ότι φορτωθήκαμε άλλο ένα «παλτό», για να φαντάζει ο Κούλης δήθεν «σοβαρός» πολιτικός …Ο απόλυτος «θρίαμβος» της αμερικανικής πολιτικής στη «Μπανανία»!

Δυστυχώς όμως η βασική διαπίστωση είναι άλλη: Όσο υπάρχει Τσίπρας στην Αριστερά, η Προδοσία θα είναι η δεύτερη φύση της! Όσο κυριαρχεί στην Αριστερά ο γιος των χουντικών εργολάβων, η «βασιλεία» τού «Πιουριφόι» θα είναι μόνιμη! Μετά από τις «κωλοτούμπες» στα Δημοψηφίσματα, τις Συμφωνίες των Πρεσπών, τους Πλειστηριασμούς, τα lockdown, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κλπ., δεν τολμάει ο Τσίπρας να μείνει στην Ελλάδα χωρίς προστασία —«άνωθεν» κι «έξωθεν»—. Κάθε φορά που θα κινδυνεύει, θα πηγαίνει «διακοπές» στις ΗΠΑ! Κάθε φορά που θα κινδυνεύει, θα τον βλέπουμε και πιο χοντρό, γιατί τα χάπια έχουν και τις παρενέργειες τους.


Επίσημη σελίδα των φίλων τού Παναγιώτη Τραϊανού

1 σχόλιο:

  1. Η Μεγάλη —των δωσίλογων— του Γένους Σχολή!…
    …Η μάχη των Ρωμιών τώρα θα ξεκινήσει!
    .

    Τώρα που αρχίζει και περνάει η «επήρεια» του «ΤικΤοκ», για να μην μας μπερδεύουν οι «ροζ» παρωπίδες τής δημοσιότητας και της δήθεν «ευαισθησίας», θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο Διάβολος είναι τέτοιος ακόμα κι αν φοράει γόβες Prada!

    …Ο Κασσελάκης δεν είναι τόσο ακίνδυνος και γραφικός όπως μας τον παρουσιάζουν!

    …Ο Κασσελάκης ανήκει σε μια συγκεκριμένη «σφαίρα» συμφερόντων, η οποία εδώ και εκατό χρόνια στέκεται «απέναντι» από τον Ελληνισμό και είναι υπεύθυνη για ΟΛΕΣ τις καταστροφές του!...

    …Ανήκει στους «τοποτηρητές» των Προτεσταντών στον μέχρι θανάτου πόλεμό τους με το «Ρωμαίικο»!...

    https://panagiotistraianou.substack.com/p/446?fbclid=IwAR1CeRsqskCrP_g1TjgNItFJ5BifhPI5MG39X2B8mJ9nrZY3DeBdgE2K3Bk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...