peri majestic the real

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Αναρωτιόμαστε γιατί είναι χαμηλό το επίπεδο της χώρας μας; Γιατί πολύ απλά εδώ και πολλές δεκαετίες μας κυβερνά ο υπόκοσμος..

 


Παρακάτω μια ακόμη τραμπούκικη δολοφονία...Είναι τρομακτικό το ΜΙΣΟΣ με το οποίο σπρώχνουν τον άνθρωπο από το καράβι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Το λιμενικό αλήθεια που χάθηκε; Δεν έπρεπε να βρίσκεται στην προβλήτα;
 
Παρακάτω  μια ακόμα ξεφτίλα της ελληνικής δημοσιογραφίας.
Image

Είναι δύσκολα τα πράγματα. Πολύ δύσκολα. Η χώρα νοσεί βαριά. Από τύχη ζούμε.

8 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος πέφτει στην θάλασσα κ πνίγεται. Κατευθείαν τα μεγάφωνα του Blue Horizon της Blue Star Ferries που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο αναγγέλουν στους επιβάτες «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση». Η είδηση κατευθείαν κυκλοφορεί ότι επιβάτης προσπάθησε να ανέβει στο πλοίο ενώ αυτό είχε ξεκινήσει κ δεν τα κατάφερε κ πνίγηκε. Το τι συνέβη πραγματικά οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι υπήρξε βίντεο που δείχνει τα μέλη του πληρώματος να απωθούν με την βια τον 36χρονο. Πρίν λίγο συνελήφθησαν ο καπετάνιος κ το πλήρωμα.

    Πόσος κόσμος έχει πάει χαμένος από τέτοιους εγκληματίες γιατί δεν υπήρξε βίντεο; Που ζούμε ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζούμε σε μια απεχθή κοινωνία, στην οποία η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία μα καμία αξία

      peri

      Διαγραφή
  2. Kai στην τελική αυτοί είμαστε σαν κοινωνία, χωρίς ενσυναίσθηση, χωρίς ηθικούς φραγμούς, ζούμε μέσα στην συστημική φούσκα, στη εικονική φαιδρή πραγματικότητα, μέσα στην παρακμή και την αναλγησία, ένας συμπολίτης μας αγωνιστής της βιοπάλης, ένας φτωχός προσπάθησε έχοντας εισιτήριο να προλάβει να μπεί στο καράβι και οι ελληναράδες εγκληματίες τον πέταξαν στη θάλασσα, τι να πέι κανείς , αφιερωμένο σε μερικούς ολίγους πτωχούς τω πνεύματι που αναμασούν τις γελοιότητες ότι η παγκόσμια ανατροπή θα γίνει από τον θεό που είναι προφανώς έλληνας, γιατί πολύ απλά ο έλληνας στον τράχηλό του κουβαλά πολιτισμικό φορτίο, περγαμηνές σοφίας, παιδεία κλπ μαλακίες, απτό παράδειγμα η μπουκαπόρτα του πλοίου.Αντε να χαθείτε αυλοκόλακες ανθέλληνες λαθροπατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσέξατε η δημοσιογραφία η στημένη, "πήδηξε για να προλάβει το πλοίο και πνίγηκε ' δλδ ο ίδιος ο φταίει , για το αν σπρώχτηκε εγκληματικά από τους καραβίσιους ούτε λέξη, δεν πάμε όλοι μαζί να συνταχθούμε με τους 41% να τελειώνουμε με αυτή την χώρα των ελληναράδων, είμαστε οιονεί συμμέτοχοι στα εγκλήματα είτε ονομάζονται Τέμπη, είτε Μάτι, είτε Εβρος,είτε Πύλος , είτε μπουκαπόρτα πλοίου, μπουχτήσαμε από την πολύ παιδεία, αυτογνωσία και τον σανό, δεν θέλουμε άλλο κάρβουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ήταν κάποιο σκυλί,δέν θα τολμούσαν να το κάνουν ,γιατί θα έτρεμαν μήν "φάνε" πρόστιμο.
    Δυστηχώς ,εκεί κατάντησαν τόν κόσμο. Να παίρνει πληροφορίες ,από τά σκουπίδια,Εχασε την ανθρωπιά του ο άνθρωπος. Υπακούει μόνον σε "νόμους" και "κανόνες" που βάζουν τα αφεντικά του, σάν γνήσιος υπακουος και καλά εκπαιδευμένος σκύλος..
    Αυτά λέμε τόσα χρόνια. Σε Τί κατάντια έχουν φέρει τήν κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποπτο πάντως το "περιστατικό",και βολικό γιά τον Μητσοτάκη,που έσπευσε να δηλώσει τήν "οργή" και τον "αποτροπιασμό" του.Ο Μητσοτάκης που εκλεψε,και έκαψε τόσους Ελληνες ,"συγκινήθηκε" . Και μάλιστα τήν ωρα που ο Θεός τού έχει εξαπολίσει τους "κεραυνούς' του ,ξαφνικά έγινε "θαύμα" για να δείξει το "ανθρωπινο" προσωπό του;!!;.."Δυό" ΘΕΟΊ κονταροχτυπιουντε..
    Ο στρατός τώρα βγήκε στούς δρόμους..Που ήταν στίς φωτιές; Μάλλον είναι "βατράχια" όλοι τους και εκπαιδευμένα μόνον στό νερό.. Και το Σάββατο έχει και το "παρτυ" ΔΕΘ ,άντε τώρα να πάει και να "μιλήσει",με τον χαμό που έσκασε. Απο που να το μαζέψει; Και έχει και τίς "αυτοδιοικητικές",που περιμένει ..
    Και δεν το θέλει ο ΘΕΟΣ άνθρωποι να πονάνε...
    Θα κλάψει ο Μητσοτάκης και η παρέα του,σε λάθος χρόνο αποφάσισε να γίνει ο ceo της ΑΕ. Hellas..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα είναι ύποπτα. Που το βρήκε το video η εφημερίδα του Μητσοτάκη? Κάποιο χέρι τραβά την δολοφονία και κουνιέται...Κάποιος περίμενε εκεί...δεν είναι web camera...Blue Horizon? Ανήκει στην attica group? Δηλαδή? Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας 69,5% Ποιοι άλλοι μέτοχοι? Παγκρήτια Τράπεζα!
      Μέτοχοι της Παγκρήτιας μέχρι πρόσφατα η Lyktos του Μιχάλη Σάλλα με 19,95%, Το 33% σήμερα ανήκει στους Μπάκου, Καϋμενάκη, Εξάρχου και άλλων. Μπάκος και Καϋμενάκης είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της εφημερίδας με το video...Το λιμάνι του Πειραιά ανήκει στους μανιάτες αλλά και στους κρητικούς!

      Που να βγάλεις άκρη?

      Αυτή η είναι η Ελλάδα...

      Διαγραφή
  6. Kαί να τον ο ζόγκ!! Ο ¨κακός¨ Βαρβιτσιώτης ,"εμφανίζει" τον "Καλό" Μητσοτάκη. όλους θα τους "φάει",και είναι όλοι πρόθυμοι να "θυσιαστούν" ,προκειμένου να επιζήσει ο ¨θρόνος'..
    "Πρώτα ο "θρόνος" και ύστερα το αίμα."!,Μην εντυπωσιαστεί κανείς εάν παρει το "ρεπό αργίας" ο Μεθύστακας. Θα κάνει και την απεξάρτηση του και θα γυρίσει σένιος. Ρεζίλης έβγαινε ο μπεκρής,έτσι και αλοιώς. Μια "καλή" ευκαιρία,να του δώσουν κανένα ρεπό απο την σχολή.
    Ιερόσυλοι,θεομπαίχτες αδίστακτοι. Πάνω σε πτώμα ασελγούν,προκειμένου να ξεγελάσουν πάλι τα κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...