peri majestic the real

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

You've Changed (Remastered 2015)

8 σχόλια:

  1. Η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί βυθισμένη στον λήθαργό της,αδιαφορώντας για όλα όσα διαδραματίζονται γύρω της, σε γκρίζο φόντο κυριολεκτικά και μεταφορικά,έχοντας απλά την άποψη 'υπάρχουν και χειρότερα άρα καλά είμαστε" Μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον από την μια και από την άλλη σε αυτή την απάθεια και στην καναπεδάτη λογική του νεοέλληνα,είναι νομίζω η ώρα μια ισχυρής αντιπολίτευσης που μέχρις στιγμής στο δικομματικά στημένο σκηνικό δεν υφίσταται, οπότε είναι φυσικό η κυβέρνηση να παίζει σε άδειο γήπεδο και τις εξέδρες γεμάτες από το πόπολο που απλά παίζει τον μόνιμο ρόλο του χειροκροτητή., χρειάζεται μια αντιπολίτευση να ξεγυμνώσει τους αρίστους,μπας και αρχίσει να κουνιέται κάτι στην αδρανή πολιτική ατμόσφαιρα, να ανακινήσει και επανακινήσει από μηδενική βάση την πολιτική ,να αναδείξει ότι τα λάθη και οι αστοχίες δεν οφείλονται μόνο στις διαχρονικές παθογένειες αλλά στην νωθρότητα, ανεπάρκεια,ραθυμία και έπαρση του σαρανταενός τοις εκατό..Εντυπωσιάζεται ένας εχέφρων και υγιώς σκεπτόμενος, από το πολιτικό αλαλούμ, την μετάθεση ευθυνών σε τρίτους,την υποκρισία και τον κυνισμό των αρμών της εξουσίας σε αυτό τον πολύπαθο τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουνιέται ,ο κασελάκης. Οπως βλέπουμε,οι άνθρωποι είναι "πρωτοπόροι","ανοιχτοί" σε όλα ,και σπάνε τα ταμπού της κοινωνίας. Για παιδία έχουν τα σκυλιά γιά σφυροδρέπανα πλέον τους δονητές,γιά τήν φύση τίς συκιές ,και γιά νταούλια τίς τρελές! Σιγά δλδ,τίπερίμεναν οι "αριστεροί επαναστάτες",γιά το κλείσιμο της ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ! Περίμεναν στά αλήθεια "επανάσταση" στο "κατεστημένο"; Ολα τα παραμύθια έχουν και ένα τέλος,και επειδή είναι παραμύθια,ότι γουστάρουν έχουν γιά το τέλος. ΑΣ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" "ΑΤΙΘΑΣΑ" ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΙ "ΚΑΜΠΑΝΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΣΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΑΝ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ Η ΑΚΟΜΑ;!
      Οταν είσαι χαζό πρόβατο σε δουλεύουν εσύ καμαρώνεις.!
      Το νέο "διπολο" θα είναι με νέα δεδομένα ! Απο την μία θα μαζεύουν στήν μιά στάνη ,τους συντηρητικούς ,και απο την άλλη τους ξεφρενιασμένους παλαβούς,με τις "ανοιχτές" απόψεις τους.. Φιλόζωοι,"συνειδητοποιημένοι",με κλιματικές αλαγές και πράσινα άλογα,αδερφές,και λαθραίους ,μιά "ανοιχτή" πλατεία ο κόσμος κτλ...περάστε κύριε το γιουσουρούμ.. Ο γύφτος και ο τσιγκάνος..
      Ετσι δέν λένε οι αμόρφωτοι; Ο νοικοκύρης και ο νοικοκυραίος!! Ελα καλησπέρα!! Οτι του φανεί του λολοστεφανή.
      Τέλειωσε το "πολιτικό" σκηνικό της ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ με τα κόλπα του,και κάποιοι ακόμα βλέπουν "δικοματισμούς". Πάμε σε νέα κατάσταση,όπως Αμερική . Πάλι δυό και μόνον δυό ,που είναι τό ίδιο. Θα τους το ζωγραφισουμε στο τέλος για να το καταλάβουν,πώς είναι ΕΝΑ σε ΔΥΟ. Είναι πιό εύκολο τώρα να το πιάσουν το κόλπο,αλλά και πάλι υπάρχουν με αρκετά μεγάλο βαθμό κουταμάρας τύποι,που θέλουν τον χρόνο τους γιά να το πιάσουν.
      Γίναμε Αμερική πλέον ,με 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ"vs "ΡΕΠΟΥΜΛΙΚΑΝΟΥΣ",και η επόμενη φάση είναι ΜΙΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" του ΣΒΑΜΠ ΤΟΥ ΧΑΡΑΡΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ,, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ. ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ;;;;ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ "ΔΕΙ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΙΟΣ" ΦΤΑΙΕΙ;
      ΕΛΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΞΥΠΝΑ.!

      Διαγραφή
  2. Στο μυαλό τους είσαι; Μόλις κατέφθασε ο Κασελάκης.! Ο "ιδανικός" για "αντιπολίτευση "στόν Κούλη.
    Ο Ανδρουλάκης της ¨λεβεντογένας" δέν "τραβάει" ,που ήταν "ταμάμ",και ευκολάκι το σκετσάκι,και έτσι πάμε γιά "συριζοκατάσταση" με τον Κασελάκη απο την "αμερικα',και τα "οπλα" του.Λίγο πούστης ,λίγο φιλόζωος,και "πολύ επιτυχημένος".."από εργασία σκληρή".
    Οπως βλέπεις ειναι πάντα πέντε βήματα μπροστά. Οπως ο καλός κουτοπόνηρος .
    Ετσι ο Κούλης θα μοιάζει ο ιδανικός.! Μονόδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι και λίγο αλλά πολύ.. Δεν τον βλέπεις? Φανατικός είναι σε αυτό το θέμα.... δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταπείνωση, να σου βάζουν οι Αμερικανοί με τους Μητσοτάκηδες δικό τους πρόσωπο...αιώνια σκλαβιά λέγεται αυτό...Μιλάμε για δυνατό ομοφυλόφιλο...ορκισμένο φανατικό βενιζελικό!

      Η ζημιά που συντελείται αυτές τις μέρες στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας με τον φανατικό ομοφυλόφιλο της Κρήτης είναι απερίγραπτη...

      peri

      Διαγραφή
    2. Δεν αρθρογραφείς για πλάκα στον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης αν δεν είσαι βενιζελικός. Ούτε για πλάκα...

      Όταν μας έγραφε ο Τραιανού για τον βενιζελικό υπόκοσμο, γνώριζε πολύ καλά κάποια πράγματα...

      Αυτός ο μακιγιαρισμένος κρητικός ομοφυλόφιλος είναι ότι πρέπει για να περάσει τους γάμους των ομοφυλοφίλων ο κρητικός Κούλης...Ποιος θα μιλήσει? Ποιος? Είναι συμμορία...Aδελφές ψυχές! Με εντολή Ντόρας ΟΛΑ τα κανάλια τον παίζουν! Αντε βγες να πεις κάτι....μπααααα θα σε διαλύσουν...θα ψάχνεις για δουλειά στον δικό τους ΟΑΕΔ...

      peri

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς. Αλλά ποιός πιστεύεις θα καθίσει να σκεφτεί όλα αυτά; Δέν τους φτάνει το μυαλό τους μέχρι εκεί. Στήν αρχή θα ξυνίσουν γιά λίγο,και σε δεύτερη φάση θα "πιάσουν" θέση και θα μιλάνε για φασίστες,προβληματικούς ,απολίτιστους,και ταλιμπαν,σε όσους αντιδράσουν.
      Θα ξεχάσουν τι ακριβώς ρόλο έχει ,να παίξει,και θα "ταυτιστούν" με την γνωστή "επαναστατική προοδευτική παράταξη που την "πολεμάει" η δεξιά ..Τα γνωστα της πλέμπας.,ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ Και σύντομα θα περάσουν και στο εντελώς άλλο άκρο,του τύπου "δεν με νοιάζει εάν ειναι @@" κτλ..Δέν είναι επίσης τυχαίο ,ότι "μπήκε" και με φόρα και δηλωμένος ,και με το "ταιρι" του και με τον σκύλο του. Μπήκε άνετος με καμάρι και φόρα.
      ΑΠΟΙΚΊΑ. Και επίσημα πλεον . Οι Γερμανοί δέν έφυγαν ποτέ. Απο τον Όθωνα,μέχρι σήμερα. Κατά τά άλλα κάποιοι "μορφωμένοι" το πρόβλημμα το εντοπίζουν την εποχη της "τουρκοκρατίας".
      Δεν γνωρίζουν πώς μόλις τελείωνε η Οθωμανική αυτοκρατορία κάθε τι ελληνικό στό παγκόσμιο στερέωμα τελείωνε μαζί της...
      Ποτέ από όλους αυτούς τους "φωστήρες" ,κανείς ,δεν αναρωτήθηκε,γιά το πώς είναι δυνατόν να υπάρχει κατοχή και εχθρός,που σε έχει σε σκλαβιά ,αλλά οι περισσότερες εκκλησιές υπήρχαν την εποχή του οθωμανικου ¨ζυγού". Γιατί δεν είχαν γεμίσει την χώρα με τζαμιά λοιπόν; Γιατί επέτρεπαν εκκλησιες!; Μα γιατί μαζί κυβερνούσαν τον κόσμο. ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ.
      Εκλεισε ο κύκλος αυτός ήρθαν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ και οχι οι ΑΓΓΛΟΙ. -μιας και οι άγγλοι είχαν ήδη νικηθεί απο τους Γερμανούς και καπελωθεί-,και μέχρι σήμερα ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ.
      κΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ.
      Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΦΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟ. Αυτον τον βρωμύλο που εκανε γαμπρια με τους Εγγλεζους (Γερμανους) και πήδησε στο νέο πλοίο τήν "νεα τάξη " της τοτε εποχής. Τον Μαυροκορδατο και όλους όσους κατείχαν θέσεις "κλειδια" στην Οθωμανικη αυτοκρατορία.

      Διαγραφή
  3. Κωλέτη..κτλ. Ηταν πολλοί οι προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως λέγεται ; ιστορική αφασία ή νοητική ανεπάρκεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...