peri majestic the real

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

…«Kasselakis for President»!!!… …«ΦΟΝΙΑΔΕΣ των κομμουνιστών …ΑΜΕ-ΡΙ-ΚΑΝΟΙ»!!!

Τελικά οι Αμερικανοί θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα τιμωρήσουν τα κομμουνιστικά κόμματα στην Ελλάδα

Μέχρι τώρα οι κομμουνιστές στην Ελλάδα έφαγαν «γλυκό ψωμί», παριστάνοντας τα σκληρά αρσενικά, που επαναστατούν εναντίον των ιμπεριαλιστών …Έφαγαν παντεσπάνι, παρελαύνοντας —ακόμα και με μάσκες στην εποχή Κόβιντ— έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία. Πολλοί —αν όχι όλοι οι Έλληνες— ΠΑΝΤΑ υποπτεύονταν ότι όλα αυτά ήταν πολύ «ηρωικά» για να είναι πραγματικά …Πολύς «τσαμπουκάς» κι από προσωπικό «κόστος» τίποτε! …Πολύ «εργατίλα», αλλά άεργοι κι ανεπάγγελτοι με τόσο ακριβούς δικηγόρους δεν έχουν ξαναϋπάρξει!

Από την εποχή των χαφιέδων των Αμερικανών τύπου Δαμανάκη και Κωνσταντόπουλου μέχρι και τον Τσίπρα, μέσα στον χρόνο επιβεβαιώθηκαν όλες οι υποψίες για τις τζάμπα μαγκιές των «συντρόφων». Πάντα οι Αμερικανοί ήταν αυτοί, οι οποίοι «παρήγαγαν» τους «σκληρούς» τής Αριστεράς …Αυτούς, τους οποίους —πίσω από «καγκελόπορτες» Πολυτεχνείων ή «καδρόνια» Πολυκλαδικών Λυκείων— θα τους εμφάνιζαν σαν λαϊκούς «ήρωες» με τις γροθιές υψωμένες να «δουλεύουν» το πόπολο!

Τώρα οι Αμερικανοί προφανώς ούτε καν καταδέχονται να «σκηνοθετήσουν» τις καταστάσεις αυτές, οι οποίες «γεννούν» τους ηγέτες των «ελληνικών» κομμουνιστικών κομμάτων …Βαριούνται να περιμένουν να «ωριμάσει» ακόμα και η δική τους «παραγωγή» …Δεν έχουν λόγο να συνεργαστούν με τις δεξιές «Παναγιωταρέες», για ν’ «αποκαλύψουν» τα νέα «φυντάνια» τής Αριστεράς.

Μετά το Μνημόνιο αντιμετωπίζουν την πατρίδα μας σαν δική τους ιδιοκτησία και δεν θεωρούν ότι έχουν υποχρέωση να παίζουν θέατρο Ό,τι προβλέπεται για την Αϊτή, τον Άγιο Δομίνικο ή τις Μπαχάμες θα γίνεται και στην Ελλάδα!

Με τελευταίο τον «καδρόνια» των Αμπελοκήπων, τον οποίο τον διόρισε ο Αλαβάνος ως αρχηγό στο ΚΚΕ-Εσωτερικού, δείχνουν ν’ αλλάζουν τακτική. Τώρα τα «σκληρά» αντράκια, που θα βαράνε τα «νταούλια» για να «χορεύουν» οι «αγορές», θα τα στέλνουν απ’ ευθείας από τις ΗΠΑ, έστω κι αν αυτοσυστήνονται οι ίδιοι ως «ντιγκιντάγκες» —με την ορολογία τού παλιού ελληνικού κινηματογράφου— και χωρίς να ερωτηθούν από κανέναν …έστω κι αν έμαθαν για το «άδικο» κεφάλαιο μέσα από τη Goldman Sachs …

Απ’ ευθείας από τις ΗΠΑ! …να μιλάνε απευθείας με τα αφεντικά στα αγγλικά σαν τον Μητσοτάκη κι όχι σαν τον Τσίπρα τον αγράμματο, που ήθελε μεταφραστές!

Από εδώ και στο εξής αλλού εστιάζεται το ενδιαφέρον! …Αυτό, το οποίο περιμένουμε να δούμε είναι το πόσο θα αντέξει η Αριστερά των θρασύδειλων Πολάκηδων αυτήν την ξεφτίλα …

Πόσο θα κοιτάζει τον ουρανό για να ερμηνεύσει τη «βροχή», ενώ τη «φτύνουν» οι Αμερικανοί …Πόσο θα εξευτελιστεί και η ίδια με την υποτακτικότητα των προδοτικών ηγεσιών της …Πόσο θα αντέξει την ξεφτίλα τής WOKE ιδεολογίας μέσα στα Δημόσια Πανεπιστήμια, όπου διέπρεψε με την «αντιδραστικότητά» της.

Τώρα θα αγγίξει πραγματικά τα όριά της! …Δόξασε έναν Γλέζο, ο οποίος δεν θυμόταν να μας εξηγήσει το πώς ανέβηκε στην Ακρόπολη την ηρωική εκείνη νύκτα της υποστολής τής σημαίας των Ναζί …Ανέχτηκε μια Δαμανάκη, η οποία από την «καγκελόπορτα» της Πατησίων κατέληξε στο Μόντε Κάρλο …Ενθουσιάστηκε από έναν Τσίπρα, ο οποίος από το «Go back Madame Merkel» τώρα κάνει «σκαφάτες» διακοπές στη «φωλιά» των «φονιάδων των λαών» …και, τώρα η Αριστερά θα φάει στη «μάπα» τον εκλεκτό τού «αδελφάτου» τής Μπίλντερμπεργκ, τού Σβαμπ και του Χαράρι!!!

Περί αυτού πρόκειται …Γνήσιος αμερικανοτραφής, κολεγιόπαις και οικότροφος των τοκογλύφων «δανειστών» ο Κασσελάκης! …«Διαβασμένος» θεωρητικός τού κομμουνισμού, που πήγε να «προσκυνήσει» τον τάφο τού Βενιζέλου, ο οποίος ήταν εκείνος που «εφεύρε» το «ιδιώνυμο», που νομιμοποίησε τους διωγμούς των κομμουνιστών! …Πολιτικά πιο «αγράμματος» ακόμα κι απ’ τον Τσίπρα!

Αυτή η ηλιθιότητα είναι βέβαια που τον αποκαλύπτει! …Αποκαλύπτει ποιοι τον έφεραν, για να τον «φυτέψουν» στην πολιτική ζωή τού τόπου …Αποκαλύπτει τον λόγο που ξεκίνησε από τα Χανιά και σε ποιους ήθελε να καταθέσει τα «διαπιστευτήριά» του.

Είναι φανερό ότι πρόκειται για καθαρή επιλογή των βενιζελικών Μητσοτάκηδων, για να «σωθεί» ο Κούλης και να επιβιώσει ο Ντορογιός μέχρι να έρθει η «σειρά» του! …Να δημιουργήσουν από κοινού το νέο ελληνικό κόμμα των WOKE «Δημοκρατικών» τύπου ΗΠΑ! …Να «καταργήσουν» το κομμουνιστικό «πρόσημο» του ΣΥΡΙΖΑ, για να μπορέσουν οι Μητσοτάκηδες να παραστήσουν τους «Ρεπουμπλικάνους», χωρίς καν να είναι Δεξιοί …Να εκμεταλλευτούν από κοινού την αλλαγή τού νόμου για το δικαίωμα ψήφου των ομογενών και να κάνουν προεκλογικές εκστρατείες στο εξωτερικό, για να «καπελώνουν» τους «ιθαγενείς»!


Μέχρι τότε θα ξέρουμε τι περίπου θα δούμε στο «σώου» τους …Θα δούμε μια περήφανη «αδερφή», που, όταν δεν θα συμμετέχει σε κάποιο Gay-Pride, θα είναι έτοιμη στις 17 Νοέμβρη να πάει να διαδηλώσει έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία …

Ο πρώτος κομμουνιστής διαδηλωτής με «δονούμενο» ρόπαλο, φορτιζόμενο με usb! …Επιτέλους να μάθουν και οι Gay ότι δεν ήταν καλό που «πάγωσε η τσιμινιέρα» …και ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει! 

…Να μάθουν και τον Νταλάρα εκτός από τον Έλτον Τζον!

Πιο κάτω δεν έχει «σύντροφοι» …ή μήπως έχει;;;

Να δούμε τι άλλο θα ανεχθούν τα «συντρόφια» για έναν διορισμό, μια αργομισθία ή μια μισθωμένη διαδήλωση! Προς το παρόν όλα δείχνουν ότι το «φιλέτο» τής ηγεσίας και των «συνιστωσών» θα τους το φάνε τα «Αμερικανάκια», χωρίς καν να τους ρωτήσουν!...
…«Άτιμη» κοινωνία, που άλλους τους «ανεβάζεις» κι άλλους τους «κατεβάζεις»!...
…«Φονιάδες των κομμουνιστών …Αμέ-ρί-κάνοι»!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

5 σχόλια:

  1. Ο/Η/Το Μητσοτακι εχει γνωρισει τον/την/το συζυγο του;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς άς έχουμε στο μυαλό μας κάποιες ημερομηνίες..
    Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου του 2023..¨Γιομ κΙπούρ"- η "κάθαρση""ημέρα εξιλέωσης"
    (-Το Γιομ Κιπούρ είναι «η δέκατη ημέρα του έβδομου μήνα» και είναι επίσης γνωστό ως το «Σάββατο των Σαββάτων»-)
    "Ημέρες δέους" γιά τά παιδια του αβραάμ,και του Μωυσή...
    ..Παραδόξως ,το 1973,στην ημέρα τής εορτής τής "εξιλέωσης" η αλοιώς Γιομ κιπούρ,το Ισραήλ "δεχθηκε επίθεση" τόν Αραβικό κόσμο,με την Αίγυπτο,Συρία να σηκώνουν το βάρος αυτών τών επιχειρήσεων..Παρά τόν σχεδιασμό και την δυνατή οργάνωση του αραβικού κόσμου όλου στό τέλος "νικητές" ήταν οι ισραηλίτες,σαν μεγάλη πλέον "δυναμη" μέσα στον αραβικό Κόσμο..! εδώ γελάμε μέχρι δακρύων εννοείται!!..
    Πάμε πάλι στήν παραπάνω ημερομηνία και καθώς ετοιμάζοντε γιά τον "Μεσσία" τους μετά την "ανέγερση' του ναού του Σολομώντα!! Εδώ να δείς κλάμα!! Πως θα "τακτοποιήσουν" το τέμενος του Ομάρ; Καθώς βαδίζουν ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΤΕΨΗ"; Πόσο και πόσους θα κλάψει ο Μουσουλμανικός κόσμος; Θα προσεύχοντε άραγε στο τέμενος και ξαφνικά θα σκάσει το "γκάζι"; Θα βάλουν μπουλντόζες για να το γκρεμίσουν; Τι θα γίνει στην Μέση Ανατολή σύντομα;
    Καθώς..
    1)Τ ο εβραικό Πάσχα είναι Από 12 έως 20 Απριλίου, Η Εβραική "πεντηκοστή" ξεκινάει το απόγευμα της Τρίτης 11 ΙΟΥΝΙΟΥ (θερινό ηλιοστάσιο για το 2024 πέφτει την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 23:50.) πολυ σημαντικό!-και τελειώνει το απόγευμα της 13 Ιουνίου!! Τι γιορτάζουν οι εβραίοι στην Πεντηκοστή τους":: ;;; Τις ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΡΟΣ"!
    Οπως αντιλαμβανόμαστε λοιπόν θα διασκεδάσει ο πλανήτης..!!
    Τώρα δέν γνωριζω με ακρίβεια εάν θα πάρουν κλωτσιές η πιστολιές. Πάντως εντολές Μωυσής και παραμύθια τέτοια δέν θα δούμε.!!
    Ο Αραβικός κόσμος θα κλάψει σύντομα,και θα ΘΥΜΩΣΕΙ ΑΓΡΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    "ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ...ΘΑΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ"
    Οσοι μπορούν να καταλάβουν καλώς οι υπόλοιποι απλά ας περιμένουν τα γεγονότα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.facebook.com/photo/?fbid=862995388681441&set=a.803540227960291

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://panagiotistraianou.substack.com/p/0bb?fbclid=IwAR2p9qEjDyWQpOg09fnV7n1eklvYpheOMFEO7qW9hpgLxj8-bDgL43tb8f4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναί!! ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΜΕΣΑ..!ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΜΙΑ "ΤΡΕΛΗ" ¨ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ..
    game over

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...