peri majestic the real

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Διαφωνεί κανείς;

  

27 Αυγούστου 1922: Τα τελευταία ελληνικά τμήματα εγκαταλείπουν τη Σμύρνη. Στις 11 π.μ. εμπροσθοφυλακή του Τουρκικού Ιππικού εισέρχεται στην πόλη, ενώ τις βραδινές ώρες φτάνει και μία Μεραρχία Πεζικού. Οι Τούρκοι πυρπολούν την πόλη και προβαίνουν σε σφαγές του ελληνικού πληθυσμού της. Μεταξύ των σφαγιασθέντων είναι και ο μητροπολίτης Χρυσόστομος. Η πυρκαγιά θα συνεχιστεί έως τις 3 Σεπτεμβρίου, μεταβάλλοντας τη Σμύρνη σε σωρό ερειπίων.. 

27 Αυγούστου 2023: Εκατοντάδες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα. Εξαφανίζεται ο Έβρος. Δεκάδες χωριά χάνονται από τον Χάρτη. ..οι πυρκαγιές ξεριζώνουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες από τις εστίες τους..

Δεν κουνιέται φύλλο...Η Βουλή πραγματικό χαμαιτυπείο. 

Απόγνωση και χαμένες ελπίδες. Με την πλειοψηφία εντελώς αποκομμένη από τις εξελίξεις...είτε ζει είτε πεθαίνει δεν έχει σημασία..

 Φωτιά: Πρωτοφανείς εικόνες στην Αλεξανδρούπολη – Σε σκηνές στο λιμάνι  διασωληνωμένοι ασθενείς - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr

1 σχόλιο:

  1. Πανος Καμμενος (ουδεμια σχεση με τον πολιτικαντη)27 Αυγούστου 2023 στις 9:33 μ.μ.

    Σωστα το "στην υγεια σας κοροϊδα ελληνες" αλλα η φωτο με την γρια γιδα ειναι παραπλανητικη.
    Κι αυτη υπαλληλος τους ηταν ΚΑΙ ειναι, οπως και οι Τσιπροτακηδες.
    Πισω ομως απ την κουρτινα ΠΟΙΑ ειναι τα πραγματικα αφεντικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...