peri majestic the real

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Όλα καλά;

 





3 σχόλια:

  1. Δέν τούς ενδιαφέρει ούτε να κρυφτούν. Γνωρίζουν πολύ καλά ,πώς απέναντι τους έχουν ηλίθιους. Ηλίθιους που θα κράζουν όποιον τους λέει αυτό που δέν ξεστραβώνοντε να δούν , γιά ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους..Οταν γίνουν όλα στάχτες..οταν σκάσουν να αμιλούν οι ανόητοι τότε θα πούμε πώς έφτασε η ώρα της λυτρωσης. Μέχρι τότε απλά εμείς παρακολουθούμε την πτώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Καί ενσωμάτωση αυτού στον οργανισμό Φυσικού περιβάλοντος" και μπλα μπλα μπλα! Με αυτά τα "επιστημονικά",και "μορφωμένων" λόγια,σου βγάζουν και την γλώσσα μαζί. Και σε γαμάνε και σου το πρό -λένε.. Πάντα με "επιστημονικούς" όρους γιατί είναι "επιστημονες",'οχι πλεμπαίοι. Και χαμπάρι δέν παίρνουν οι από κάτω της μορφωσεως"!
    Καί εάν κανένας πάει να τους ξυπνήσει του πετάνε τα παπούτσια και τίς κάλτσες του υπνου τους.
    Το έφτιαξαν εντελώς "φυσικό" το περιβάλον εκει πάνω.. Κρανίου τόπος,τά νέα ζώα θα είναι ταραντούλες και δεινόσαυροι.. Οι νέοι κάτοικοι θα είναι μύγες και σκνίπες απο το ποτάμι.
    Ελα καλησπέρα!
    Εδώ μιλάμε πώς έκλεψε τίς εκλογές δίχως να υπολογίσει κανέναν και τίποτα και κάποια ζώα κατηγορούν τους έλληνες πώς τον ψήφισαν. Εδώ κοίταζε ό ένας τον άλλον με απορία την επομένη τών "εκλογών" τών δήθεν εκλογών ,και κάποια ζώα άρχισαν να βλέπουν φασίστες και "δεξιές" γίδες! Τι να πείς με τους βλάκες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για μαφία. Για οργανωμένο έγκλημα...δεν υπάρχει σωτηρία...με έναν λαό ότι να ναι...

      peri

      Διαγραφή