peri majestic the real

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Δεν την καίνε οι Τούρκοι την Ελλάδα. Ούτε κάποιοι ψυχάκηδες. Αυτό βολεύει τους διεφθαρμένους πολιτικούς των μνημονίων ως σενάριο. Μιας και με δόλο αχρήστεψαν τα πάντα. Η μεταπολιτευτική κρατικοδίαιτη μεσοαστική ελίτ των Αθηνών (αριστεροί) και η ολιγαρχική ελίτ (δεξιοί) της χώρας έχει παραδώσει τα πάντα. Διάβασε το παρακάτω κείμενο. Η Ελλάδα εδώ και χρόνια τεμαχίζεται με τρόπο....Ελλάδα και Χαβάη φαίνεται ότι έχουν την ίδια μοίρα! …

 

Ολοκαύτωμα στη Χαβάη…

…Εν ψυχρώ δολοφονία πολιτών!!!

…Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου!!

Απ’ ό,τι φαίνεται, κάθε φορά που η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και το WEF αποφασίζουν να «βοηθήσουν» τον Πλανήτη —«σώζοντας» μια περιοχή από τη «βρώμικη» ενέργεια—, ο σχεδιασμός είναι απολύτως βέβαιο ότι θα ξεκινήσει επάνω σε «αποκαΐδια»! …Ξεκινάει από «λευκό χαρτί», που είναι «μαύρο» …σαν το κάρβουνο! Προφανώς, «βρωμίζουν» πρώτα, για να «καθαρίσουν» μετά …«Βρωμίζουν» τα «σπίτια» των άλλων και τα «καθαρίζουν» μετά, όταν θα περιέλθουν στην κατοχή τους. Για κάποιον, που είναι παρατηρητικός, η πρακτική αυτή που περιγράφουμε είναι ίδια με αυτήν που γνωρίζουμε στην Ελλάδα. Ελλάδα και Χαβάη φαίνεται ότι έχουν την ίδια μοίρα! …Τη μοίρα που κάποιοι επιφυλάσσουν σε όλους τους «Παράδεισους» του Πλανήτη, που δεν θεωρούν «σωστό» και «δίκαιο» να ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους. Σιγά-σιγά όλοι οι «επενδυτές» και οι «ευαίσθητοι» θα αρπάξουν από τους λαούς-ιδιοκτήτες αυτών των «Παραδείσων» τα «φιλέτα» τού real estate …«Φιλέτα» «Παραδείσων», όπως είναι οι ακτογραμμές τής Ελλάδας ή της Χαβάη κλπ..

Στην εγκληματολογία υπάρχει ένας όρος, που ονομάζεται «θεωρία εγκληματικών προτύπων» —Crime pattern theory— …Μια θεωρία, η οποία μελετά εγκλήματα, τα οποία είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους και διαπράττονται σε χώρους όπου ο δράστης και το εκάστοτε θύμα για τον οποιονδήποτε λόγο συνυπάρχουν …Σε χώρους όπου έχουν λόγους να «κινούνται» ή να δραστηριοποιούνται …Σε «χώρους» κοινού ενδιαφέροντος …Σε χώρους όπου «συναντώνται» τακτικά και είναι δυνατόν να έχουν μια διαδραστική σχέση μεταξύ τους. Αυτή η θεωρία λοιπόν μελετά επαναλαμβανόμενα εγκλήματα, τα οποία δεν έχουν μοναδικότητα και δεν έγιναν εξαιτίας τυχαίων συναντήσεων σε τυχαία μέρη, παρά είναι αποτέλεσμα «συναντήσεων» που επαναλαμβάνονται διαρκώς με τον ίδιο τρόπο στον ίδιο χώρο …Εγκλήματα, που —προφανώς—, λόγω της «επιτυχίας» στην εκτέλεσή τους ή εξαιτίας των ιδιομορφιών τού εγκληματία, επαναλαμβάνονται με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο, ο οποίος τους προσδίδει ξεχωριστό «χαρακτήρα» και ταυτόχρονα δίνει «ταυτότητα» στον δράστη …Επαναλαμβάνεται δηλαδή το ίδιο «μοτίβο» σχεδιασμού.

Κάτι ανάλογο βλέπουμε και σ’ αυτήν την περίπτωση. Αυτό είναι το μοτίβο που αναζητούμε. Κάθε φορά που βλέπουμε πύρινη τραγωδία, ξέρουμε ποιους θα δούμε να επωφελούνται. Κάθε φορά που βλέπουμε έναν «παράδεισο» να «καίγεται», βλέπουμε «λίμνες» από ηλιακά πάνελ και «δάση» από ανεμογεννήτριες …Βλέπουμε επενδύσεις, που κρύβονται πίσω από περιβαλλοντικές «ευαισθησίες» …Βλέπουμε μόνιμα τον ίδιο ισχυρό να «επωφελείται» κάθε φορά που τα συμφέροντά του «συναντιόνται» σε έναν τόπο με αυτά των φτωχών θυμάτων του …Των θυμάτων, που μετά την τραγωδία θα γίνουν φτωχότερα, ενώ οι ισχυροί πλουσιότεροι. Κατά «σύμπτωση», όπου οι ισχυροί τής Μπίλντερμπεργκ ανακοινώνουν μεγαλεπήβολα σχέδια ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, οι «χαζοί» και «αναίσθητοι» κάτοικοι αντιδρούν και αυτό που ακολουθεί σχεδόν πάντα είναι μια πύρινη καταστροφή. Όπου οι μεγιστάνες με την περιβαλλοντική «ευαισθησία» δείχνουν να έχουν ένα ενδιαφέρον για ένα μέρος, σ’ εκείνο το μέρος περιμένουμε να εκδηλωθεί κάποια πύρινη καταστροφή …Μια καταστροφή, η οποία έχει πάντα ως άμεσο αποτέλεσμα την αλλαγή τού ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην περιοχή …Απλά πράγματα!

Αυτό είναι το επαναλαμβανόμενο σενάριο, που δημιουργεί «πρότυπο» με συγκεκριμένη «ταυτότητα». Ό,τι τους ενδιαφέρει προφανώς ως «επένδυση», γίνεται αρχικά στόχος ανάπτυξης εντατικών προγραμμάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Από εκεί και πέρα το σενάριο είναι πάντα ίδιο …Πρώτα «καίγεται», απαξιώνεται, και, αφού εξωθηθούν οι ιδιοκτήτες στην απόλυτη αδυναμία τής καταστροφής, «εξαγοράζονται»! Πάντα οι «τυχεροί» είναι οι ίδιοι και πάντα με το «άλλοθι» της περιβαλλοντικής «ευαισθησίας». Για εμάς τους Έλληνες, δηλαδή, είναι κάτι πολύ «οικείο» αυτό το οποίο βλέπουμε στο Μάουι της Χαβάη …Μπορεί το Μάουι να βρίσκεται στην άλλη πλευρά τού Πλανήτη, αλλά μας «θυμίζει» πολύ τις δικές μας «τραγωδίες». Το σενάριο, δηλαδή, είναι πάλι το ίδιο! …Πάντα από την πλευρά αυτών που «βλέπουν» κέρδη στις πυρκαγιές είναι οι «ευαίσθητοι» και οι τοπικοί λακέδες τους —όπως ο Μητσοτάκης τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ —.

Στο Μάουι αυτό που είδαμε ήταν ένας συνδυασμός τού ΜΑΤΙΟΥ και της Εύβοιας! Τι σημαίνει αυτό; …Ο κόσμος κάηκε στην κυριολεξία από ευθύνη τού οργανωμένου κράτους …Ό,τι ακριβώς έγινε και στο ΜΑΤΙ, όπου οι ευθύνες «βαρύνουν» αποκλειστικά το κράτος! Ακριβώς το ίδιο έγινε και στο Μάουι. Όλες οι ευθύνες για την τραγωδία είναι των κρατικών παραγόντων. Το πανάκριβο σύστημα των σειρήνων για την έγκαιρη προειδοποίηση σε περίπτωση φυσικών καταστροφών δεν λειτούργησε και άρα δεν ενημερώθηκαν οι κάτοικοι ότι απειλούνται άμεσα από τη φωτιά, ώστε να έχουν έγκαιρα την επιλογή να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Η Αστυνομία αδράνησε και ΔΕΝ βοήθησε με στόχο την ασφαλή και γρήγορη εκκένωση του χώρου …ΔΕΝ διέκοψε την κυκλοφορία στις εισόδους τής πόλης, αποτρέποντας με τον τρόπο αυτόν την είσοδο νέων αυτοκινήτων στην πόλη…

…ΔΕΝ αποσυμφόρησε το εσωτερικό τής πόλης από τα αυτοκίνητα τα οποία ήδη κινούνταν μέσα σ’ αυτήν. Άφησε τα αυτοκίνητα να κινούνται ανεμπόδιστα στους δρόμους με αποτέλεσμα, όταν η φωτιά μπήκε στην πόλη, να βρει τα αυτοκίνητα ακινητοποιημένα σε ατελείωτα μποτιλιαρίσματα και οι άνθρωποι να καούν ζωντανοί. Η Αστυνομία βρισκόταν υπό τις εντολές ενός Διευθυντή, ο οποίος στη Χαβάη βρισκόταν με δυσμενή μετάθεση, εφόσον είχε χρεωθεί ως υπεύθυνος ένα μακελειό στο Λας-Βέγκας όπου υπηρετούσε νωρίτερα. Απέτυχε στον ρόλο του στο Λας-Βέγκας των τζογαδόρων, των τοκογλύφων και των ιερόδουλων και τον έστειλαν στην «ήσυχη» Χαβάη για να τον «σώσουν». Εκεί «διέπρεψε»! … Δεν ξέρουμε τι «γραμμάτια» πληρώνει εξαιτίας τού παρελθόντος του, αλλά πρέπει να είναι μεγάλα για να πάρει αυτές τις αποφάσεις εις βάρος αθώων ψυχών. Αυτός ήταν που έκανε τα «λάθη» τής Αστυνομίας, τα οποία οδήγησαν στο γενικό «μπλοκάρισμα» της πόλης και τον εγκλωβισμό των κατοίκων της μέσα σ’ αυτήν.

Η Πυροσβεστική από την πλευρά της ΔΕΝ εμφανίστηκε εγκαίρως και, όταν τελικά εμφανίστηκε, δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα, εφόσον, λόγω της «ολιγωρίας» τής Αστυνομίας και των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων, δεν μπορούσε να μπει μέσα στους δρόμους τής πόλης για να δώσει τη «μάχη» της …και το αποτέλεσμα ήταν αυτό το οποίο είδαμε …Άφησαν τους πολίτες να περιφέρονται ανύποπτοι μέσα σ’ ένα περιβάλλον, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά θα μετατρεπόταν σε πύρινη κόλαση και άφησαν τη φωτιά να καίει τα πάντα! Ο κρατικός υπάλληλος, ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο σ’ αυτήν την τραγωδία, εφόσον αυτός αποφάσισε αυθαίρετα να μην ενεργοποιήσει τον συναγερμό, δήλωσε —παρ’ όλη την «ομολογία» τής παραίτησής του— ότι δεν μετάνιωσε που πήρε αυτήν την απόφαση! Κάπως έτσι όμως δεν γίνονται τα μεγάλα κρατικά εγκλήματα; …Υπάρχει συνδυασμός «λαθών» και παραλείψεων κρατικών παραγόντων τα οποία ΔΕΝ δικαιολογούνται …Κάποιος δημόσιος υπάλληλος δεν σήμανε συναγερμό, κάποιος άλλος δημόσιος υπάλληλος για το «καλό» τής πόλης «λυπήθηκε» να ξοδέψει για την πυρόσβεση το ακριβό νερό και δυστυχώς εξαιτίας τους χάθηκαν άδικα πολλοί συνάνθρωποί μας.

Το Μάουι είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με το ΜΑΤΙ, όπου οι άνθρωποι, εξαιτίας των «λαθών» τής Ελληνικής Αστυνομίας, εγκλωβίστηκαν μέσα στα στενά του και κάηκαν ζωντανοί!!! Να υποθέσουμε ότι η ομοιότητα δεν θα σταματήσει εκεί και τώρα μάλλον ΟΛΟΙ αυτοί οι «χρήσιμοι» για κάποιους αξιωματούχοι θα πάρουν προαγωγές! Άλλωστε θα πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις εξουσίας, προκειμένου να «σβήσουν» και τα ίχνη των ευθυνών τους! Όμως, οι ομοιότητες δεν εξαντλούνται σ’ αυτήν τη φάση …Η κατάσταση που έζησαν οι κάτοικοι εκεί μοιάζει ταυτόχρονα καί με αυτήν που είδαμε στην Εύβοια! Στην Εύβοια οι άνθρωποι νόμιζαν ότι είναι κύριοι του τόπου τους και αντιδρούσαν στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών …Δεν είχαν «πειστεί» από τις γνωστές υστερίες των δουλικών τής Μπίλντερμπεργκ για «Κλιματική Αλλαγή» και «Υπερθέρμανση του Πλανήτη» και δεν δέχονταν να τοποθετηθούν οι «ανεμοσαβούρες» στα μέρη όπου έβοσκαν τα ζώα τους ή «τρυγούσαν» τα μελίσσια τους. Τα «συμφέροντα», όμως, είχαν είδη επιλέξει την Εύβοια …και αυτό δεν μπορούσε ν’ αλλάξει…

…Οι «θύτες» είχαν ήδη «συναντήσει» τα «θύματα» στην Εύβοια και το εγκληματικό «πρότυπο» ήταν θέμα χρόνου να επαναληφθεί …Ήταν θέμα χρόνου να τους κάψουν τα πάντα …Να τους στερήσουν τη δυνατότητα να επιβιώνουν με τα δικά τους μέσα —χωράφια, ζώα, ξυλεία κλπ.— στον δικό τους τόπο. Στη συνέχεια θα εκμεταλλεύονταν τις καταστάσεις που θα προκύπταν εις βάρος τους …Θα εκμεταλλεύονταν την πλήρη κι απόλυτη αδυναμία τους να επιβιώσουν, που θα τους «έσπρωχνε» στην άμεση σύνδεσή τους —και κατά συνέπεια εξάρτησή τους— με το κράτος και τις πολιτικές του. Με την πυρκαγιά έλυναν όλα τους τα προβλήματα. Η καταστροφή των κατοίκων θα τους «έδιωχνε» από τον τόπο τους στο κρίσιμο χρονικό διάστημα που οι συνωμότες θα «έκοβαν» και θα «έραβαν» τα πάντα με βάση τον σχεδιασμό τους. Η καταστροφή δεν θα τους επέτρεπε να μπορούν καν να σταθούν στον τόπο, ώστε να γίνουν οι αυτόπτες μάρτυρες των όσων είχαν σχεδιαστεί εις βάρος τους. Η πυρκαγιά θα τους έδιωχνε από τα μέρη τους και η καμένη γη δεν θα τους επέτρεπε να επιστρέψουν γρήγορα.  Στο όνομα της γρήγορης «αναδάσωσης» ή «ανοικοδόμησης» μπορούν ν’ αλλάζουν όλους τους νόμους και να άρουν όλους εκείνους τους περιορισμούς —περιβαλλοντικούς, αρχαιολογικούς, πολεοδομικούς, πολιτισμικούς—, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν τους επέτρεπαν να αυθαιρετούν με μόνο στόχο τα υπερκέρδη.

Αυτό είναι που έγινε στην Εύβοια και το ίδιο έγινε και στη Χαβάη! Οδήγησαν τους ανθρώπους στην καταστροφή και την εξάρτηση. Η καταστροφή θα τους αναγκάσει να πουλήσουν και η εξάρτηση θα τους αναγκάσει να μην διαμαρτύρονται. Η πυρκαγιά γι’ αυτόν τον λόγο ήταν αναμενόμενη. Πριν «ζώσουν» οι φλόγες το νησί, το είχαν «ζώσει» τα μεγάλα συμφέροντα …Οι «επενδυτές»! Αυτοί οι «επενδυτές» πίεζαν όλα αυτά τα χρόνια για να εξαγοράσουν τα σπίτια των γηγενών, οι οποίοι όμως δεν πουλούσαν τίποτε …Πάνω από 70% ιδιοκατοίκηση είχε η πόλη που κάηκε …Είχε δηλαδή το χαρακτηριστικό αυτό, που τόσο πολύ εξοργίζει τον Σβαμπ και τους «κολλητούς» του —σαν τον Εβραίο Χαράρι—. Όλοι αυτοί οι γηγενείς αντιστέκονταν στους ξένους κι επιθετικούς «επενδυτές», οι οποίοι μαζεύονταν γύρω τους σαν τις ύαινες …Πραγματικά επικίνδυνες ύαινες, που είχαν εξαπολύσει δικηγόρους, μπράβους και μεσίτες να τους εξασφαλίσουν ιδιοκτησίες. Ποιοι είναι αυτοί οι «επενδυτές»; …Δισεκατομμυριούχοι, οι οποίοι προσπαθούν να διασφαλίσουν τα απίστευτα πλούτη που έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους σε μια κατάσταση παγκόσμιας οικονομικής αβεβαιότητας…

…Όλο το σκουπιδαριό τής μεταβιομηχανικής εποχής τής Νέας Τάξης …Όλοι οι «Καρντάσιαν» του άυλου κεφαλαίου …Όλο το σκουπιδαριό, που έγιναν μεγιστάνες εξαιτίας των αέρινων «copyrights» και τώρα επενδύουν στο «καταφύγιο» του real estate, για ν’ αποφύγουν τον «κατακλυσμό» που έρχεται, εξαιτίας τού «ανάπηρου» παγκόσμιου σχεδιασμού, που έκανε και τους ίδιους μεγιστάνες …Αυτοί, που με μια ιδέα, μια φωτογραφία ή μια ατάκα έγιναν μεγιστάνες και τώρα προσπαθούν να «κρυφτούν» πίσω από το υλικό κεφάλαιο! …Το υλικό κεφάλαιο, το οποίο δεν είναι άπειρο και το οποίο ανήκει σε κοινούς ανθρώπους. Αυτοί είναι που μαζεύτηκαν στη Χαβάη …Όλα τα γνωστά «σκουπίδια»! …Πιο επιθετικοί απ’ όλους ο Εβραίος Ζούγκεμπεργκ του Facebook, ο Εβραίος Έλισον της Oracle και βέβαια ο πανταχού παρών Εβραίος Φινκ τής Blackrock. Αυτοί τα τελευταία χρόνια με απειλές, εκβιασμούς και χρησιμοποιώντας όλον τον «υπόκοσμο» της περιοχής, έχουν καταφέρει κι έχουν εξαγοράσει τεράστιες εκτάσεις γης σε ένα μικρό νησί. Κοντά σ’ αυτούς και όλη η γνωστή «συμμορία» τής Μπίλντερμπεργκ…

…Οι εκλεκτοί τής Λέσχης τού Εβραίου Κίσινγκερ. Κοντά σ’ αυτούς που μας «λογοκρίνουν» —σαν τον Ζούγκεμπεργκ— δραστηριοποιούνται κι αυτοί που μας «εμβολιάζουν» —σαν τον Γκέιτς— …Αυτοί, που, από «ευαισθησία», «ανησυχούν» για το παγκόσμιο «κλίμα» και θέλουν να μας ταΐσουν έντομα …Οι παγκόσμιοι «τσάροι» του «Κλίματος», όπως ο άχρηστος Τζον Κέρι …Οι «ηθικολόγοι», όπως η Όπρα, που —εσχάτως— έχει «ξεβρακωθεί» και από τιμητής ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ κατηγορείται ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! …Ακόμα και για «εμπόριο» ανηλίκων …Η «κολλητή» τού Εβραίου Γουάινσταιν …Η θαυμάστρια του Εβραίου Επστάιν …Αυτοί είναι οι «επενδυτές»!!! …Αυτά είναι τα ξένα «αρπακτικά», που φιλοδοξούν να εξαγοράσουν ΟΛΟ το νησί …και, έτσι απλά, «έκαψαν» τους κατοίκους του, για ν’ αρπάξουν το παραλιακό «μέτωπο», το οποίο είναι το «φιλέτο» των «φιλέτων» και οι «νατιβιστές» αρνούνταν να πουλήσουν. Με συνοπτικές διαδικασίες θα αρπάξουν από τα χέρια των γηγενών την παλιά ιστορική πρωτεύουσα της Χαβάη …Ένα κανονικό πύρινο «Ναγκασάκι» μπροστά στα μάτια μας.

Μιλάμε δηλαδή για κανονικό πόλεμο με πραγματικές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές μεταξύ γηγενών και ξένων εισβολέων …Πόλεμο για το εδαφικό ζήτημα μεταξύ γηγενών και ξένων «κονκισταδόρων», οι οποίοι παριστάνουν τους «επενδυτές» και κουβαλάνε «καθρεφτάκια», για ν’ αρπάξουν τη γη των θυμάτων τους …Γηγενών, των οποίων η επιβίωση —ως ξεχωριστού λαού τού Ειρηνικού Ωκεανού— εξαρτάται από την ιδιοκτησία του στην πατρίδα του. Εάν η ιδιοκτησία αυτή χαθεί, θα χαθεί κι ο λαός, γιατί έτσι γίνεται συνήθως …Θα γίνουν και οι Χαβανέζοι ένας ακόμα από τους λαούς που θα τους συναντάμε στα βιβλία τής ιστορίας …Άλλο ένα μέλος τού μεγάλου κλαμπ των «θυμάτων» που χάθηκαν για πάντα στο αμερικανικό «χωνευτήρι» …Οι «Απάτσι» ή οι «Νάβαχο» του μέλλοντος …Αυτοί, που όλοι θα τους βλέπουν με συμπάθεια, αλλά δεν θα υπάρχουν πλέον, γιατί μαζί με τη γη τους θα «χαθούν» και οι ίδιοι.

 

Ευτυχώς —θα έλεγε κάποιος— θα αμυνθούν οργανωμένα οι Χαβανέζοι και θα αντισταθούν, γιατί έχουν τα νομικά μέσα …Ανεξάρτητη Πολιτεία είναι η Χαβάη και έχει τέτοιες δυνατότητες, εάν ο λαός της «στρατευτεί» στο «πλευρό» τού Κυβερνήτη της …Αυτός θα μπορούσε να μπει επικεφαλής τής παλλαϊκής άμυνας εναντίον των ξένων αρπάγων! Ο Κυβερνήτης τής Χαβάη —θα υπέθετε κάποιος— θα «στεκόταν» στο «πλευρό» των πληγέντων …Δυστυχώς! ΔΕΝ συνέβη αυτό! Γιατί; …Γιατί ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ τής ΧΑΒΑΗ είναι ο Τζόσουα Γκριν …Ένας ξένος, όμοιος με τους εισβολείς που απειλούν τους γηγενείς …Εντελώς «τυχαία» είναι ένας ΕΒΡΑΙΟΣ τής Νέας Υόρκης …Ένας ΕΒΡΑΙΟΣ, που το «Αλόχα» το άκουσε για πρώτη φορά στη ζωή του όχι στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, αλλά κάπου στο Μπρούκλιν χαζεύοντας «Χαβάη 5-0» …ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ τής ΧΑΒΑΗ είναι ένα μέλος τού Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο έχει ως μεγαλύτερους  χορηγούς τον Εβραίο Σόρος, τον Εβραίο Μπλούμπεργκ, τον Εβραίο Μπάκμαν …Το κόμμα τού Μπάφετ, της Γέλεν, του Φινκ, του Μπουρλά κλπ..

Αυτός όχι μόνον δεν πήρε καμία ευθύνη για τον ολέθριο ρόλο τού κρατικού μηχανισμού στο μέγα έγκλημα, αλλά υπερασπίστηκε την απόφαση του επίορκου και εγκληματία υπαλλήλου, που δεν σήμανε συναγερμό για να σωθούν οι πολίτες …Όχι μόνον δεν μπήκε μπροστά, ώστε να «θωρακίσει» νομικά τις περιουσίες των γηγενών —οι οποίοι, λόγω της καταστροφής, θα βρίσκονταν σε απόλυτη αδυναμία—, αλλά αυτός ήταν που πρώτος απ’ όλους τούς «παρότρυνε» να «δουν» σαν «σανίδα» σωτηρίας τίς προτάσεις των «επενδυτών» …Ο Εβραίος, που όχι μόνον δεν διεκδίκησε τη μεγαλύτερη δυνατή κρατική βοήθεια και τον προνομιακό δανεισμό των κατοίκων, αλλά τους «έσπρωξε» στην «αγκαλιά» των «επενδυτών» …Των «επενδυτών» αυτών, οι οποίοι —κατά «σύμπτωση»— είναι όλοι τους Εβραίοι σαν κι αυτόν …και βέβαια Δημοκρατικοί, επίσης σαν κι αυτόν! Στους γηγενείς —ο Εβραίος αυτός Κυβερνήτης τής Χαβάη— πρότεινε να πουλήσουν τις ιδιοκτησίες τους στα εβραϊκά «αρπακτικά»! …Σαν έτοιμος από καιρό να παραδώσει τη Χαβάη στους χρηματοδότες τής πολιτικής του καριέρας και άρα στο γνωστό σιωνιστικό κύκλωμα, που ταυτίζεται με το Δημοκρατικό Κόμμα …Να γίνει η Χαβάη άλλο ένα θύμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ. Μετά τους «βόθρους» τής Νέας Υόρκης, του Ιλινόις και της Καλιφόρνια βλέπουμε ότι και η Χαβάη θα έχει την ίδια Δημοκρατική «τύχη»!

Τουλάχιστον —θα υπέθετε κάποιος— ότι, ακόμα κι αν η «χαβανέζικη» διοίκηση αποτύγχανε, η Χαβάη δεν ήταν μια «τριτοκοσμική» χώρα …Μέλος των ΗΠΑ είναι! …Μέλος τής «Πλανηταρχεύουσας» δύναμης είναι, η οποία «μοιράζει» Δικαιοσύνη και Δημοκρατία στον Κόσμο …Τι στο καλό! …Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα τους συμπαραστεκόταν!;;; …Δεν μπορεί οι πολίτες τού πιο πλούσιου κράτους στον κόσμο να αφεθούν αβοήθητοι! …«Βοηθάει» αυτός ο Μπάιντεν τους «αναξιοπαθούντες» σε όλον τον Κόσμο —όπως λέει η προπαγάνδα— και δεν θα βοηθούσε τους συμπατριώτες του; …«Βοηθάει» ακόμα και τους ξένους! …Ο Πρόεδρος αυτός, ο οποίος έχει στείλει στην Ουκρανία πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια βοήθεια, δεν θα βοηθούσε τους συμπατριώτες του να σταθούν στα «πόδια» τους;;; …Πράγματι τους «βοήθησε»! …Όταν δεν γελούσε με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την τραγωδία, σκεφτόταν πώς να τους «βοηθήσει»! …«Μέτρησε» τον πόνο των συμπολιτών του και έστειλε από 700 δολάρια σε κάθε κατεστραμμένο νοικοκυριό!!! …Τόσο καλά!!! …Τόσο πολλά!!! Για τους 13.000 περίπου κατοίκους τής Λαχάινα το ποσό τής βοήθειας δεν πρέπει να ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια δολάρια! …Περισσότερα χρήματα ξοδεύει ο Χάντερ Μπάιντεν ετησίως για κόκες και ιερόδουλες …Υποθέτουμε ότι τόσα «πολλά» χρήματα θα πρέπει να μεταφέρθηκαν στη Χαβάη με το αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ!

Τι να περιμένει όμως κάποιος από έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ, που έγινε τέτοιος με την παράνομη βοήθεια του FBI;  …Με τη βοήθεια των εβραϊκών ΜΜΕ, που παραμύθιαζαν τους πολίτες με τις δήθεν παρεμβάσεις-Πούτιν και με τη λογοκρισία τού Ζούγκεμπεργκ …Ο πιο διεφθαρμένος Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, ο οποίος, ως Αντιπρόεδρος του Ομπάμα, τα «έπαιρνε» για να κάνει ωμές παρεμβάσεις υπέρ διεφθαρμένων καθεστώτων σε όλον τον Κόσμο …Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος προσπαθεί με τη βοήθεια του Εβραίου Γκάρλαντ να γλιτώσει την πρόταση μομφής με κατηγορίες περί διαφθοράς …Ο πιο ανάλγητος Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, εφόσον δεν καταδέχθηκε καν να πάει στην Παλεστάιν τής Πενσυλβάνια, όταν έγινε το σιδηροδρομικό ατύχημα με τις ανυπολόγιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις για την περιοχή …Ο εκλεκτός τού Εβραίου Σόρος και του Φινκ τής Blackrock …Του Φινκ, που, την ώρα που η Ουκρανία —εξαιτίας τού Μπάιντεν— έχει πάρει «φωτιά» και έχει γεμίσει πτώματα, έσπευσε να την «εξαγοράσει» …Έσπευσε να εκμεταλλευτεί τον πόλεμο που προκάλεσαν οι Εβραίοι Ζελένσκι, Νιούλαντ, Μπλίνκεν και Σάλιβαν. Αυτοί είναι τα «αφεντικά» τού Μπάιντεν και αυτών τα συμφέροντα εξυπηρετεί για να παραμείνει στη θέση του!

Αυτός ο «καθαρός» Πρόεδρος «βοήθησε» τον λαό τής Χαβάη με 700 δολάρια και προφανώς συμφωνεί με την άποψη του Εβραίου Κυβερνήτη τής Χαβάη για ξεπούλημα των περιουσιών τους στους Εβραίους «επενδυτές» …Στους Εβραίους ιδιοκτήτες και μεγάλους χορηγούς τού Δημοκρατικού Κόμματος …Στους Εβραίους «επενδυτές», οι οποίοι περιμένουν τώρα την εντολή για ένα Fastrack σχεδιασμό ταχείας ανοικοδόμησης, προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις των κατεστραμμένων και πενθούντων κατοίκων. Με αυτόν τον σχεδιασμό ασχολείται τώρα αποκλειστικά  ο Εβραίος Κυβερνήτης …Μόνον γι’ αυτό το «αντικείμενο» γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους τοπικούς φορείς …Ήδη κινούνται με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να αιφνιδιάσουν τους αποσβολωμένους από την τραγωδία πολίτες. Είναι προφανές ότι έχουν ξεκινήσει την ανοικοδόμηση με τους όρους που βολεύουν τα «αφεντικά» τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο πηγαίνουν εντολές «εκκένωσης» σε όλους τους ενοικιαστές των λίγων σπιτιών που δεν έχουν καεί. Βιάζονται να βγάλουν έξω τους ενοικιαστές, για να σχεδιάσουν επάνω σε «λευκό» χαρτί» την επόμενη ημέρα. Όλα αυτά με εντολή τού Δημάρχου τής Λαχάινα, ο οποίος μοιάζει περισσότερο με μπράβος τού Κυβερνήτη παρά με εκλεγμένο εκπρόσωπο των πολιτών …Με αυτόν συνεργάζεται ο Κυβερνήτης, ο οποίος «ξέχασε» ήδη τους νεκρούς και τους αγνοούμενους …«Παράπλευρες απώλειες» είναι αυτοί. Τώρα ασχολείται με την «ανάπτυξη»! …Για να «σωθεί» ο Πλανήτης! …Για να «πέσει» η θερμοκρασία του! …«Μικρό» το τίμημα της ανθρωποθυσίας των Χαβανέζων για τόσο «μεγάλο» παγκόσμιο «καλό»! …Να πέσει και λίγο χρήμα στην αγορά —να πάρει κι αυτός το κατιτίς του— …Άλλωστε το είπε και ο Σβαμπ: «Δεν χρειάζονται τις περιουσίες οι απλοί άνθρωποι …Στο μέλλον προβλέπεται να μην έχουν τίποτε υπό την κατοχή τους και να είναι ευτυχισμένοι» …Οι «δυστυχισμένοι» θα είναι οι «επενδυτές», οι οποίοι θα παίρνουν επάνω τους και τα «βάρη» των άλλων …Των «ευτυχισμένων»!

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για αναμενόμενη τραγωδία. Από τη στιγμή που τα κτήνη ενδιαφέρονταν για τη γη τού νησιού Μάουι, ήταν θέμα χρόνου να κινδυνεύσουν οι κάτοικοί του …Ήταν θέμα χρόνου να αφεθούν απροστάτευτοι στη διάρκεια της εξουσίας των Δημοκρατικών. Δεν τους βόλευε η διοίκηση Τραμπ, που γνωρίζει από real estate και περίμεναν τον δικό τους Πρόεδρο να «χτυπήσουν». Μαζεύτηκαν οι Σιωνιστές δολοφόνοι γύρω από τους φτωχούς Χαβανέζους, οι οποίοι απλά εκμεταλλεύτηκαν για λίγα χρόνια την τύχη τους να γεννηθούν σε ένα ευλογημένο μέρος. Ήταν άτυχοι, γιατί η τύχη τους αυτή προσέλκυσε στα «μέρη» τους τους πιο ισχυρούς και κερδοσκόπους …Αυτούς, οι οποίοι —ανάμεσα στα άλλα— αναζητούν πλέον κι ένα «καταφύγιο», για να «κρυφτούν» σε ασφαλές μέρος στη μεγάλη «κατάρρευση» που οι ίδιοι θα προκαλέσουν στην παγκόσμια οικονομία …Οι ίδιοι, που σχεδιάζουν πυρηνικά καταφύγια για τους εαυτούς τους …Οι ίδιοι, που έχουν κάνει τη Νέα Ζηλανδία «προορισμό» για την περίφημη «Doomsday». Δυστυχώς «επάνω» σ’ αυτούς έπεσαν οι αγαθοί γηγενείς τού Ειρηνικού…

…Έπεσαν «επάνω» στο σκουπιδαριό, που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε …Που δεν φοβάται ακόμα και να προκαλεί Παγκόσμιους Πολέμους …Έπεσαν θύματα του ίδιου Δημοκρατικούς Κόμματος που έχουν «εργαλειοποιήσει» οι Εβραίοι και το οποίο από την εποχή τού Ρούσβελτ «ματώνει» την ανθρωπότητα …Το κόμμα τού Κίσινγκερ, της Ολντμπράιτ, του Γούλφβοβιτς, της Κλίντον …Το κόμμα που βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία …Που διέλυσε τη Μέση Ανατολή …Που προκάλεσε τον Εμφύλιο στη Συρία …Που ισοπέδωσε τη Λιβύη …Το κόμμα που «πουλάει» περιβαλλοντική «ευαισθησία», αλλά που ανατίναξε τον αγωγό τού Nordstream, προκαλώντας τεράστια περιβαλλοντική μόλυνση …Το κόμμα που στην εποχή τού Μπλίνκεν και της Νιούλαντ «εξάτμισε» τον νεανικό —και όχι μόνον— πληθυσμό τής Ουκρανίας, για να αντλήσει αμύθητα κέρδη μέσα από τον θάνατο των άλλων. Αυτό το κόμμα τώρα «έκαψε» κυριολεκτικά και μεταφορικά τη Χαβάη. Τώρα λεηλατούν τις ΗΠΑ σαν να μην υπάρχει αύριο!!! …ΔΕΝ υπάρχει «ασημικό» που να έχει αφεθεί στα χέρια των Αμερικανών …«Ακρίδες» με ΟΛΗ τη βιβλική σημασία τής έννοιας!!! …Πάλι καλά να λένε οι γηγενείς που τους δίνουν και χρήματα για να φύγουν …και δεν τους ρίχνουν μια βόμβα να τους «εξατμίσουν»!…Συνάντηση Μητσοτάκη - Μπλίνκεν: Ελλάδα και ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια,  βρέθηκαν πιο κοντά - Newsbomb - Ειδησεις - News

…Μεγάλη «πρόοδος» είναι αυτό για τους Σιωνιστές …γιατί, ως γνωστό, δεν τους αρέσει να πληρώνουν! …Ειδικά όταν μπορούν να το αποφύγουν με τις γνωστές μεθόδους τους. Θα μπορούσαν απλά με συνωμοσίες και διαβολές να τους κάνουν ακόμα μεγαλύτερο κακό, όπως έχουν κάνει πολλές φορές εκεί όπου έχουν συμφέροντα …Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που εγκληματούν εις βάρος των Χαβανέζων …Όλο και κάτι θα ξέρουν όλοι αυτοί για την «προβοκάτσια» τού Περλ Χάρμπορ, που ήταν η δικαιολογία τού Ρούσβελτ —των Σιωνιστών τοκογλύφων— για να βάλει τις ΗΠΑ στον σιωνιστικής εμπνεύσεως Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο! Θα έχουν αυτοί οι άνθρωποι πρόβλημα με μια πυρκαγιά ν’ αρπάξουν αυτό που στοχεύουν!; …ΔΕΝ υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Ειδικά τώρα, που ελέγχουν απόλυτα τον Λευκό Οίκο, ενός απολύτως διεφθαρμένου Προέδρου, ο οποίος τους έχει ανάγκη για να σωθεί. Γι’ αυτόν τον λόγο ο πρόεδρος αυτός ΔΕΝ τους βοηθά …Δεν τους βοηθά, γιατί θέλει να τους βρουν οι «χορηγοί» του εξουθενωμένους και να τους λεηλατήσουν. Εάν τους βοηθήσει οικονομικά να σταθούν στα «πόδια» τους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντισταθούν. Ποντάρουν καθαρά στην αδυναμία επιβίωσης των κατοίκων, για να τους αρπάξουν τη γη …και σε αυτό τούς βοηθά ο Μπάιντεν!

Οι ΗΠΑ, εάν θέλουν να διατηρήσουν την εικόνα τής Πρώτης Δημοκρατίας στον Κόσμο και όχι να εμφανιστούν ως ακόμα μία «Μπανανία», όπου οι εγκληματίες κάνουν ό,τι θέλουν εις βάρος τού λαού της, θα πρέπει να διερευνήσουν την κατάσταση και να βρουν τους εγκληματίες …γιατί περί ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ πρόκειται!!! …Αυτό ήταν ένα τεράστιο έγκλημα σε καιρό ειρήνης και όχι απλό δυστύχημα. Τόσα πολλά ΛΑΘΗ δεν δικαιολογούνται ούτε στο χειρότερο κράτος με ανύπαρκτες υποδομές …Μυστικές υπηρεσίες διαθέτουν …Τεχνολογικά μέσα, που καταγράφουν και παρακολουθούν τις τηλεπικοινωνίες έχουν …εύκολο είναι να βρουν ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι «εξυπηρέτησαν» τα «μεγάλα συμφέροντα». Ας ξεκινήσουν βάζοντας χειροπέδες στους πιο «εύκολους» στο να τους απαγγελθούν κατηγορίες και μετά θα βρουν την «άκρη» που οδηγεί στα «αφεντικά» …Ας συλλάβουν το «σκουπίδι» που δεν ενεργοποίησε τον συναγερμό και τον αστυνομικό διευθυντή που έκανε τα «λάθη»…και από εκεί και πέρα είναι εύκολο να ξετυλίξουν το «κουβάρι» που μπορεί να οδηγήσει στα «αφεντικά» και εντολοδότες τους. Πρέπει να τιμωρηθούν οι εγκληματίες, για ν’ αποκατασταθεί το κύρος τής υποτιθέμενης «Υπερδύναμης της Δημοκρατίας». Εάν κάποιοι επιχείρησαν να κάνουν το Μάουι «τελευταία «στάση» τού ΛΟΛΙΤΑ ΕΞΠΡΕΣ» των παιδεραστών, πρέπει να το πληρώσουν!!!

.

Επίσημη σελίδα των φίλων τού Παναγιώτη Τραϊανού

1 σχόλιο:

  1. ζητω συγνωμη αν το σχόλιο μου ειναι εκτος κειμενου αλλα όντως το άτομο αυτό είναι εντελώς βλαμμενο... https://youtu.be/IqUbg6722PU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...