peri majestic the real

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

France On The Boil: Second Church Torched!! Επιδημία οι "περίεργες"πυρκαγιές. Και για "αδιευκρίνιστους" λόγους πάντα. Ο συνολικός αριθμός των καμμένων εκκλησιών στη Γαλλία ανέρχεται ήδη σε χιλιάδες.

3 σχόλια:

  1. Διαβάζω και βλέπω να εξυφαίνεται ένα επικοινωνιακό σόου, σχετικά με τα ναύλα στα πλοία ,ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι ότι ακόμα και ο πατριωτισμός έχει έννοια διασταλτική δλδ στον πατριωτισμό των εφοπλιστών που ακόμα και στην φορολογία τους το κράτος την αφήνει στον εθελοντισμό τους,στον πατριωτισμό λοιπόν επαφίεται το ενδεχόμενο επιλεκτικών εκπτώσεων και προσφορών. Βέβαια Περι αυτό θα έπρεπε να γίνει πρίν τον Ιούνιο, αλλά ήταν και οι εκλογές και δεν έπρεπε να δυσαρεστηθούν οι πλοιοκτήτες, γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι τώρα στο μέσο του καλοκαιριού, η πλειονότητα των ταξιδιωτών έχει ήδη κλείσει και πληρώσει πανάκριβες θέσεις, όσοι προφανώς έχουν την οικονομική δυνατότητα, οι προνομιούχου που ο καλός θεός τους επέτρεψε να επιλέξουν να γεννηθούν σε νησί ή κοντά στην θάλασσα ενδεχομένως να μην καταλαβαίνουν την οδύσσεια των υπόλοιπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά Πέρι διάβασα τους σχολιοαναλυτές και έπαιξα στοίχημα οβερ την πτώση του Μακρόν, αλλά τζίφος έχασα αλλά αφού είμαι ηλίθιος και ακολουθώ όποιον ανόητο προσπαθεί να με πείσει καλά να πάθω, φταίς και έσυ που αφιλτράριστα αναρτάς την κάθε μία ανερμάτιστη σκέψη των πλανόδιων γυρολόγων και δεν βάζεις φραγμό προστασίας από τις περιφερόμενες ηλιθιότητες, στο τέλος θα απωλέσουμε με όλα αυτά τα τερατώδη και το λίγο μυαλό που μας έμεινε.Να επισημάνω σε αυτούς τους διακινητές ξένων ανθελληνικών απόψεων ότι αν συνηθίσουν το τέρας που έχουν ως πρότυπο, είναι σίγουρο ότι σταδιακά θα του μοιάσουν. Οι λίγοι μοϊκανοί θα συνεχίσουμε την πολιτική ανάλυση , χωρίς ειρωνίες αποδεχόμενοι και την άλλη άποψη σεβόμενοι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην έκφραση, απλά όταν διαβάζεις αναγκαστικά απόψεις που δεν επαληθεύονται εκ του αποτελέσματος , τότε είναι καθήκον πρώτιστα του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας να πάρει θέση αποκαθιστώντας την αλήθεια και βέβαια είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε σχολιαστή να ασκήσει καλοπροαίρετη κριτική στις έωλες απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είδες σχόλια που υπονοούσαν ότι υπάρχει περίπτωση να πέσει ο Μακρόν? Που? Μην γράφεις ότι να ναι...

      peri

      Διαγραφή

Δεν ξεχνώ. Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Την περίοδο 2012-2014 ο Σαμαράς ήταν αυτός που από το ΑΣΕΠ διόριζε τα ρουσφέτια του Καραμανλή!!! Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ.

…Συμμετείχε απολύτως στα εγκλήματα … Κληρονόμησε χωρίς καμία αντίδραση  όλα τα  swaps  και τα δάνεια τού Σημίτη …Δεν έλεγξε κανένα σκάνδαλο...