peri majestic the real

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Βαριέμαι...

  

Αοριστίες και γενικότητες. Πολλά λόγια χωρίς να λέει τίποτε διότι δεν έχει να πει και κάτι. Διότι ουσιαστικά είναι αμόρφωτη και αν πει κάτι δικό της θα είναι μια ανοησία. Την κατεβάζει η διαπλοκή. Η βενιζελική διαπλοκή με νέο βενιζελικό εκπρόσωπο τύπου χωρίς αρχηγό. Αυτό κι αν είναι πρωτοφανές...Άλλο ένα τίποτα...χαμένος χρόνος σε μια διαλυμένη χώρα...Αν εκλεγεί; Θα μπαινοβγαίνει από το Mega...Μπορεί να μάθει και να πλέκει παρέα με την τηλεοπτική μας ψυχολόγο και βουλευτίνα Θρασκιά...Το σίγουρο είναι ότι θα πρωτοστατεί για τα δικαιώματα των Gay..και του Me too, με το Ανδρόγυνο Look να κυριαρχεί πάνω της...όχι ότι οι άλλοι υποψήφιοι είναι καλύτεροι. Πέρα για πέρα άχρηστοι είναι με πολλούς σκελετούς στις ντουλάπες...με τον βενιζελικό λαγό Πολάκη σε ρόλο ρυθμιστή...Όπως και να 'χει το κόμμα αυτό είναι χαμένο.  Είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στα χέρια των βενιζελικών.......

6 σχόλια:

  1. Δεν θα διαφωνήσω, έχω την αίσθηση ότι μάλλον αδυνατούν να συζητήσουν πρώτα πρίν βγάλουν αρχηγό, τι ακριβώς κόμμα θέλουν αφού ακούσουν την κοινωνία, Ο Τσίπρας παραιτήθηκε και ορθώς , χωρίς όμως κουβέντα, σε σχέση με τις αιτίες που όλα πήγαν στραβά,ουδεμία αυτοκριτική, τα πρόσωπα που επιθυμούν να ηγηθούν, δύσκολα νομιμοποιούνται να αναλύσουν την κατάσταση αφού όλα τα χρόνια από το 15 περί άλλων τυρβάζουν και δεν 'εχουν ψελλίσει το παραμικρό για το τι έφταιξε.Προσωπικά βλέπω το σκάφος να κλυδωνίζεται ,δεδομένου ότι στα αρχηγικά κόμματα η τάση-φράξια είναι η αυλή του εκάστοτε προέδρου, δεν αφήνει νομίζω περιθώρια για βελούδινη διαδοχή,Στην πραγματικότητα το σύστημα εξουσίας επιζητεί γρήγορη εξέλιξη , γιατί ο δικομματισμός που λειτουργεί ενισχυτικά για το ίδιο, χρειάζεται δυο σαν το ταγκό, θα μου πείς το Πασόκ ; προφανώς από την μια πλευρά είναι η νεοφιλελεύθερη δεξιά και από την απέναντι η σοσιαλδημοκρατική έκφανση , και οι δύο στηρίζουν αρμονικά τις βάσεις του συστήματος εξουσίας, και ακριβώς για αυτό τον λόγο τα μμε σήμερα κρατούν ήπια στάση στην διαδικασία της διαδοχής, ακόμα και για την παραίτηση Τσίπρα που δεν την περίμεναν και αμήχανα την αποδέχτηκαν, αφού είναι πασιφανές ότι πέραν του πολιτικού δίπολου, χρειάζονταν και τα πρόσωπα Μητσοτάκης vs Τσίπρα, από την μεταπολίτευση και δώθε πάντα υπήρχε η τεχνητή και όχι ιδεολογική αντιπαλότητα στους ηγέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΑΤ: Απαγορεύεται η εργασία και μεταφορά των ιπποειδών σε συνθήκες καύσωνα
    Την απαγόρευση της εργασίας των ιπποειδών καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας όταν η θερμοκρασία ξεπερνά τους 39 βαθμούς Κελσίου προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα «Προστασία των ιπποειδών εργασίας και των ζώων που μεταφέρονται κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών υπό ακραίες καιρικές συνθήκες».

    «Η επικράτηση ακραίων καιρικών φαινομένων του καύσωνα επιβάλλει τη μέριμνα για την τήρηση των κανόνων προστασίας και τον έλεγχο των συνθηκών υγείας και καλής διαβίωσης των ζώων», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Η εξασφάλιση της ευζωίας των οικόσιτων ιπποειδών όπως και κάθε ζώου εργασίας ή συντροφιάς, αποτελεί βαθύ και πολυεπίπεδο κοινωνικό ζήτημα που χαρακτηρίζει τον πολιτισμό μας αλλά και τελικά, την ίδια μας την ανθρωπιά».

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο που απεστάλη προς όλες τις Διευθύνσεις Κτηνιατρικής και τις λιμενικές αρχές της χώρας προβλέπεται ότι:

    -Τις ημέρες κατά τις οποίες επικρατούν θερμοκρασίες από 35οC έως 39οC υπό σκιά, τα ζώα εργασίας δεν θα εργάζονται σε ώρες υψηλού θερμικού φορτίου, και ιδιαίτερα κατά τις ώρες από 12.00-17.00. Τις ημέρες ακραίου καύσωνα με θερμοκρασία άνω των 39οC απαγορεύεται η εργασία των ζώων καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης απαιτείται η ελεύθερη πρόσβαση των ζώων αυτών σε φυσική σκιά ή υπόστεγο και η ελεύθερη παροχή νερού κατά τη διάρκεια του 24ωρου.

    -Σε ό,τι αφορά στη μεταφορά των ζώων, γίνεται υπό πλήρη προστασία στις ακραίες καιρικές συνθήκες και όταν οι θερμοκρασίες στα γκαράζ των επιβατηγών και φορτηγών πλοίων Ro Ro είναι ανώτερες των 35οC, δεν επιτρέπεται η μεταφορά ζώων χωρίς κλιματισμό.


    O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;; ΣΥΝΘΗΚΕΣ; ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ; ΩΡΑΡΙΟ;
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,,
    ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλλύτερα να ήμουν γάιδαρος,σκύλος άλογο..!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τήν στιγμή,που πήρε "βήμα¨και λόγο,ο Μαρξισμός με τούς τενεκέδες που τόν ακολουθούν ,ό κόσμος έχει γίνει γελοίος. Οπως γελοίοι είναι και οι ακόλουθοι του.
    Χαμός έχει γίνει με το τραβέλι.. Χαμός έχει γίνει γιά τον γάιδαρο,χαμός γιά τά δικαώματα τών ζώων,και τών "ευαίσθητων" ομάδων. Λές και δέν γνώριζαν τον κίνδυνο που διέτρεχαν,με αυτές τις επιλογές.
    Το -"παιδί μου μην γίνεις,πούστης ,κλέφτης,η πουτάνα" δέν ήταν μόνον θέμα ΤΙΜΗΣ αλλά και φόβου τών γονιών. Γνωρίζοντας πώς σέ αυτές τις κατηγορίες έχει αρρώστια πνευματική,και έλειμμα αξιών,κοινώς μπίθουλας,.
    Τί να πείς σήμερα σέ όλους αυτούς τους "προοδευτικούς" Που έκαναν τον κόσμο πουτάνα.!
    Ποτέ η ασυδοσία δέν έκανε καλό στις κοινωνίες. Οπως ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΟΝΕΣ..
    Χάθηκαν οι κανόνες,χάθηκε το παιχνίδι. αντε να μαζέψεις τα ασυμάζευτα,που ακόμα επιμένουν πώς ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΛΑΥΘΕΡΙΑ
    ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΘΑΡΡΟΣ
    ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ
    ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ
    ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    (κανένα ζώο δέν θα εργάζεται σε συνθήκες καύσωνα.! Ο άνθρωπος μπορεί ! Τελικά ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ;
    Καποτε τα ζώα έσωσαν τον άνθρωπο,από θέμα εργασίας! Σκέψου να υπήρχαν τότε οι "ευαισθητοι" Μαρξιστές,! Θα έβαζαν άνθρωπο να σύρει το ΑΡΩΤΡΟ και το ζώο στήν σκιά να ξύνεται.! Θά τολμούσαν τότε ; Οχι φυσικά. ! Σήμερα τολμούν! Γιατί; Μα γιατί έφτασε η σειρά τους στό "εργο",να "πρωταγωνιστήσουν"! Αναγκαστικά!
    Καί έτσι δέν υπάρχουν πλέον ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ γιά την ΙΔΙΑ ΤΗΝ "ΘΕΩΡΙΑ" ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΜΑΡΞ!

    Τα σκυλιά ήταν φύλακες σε σκληρες συνθήκες. Σήμερα θέλουν τον σκύλο στά σαλόνια και τον άνθρωπο στά αλώνια,να υδρώνει και να ψωφάει σαν σκυλί!
    ΔΛΔ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΠΕΝΥΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ!!
    !!!ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ.!!
    Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΡΞ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
    Οπως έγραψε και ο Παναγιώτης,είναι το τελευταίο "φράγμα" που θα σπάσουμε. Αυτή είναι η τελευταία μας περιπέτεια ,και αυτή είναι ο Μαρξισμός,τής βλακείας και του μίσους πρός τον ίδιον τον άνθρωπο.
    Καλό καλοκαίρι και πάλι,και καλή δύναμη στον κάθε ΛΟΓΙΚΟ να αντέξει τήν παράνοια και τό μίσος πού έχει αρρωστήσει τίς κοινωνίες ,όλης της γής.
    Τι να μάς πεί και η Αχτσιόγλου; Ενα ακόμα σούργελο,που παριστάνει τόν "ρόλο" τής εξουσίας. Μόλις σβήσουν και γιά αυτήν τα φώτα,που της ρίχνουν πάνω της θα είναι μιά κακομοίρα. Ποιός τήν χέζει τήν ίδια την "εξουσία",έτσι όπως τήν έχουμε δεί ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!
    Σύντομα ο μαρξισμός θα είναι ,ότι ακριβώς πρεσβεύει.. ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κατώτερες τάξεις είναι άραγε οπορτουνιστές ; απογοητεύτηκαν,βγήκαν συνειδητά εκτός παιχνιδιού ; είναι οι ίδιοι που τον Ιούλιο του 15, ταξικά και συνειδητά προσπάθησαν να αποτρέψουν την κυριαρχία των δεξιών με την επιμονή τους να μείνουμε Ευρώπη, που με τα μνημόνια μας αντιμετώπιζε με κυνισμό ως φτωχούς συγγενείς, παρίες, τον πάτο της ΕΕ, και το οχι σε μια νύκτα έγινε συμβιβαστικά υποτελές ναι, και οι ελπίδες ενός ολόκληρου βασανισμένου λαού, που τον ετοίμαζαν πάνω στο τραπέζι του προκρούστη για το ξέσκισμα, έμειναν φρούδες, Ενα ολόκληρο πολιτικό σύστημα της μεταπολιτευτικής περιόδου, ακύρωσε τις ελπίδες αξιοπρέπειας ενός λαού περήφανου, και να Περι που εμπλέκεται το σύνδρομο της Στοκχόλμης,είναι ο λαός τόσο λωτοφάγος με μνήμη χρυσόψαρου , που μέσα από την κόπωση έδωσε συγχωροχάρτι στο πολιτικό σύστημα που είναι υπεύθυνο για την χρεοκοπία, για τις εκπτώσεις των αξιών ; ή είναι λίγο από όλα ; ας αφήσουμε λοιπόν την ψυχολογία και ας το δούμε πολιτικά, η νίκη της δεξιάς και το ποσοστό της για τους μυημένους και ορθοποδούντες ήταν αναμενόμενη,η κατάρρευση του Συριζα είναι γεγονός που θα έπρεπε να ήταν αναμενόμενο αλλά δεν ήταν, απεδείχθη πολύ ελαφρύ κόμμα, απλά συμμάχησε το σύμπαν το 15 και έγινε κυβερνώσα αριστερά, στην συνέχεια κυβέρνησε πιό δεξιά που τους ζήλεψαν και οι νεοδημοκράτες, νεοφιλελεύθερη "αριστερά", με τα μέλη να υποβαθμίζονται σε σχέση με το εκλογικό σώμα και εν τέλει να γίνονται απλά εκλογικό σώμα, ένα κόμμα που σταδιακά αποκόπηκε από την κοινωνία, σήμερα Περι όλη η έγνοια εντοπίζεται στο ποιός ή ποιά θα γίνει πρόεδρος, χαλίφης στη θέση του χαλίφη,λές και θα εκλέξουν βασιλιά, ηγεμόνα , και κανείς δεν θέτει το ερώτημα η συλλογικότητα πήγε περίπατο ;όλα τα αρχηγικά κόμματα έχουν ημερομηνία λήξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιδιοκτήτα ή διαχειριστή ή ποινικά υπεύθυνε που θα πάει η κοπτοραπτική πολύ κρεατομηχανή βλέπω δουλεύεις, θυμίζεις τα χρόνια της δικτατορίας με την επιτροπή λογοκρισίας, που για να παιχτεί ένα έργο στον κινηματογράφο έπρεπε να το δεί πρώτα η επιτροπή ηθικής διαπαιδαγώγησης να πάρει το οκ ή να κόψει μέρος της ταινίας, όπως εσύ, καλά Περι αυτοί οι βασιλοχουντικοακροδεξιοί το έκαναν για να μην μολυνθούν οι συνέλληνες και στραφούν εναντίον του καθεστώτος , να μην διασαλευτεί η τάξη και η αλφαδιά του συστήματος, να μην χαλάσουν οι διαχρονικές αξίες και τα ιδανικά της φυλής, οκ άλλες μαύρες εποχές, αλλά εσύ ρε άρχοντα διατυμπανίζεις ότι δεν έχεις σχέση με ιδεολογίες,παπάδες, καραβανάδες κλπ συγγενείς στήριξης του κράτους, εκείνο το απεταξάμην τους αυτόκλητους σωτήρες άστο να πάει στον διάλο, δεν ισχύει αφού πολλάκις αποδεικνύεις ΄'οτι και εσύ παρασύρεσαι σε έωλες διαπιστώσεις και ανεφάρμοστες , ανεδαφικές θεωρίες, αλλά οκ να το δεχτώ ,μέχρις εκεί την επόμενη φορά που θα προβείς έχων το μαχαίρι και το πεπόνι, σε κλάδεμα και γνωσιοαποκοπή, τουλάχιστον γράψε την αιτία , όπως έκαναν οι στρατοδίκες λογοκριτές επί χούντας, που οι αιτιολογίες του κοψίματος προκαλούσαν θυμηδία και άκρατο γέλιο, εσύ σοβαρός φαίνεσαι βρές μια δικαιολογία πχ να μην χαλάσει το ιερο δισκοπότηρο, να μην παρασυρθούν με τις αιρετικές μου απόψεις τίποτε εκ γενετής πλανεμένοι, ονειροπόλοι και ευθυγραμμιστούν με μένα, τέλος πάντων γράψε κάτι , είναι ταυτόχρονα και ευγενικό, εκτός και δεν έχεις τίποτε να γράψεις.Αντε άρχοντα Massano -the feeling or mix, για να ανέβεις λίγο ύστερα από όλα όσα σου χρεώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν ξεχνώ. Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Την περίοδο 2012-2014 ο Σαμαράς ήταν αυτός που από το ΑΣΕΠ διόριζε τα ρουσφέτια του Καραμανλή!!! Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ.

…Συμμετείχε απολύτως στα εγκλήματα … Κληρονόμησε χωρίς καμία αντίδραση  όλα τα  swaps  και τα δάνεια τού Σημίτη …Δεν έλεγξε κανένα σκάνδαλο...