peri majestic the real

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Ο Ανδρουλάκης άφησε εκτός τον Καστανίδη. Σημειώνεται ότι ο Χάρης Καστανίδης βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην Α' Θεσσαλονίκης με 7.584 ψήφους στις εκλογές του Μαΐου. Ο Χάρης Καστανίδης σήκωσε εκ μέρος του ΠΑΣΟΚ το βάρος στο σκάνδαλο των υποκλοπών, μετά τις καταγγελίες Ανδρουλάκη.

 

8 σχόλια:

  1. Εκτός ΠΑΣΟΚ οι σοβαρές αριστερές προσωπικότητες το ξεκαθάρισμα αρχιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρός "πολιτικός" της "αριστεράς"!! Ο Καστανίδης ,που πρώτα ήταν "βουλευτής " της Ενώσεως Κέντρου,(Παπανδρέου Γεώργιος-Σοφοκλής Βενιζέλος) και ύστερα στο Πασοκ του Ανδρέα τον γιό του Γεωργίου της συμμορίας τών βενιζελικών!! Η Αποστασία η ένωση κέντρου ο παπανδρέου και ο Μητσοτάκης.!!
    Μετέπειτα επί Σημίτη..Αυτός δέν "εχει καταλάβει" τι συμβαίνει,ήταν στην βουλή,και δέν πήρε χαμπαρι τι "παιζει"!!!
    πω,ρε φίλε!!!! ΣΚΟΤΟΣ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟ.
    Από τούς πιό "σοβαρούς" μην σου πώ`!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η περίπτωση Καστανίδη είναι όμοια με εκείνη της Ελληνικής Λύσης στη Λάρισα το 2019. Ενώ τότε στην εν λόγω περιφέρεια είχε εκλεγεί ο αείμνηστος αγροτοσυνδικαλιστής Θωμάς Νασίκας και βάση των υποσχέσεων Βελόπουλου θα κερδιζε την έδρα, ο αρχηγός προτίμησε να κρατήσει την έδρα της Λάρισας, αφήνοντας την Α' Θεσσαλονικης στον Αβδελά που πριν λίγους μήνες "τελείωσε" πολιτικά. Νωρίτερα είχε στείλει στον άλλο κόσμο τον Νασίκα που έφυγε για την... άλλη ζωή από τον καημό του. Το τότε αποτέλεσμα ήταν, δύο εδρες για την Ελληνική Λύση στο νομό Θεσσαλονίκης και καμία σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Αυτός και ο λόγος που η Λάρισα γύρισε την πλάτη στο Βελόπουλο. Ο Καστανιδης 2010 ψήφισε το μνημόνιο . 2012 κατεψηφισε το PSI διαγραφή απο Πασοκ 2012 μαζί με τη κ.Κατσελη ίδρυση κόμματος Κοινωνική Συμμαχία και στήριξη Συριζα στις εκλογές 2013 ένταξη στη ΔΗΜAΡ 2015 ένταξη στο ΚΙΔΗΣΟ 2017 επιστροφή στο Πασοκ και 2019 βουλευτής ΠΑΣΟΚ . Πραγματικός Γυρολόγος. Απλά δεν τον ήθελε ο Ανδρουλάκης. Θέλει δικά του άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 39 αυτά που γράφεις αφορούν τον πατέρα του πρόσεχε και μετά ο περί την κριτική που ενίοτε ασκώ την θεωρεί κοντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2.05...
    Άντε να τούς τα πείς,και να τα καταλάβουν. Θυμός όχι τόσο για αυτούς τους γυρολόγους,και βρωμιάρηδες,όσο για αυτούς που συμπορευόμαστε μαζί στήν ίδια "βάρκα",και γύρω μας, όλοι αυτοί οι καραχαρίες. Οργή γιά όλους αυτούς που τούς βλέπουν γιά δελφίνια, και παίρνουν στον λαιμό τους με την ηλιθιότητα τους,και καημένους τόσους.
    Μόνον όταν ποινικοποιηθεί η βλακεία θα υπάρξει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ενωση κέντρου αφορά τον πατέρα του. Και όχι τον γείτονα,ούτε τον χωριανό του. Η δική του συνέχεια με τό ξεκίνημα του πατέρα του τι δείχνει! Η γενική εικόνα του καθε ενός τι δείχνει.Δέν γράφω μόνον για την ενωση κέντρου,έχει και συνέχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρονολογικά δεν βγαίνει από το 1981 είναι στο ΠΑΣΟΚ ενεργός άλλωστε γεννήθηκε το 1956 κάπου σε χανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και για να μην παρεξηγηθώ συμφωνώ με την συνέχεια των προσώπων πατρός υιού, αλλά πολιτικά έκρινα ότι ο νέος αρχηγός δεν πολυαντέχει τυχόν δυσάρεστες αναμετρήσεις με ένα ιστορικό στέλεχος και πολιτικά δραστήριο,επέλεξε να κρατήσει την έδρα , προφανώς και έκρινα την πολιτική του διαδρομή ως μετριοπαθή, και η όλη του πορεία δεν είχε καμία σκιά εμπλοκής σε σκάνδαλα κλπ κάτω λοιπόν από αυτό το οπτικό πρίσμα , έκρινα την όλη του πορεία θετική στο Πασοκ, από κει και πέρα συμφωνώ στις επισημάνσεις σου ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή