peri majestic the real

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Η μάνα του 17χρονου που σκοτώθηκε στην Γαλλία. Γιατί γελά; Γιατί ο γιος έγινε μάρτυρας του Αλλάχ...

Image 

Μ' αυτούς, καλούνται οι Ευρωπαίοι να συνυπάρξουν.....
 

Τα τελευταία 20-30 χρόνια η Γαλλία έχει αλλάξει προς το χειρότερο (ασχήμια, βρωμιά, κλοπές, ναρκωτικά, βια). Μια από τα ίδια όπως και στην Ελλάδα...

Ας γυρίσουν στην Αφρική. Είναι καιρός.
 

 Image

1 σχόλιο:

  1. Οχι μιά!! Γιατί να θαλασοπνιγούν ; Δεν είναι άνθρωποι και αυτοί; Δέν είμαστε και εμείς μεγαλόψυχοι; Στό τέλος θα πέσουμε όλοι μαζί.γιατί να γυρίσουν; Τι να κάνουν εκεί; Αφού τα καθεστώτα έπεσαν ,άνεργοι να μείνουν; Εχει παντού δουλειά για αυτούς! Από βλάκες ,γεμάτος ο κόσμος! Είναι Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ. Μόλις τελειώσει ,αυτή εποχή με "όλα τα καλά της" να δούμε σε ποιόν πλανήτη θα ζήσουν,που θα είναι αναγκασμένοι να ζήσουν με άλλα "δεδομένα" Εκεί θα δείς καταθλίψεις και οι διπολικές διαταραχές , σε έξαρση θα πηδάνε από τα μπαλκόνια τους η θα μουλώνουν σε "σπηλιές'. Καί τότε δέν θα έχει επαφές με τον "εξω κόσμο" μέσω διαδικτύου,ούτε θα έχει να λέει ο κάθε παπάρας την παπαριά του,και να περνάει στο "φλού". Εκεί θα πέφτει σφαλιάρα η εξοστρακισμός..
    Ξέρεις ,δέν μας πιστεύουν!! Δέν το φαντάζοντε ,ούτε κάν πώς είναι μιά κοινωνία με ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ. Εκεί δέν μιλάς! Εκεί σκέφτεσαι πολύ τι θα πείς γιατί έχει επιπτώσεις. . Δέν σπας "πλακίτσες" ,και το κάνεις μετά γαργάρα..
    Εδώ την έχουν πατήσει,όσοι πραγματικά νομίζουν πώς είναι "αόρατοι" και λένε τήν άποψη τους,δίχως ποινή. Ολοι και όλα θα βγούν στο φώς,Ο κάθε ένας ΕΧΕΙ ΑΦΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ,περί τής θέσεως του,σέ όλο το έργο που έχουμε διανύσει.
    Καλή συνέχεια .. Εχει μπάνια τώρα. ΄Ηλιο θάλασσα , μεζεδάκια.
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή