peri majestic the real

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Αλέξης Τσίπρας-Tέλος!! Ανακοινώσεις σε "δραματικούς" τόνους από το Ζάππειο!! Ελεύθερο το πεδίο για τον βενιζελικό Κυριάκο Μητσοτάκη...σε φάση εσωστρέφειας εισέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεύτερο κόμμα το βενιζελικό ΠΑΣΟΚ.

 

https://noumer.blogspot.com/2023/06/blog-post_0.html

Από τις 21 Ιουνίου το blog είχε γράψει για το τέλος

8 σχόλια:

  1. Καβάλα στ αλογο ο Κούλις... Μόνος του πλέον "τρέχει" και έρχεται ΣΦΑΛΙΑΡ Α ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ,
    Εκαψε όλα εκείνα τα εργαλεία ,που δούλευαν τον λαό και τον παραμύθιαζαν.. Τώρα είναι "μπροστάρης" και καβαλάρης... Ε ρε και τι τον περιμένει.
    Αποσύρθηκε ο Τσίπρας,δέν υπάρχει "αντιπολίτευση" να του δίνει ζωή και μότο.. Θεώρησε πώς έφτασε κορυφή και είναι "αξιος'...!!! Ναί "αξιος -άξιος" θα φωνάζουν όλοι !!!
    Ποιός είπαμε είναι ο "νικητής" ; Α ναι!!! ο "δικοματισμός' λέει ο ηλίθιος...!!
    Ε ρε βλάκες που υπάρχουν και σου παριστάνουν και τους φωστήρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυτώσαμε από τη Μπέτυ και μας έρχεται η Ράνια. Στοίχημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου παράξενο....στο βενιζελικό blog ανήκει η Ράνια με τον άλλον...

      peri

      Διαγραφή
  3. https://traianou.gr/2023/06/ekloges_iouniou_23.html



    τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμμιά ράνια δέν "έρχεται"
    Μετά από αυτό ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά Περι έχουμε το τέλος της δεξιστεράς και την αρχή της αριστεροδεξιάς ;δλδ όσο οι πικρόχολοι ψάχνουν τα νοητικά τους πατήματα, ακριβώς στις 25 όπως σωστά γράφει ο Τραιανού αφού βγήκε αυτοδύναμη η ΝΔ νικητής όπως προβλέψαμε είναι ο δικομματισμός, φυσικά τώρα που στον Συριζα θα υπάρξουν τεκτονικές αλλαγές μετά την αποχώρηση Τσίπρα, το δίπολο ξανά διαμορφώνεται με όρους 1981, ο ήλιος ο πράσινος ο ήλιος που ανατέλει κλπ απέναντι στην δεξιά που ΄'εβαλε ο Ανδρέας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ,που στην συνέχεια νεκρανάστησε ο Τσίπρας βγάζοντάς την εκτός ντουλαπίου, επανάληψη του δίπολου του δικομματισμού σε προχωρημένη μορφή, η ιστορία επαναλαμβάνεται για όσους έχουν μνήμη και κρίση, οι κατοικούντες στην πόρνη την Βαβυλώνα, ας μην ασχολούνται με βαθειά ζητήματα και αυτομπερδεύονται.αν δεν κατανοούν τον Τραιανού πρόβλημά τους, άλλωστε απευθύνεται σε νοήμονες και ψαγμένους ουχί ψεκασμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακτινογραφία ενός Πωλητικού Τέρατος !!!

    Ή ''μαγική εικόνα'' του πολιτικού στρατού του 21ου αιώνα.......

    https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/07/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B4-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7.jpg



    https://media.snl.no/media/142275/standard_compressed_4wSkDZ2ohsw.jpg

    Ομοιότητες;;;;;;;
    Πολλές..............κατ'αρχήν δεν υφίσταται κράτος, είμαστε υποτελείς για πολλά χρόνια στον Σιωνιστικό ''Φύρερ''. 'Αρα λειτουργούν σαν μυστική αστυνομία και τίποτ'άλλο.
    Φορολογική και οικονομική εξόντωση των Ελλήνων, δολοφονίες με ''ύποπτα'' εμβόλια, ανελέητο κυνήγι αντιφρονούντων, δολοφονίες όσων ''σηκώνουν κεφάλι'' σε συνεργασία με το οργανωμένο έγκλημα, ενώ το παλμαρέ τους περιλαμβάνει ξεπούλημα εθνικών εδαφών και του πλούτου του, διάλυση παραδοσιακών συμμαχιών, διεθνή απομονωτισμό και διάλυση του προτύπου της κλασσικής οικογένειας, έχοντας σαν αιχμή του δόρατος την Δυτική Γάγγραινα των ΛΟΑΤΚΙ και της ατζέντας τους.
    Βέβαια, στο παρελθόν, η Γκεστάπο ήταν επιφορτισμένη με την έρευνα και την εξάλειψή κάθε μορφής αντίδρασης στο καθεστώς του Χίτλερ. Η Γκεστάπο δηλαδή έλεγχε και κατεύθυνε την πολιτική σκέψη των πολιτών, ώστε κανείς να μην παρεκκλίνει της χιτλερικής ιδεολογίας. Το έργο της ξεκίνησε αρχικά από το εσωτερικό της χώρας με τα στελέχη της να μην επιτρέπουν καμία ευγενική μεταχείριση απέναντι στους κομουνιστές, τους Εβραίους, τους ομοφυλόφιλους και τους αντιναζί.
    Σε αντίθεση με σήμερα, αφού η σημερινή ''Gestapo'' κυνηγά αποκλειστικά τους Έλληνες.

    όσο για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, απλά οι άνθρωποι μετά το φθοροποιό τους έργο, επιτέλους θα απολαύσουν διακοπές διαρκείας.
    Μνημονιακές Αποταμιεύσεις.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυο τα σενάρια ύστερα από τηλ επικοινωνία με το μαντείο της Κουμουνδούρου 1. Η αποχώρηση Τσίπρα θα λειτουργήσει ως γέφυρα επικοινωνίας με το Πασόκ, οπότε με βάση την μεταπολίτευση ο δικομματισμός ώς η αναπαραγωγή του ίσιου συστήματος εξουσίας θα συνεχίζεται και 2 υπάρχει ενδεχόμενο και πάλι αναλύοντας τα μεταπολιτευτικά ιστορικά δεδομένα, να υπάρξει αλλαγή ονόματος δλδ ο Καραμανλής ίδρυσε την ΝΔ σβήνοντας πολιτικά το όνομα ΕΡΕ ουσιαστικά είναι η μετάλλαξη μόνο του ονόματος, ο έτερος Ανδρέας άλλαξε το όνομα Ενωση Κέντρου και το έκανε Πασόκ, για να δούμε θα έχουμε συνέχεια στο θεατρικό έργο του δικομματικού παιχνιδιού ;Περι έχεις δίκιο η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους ίδιους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, απλά αλλάζει το όνομα στην μαρκίζα του θεάτρου, από κάτω προφανώς το πόπολο συνυπεύθυνο στην δημιουργία της μυθοπλασίας.οι ελάχιστοι νοικοκυραίοι στον βαθύ ύπνο αλλά καλύτερα να βρίσκοντας σε νάρκωση , δεν έχουν τίποτε να δώσουν στην κοινωνία, που σε΄λιγο θα αρχίσει τον κλαυσίγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...