peri majestic the real

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Εάν χάσουμε την ευκαιρία αυτή, ο Ελληνισμός απλά θα «σβήσει» από έλλειψη «καυσίμων», όπως σβήνει ένα «καντήλι» όταν του τελειώνει το «λάδι»

Εάν θέλουμε λοιπόν να μας θυμούνται με ευγνωμοσύνη οι απόγονοί μας —και να μην μας καταριούνται—, πρέπει να τους αφήσουμε έναν καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που —όπως δείχνουν τα πράγματα— θα καταλήξουμε. Ήδη καταριούνται οι πάντες τη γενιά τής Μεταπολίτευσης …και δικαίως, εάν σκεφτεί κάποιος ότι «κατόρθωσαν» κι έχασαν τα πάντα και δεν άφησαν τίποτε «όρθιο» …«Έφαγαν» τον κόπο και τις συντάξεις των προηγούμενων και υποθήκευσαν το μέλλον των επόμενων …Την πιο άπληστη και άχρηστη γενιά στο σύνολο της ελληνικής ιστορίας …Τη γενιά αυτή, η οποία, ακολουθώντας τον μαρξιστή Ανδρέα, έμαθε να απαιτεί να ζει με δάνεια κι επιδόματα και να μην εργάζεται …Την πιο μαρξιστική κι αυτοκτονικά «ανθελληνική» γενιά στο σύνολο αυτής της ιστορίας …Τη γενιά που «ξέρασε» επάνω στον Ελληνισμό μαρξιστικά «σκουπίδια» σαν τον Φίλη, τον Παπαδημούλη, τον Ψαριανό, τον Μουζάλα, τον Κωνσταντίνου και πάρα πολλούς άλλους …Αυτοί ήταν οι «πραιτωριανοί» και συνένοχοι του βενιζελισμού, ο οποίος μας οδήγησε στην καταστροφή των Μνημονίων …Του βενιζελισμού των δωσίλογων Μητσοτάκηδων και Πικραμένων.

 Εμείς είμαστε η τελευταία γενιά που έχει θεωρητικά κάποιες δυνατότητες αντίδρασης και την πιθανότητα ανάκτησης των κλεμμένων. Εάν χάσουμε την ευκαιρία αυτή, ο Ελληνισμός απλά θα «σβήσει» από έλλειψη «καυσίμων», όπως σβήνει ένα «καντήλι» όταν του τελειώνει το «λάδι» …Η Ελλάδα θα μείνει μια χώρα γερόντων και μεταναστών, που απλά θα συντηρεί μια διεφθαρμένη τάξη πάμπλουτων εξουσιαστών. Θα ερημώσει και θ’ αλλάξει «πρόσωπο» …Θα σκορπιστούν οι Έλληνες στον Κόσμο …Μέσα σε μία γενιά θα «ξεχάσουν» τη γλώσσα τους και τον πολιτισμό τους και φυσικό είναι μετά να τους «ξεχάσει» κι ο κόσμος. Ας πάει κάποιος στη Βουλγαρία να «δει» το μέλλον τής Ελλάδας.

Δυστυχώς, εξαιτίας των βενιζελικών κλεφτών και των διεφθαρμένων μαρξιστών «μπράβων» τους, εκεί φτάσαμε! Φτάσαμε στο σημείο να χάνουμε πολέμους με κατεβασμένα τα χέρια! Αρκεί να μας δώσουν ένα επίδομα και κάνουμε τα στραβά «μάτια»! Κάποτε οι Έλληνες, όταν ανέβαιναν στα τραίνα για να ξενιτευτούν, έκλαιγαν …και τώρα πείστηκαν ότι πρέπει μάλιστα και να το «γιορτάζουν» όταν βρίσκουν φτηνά εισιτήρια για να φύγουν. Κάποτε θυσιάζονταν για μια σπιθαμή γης τής πατρίδας τους και τώρα ψηφίζουν αυτούς, οι οποίοι καλούν «επενδυτές» ν’ αγοράσουν «Ελλάδα» σε τιμή «ευκαιρίας». Δεν θα περάσει πολύς καιρός που θα φανεί η τραγικότητα αυτής της κατάστασης. Πριν φτάσουμε σ’ αυτήν την καταστροφική εξέλιξη, έχουμε μια τελευταία ευκαιρία ν’ αντιδράσουμε. Σε αυτές τις εκλογές θα μας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσουμε επιτέλους τη μεγάλη «μάχη», για ν’ ανατρέψουμε την «τύχη» που μας επιφυλάσσουν οι δανειστές μας …οι οποίοι τυγχάνει να είναι και τα αφεντικά των Βενιζελικών!…

…«Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ», όπως λέει και το τραγούδι των γνωστών …«αντιστασιακών» …ΤΩΡΑ, που ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση από παντού …ΤΩΡΑ, που οι «Πέρσες» από Ανατολή και οι «Ούννοι» από τη Δύση διεκδικούν το μεγαλύτερο τρόπαιο της ιστορίας και είναι ο ίδιος ο Ελληνισμός …Το «χρυσόμαλλο δέρας» τού ανθρώπινου πολιτισμού. Όταν μιλάμε για το μεγαλύτερο τρόπαιο της ιστορίας, κυριολεκτούμε …Τον Ελληνισμό στοχεύουν με όλα τους τα «όπλα», γιατί μόνον αυτός μπορεί να τους απειλήσει! Στην κυριολεξία θα πρέπει να στήσουμε νέες «Θερμοπύλες», για να τους σταματήσουμε …Θα πρέπει να νικήσουμε σε νέους «Μαραθώνες» και νέες «Σαλαμίνες», αφού βαλλόμαστε από παντού.

Drag Queen Story Hour Continues Its Reign at Libraries, Despite Backlash -  The New York Times 

 Αυτήν τη στιγμή τα φασιστικά σκουπίδια τού μαρξισμού έχουν εξαπολύσει παγκόσμια επίθεση. Απειλούν ολόκληρη την ανθρωπότητα και όχι μόνον την Ελλάδα. Αυτοί είναι που προκάλεσαν τον πόλεμο στην Ουκρανία, την οποία στήριξε με όλα τα μέσα —και εις βάρος των συμφερόντων τού ελληνικού λαού— ο δωσίλογος Μητσοτάκης. Αυτοί οι ίδιοι είναι που έφτασαν σε σημείο απόλυτης διάλυσης και παρακμής την πιο ισχυρή χριστιανική χώρα στον κόσμο. Αυτήν τη στιγμή οι ΗΠΑ υποφέρουν από την επίθεση των μαρξιστών. Η οικονομία τους έχει λεηλατηθεί. Η αγορά τους έχει συρρικνωθεί μετά από συνεχείς κι οργανωμένες καταδρομικές «επιθέσεις» όχλων. Η ενεργειακή τους αυτονομία πετάχτηκε στα σκουπίδια. Η βιομηχανική παραγωγή εγκατα­λείφθηκε κι έγινε ένας σωρός από σκουπίδια. Οι πόλεις τους καταρρέουν υπό το βάρος τής ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευ­σης. Οι τραβεστί και οι ανώμαλοι μπήκαν στα σχολεία τους και «χαϊδολογούνε» τα παιδιά τους, προσπαθώντας να τα πείσουν να «ευνουχιστούν». Οι τοκογλύφοι τούς παίρνουν τα σπίτια τους. Οι «big-Pharma» τούς «δηλητηριά­ζουν» με υποχρεωτικά εμβόλια. Τα καρτέλ των ναρκωτικών έχουν πλημμυρίσει τις «πιάτσες» των ναρκωτικών με φτηνή φαιντανύλη και τα «ζόμπι» πλέον κατακλύζουν τις γειτονιές τους. Η λογοκρισία έχει περάσει σε οργουελικό επίπεδο. Η Δικαιοσύνη έχει διπλή και τριπλή «ταχύτητα», ανάλογα μ’ αυτόν που καλείται να κρίνει. Οι εκλογές κερδίζονται από τους «εκλεκτούς» των Λεσχών και όχι από εκείνους που ψηφίζει ο λαός.

Εάν αυτά όλα τολμούν και τα κάνουν στον θεωρητικά πιο ισχυρό λαό τού κόσμου, αντιλαμβανόμαστε τι μέλλον προβλέπεται να προσφέρουν στους μισητούς Έλληνες. Εάν δεν διστάζουν να βάλουν σε περιπέτειες αυτόν τον λαό, αντιλαμβανόμαστε τι είναι σε θέση να κάνουν εις βάρος των Ελλήνων. Εάν δεν φοβήθηκαν να προκαλέσουν πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, γιατί να φοβηθούν να βάλουν «φωτιά» στο Αιγαίο; …ΑΥΤΟΙ είναι οι «κολλητοί» των Βενιζελικών και των τοπικών λακέδων τους …Απέναντι σ’ ΑΥΤΟΥΣ τους ίδιους στέκεται σήμερα η Ελλάδα …ΑΥΤΩΝ τα συμφέροντα αντιπροσωπεύει ο αντινατιβιστής Μητσοτάκης …O Μητσοτάκης των εμβολίων τού Μπουρλά …Ο Μητσοτάκης, ο οποίος ζει κι ονειρεύεται το «great reset» τού ανώμαλου Σβαμπ και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Ο μισότρελος εξουσιομανής Μητσοτάκης, που κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμφωνήσει με τα «αφεντικά» του πίσω από τις «πλάτες» μας για το μέλλον των Ελλήνων.

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!…

https://traianou.gr/2023/06/kke_bilderberg.html

11 σχόλια:

  1. ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΣΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΡΩΣΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
    ΟΑΚΚΕ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25-6-2023
    https://www.youtube.com/watch?v=94oajAuFNk0

    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ θέλει και αλήθειες…. όπως και το ΨΕΜΑ …..αλλιώς δεν στεριώνει η διαστρέβλωση των γεγονότων.

    ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ μας …….
    Λεφτά υπάρχουν!!!!
    ΜΚΟ Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Ιδρύματα, Εκκλησία, Κράτος.

    Για κάθε κατατρεγμένο, πεινασμένο, άνεργο, τεμπέλη, μετανάστη ,λαθρομετανάστη, ορφανό …..δια κάθε περίπτωση παντού υπάρχει κάποιος μηχανισμός (ένα μάνα εξ ουρανού) για κάθε άσωτο.
    Η αλληλεγγύη και η ασωτία της εποχής μας δεν θα περιορισθεί με την υποκρισία των μηχανισμών …..η μετάνοια των ασώτων ανθρώπων της κοινωνίας μας και του πολιτικού μηχανισμού πλέον έχει γίνει μια BUSINESS …

    Ποιος είναι ο σκοπός ενός πολιτικού φορέα στην δική σου επιλογή να σε εκπροσώπηση.

    Ποια η διαφορά τσαντίρι ή σπίτι
    Ποια η διαφορά τρώω σε εκκλησία ίδρυμα ΜΚΟ ή στο σπίτι
    Ποια η διαφορά παραβάτης ή είμαι νομοταγής νομιμόφρων.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΨΕΜΑ μπροστά για το μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος μια κοινωνική αδικία σε βάρος των συνανθρώπων που όλοι μαζί συμμετέχουμε είναι μια αμαρτία που οδηγεί στην καταστροφή τόσο αυτούς που αδικούνται όσο κι αυτούς που αδικούν.
    Πλέον έχουν γίνει όλα μια BUSINESS ….σκούζουμε εδώ και πολλά χρόνια από τις εποχές του φορέα ΠΑΣΟΚ ένα σύνδρομο στέρησης χρημάτων …..τα συμπτώματα από την χρήση εξάρτυσης δεν μπορούν να επουλωθούν πλέον …. Οι διαφορές των πολιτικών φορέων που μας διαμόρφωσαν και εκμεταλλεύονται, συγχρόνως μας καθιστούν υπευθύνους για τις επιλογές μας, και προπάντων η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του κάθε πολίτη στο αν ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ!!!!..... που τελικά σκούζει αλλά τελικά επιβιώνει !!!!!!
    ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ….!!!


    Ξημέρωμα της Δευτέρας στην περίπτωση που δεν πάμε για τον τρίτο γύρο εκλογών όλοι θα ψάχνουμε τι έγινε.

    Η γνώση δημιουργεί ευδαιμονία.
    Πλάτων
    Φιλόσοφος (427-347 π.Χ.)
    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιχνίδι,τ'ελειωσε. Θεωρώ πώς η ευκαιρία ΧΑΘΗΚΕ. Είναι πολύ αργά γιά να αντιστραφεί η κατάσταση. Πολλοί άνθρωποι τόσα χρόνια δέν ξεσκόνισαν ,ένα βιβλίο. Δέν διάβασαν από τά τόσα διαμάντια που χαρισε ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ. Πούλαγαν τίς δικές τους εξυπνάδες,έβγαζαν το κόμπλεξ τους,και τελικά χάθηκε ο χρόνος. Τους έβλεπα σαν τούς μεθυσμ'ενους πάνω στό πλοίο τήν ώρα που έμπαζε νερά. Με το ακαταλόγιστο του μεθύστακα ,και την άγνοια της κατάστασης και του κινδύνου.
    Τίποτα πλέον δέν μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση,και στήν τελική ανάλυση δέν μας αξίζει. Οταν κουραστείς θα αποκτήσεις,δίχως να κουραστείς δέν θα έχεις έτοιμη και όμορφη κατάσταση. Εαν με κουτοπονηριά λειτουργήσεις και περιμένεις από άλλους έτοιμα,τότε θα βρεθείς ΟΜΗΡΟΣ μιάς κατάστασης,που θα σε ελέγχει,και θα σε καταπιέζει. Θέλει ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ να είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Και δουλειά.
    Πάμε "έκατσε η μπίλια" ,και ο σώζων εαυτόν σωθητω.
    Σιχαμένοι όσοι πιάνοντε κορόιδα,και ακολουθούν σαν πιστα καλά σκυλια. Ετσι ειναι ακριβώς ΣΚΥΛΙΑ που θέλουν αφέντη Σκυλια που τα κλωτσάει ο αφέντης τους και αυτά τον γλέιφουν και τρέχουν από πίσω του.
    Μιζοτάκης τούς αξίζει,Τσίπρας ,Αδρουλάκης. Μας δούλεψε ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΜΜΙΑ!! ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ;;!! ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!!!!!
    αντε γεια. Μπάνιοοοοο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τελειωμένη η κατάσταση...την τελείωσε ο κουτοπόνηρος και αδιάφορος ελληνικός λαός...Μια μάνα που εδώ και χρόνια έχει πλέον ως όραμα να δει την κόρη της ξέκωλο σε πρωϊναδικο ή εταίρα-εξάρτημα σε cabriolet, πανεύκολα μπορεί να την δει και πόρνη του 6ου στόλου. Από άποψη, όχι εξ ανάγκης.

      Peri

      Διαγραφή
  3. Δυστυχως οι εβραιοι έχουν πέσει σαν τα κορακια και αγοράζουν όσο οσο ολη την Ελλάδα.
    Θα ξυπνησουμε και η γη αυτη δεν θα είναι δικη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα πάντα αγοράζουν!!! Τα πάντα σε εβραϊκά χέρια!! Θλίψη και οργή!!

      peri

      Διαγραφή
    2. Παρακολουθούν και αγοράζουν!!! Αυτοκτονίες και κηδειόχαρτα στις κολώνες!! Αυτό θα είναι το μότο!!!

      ήρθαν τα λεφτά από την Ε.Ε και ξεχάσαμε την σύγχρονη ελληνική ιστορία που είναι γεμάτη ατό εφιάλτες. Μας φαίνονται όλα παράξενα αλλά δεν θα' πρεπε...To αίμα του Οδυσσέα Ανδρούτσου, είναι ακόμα στην Ακρόπολη..

      peri

      Διαγραφή
  4. Ρε Περικλη,μέ έχει σοκάρει το γεγονός,μιάς εικόνας!! Μονιμα κάποιοι με βαλίτσες. Λές και ο κόσμος έγινε ενας παραξενος ταξιδιωτης. Λές και η ζωή είναι ένα πάρτυ,και διακοπές! Από που στο διάολο είναι όλοι αυτοί; Ολοι αυτοί οι "ταξιδιώτες" ,που έχουν χαλάσει το λειτουργικό της κοινωνίας. Εσυ πάς για δουλειά και περιμένεις στην ουρά πίσω από τον ταξιδιώτη. Σχολάς και λές γρήγορα σπίτι και περιμένεις στην ουρά στον δρόμο τον γεμάτο ταξιδιώτες.. Εισαι δέκα βήματα από την θάλασσα και μπάνιο το σκέφτεσαι γιατί η ουρά με τους ταξιδιώτες ειναι διακόσια μέτρα σε διακόσια τετραγωνικά δρόμο!!
    Ενα πηγαινε έλα περίεργο. Ταξιδιώτες και μόνιμοι κατοικοι με διαφορετικά λειτουργικά,για διαφορετικούς λόγους συνωστιζοντε .. Αυτοί θα καταλήξουν στις παραλίες και εσύ στην δουλεια ,στην καθημερινότητα. Μετά θα γυρίσουν ησυχοι στην καθημερινότητα τους και ξεκουραστοι. Με γεμάτες "μπαταρίες" ,και εσύ συνεχίζεις με τους υπόλοιπους..
    Μονιμα κάποιοι με βαλίτσες με τα ροδάκια τους στους δρόμους στις γειτονιές στίς ουρές,,
    Ταυλάνδη ,κατάσταση και εμείς οι μαυροι πλέον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμίζει εκείνους τους τρελαμένους την εποχή τών λουλουδιών που είχαν σκάσει σε κάθε χωριό. Εκλεβαν απο τα δέντρα και τίς αυλές,για να φάνε απο κορόμηλα μέχρι καρπούζια.. Σ ε κάποια μέρη τούς έδιωχναν και σε άλλα τους έστειναν φιέστες.. Γαμισε την κατάσταση.Που σκατά θα πάμε εμείς οι "μαυροι" της Αφρικής με τόσους "τουρίστες"; Και εάν πείς και κουβέντα θα σε σκίσουν οι "νέοι επιχειρηματίες" του τουρισμού. ΧΑΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΛΑΣΗ. Η παραλία δίπλα μας ,και έρχεται ο "ταξιδιώτης" απο άλλη ηπειρο και εσύ δεν μπορείς λογω κατάστασης να πεταχτείς,όπως κάποτε ένα δύωρο ,ένα απόγευμα ,ένα πρωινο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 154 ειχαν ΜΑΖΙ ολοι οι υπολοιποι. Γιατι δεν εκατσαν να συμφωνησουν σε ενα ΕΛΑΧΙΣΤΟ προγραμμα (ειδικο δικαστηριο για τον Κουλις και την παρεα του μεγαρου;) και να τα κανουν ξανα εκλογες μετα; Τωρα το Κουλις θα τους πηδησει ασαλιωτα.....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διάβασα με μεγάλη προσοχή το σχετιζόμενο με τις εκλογές της 25ης άρθρο του Τραιανού, οφείλω να παραδεχτώ ότι με εξέπληξε θετικά με την πειστική του ανάλυση, όντως η δική μου διαχρονική άποψη για την ΑΠΟΧΗ ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την του Τραιανού, προφανώς οι λόγοι που βασίζει την μη αποχή είναι ορθοί , ταυτόχρονα δίνει και ένα μήνυμα πρός το πολιτικό σύστημα, η είσοδος μικρών κομμάτων η βαβέλ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θα ταρακουνήσει και θα αποδυναμώσει το δικομματικό παιχνίδι, ειλικρινά εσύ επιμένεις να μην περάσεις το παραβάν για τους λόγους που από καιρό έχεις καταθέσει και που σέβομαι απόλυτα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

'Όταν οι Πολωνοί του Τουσκ πολεμάνε τους Ρώσους με δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους είναι λογικό η φον ντερ Λάιεν να σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει χατίρια.

Παρακάτω μια από τα ίδια...Ένα βουβό δράμα. Μιλάμε για δεκάδες καθημερινές περιπτώσεις.  Στόχος τους είναι  να χαθούμε για πάντα... . Να φύγ...