peri majestic the real

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Η επόμενη αρχηγός του ΣΎΡΙΖΑ 😂😂😂 έχει όλα τα φόντα! Ο Σκυλακάκης ρωτάει την Αχτσιόγλου που θα βρουν τα λεφτά και αυτή..απαντάει ότι να 'ναι πουλώντας τρελίτσα.. Η ΝΔ αξιοποιεί την "περίεργη" αλλοπρόσαλλη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ 5 μέρες πριν τις εκλογές.

 

Επί ΣΥΡΙΖΑ η διαφθορά χτύπησε ταβάνι

«Πολλοί από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα το παίζουν υπουργοί έχουν κάνει τέτοια πράγματα. Oι άνθρωποι αυτοί καβάλησαν ένα κύμα. Τους μεγαλύτερους τους σήκωσε ο λαός από τις καρέκλες του café “Dolce” στις οποίες ήταν βιδωμένοι και τους είπε “ελάτε να κυβερνήσετε”. Και οι νεότεροι ξαφνικά έπιασαν τζακ ποτ και δεν έκαναν τίποτε. Δεν στάθηκαν στο ύψος της αποστολής τους. Και προσπάθησαν να βγάλουν μέσα σε τέσσερα χρόνια όσα βγάζανε οι ομόλογοί τους Νεοδημοκράτες μέσα σε σαράντα. 

Επί ΣΥΡΙΖΑ η διαφθορά στο υπουργείο Εξωτερικών χτύπησε ταβάνι. Για να καταλάβετε: Το 2016 δώσαμε στη Ρωσία γύρω στις 750.000 βίζες για τουρισμό. Το γρηγορόσημο, δηλαδή να πάρεις τη βίζα πριν ξεκινήσει το αεροπλάνο που είχες κλείσει τις διακοπές, όχι να την πάρεις και να έχεις χάσει τις διακοπές σου, ήταν 300 ευρώ το κεφάλι. Δώσαμε 750.000. Εγώ σας λέω ότι οι 500.000 κατέβαλαν το γρηγορόσημο. Επί 300; Πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια μας κάνει; Αυτά δεν ήταν λεφτά που μπορούσε να τα κρατήσει ο πρόξενος ή ο πρέσβης».

-Πού πήγαιναν;
«Στο ελληνικό πολιτικό σύστημα πήγαιναν».

 Πρόκειται για τον Γιώργο Αϋφαντή, πρέσβη επί τιμή

Ολόκληρη η συνέντευξη στο protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτή κάθε φορά νομίζει π΄ως βγαίνει πασαρέλα. Μέ δωδεκάποντα ,χτενισμένες μπούκλες,και βάψιμο του κερατά.. Σιχαμερή,και αμόρφωτη,νομίζει πώς μας δουλεύει,όλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...