peri majestic the real

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Στόχος τους είναι η ίδια η θρησκεία τού Χριστιανισμού...

 Στόχος τους 

είναι η ίδια η θρησκεία τού Χριστιανισμού, προκειμένου να τον αλώσουν και να τον κατακτήσουν στο σύνολό του!

…Να κατακτήσουν το κεφάλαιό του!

 …Να υποδουλώσουν τον λαό του!

Όμως, για να το καταφέρουν αυτό, θα πρέπει να κάμψουν όλες τις «αντιστάσεις» του …

Όλες τις εσωτερικές του «άμυνες», προκειμένου να τον οδηγήσουν στην κατάρρευση και την απόλυτη υποταγή. 

Θα πρέπει να εξουδετερώσουν όλες τις δυνάμεις του, προκειμένου να τον μετατρέψουν σε μια «σούπα» άβουλων, φοβισμένων κι ανίσχυρων ανθρώπων,τους οποίους θα τους ελέγχουν απόλυτα. Υπάρχει δηλαδή συγκεκριμένη στρατηγική για να επιτευχθεί αυτό, γιατί —όπως είναι γνωστό από την ιστορία— τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Για να «πέσει» λοιπόν το πανίσχυρο χριστιανικό κάστρο, πρέπει να καταστραφούν με τη «σειρά» όλες του οι άμυνες.

»…Θα πρέπει να καταστρέψουν την έννοια της «οικογένειας»,η οποία λειτουργεί ως βασικός δομικός «λίθος» αυτού του «κάστρου».Εάν το επιτύχουν αυτό, θα απειληθεί η έννοια του έθνους,η οποία είναι ένα πολύ βασικό δομικό «στοιχείο» τούχριστιανικού αυτού «κάστρου»και με τον τρόπο αυτόν αποσαθρώνεται η όλη κατασκευή. Εάν αποδυναμώσουν την οικογένεια, αποδυναμώνεται μια κοινωνία και άρα και το έθνος το οποίο συντίθεται από την κοινωνία αυτή. Εάν αποδυναμώσουν τα έθνη, αποσυνθέτουν τα χριστιανικά «δόγματα» …και,εάν συμβεί αυτό,αποσταθεροποιείται ο ίδιος ο Χριστιανισμός.

Γι’ αυτόν τον λόγο,εάν κάποιος είναι παρατηρητικός, θα δει ότι οι ίδιοι άνθρωποι,οι οποίοι προσπαθούν να «αλώσουν» τη χριστιανική οικογένεια με την «ατζέντα» των ΛΟΑΤΚΙ,είναι οι ίδιοι που είναι ΥΠΕΡ τής λαθρο¬μετανάστευσης,η οποία «αλώνει» τα εθνικά κράτη …και είναι οι ίδιοι που είναι ΥΠΕΡ τού πολέμου τού ΝΑΤΟ εναντίον τής ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Ρωσίας. 

Θα μελετήσουμετα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Εφόσον στόχος τους ήταν η καταστροφή τού Χριστιανισμού, έπρεπε ν’ ακολουθήσουν μια πολύ συγκεκριμένη πολεμική. Ο Χριστια¬νισμός, όπως και η κάθε θρησκεία, είναι σαν μια ρωσική«ματριόσκα» …Η μία του προστατευτική δομή βρίσκεται μέσα σε μία άλλη. Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε λαός βρίσκεται μέσα σε ένα τέτοιο πολυεπίπεδο προστατευτικό «κέλυφος». Ο κάθε άνθρωπος ξεκινάει προστατευμένος μέσα στο «κέλυφος» της οικογένειας …το οποίο —με τη σειρά του—είναι προστατευμένο μέσα στο «κέλυφος» του κράτους …το οποίο είναι προστατευμένο μέσα στο «κέλυφος» του έθνους …που κι αυτό με τη σειρά του σε εκείνο τού δόγματος και όλα μαζί στο «κέλυφος» της θρησκείας. Ο πιο σκληρός «πυρήνας»αυτού του σχεδιασμού είναι η οικογένεια, εφόσον εκεί οι άνθρωποι πραγματικά είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη τής ζωής τους, ακόμα κι αν είναι αδιάφοροι για όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στον κόσμο. Μόνον για τα παιδιά τους είναι έτοιμοι όχι μόνον να θυσιαστούν, αλλά και να σκοτώσουν …ακόμα κι αν δεν έχουν πειράξει μυρμήγκι στη ζωή τους.

Για να φτάσουν όμως οι επίδοξοι «πορθητές» τού Χριστιανισμού στον «πυρήνα» τής χριστιανικής κοινωνίας —που είναι η οικογένεια—,πρέπει να καταστρέψουν με τη σειρά όλα τα εσωτερικά προστατευτικά «κελύφη» που ο Χριστιανισμός διαθέτει. Θα ξεκινήσουν από τα πιο «χαλαρά» «κελύφη», τα οποία αφήνουν αδιάφορους τους πολλούς,για να φτάσουν στα «σκληρά»,τα οποία δεν αφήνουν αδιάφορο κανέναν. Θα πρέπει να ξεκινήσουν προκαλώντας πολεμική σύγκρουση ανάμεσα στα θρησκευτικά δόγματα,τα οποία είναι και τα πιο εύκολα στην πρόκληση «τριβών». Μετά θα στραφούν εναντίον τού εθνικού «κελύφους»,το οποίο προστατεύει τα χριστιανικά «διαμερίσματα» και έχει μικρότερη αντοχή …και από εκεί θα πάνε στο απείρως «σκληρότερο» «κέλυφος» της οικογένειας. Εάν καταφέρουν και δημιουργήσουν «ρήγμα» μέσα στην οικογένεια, είναι σαν ν’ αρχίσουν να διαβρώνουν τους «λίθους» ενός μεγάλου «τείχους» που ονομάζεται «κοινωνία» και λειτουργεί με βάση τη θρησκεία της …Απ’ «έξω» δηλαδή ξεκινάνε τη «διαβρωτική» διείσδυση …και,εάν καταφέρουν και μπουν στον «πυρήνα» της, καταρρέει το σύνολο …και άρα και το «έξω».

Εκεί στοχεύουν!…Στον εσωτερικό «πυρήνα» τού Χριστιανισμού,ο οποίος,εάν διαβρωθεί, διαλύει τα πάντα …Στοχεύουν στην οικογένεια …και συγκεκριμένα στα πιο αδύναμα μέλη τής οικογένειας, που είναι τα παιδιά. Απλά πράγματα…Αυτά τα παιδιά στοχεύεις, όταν θέλεις να κάνεις κακό σε μια ολόκληρη θρησκεία και την κοινωνία της. Όταν θέλεις να «μολύνεις» τα νερά μια «λίμνης», ο πιο εύκολος κι αποτελεσματικός τρόπος είναι να «μολύνεις» τις «πηγές» της …Να μολύνεις τις «πηγές» που ανανεώνουν το δυναμικό της. Εάν λοιπόν υποθέσουμε ότι μια ανθρώπινη κοινωνία είναι μια «λίμνη», τότε η «πηγή»,που ανανεώνει τα «νερά» της, είναι τα «σχολεία», όπου πηγαίνουν τα παιδιά της για να κοινωνικοποιηθούν. Εάν «μολυνθούν» αυτά, μακροπρόθεσμα θα είναι «μολυσμένη» ολόκληρη η κοινωνία. Αυτό είναι το ζητούμενο της πολιτικήςαυτής!

Εάν καταφέρουν και«μολύνουν» το σύστημα διαπαιδαγώγησης τουΧριστιανισμού,είναι εύκολο να καταστρέψουν τον ίδιο τον Χριστιανισμό. Εάν υποσκάψουν την έννοια της «θρησκείας»—που, ακόμα κι αν κάποιος διαφωνεί με τις βασικές της αρχές, δεν παύει αυτή ν’αποτελεί έναν σταθεροποιητικό παράγοντα της κοινωνίας—, μπορούν στην κυριολεξία να την ισοπεδώσουν…ΑΥΤΗΝ τη θρησκεία στοχεύουν οι Σιωνιστές, οι οποίοι είναι ιουδαϊκού θρησκεύματος.Τις πονηρές τους διαθέσεις και την προσχηματική τους «ευαισθησία» επάνω στα θέματα των ανθρωπίνων προβλημάτων την αποκαλύπτουν οι τακτικές τής μάχης που έχουν επιλέξει να δώσουν

. Στον πόλεμό τους εναντίον τού «βάρβαρου» Χριστιανισμού ακολουθούν μια εντελώς επιλεκτική «α-λα-καρτ»«ευαισθησία»στα θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αναζητώντας συμμάχους, δεν διστάζουν ν’ αναζητήσουν τη βοήθεια δυνάμεων πολύ πιο σκληρών στη συμπεριφορά τους από τον Χριστιανισμό.Δεν εξηγείται διαφορετικά η καθ’ όλα περίεργη ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΟΣ τού Χριστιανισμού «αγάπη» τής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας προς τους Μουσουλμάνους. Οι προστάτες τής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εντός τού Χριστιανισμού είναι φίλοι με τους Μουσουλμάνους,οι οποίοι, εντός των ορίων τού ΙΣΛΑΜ, πετάνε τα μέλη αυτής της κοινότητας από τις ταράτσες!…Περίεργο δεν είναι αυτό; …Ανίερη συμμαχία δεν είναι αυτή;

Τίποτε δεν είναι περίεργο,εάν όλα μπουν στη λογική τού πολέμου. Αυτό,από μόνο του,αποτελεί απόδειξη ότι υπάρχει πόλεμος. Όταν τους.....

ΤΟΥ Παναγιώτη Τραΐανού  η συνέχεια στο traianou.gr

https://traianou.gr/2023/06/anomalofovikos.html

7 σχόλια:

  1. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Παναγιώτη Τραΐανού

    Η Αλήθεια, δεν είναι μόνο μια θεωρητική γνώση αλλά είναι ζωή, είναι βίωμα... Η Ορθοδοξια είναι το φως, αυτό που εχθρεύεται ο αντι-τριαδικός θεός και πνεύμα τους, ουχί ο χριστιανισμός - θρησκεία σαν μία γενική έννοια!!

    Στη Θ. Λειτουργία του Μεγ.Βασιλείου αυτό είναι κάπως ανεπτυγμένο :
    “Τοὺς πεπλανημένους ἐπανάγαγε, καὶ σύναψον τῇ Μία και Ἁγίᾳ σου Καθολικῇ καὶ Ἀποστολικῇ Ἐκκλησίᾳ”.
    Όταν η Ορθόδοξη εκκλησία παρακαλεί, υπέρ “τοῦ σύμπαντος κόσμου” και “τῆς τῶν πάντων ἑνώσεως” δεν εννοεί να ενωθούν οι Φραγκολατίνοι και οι Προτεστάντες σ΄ ένα κοκταίηλ, λίγο από ΄δω, λίγο από ΄κει!!

    Παρακαλεί να γίνουν όλοι - μα όλοι - ένα, δια της αποδοχής Της Αληθινής Πίστεως, που βρίκεται στην Ορθοδοξία!! Αυτή είναι και η έννοια της των πάντων ενώσεως.

    - Τα υπόλοιπα περι θρησκείας και δογμάτων αφορούν τη μέθοδο του Λιακούρειου (Λιακόπουλος - Βελόπουλος κτλ.Trash TV) τσελεμεντέ!!

    Steve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι μαγαζάτορες του τουρισμού με πρωτοβουλία της Βούλτεψη και του Μηταράκη,θελαν τριτοκοσμικούς για φτηνά μεροκάματο, 200,000 τους λείπουν έλεγαν, φάτε τους τώρα, ελπίζω να ακουστεί στη Πολωνία ότι λαθρομετανάστες σκοτώνουν κόσμο στην ελλάδα και στο κωλονησι τους και να μην ξαναπατήσει κανένας. Για όνομα του θεού. Υπάρχουν κι άλλες χώρες για τουρισμό.

    https://www.protothema.gr/greece/article/1382602/horis-telos-to-thriler-stin-ko-prosihthisan-pede-allodapoi-gia-tin-exafanisis-tis-27hronis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπροστάρηδες οι γνωστοί!! Κλασσικά οι ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ! Οί δήθεν "προχω",που δηλώνουν ΑΘΕΟΙ ,ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ"
    Οι πιό καθηστερημένοι ακόμα και απο τους μπαμπουίνους. Αυτί που το σύστημα τους χρησιμοποιεί για να "περάσει" ότι γουστάρει! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΎΣ ΆΜΥΑΛΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΣΤΡΑΤΟ". Αυτοί που θα έκλαψαν σάν "ευαίσθητες ψυχές" γιά το "ναυάγιο" δίχως να γνωρίζουν πως οι ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε steve τσελεμεντές!! Η "ανάλυση σας" είναι γιά το "άγιον όρος"! Τα περι τριαδικότητας,Μεγάλου Βασιλείου και του άγιου Βασίλη τίς Κυριακές στίς εκκλησιές.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟΜΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ.
    Και εάν θέλετε για τις απορίες σας , στην σελίδα του traianou gr..


    https://www.protothema.gr/greece/article/1382602/horis-telos-to-thriler-stin-ko-prosihthisan-pede-allodapoi-gia-tin-exafanisis-tis-27hronis/
    Τι γύρευε με τον Μπαγλαντεσιανό,και την "παρέα του"; Είναι ο "πολυπολιτισμός ηλίθιε". Ειναι που άνοιξαν τις πόρτες του "σπιτιού σου",και κοντεύει να γρεμιστεί απο τα θεμέλια του. Ειναι που οι "μαρξιστές" ακόλουθοι του πανηλίθιου ΜΑΡΞ σε τρέλαναν με τις "προοδευτικές τους" πεποιθήσεις ,περι "ισότητας" και "φιλοξενίας",και έχασες τον μπούσουλα. Είναι που δέν ακουγόσουν μεσα στόν όχλο των τρελαμένων ,όταν φώναζες πώς ,πέφτει το τοίχος της ασφάλειας της σιγουριάς του καταφυγίου σου τής φωλιάς σου..Πώς γκρεμίζεται το σπίτι σου με τόσους "επισκέπτες" με τόσα διαφορετικά σκεπτικά,και πεποιθήσεις,τό μόνο που θα κερδίσεις είναι να χάσεις ότι έχτισες"
    Είναι που τά ζώα που δέν είχαν μυαλό ούτε να μοιράσουν δυό γαιδουριών άχυρα,έγιναν μοιραστές του δικού σου σπιτιού,επειδή απλά ήσασταν σε "εξ αδιαιρέτου" ..
    Σύντομα εύχομαι στά σπίτια τους.. Στίς κόρες και στούς γιους τους.. Μόνον τότε θα αντιληφθούν τόν κίνδυνο και το πόσο ηλίθιοι ήταν,που με τις πράξεις τους ,μας ε΄φεραν στον γκρεμό.
    Πόσα ¨χέρια" είχαμε "ανάγκη"; Ολοι σήμερα τους βλέπεις πώς έχουν τρέξει στο "τουριστικό" κομμάτι. όλοι εκεί εργάζοντε,και εκεί έχουν τοποθετήσει τις προσδοκίες για χρήμα!!!
    Ε ΡΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ Η ΜΠΡΙΖΑ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ!!

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΙΒΑΝΙΑ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ!!
    Τί είπαμε; airbnb; Εχω κλαψει απο τα γέλια!! Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας να μην έχει "επιχειρηση" στον τουρισμό. Οδηγοί έγιναν σε τουριστικά ,ξεναγοί σε ομάδες,τα σπίτια και τα καλύβια τους σε προσφορά.. Ελα μπάρμπα ξεπουλάμε!! Εχουμε παραλίες ήλιο θάλασσα! Α έχουμε και "εραστές"!! Τ απάντα έχουμε ,όλα σε καλοκαιρινές προσφορές!!! Τον χειμώνα κλάμα κρύο και μιζέρια!! Ούτε ξυλαράκι για το κακαλάκι ,να ζεσταθεί! Σε κουβέρτες και καμμιά σανίδα,στό τζάκι,η στήν φουφού!! ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ!!!!!!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ..
    Εγώ πάντως τον χειμώνα σκάω απο την ζέστη μου και το καλοκαίρι κρυώνω από την δροσιά μου.. Το σπίτι μου είναι για την πάρτη μου και μόνον και έχω και τα "σκυλιά μου δεμένα"!! Καπετάνιος τής σχεδίας μου είμαι και συμβουλές από κανέναν. Και είμαι Αρχηγός!.. 'Οπως τά έκαναν ας τα λύσουν. Δέν ακολουθώ ,παρά μόνον το τσερβέλο μου.. ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ..Είμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΣ.
    Αντε γειά!..παραλίαααααα...εφυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://traianou.gr/2023/06/anomalofovikos.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

'Όταν οι Πολωνοί του Τουσκ πολεμάνε τους Ρώσους με δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους είναι λογικό η φον ντερ Λάιεν να σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει χατίρια.

Παρακάτω μια από τα ίδια...Ένα βουβό δράμα. Μιλάμε για δεκάδες καθημερινές περιπτώσεις.  Στόχος τους είναι  να χαθούμε για πάντα... . Να φύγ...