peri majestic the real

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Pura Vida

3 σχόλια:

  1. Το 1945 ενώ η Ιαπωνία είχε ηττηθεί και συνθηκολογήσει, βρήκαν την ευκαιρία οι Αμερικανοί να δοκιμάσουν σε πραγματική κατάσταση ατομική βόμβα, αποτέλεσμα πλήρης ισοπέδωση της πόλης, χιλιάδες νεκροί και για τις επόμενες γενεές θάνατοι από καρκίνους δώρο της υπερδύναμης, σε αυτή λοιπόν την μαρτυρική πόλη , υποκριτικά μαζεύτηκαν οι ηγέτες των 7 πλουσιότερων κρατών,με σκοπό την συνέχιση της αιματοχυσίας στην Ουκρανία, αφού είναι πασιφανές πλέον ότι στα εδάφη της Ουκρανίας πολεμά το ΝΑΤΟ την Ρωσία,. Ομως ας κρατήσουμε τους τριγμούς υπόγεια, αφού κακά τα ψέματα η πλειονότητα των κρατών του πλανήτη,τηρούν στάση ουδετερότητας, γιατί πλέον αντιλαμβάνονται την προσπάθεια των ΗΠΑ και των δυτικών υποτακτικών τους,να χρησιμοποιούν τον πόλεμο στην Ουκρανία για να απομονώσουν την Ρωσία και την Κίνα, που κατά γενική ομολογία αποτελούν τους πραγματικούς εχθρούς του αμερικανικού ιμπέριουμ και απειλούν την παγκόσμια ηγεμονία τους, προφανώς και λίγο ή μάλλον καθόλου δεν τους ενδιαφέρει η απώλεια ζωών και η καταστροφή λόγω του πολέμου Το έγραψα το σχόλιο γιατί όντως έπεσε πολύ τοξικότητα λόγω των αποτελεσμάτων των εκλογών, στην τελική όλα είναι σχεδιασμένα και δρομολογημένα, ώστε στις 26 να μην υπάρχει αυτοδυναμία, προκειμένου να υπάρξει η συνεργασία και η ευρύτερη συναίνεση γιατί για τα θέματα με την Τουρκία, Αιγαίο, υφαλοκρηπίδες, ΑΟΖ και Χάγη, χρειάζονται αποφάσεις και κυβέρνηση συνεργασίας, ενδεχομένως να κάνω λάθος στην εκτίμηση, αλλά δυστυχώς εκεί οδεύουμε με βήμα ταχύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. https://traianou.gr/2016/12/hirohito-hitler.html
    Καμμιά Κίνα καμμιά Ιαπωνία..Και καμμια Ρωσία..και ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
    Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.
    Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ .ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΑ "ΟΠΛΑ ΤΗΣ" ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΤΗΝ ΕΡΙΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΛΥΣΗ.
    ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΖΟΥΝ "ΚΥΚΛΟΥΣ¨..
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ. ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΣΙΩΠΗ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί θα μπορούσε κανείς να φέρει αντιρήσεις; Το PREDATOR δούλεψε γιά πλάκα; Η ακόμα κανείς δέν έχει αντιληφθεί την φασιστική τακτική του Μιτσοτάκη;
    Οτι θέλουν θα κάνουν εάν θέλουν και άλλους στην "κυβερνηση"θα την έχουν. Με τους πενηντα "δωρο" και την ¨νικη¨του Μιτσοτάκη ,πάει τέλειωσε το πρόγραμμα.
    Οταν σου λένε "να έχουμε "ισχυρη" αντιπολίτευση",τι εννοούν; Ποιούς βγάζουν και αποσύρουν; Καί ποιούς επαναφέρουν; Λοιπόν αυτό θά έχουν ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ . ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΕΛΟΣ. ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΠΑΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.
    ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ..ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ..
    "Τοξικότητα" δεν έπεσε.. ΤΟ ΣΟΚ φαγαμε. Τόσες φορές το ίδιο κόλπο και να τους δινουν ξανά την ευκαιρία να μας δουλέψουν ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ.ΤΟΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ;; ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ!! ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.. ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ; ΕΛΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...