peri majestic the real

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Kύκλωμα...

 Για να είμαστε ειλικρινείς. Εγώ προσωπικά ότι λήγει σε άκης δεν το εμπιστεύομαι. Τέλος. Ο Ανδρουλάκης λέει τα ίδια που λέει και ο Μηταράκης. Τα ίδια που λέει και ο Μητσοτάκης. Αυτό λέγεται κύκλωμα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι φανατικοί βενιζελικοί....και το πρόβλημα είναι ότι είναι νέοι. Δεν είναι γέροντες. Δεν έχει πλάκα....

peri

https://www.el.gr/ellada/refuges/dilosi-sok-androylaki-apo-chio-i-ellad/


Το ΠΑ.ΣΟ.Κ, που έγινε ΚΙΝΑΛ, που άλλαξε σε.........ψήφος νά'ναι κι'ότι νά'ναι, αφού ο ΓΑΠ έλεγε τεμπέληδες και διεφθαρμένους τους Έλληνες, αφού μας τιμώρησαν με τα μνημόνια, τώρα βγήκαν στο κουρμπέτι, πρός άγραν ψήφων.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είν' εδώ, ενωμένο ΔουΝουΤου..........



Λεφτά υπάρχουν......μόνο γι'αυτούς.

Παρακάτω;

Φύγαμε από τα μνημόνια, αλλά η εποπτεία μένει.........Θέατρο τρόμου και φρίκης.
Είναι το μετέπειτα, δηλώσεις προεόρτια, για το τι θα συμβεί μετά τις εκλογές του αίσχους και της προδοσίας. Και η ''καυτή πατάτα'' θα πέσει στον Κούλη.


Στην οικογένεια των αιωνίων τουρκοκοτσαμπάσηδων, των κατεχόντων τα πρωτεία, των ''βασιλιάδων'' της οικογενειοκρατίας, των βαρόνων της διαπλοκής.
 

Τί έρχεται έπειτα;


Πρέσπες του Αιγαίου......

https://www.epitropiellinismou.gr/post/2201

Όλα πλέον να τα περιμένεις στην Ελληνική δημοκρατία, στην αποχαυνωμένη κοινωνία, πού θυμίζει ζομποέπος παλαιών ταινιών.


Μιά κατάρα αρχαία, πού δεν παλιώνει, ανανεώνεται με κάθε ανθρωποθυσία του Ελληνικού λαού, με κάθε ξεπούλημα, χωρίς κανένα δισταγμό, από λαό κολλημένο με τα κόμπλεξ του.'


Που δεν μπορεί να βρεί ''τον δρόμο για την Ιθάκη του'' και άπ'ότι φαίνεται, δεν γουστάρει να σωθεί.

«Καταραμένοι να είσθε Αχαιοί

να σφάζεσθε μεταξύ σας.

Η έχθρα ανάμεσά σας

να είναι παντοτινός σύντροφος.

Να χύνετε το αίμα σας

σε αδελφοκτόνους πολέμους.

Η διχόνοια να φωλιάζει

πάντα στις φλέβες σας.

Μονιασμένους ποτέ

να μην σάς βλέπει ο ήλιος.

Να έχετε την μοίρα του Σίσυφου.

Να μοχθείτε να ανεβείτε στην κορυφή

και μόλις ανεβείτε να γκρεμίζεσθε πάλι.

Να μοχθείτε ξανά και ξανά

και πάντα να είναι άπιαστο το όνειρό σας.

Μέχρι την συντέλεια του κόσμου

μέχρι τον αιώνα τον άπαντα»

Η κατάρα (η αρά για τους αρχαίους) της Εκάβης.

MANKO

4 σχόλια:

  1. Να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα οι 500.000 Έλληνες που έφυγαν ανά τον κόσμο κουβέντα.... Να γυρίσουν πίσω τα εργοστάσια που έκλεισαν και πήγανε σε Βουλγαρίας και Ρουμανιες και άφησαν κόσμο άνεργο κουβέντα... Μετανάστες σημαίνει εκμεταλευση και μπιζνα για κάποιους και τους αρέσει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι έχουν την ίδια "αντζέντα".Ολοι υπηρετούν τό ίδιο αφεντικό. Σήμερα θέλουν τον Μητσοτάκη,τό καλό παιδί της νέας τάξης και του ανώμαλου Σβάμπ.
    Αν αποφασίσει ο "αρχηγός",τα σκυλιά είναι δεμένα. Κανέναν ρόλο δέν παίζει ο λαός,οι λαοί του κόσμου. εχουν υποδουλωθεί,στούς δεσμώτες. Τούς έχουν δέσει με τις αόρατες αλυσίδες, καί σήμερα απλά κάποιοι έχουν αρχίσει να το παίρνουν είδηση.
    "Σήμερα "απλά βιώνουμε τις ώρες της Αποκάλυψης.σήμερα φανερώνεται το ύπουλο κόλπο τών "ισμών",και ο ρόλος τους.
    Τα παραμύθια τελειώνουν .
    Πρόσωπα θα δώσουν μάχη γιά να πιάσουν καρέκλες. Εσπασαν οι "συνδυασμοί",και το παραμύθι της "παραταξης". "Δεξιοί" που είναι μαρξιστές, Μαρξιστές που είναι ,τα σκουπίδια,θα μπούν όλοι μαζί στήν μάχη της χωματερής.
    Η Αλήθεια μπροστά στά μάτια τών ανθρώπων ,και οι ίδιοι αδύναμοι να τούς τελειώσουν.
    Ευτυχώς που τελειώνουν από μόνοι τους..Αργά αλλά τελειώνουν επιτέλους.
    Οι μετανάστες είναι τό εργαλείο τού συστήματος. Οί "ανθρωπιστές " αριστεροί,θα συνειδητοποιήσουν καί αυτοί ,πόσο τούς δούλεψαν,γιά να καταφέρουν τόν σχεδιασμό της απαλοιφής μας. Κυριολεκτικά μάς έχουν "σκεπάσει" με την "άμμο της ερήμου" Αμοθύελα μας διέλυσε τα πάντα. "Οι καημένοι" (ανόητοι μαρξιστές) ,είναι "μορφωμένοι" "ανθρωπιστές",¨πολιτισμένοι¨"πολυπολιτισμικοί" και έχουν σάν "οραμα" το "πολίτες της γής".Ολα ανάποδα.όλα λειψά τα "πιάνουν¨..
    Σέ συνθήκες χιονιού ,φοράνε μαγιό,και σε συνθήκες καύσωνα ,παλτό..
    Σκέψουν λοιπόν αντίληψη αμοιβάδας.! Σκέψου να πιάνεις τα μισά σε σημαντικές καταστάσεις !!,πόσο επικινδυνοι είναι! Πόσο κακό μπορούν να κάνουν .! Και τό έκαναν.!
    Οι "μετανάστες",είναι λαθροεισβολείς!! Ξεκίνα από το ότι δέν τους αναγνωρίζουν!! Πίστεψαν πώς απλά θά κάνουν τουρισμό και θα φύγουν! Πίστεψαν πώς δέν θα επιρεάσει την λειτουργία τής κοινωνίας!!! Την έχει κάνει ζούγκλα,και ακόμα δέν τούς έχουν αναγνωρίσει σάν πρόβλημμα. Τι μπορείς να πείς; ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.! ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεόδωρος Πάγκαλος: «Δεν γαμιέσαι πρωί πρωί»
    https://www.youtube.com/watch?v=vzWmeiMan2M


    Και δεύτερο «χτύπημα»

    Ο γιος του καταδικασμένου για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα, έκανε και δεύτερη ανάρτηση ενόψει των εκλογών του Ιουνίου όπου επαναλαμβάνει την εκτίμησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται να συγκεντρώσει ποσοστό έως και 10%.

    https://www.protothema.gr/politics/article/1377813/ekloges-2023-o-gios-tou-koufodina-kanei-kritiki-ston-tsipra-pane-gia-10/


    είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ……

    Παρών στο «τελευταίο αντίο» ήταν και ο πρόεδρος της διοίκησης του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας Αντώνης Αλακιώτης, που εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. Ο κ. Αλακιώτης τόνισε ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν επίτιμο μέλος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης και ότι από το 2003 συνυπέγραψε όλες τις νομοθετικές πρωτοβουλίες για το δικαίωμα της αποτέφρωσης στην Ελλάδα. «Ήταν πάντα δίπλα μας στον μακροχρόνιο αγώνα μας για ένα Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών» είπε, χαρακτηριστικά, ο κ. Αλακιώτης.

    https://www.protothema.gr/politics/article/1377949/me-to-teleutaio-vradu-mou-tou-kazadzidi-apohairetisan-ton-theodoro-pagalo-deite-fotografies/


    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ !!!!..... ΕΝΑ ΠΑΝΙ……. ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ
    Πάγκαλος: «Τη σημαία την πήρε ο αέρας» – Η αφοπλιστική απάντηση στην κρίση των Ιμίων
    https://www.tanea.gr/2023/05/31/politics/pagkalos-ti-simaia-tin-pire-o-aeras-i-afoplistiki-apantisi-stin-krisi-ton-imion/
    Πρώτα μας διόριζε στο ΔΗΜΟΣΙΟ και μετά μας έλεγε μαλάκες !!!!!!


    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.000.000.000………. έτη φωτός μπροστά…. MANKO ….. η κατάρα της Εκάβης από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και τα δυο αμφισβητούνται….. αλλά πραγματοποιούνται ….ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ πότε θα καταλάβεις !!!!
    Πότε !!!!.....ή ποτέ !!!!
    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...