peri majestic the real

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ζήλεψαν τη "δόξα" του Κατρούγκαλου! Όλοι τους για την αυτοδυναμία Μητσοτάκη δουλεύουν. Δουδωνής: Θα φορολογήσουμε τα κέρδη των επιχειρήσεων με 15% από 100 000 ... και πάνω...

1 σχόλιο:


  1. Tσίπρας είπε..
    «Δεν θα κρυφτώ, δεν ξέρω ποια είναι η εντύπωσή σας για τους πολιτικούς. Δεν είμαι μηχανή, είμαι άνθρωπος, έχω συναισθήματα. Σκέφτηκα την παραίτηση. Όταν όμως ξεπέρασα το σοκ συνειδητοποίησα ότι το μόνο που δεν έχω δικαίωμα να κάνω είναι να λιποταχτήσω» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας για το βράδυ των εκλογών στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την 21η Μαΐου.

    Φιλοξενούμενος στο Star, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ακόμα: «Επειδή είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη μετά από ένα οδυνηρό σοκ, θα μου επιτρέψετε να προσπαθήσω να μιλήσω με μεγάλη ειλικρίνεια. Ήταν ένα σοκ που μας δημιούργησε συναισθήματα θλίψης και απογοήτευσης,.

    Προέχει να ξεπεράσουμε το σοκ και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δεν ψάχνουμε να βρούμε αιτίες στους πολίτες ή στους αντιπάλους μας. Εκείνοι τη δουλειά τους έκαναν. Ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες σε εμάς. Στον τρόπο που επικοινωνήσαμε το μήνυμά μας, στην εικόνα Βαβυλωνίας που εξέπεμπε η εικόνα μας. Η απλή αναλογική έφερε στρατηγικό εγκλωβισμό γιατί δεν βρήκαμε ανταπόκριση από κανέναν».
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    --Νά σέ δουλεύει ένας αγράματος,που παριστάνει τον αξιότιμο και επιφανή,απλα και μόνον γιατί είχε τίς γνωριμίες,είναι ΤΡΑΓΙΚΟ.
    Μάχη πλέον γιά να αρπάξουν τώρα τά ψηφαλάκια.. Τώρα τά "γυρίζει" ο Τσιπραντρέας. Τώρα θα γίνει σφαγή γιά το ποιός θα μπεί στήν επόμενη ημέρα. Εσωσε η έτσι πίστεψαν τον Μητσοτάκη,και τώρα θα γίνει ο "διαγωνισμός". Πάλι τα κορόιδα θά τρέξουν,πάλι θα τούς δουλε΄ψουν ,και πάλι θα τους φτιάξουν σπουδαίους γιά να ρημάξουν ότι απέμεινε. Υστερα θα χέζουν και θα αγναντεύουν ,γιά την κατάντια ,τό χάλι τίς "ιδεολογίες" τις "συνιστώσες". και τα γνωστά!!
    Αντε γειά.!Οσο υπάρχουν κορόιδα θα επιβιώνουν οι πονηροί.
    Ειμαστε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!
    ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ"..ΕΜΕΙΣ "ΠΑΣΟ ".
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ.
    Για να δούμε τι θα βγάλει η "γκαστρωμένη" τον Ιούνιο.. Μούλο,-παιδί σωλήνα -,ορφανό από πατέρα,ερμαφρόδιτο,ανώμαλο..λεσβία πούστη.. Η συνουσία είναι αρωστημένη οπότε κάτι άρρωστο θα βγεί.
    Θα μάθουμε περιμένουμε το kinder 'εκπληξη των ιθαγενών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...