peri majestic the real

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές. Αηδία πραγματικά.

 

5 σχόλια:

  1. Το uber είναι "εταιρία"!! ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉ..Ασε τώρα με τόυς "παλιοταρίφες" όλοι εσείς οι Πολιτισμένοι"... Μπορεί να είναι τέτοιοι ,αλλά καλά έκαναν και τα "έσπασαν"! Όμως επειδή ζούμε σε πονηρούς καιρούς,,τα "εσπασαν" οι ταρίφες,η καμμιά προβακάτσια απο τήν uberq Τα ξέρουμε τα κολπάκια τους. Και μας ληστεύουν και φωνάζουν πώς τους κλέβουν. Επιτέλους εάν μεταξύ μας συνεχίσουμε,να θεωρούμε τους "εαυτους" μας ¨απ έξω "και "πολιτισμένους,και τούς δίπλα απολίτιστους, " ταλιμπάν",παίζουμε με το παιχνίδι που μας ρίχνουν. Καλά τους έκαναν.Ολοι έτσι έρπεπε να κάνουν από όταν ξεκίνησαν οι "ιδιωτικοποιήσεις",και καλά.. Εβαλαν παντού το "χέρι τους" οι "πλούσιοι" με τις "εταιρίες" γιά να είναι κρυμένοι πίσω από αυτές.
    "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"..Καλά το παίζουν ακόμα!Να δώ πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε,και θα μουτζωθούμε. Να μας δουλεύουν οι γύφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οι ταριφες?? η ραχοκοκαλιά των κομμάτων!!

      peri

      Διαγραφή
    2. Κατάντησε κάπου κουραστικό αυτό! Την μιά είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι,τήν άλλη είναι η πιστοί ,την επόμενη είναι οι γέροι!! Τώρα είναι οι ταρίφες! Ολοι την έχουμε "φάει",και την γλυτώνουν γιά αυτόν ακριβώς τον λόγο. Την έχουν φτιάξει την λαμογιά μιά χαρά. Μας βάζουν ταμπέλες και μάς πηδάνε . Ολοι οι "ταρίφες" είναι η "ραχοκοκαλιά των κομμάτων"; Ποιών κομμάτων; Ολοι θύματα είναι πλέον ,όλους τούς έχουν ξεσκίσει. "καλά να πάθει. γιατί είναι τέτοιος" Είναι της εξουσίας κατόρθωμα..Τούς τσουβάλιασαν στο τέλος σέ "ένα" '! Ολοι "ψεκασμένοι". Και τέλος.
      Δέν φταίνε οι ΑΛΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ.

      Διαγραφή
  2. ..Για να είμαι ακριβής,η uber ανοίγει τον δρόμο γιά αυτούς που τά θέλουν όλα να τα διαχειρίζοντε.
    Στήν Βρετανία μόνον οι ινδοί έχουν ταξί. Και ανοίκουν σε .."εταιρία".. ΕΛΑ ΞΥΠΝΑΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε όσους θίχτηκαν με τον επιεική όρο "ταρίφες" , θα έπρεπε πρώτα να θιγούν με τους ταρίφες που δουλεύουν με την Uber.

    "Τι είναι το Uber Taxi;
    Τα Taxi είναι οχήματα με νόμιμη άδεια ταξί και ταξίμετρο τα οποία μπορείς να καλέσεις μέσω του Uber app. Θα φτάσει κοντά σου ένα κλασσικό Αθηναϊκό κίτρινο ταξί, του οποίου τον αριθμό κυκλοφορίας και το μοντέλο θα γνωρίζεις εκ των προτέρων. Επειδή είναι ταξί, μπορείς να είσαι ήσυχος ότι όλα τα Taxi που βρίσκεις από την εφαρμογή Uber ακολουθούν πλήρως τη σχετική νομοθεσία του ελληνικού κράτους, συνδυάζοντάς την με τις ευκολίες που παρέχει η Uber. Για παράδειγμα, μπορείς να δεις τη βαθμολογία του οδηγού προτού διαλέξεις να επιβεβαιώσεις την κλήση, κάτι που δεν συμβαίνει όταν σταματάς ένα ταξί στον δρόμο. Μπορείς επίσης να πληρώσεις με την κάρτα σου χωρίς να χρειάζεται ο οδηγός να διαθέτει μηχάνημα POS – ή ακόμα και με PayPal!"

    Εάν δεν ισχύει το παραπάνω τότε καλά κάνανε και θίχτηκαν. Αλλά μια ζωή σε αυτό το μπουρδελ@ γκρινιάζουν όσοι και όσο είναι εκτός κονόμας.
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...