peri majestic the real

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Βαγγέλη; Να το πιστέψω;

 


4 σχόλια:

  1. Βαγγέλη...!! Γειά σου..!!

    Deutsche Bank: Απότομη «βουτιά» για τη μετοχή – Εκτοξεύονται τα CDS
    Από τις αρχές του Μαρτίου, η γερμανική τράπεζα έχει απολέσει τουλάχιστον το 1/5 της αξίας της - Μεγάλες απώλειες και στις υπόλοιπες τραπεζικές μετοχές της Ευρώπης


    ΒΑΣΤΙΛΗ Η ΓΑΛΛΙΑ – ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ, ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ – ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.! Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝΤΟ!
    ..game over..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δείς το βίντεο,καταλαβαίνεις ότι ο τύπος είναι ψυχοπαθής. Και θρασύς. Χρησιμοποιεί την Ελληνική γλώσσα ,και το κάνει για κάλυψη της παράνοιας του. Ακόμα και από τον "λόγο" του μέσα βγαίνει αυτή η σχιζοφρένεια..Παχύσαρκος,ανοργασμικός ,βουλιμικός,άρρωστος. Και όμως κάποιοι τον ψήφιζαν και αυτόν τόν ψυχάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 95% τα καταλύματα για το Τριήμερο της 25ης! Σσσσσσσσ! Η πατρίδα κοιμάται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μαγειρία του δικομματισμού, από καιρό επεξεργάζονται ιδανικές λύσεις για την επιβίωσή του, οπότε μην έχουμε αυταπάτες , είδες που αναμασούν το κράτος έχει συνέχεια και προφανώς δεν υπάρχουν αδιέξοδα στην δημοκρατία. Την επόμενη αν η ΝΔ βγεί δεύτερη θα τεθεί θέμα ηγεσίας, αλλά το πράσινο φώς δόθηκε από τα κέντρα διαμόρφωσης συνεργασιών ευρύτερων , προκειμένου να συνεχιστεί το ίδιο έργο στο οποίο τελικά δεν θα είμαστε θεατές αλλά κομπάρσοι δλδ συμμετέχοντες άρα έχοντας στην ουσία συνυπευθυνότητα στη σκηνοθεσία και την επιλογή των ηθοποιών. Περι πρόσεξε λιγάκι και την ρητορική που χρησιμοποιούν οι αντιπολιτευόμενοι υποτίθεται, δεν μιλάνε για καθεστώς ΝΔ αλλά καθεστώς Μητσοτάκη, τυχαίο δεν νομίζω, εμμέσως πλήν σαφώς διαμορφώνουν στον πολίτη ότι είναι θέμα ονόματος και όχι των πολιτικών που εφαρμόζονται, δλδ αν από το πολιτικό σκηνικό εκλείψει ο Μητσοτάκης, υπάρχουν πεφωτισμένοι στην νεοφιλελεύθερη δεξιά άσχετα άν εμφυλλοχωρούν και ακροδεξιά σταγονίδια, που μπροστα στις προκλήσεις της εποχής , μπορεί να δημιουργήσουν την μεγάλη εικόνα τύπου γερμανίας, όπου θα συμμετέχουν δεξιοί ,σοσιαλδημοκράτες και αριστεροί του γλυκού ύδατος,για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή