peri majestic the real

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Η νοοτροπία δεν αλλάζει. Όποιος θέλει αλλαγή νοοτροπίας αλλάζει χώρα. 500 χιλ προβολές σε 3 μέρες. Τα δάκρυα στέγνωσαν. Οι κατάρες τελείωσαν. Οι πορείες βάλτωσαν. Έρχεται το Πάσχα και η Μύκονος!! Και στο βάθος οι εκλογές!!

 

 
Η Ελλάδα δεν γνώρισε Διαφωτισμό. Αυτό πονά. Η Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί....Η ένταση δεν υποχωρεί στη Γαλλία. Οι άνθρωποι βγαίνουν για το μέλλον τους.

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά πέφτεις μέσα, αυτή είναι όντως η μιζέρια και παρακμή μιας κοινωνίας, με χρονικά όρια που εμπεριέχουν θλίψη και οργή, μετά έρχεται σταδιακά η λωτοφαγία, που δίνει πεδίο στην λήθη, μετά έρχονται οι ορδές των βυσιγότθων στα νησιά, θα τους υποδεχθούν μετά βαϊων και κλάδων τα γκαρσόνια της ευρώπης, με αυξημένο τον κατώτερο μισθό, μετά θα έρθουν στο προσκήνιο οι νοικοκυραίοι δλδ η κρυφή πληγή της κοινωνίας να δώσει άφεση αμαρτιών όπως κάνει πάντα στο σύστημα εξουσίας ψηφίζοντας αναφανδόν με εθνικό παλμό και εθνική υπερηφάνεια τους μονομάχους, προκειμένου να μην απωλέσουν την βολή τους και την γαμημένη ησυχία τους, που κατάντησαν την ελλάδα μια χώρα που οι πολίτες της φοβούνται να διαμαρτυρηθούν για τα αυτονόητα , μήπως τα σπάσουν οι κομματικοί προβοκάτορες και χαλασουν την ραστώνη των υγιώς για το σύστημα σκεπτόμενων νεοραγιάδων,Περι ειλικρινα σωστή η επισήμανση , δεν έχω καμία αμφιβολία ΄ότι κάπως έτσι σκέπτεται ο μέσος έλληνας, άρτος και θεάματα και πάμε και όπου βγεί.ή το άλλο έχει ο θεός,δλδ νομοτελειακά η ανεύθυνη ανεμελιά, η προχειρότητα στην σκέψη,η ηλίθια άποψη θα την βγάλουμε και φέτος,προσπαθώντας να πείσουμε τους εαυτούς μας, ότι ο θεός της ελλάδας δεν θα μας αφήσει στο έλεος, θα μου πέις και πότε μας έχει στηρίξει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/i-lista-typou-petsa-tis-eydap-i-akoma-dimosia-etaireia-ydreysis-moirase-xiliades-eyro-se-filokyvernitika-mme/

    Όπου ΄΄Ρυθμιστικές αρχές'' ίσον ιδιωτικοποίηση, νομοσχέδιο που ανοίγει θέμα πώλησης, άρα, αύξηση τιμολογίων και συμπεριφορά πρός τους καταναλωτές στα πρότυπα της ΔΕΔΔΗΕ. Δέν πληρώνεις; στο κόβουν, χωρίς παρατάσεις και πολλά-πολλά, ενώ από πίσω, στο παρασκήνιο κρύβεται το Υπερταμείο, οι ξένοι δυνάστες, το Αγγλικό δίκαιο του 19ου αιώνα, ''έφταιξες λίγο, θα πληρώσεις πολύ και ακριβά''.
    Για τους Πωλητικούς εδώ, όλα είναι νόμιμα και φυσιολογικά, το επιτυχημένο πρόσωπο του Καπιταλισμού, όπως γράφει και ο ''μέντοράς τους'' Ράινερ Τσίτελμαν στο βιβλίο «Προς υπεράσπιση του καπιταλισμού» (εκδ. Ευρασία, μτφρ. Βάιος Φ. Ντάφος).

    Ή ιστορία όμως είναι πολύ παλιά για να καταλάβετε, ότι Όλοι τους ακολουθούν την ίδια σατανική σοσιαλιστική ατζέντα........από ένα δημοσίευμα του in gr πού λέει ότι η ιστορία ξεκινά από έναν νόμο της κυβέρνησης Σημίτη, τον 2744/1999. Αυτός διαχώριζε ένα ΝΠΔΔ, την «Εταιρία Παγίων ΕΥΔΑΠ», στο οποίο μεταβιβάστηκαν τα φράγματα και οι ταμιευτήρες του Μόρνου, του Μαραθώνα και του Ευήνου, τα έργα και οι εγκαταστάσεις της Υλίκης και τα ακίνητα της ΕΥΔΑΠ, και την ΕΥΔΑΠ ΑΕ. Ο νόμος επέτρεπε να διατεθεί σε επενδυτές έως και 49% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ ΑΕ. Σε αυτό το πλαίσιο δόθηκε σε ιδιώτες το 38,67% και διατηρήθηκε από το δημόσιο το 61,33%.
    Εκτός αυτού, υπάρχει και η μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) .
    Οι αρμοδιότητες της ΡΑΑΕΥ έτσι διευρύνονται και είναι: «ο έλεγχος, η ρύθμιση και η εποπτεία της αγοράς ενέργειας, καθώς και ο έλεγχος, η ρύθμιση και η εποπτεία θεμάτων σχετικών με την παροχή υπηρεσιών ύδατος και διαχείρισης αστικών αποβλήτων, με την επιφύλαξη των αρμοδιοτήτων του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας». Σε αυτό το πλαίσιο, πέραν του προέδρου της, η ΡΑΑΥ θα έχει και τρεις αντιπροέδρους, έναν για κάθε τομέα ευθύνης της. Αρμοδιότητες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εάν αποφασιστεί ιδιωτικοποίηση.
    Η ιδιωτικοποίηση του νερού και τα διατάγματα πρός υπογραφή, έχουν πολλές κρυφές παγίδες. Υπήρξε ο ''πόλεμος για το νερό'' ,στην Κοτσαμπάμπα της Βολιβίας το 2000, μια πραγματική λαϊκή εξέγερση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Παγκόσμιας Τράπεζας, μια εξέγερση που πυροδότησε ευρύτερες αλλαγές. Κάτι που σημαίνει και μια ενδεχόμενη αλλαγή στρατηγικής πρός μιά μελλοντική σχεδίαση ιδιωτικοποίησης.

    Και μην ξεχνούμε, ότι οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ, ανήκουν με αυξημένη εποπτεία στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών & Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ).
    Γιά πόσο άραγε θα κρατήσουν τα ''χαστούκια'' του ΣτΕ, πότε οι κυβερνητικοί θα αντεπιτεθούν, απο την στιγμή που οι αντιδράσεις των κομμάτων και του λαού είναι light;
    Δηλαδή, πάλι μιλάμε για υπέρογκες αυξήσεις τιμών, όπως στο Βουκουρέστι απο το 2000 και πέρα, για ανύπαρκτες επενδύσεις όπως στην Γαλλία με συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, μόνο στο 12%, με εκτεταμένες μολύνσεις στα δίκτυα ύδρευσης, για την ελλιπή συντήρηση δικτύου και υποδομών κ.α.
    Η υπόθεση βρωμάει και βρωμάει πολύ. Θυμίζει Τέμπη, ΤΡΕΝΟΣΕ, HELLENIC TRAIN, διάλυση υποδομών, δικτύων, εξοπλισμού και ωχαδερφισμός.
    Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ακόμα, ότι κυβερνώμαστε απο ανθρώπους;
    Aπό υπηρέτες του λαού; Της δικαιοσύνης;
    Aληθεύει ότι ο Γεραπετρίτης, ορκίστηκε υπουργός σε στοά;

    '' Ό σατανά κραυγάζω σε, σέ εξυψώσου !!!
    Ώ, πατέρα μου σατανά.
    Το Μάτι''.
    Aleister Crowley
    Magnum Opus, Book Four.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χωράφια, τους αγρότες, τα θερμοκήπια. Όλα αυτά θέλουνε νερό!!! Άρα; θα χτυπήσουν την τροφή!!! Ξέρουν τι κάνουν!! Μας απομονώνουν!!

      peri

      Διαγραφή
    2. Θα βάλουν στο χέρι τις πηγές!!! πηγές με τρεχούμενο, πόσιμο, φυσικό νερό!! Πολλά τα λεφτά!! Μεγάλο το κέρδος!!

      Εκεί να δεις....

      peri

      Διαγραφή
    3. Είναι και δημοσιογράφοι στο κόλπο...πολλά άτομα...σχετικά με το ξεπούλημα του τόπου...peri

      Διαγραφή
    4. Φίλε μου Peri, έχει και συνέχεια.....πολύ χειρότερη....!!!

      Διαγραφή