peri majestic the real

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

«Νύχτα έφερναν φέρετρα. Κάθε φορά που πέθαινε κάποιος, γιατί μπορεί και μέσα σε μία ημέρα να είχε και δύο θανάτους, έφερναν τα φέρετρα νύχτα για να μην τους βλέπει η γειτονιά»..."Μαρτυρία"

 

Ένας νεκρικός θάλαμος είναι η χώρα μας. Χαμένων ευκαιριών και κάθε ελπίδας. Άνθρωποι εγκλωβισμένοι στις αυταπάτες τους....

Μια παγωνιά χωρίς να φυσά αέρας που διαπερνά τους τοίχους...μια ατέλειωτη σιωπή, με απέραντες σκέψεις...από κάπου πολύ βαθιά και πολύ σκοτεινά.  Mια βουβή τραγωδία...Η μεγάλη ανατριχίλα...

Θανατικό παντού ως μεγάλη βαριά βιομηχανία!!

Η Ελλάδα η τριτοκοσμική περιοχή της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Πριν καιρό είχαμε ένα ανάλογο περιστατικό στα Χανιά. Μια από τα ίδια και στα νοσοκομεία. Εκεί γίνεται καθημερινά χαμός.  Για κυβέρνηση, αρμόδιους, το θέμα απλά δεν υπάρχει. Λες και ζούμε στην εποχή των Ερυθρών Χμερ. Δεν μετρά η ζωή...Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ εξαφανίζουν το θέμα από παντού...Δεν υπάρχουν άνθρωποι, αλλά αριθμοί. Είναι life style. Κάτι μεταξύ αριστερισμού και μηδενισμού....Τα φέρετρα, νύχτα...

Κρήτη: Θρίλερ με 68 νεκρούς σε οίκο ευγηρίας - Πέθαναν όλοι από την ίδια αιτία...
Ας είναι μια χαρά η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, ο ήλιος, οι παραλίες, οι τουρίστες και οι βίζιτες...Καλοκαίρι έρχεται...



Δεν αξίζει να περάσεις ΚΑΝΕΝΑ εκλογικό Παραβάν...Μείνε όρθιος..


«Υπήρχε πιο πολύ βιαιοπραγία από τον ιδιοκτήτη και από μία, δύο νοσηλεύτριες που χτύπαγαν τους ηλικιωμένους. Όλα αυτά υπήρχαν (σ.σ. τα τραύματα). Φορούσε γάντια του μποξ και παίζανε. Είχαν πει ότι είναι σαν παιχνίδι και να βαρούν τους ηλικιωμένους. Το είχα δει με τα μάτια μου, γιατί άκουγα φωνές από τον όροφο που δούλευα, κατέβηκα κάτω και το είδα με τα μάτια μου. Ήταν αυτός με τον γιο του και "παίζανε" με τους ηλικιωμένους και τους βαράγανε», ανέφερε μεταξύ άλλων η πρώην εργαζόμενη που έκανε την καταγγελία.

 Σχετικά με τις φωνές που άκουσε, είπε ότι άκουγε φωνές και κλάματα από ηλικιωμένους από τις γροθιές που δεχόντουσαν. «Είδα τον ιδιοκτήτη με τον γιο του να φορούν γάντια του μποξ και να βαρούν τους ηλικιωμένους. Οι ηλικιωμένοι καθόντουσαν γιατί τους κατέβαζαν κάτω να φάνε στο σαλόνι και μετά τους περιμέναμε με το ασάνσερ στον όροφο και τους βλέπαμε χτυπημένους», συμπληρώνει σχετικά με τη σοβαρή της καταγγελία η πρώην εργαζόμενη. «Τους βλέπαμε με μαυρισμένα μάτια και τους πετούσαν νερό», είπε.



Δεν αξίζει να περάσεις ΚΑΝΕΝΑ εκλογικό Παραβάν...Μείνε όρθιος..

6 σχόλια:

  1. Περι η άρχουσα τάξη που κυβερνά , μάλλον ο δόκιμος όρος είναι εξουσιάζει, που πολεμάς με ευχολόγια δυστυχώς δεν συντάσσεσαι με την σωστή πλευρά της ιστορίας δλδ την δυναμική έστω και λεκτικά αποδόμηση οκ όμως δέχομαι την διαφορετική οπτική με την προσδοκία ότι το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει και η κατάσταση θα ξεκαθαρίζει, μέχρι τότε προσυπογράφω τις αναρτήσεις που με αφετηρία ένα τραγικό αλλά όχι καινούργιο της καθημερινότητας το συνδέεις με την διαχεόμενη σαπίλα και παρακμή, η άρχουσα τάξη λοιπόν Περι μια πραγματικότητα μπορεί να την μετατρέψει με τρόπο ταχυδακτυλουργικό σε όνειρο ή σε εφιάλτη, συνήθως για τον εαυτό της προτιμά το όνειρο και για την πλέμπα τον εφιάλτη με καθρεφτάκια και κάθε λογής pass.Αναφορικά με το κάλεσμά σου πάλι θα κάνω καλοπροαίρετη κριτική, άποψή μου η διέλευση του παραβάν γίνεται με όρθιο τρόπο. ,βγαίνοντας μη ψηφίζοντας κόμματα στήριξης του δικομματισμού παραμένεις όρθιος, ενεργός,μάχιμος,,αντίθετα πάλι άποψη μου όταν απομακρύνεσαι εκ της κάλπης, μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται και προς επίρρωση αυτού που καταθέτω, ένα μόνο θα σού πω όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, την επόμενη μέρα θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας, τα ξαναείπαμε νομίζω,όπερ ερμηνεύεται ως αν όχι νίκη του δίπολου τουλαχιστον ως διαιώνιση του παιχνιδιού, οπότε Περι οι ευσεβείς σου πόθοι περί ραπίσματος είναι απλές ντουφεκιές στον αέρα, επιμένεις και επιμένω στο τέλος θα κάνουμε ταμείο με βάση τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο ίδρυμα είχαν διαπιστωθεί και στο παρελθόν κακές συνθήκες λειτουργίας και μάλιστα είχαν επιβληθεί και υψηλά πρόστιμα (άνω το 30.000 ευρώ). Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, η άδεια λειτουργίας του γηροκομείου είχε ανακληθεί από το 2020, ωστόσο υπήρχε προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά περί αναστολής τριών αποφάσεων της Περιφέρειας για αναστολή και σφράγιση της συγκεκριμένης μονάδας.

    Δεν υπάρχει δικαιοσύνη γιατί δεν υπάρχει λαός με παιδεία. διαβάζουμε δίνει επιδόματα με ένα χρέος 400 δις και βάλε. Αίσχος.

    Που είναι ο λαός; Πουθενάς. Πίστεψε στο χρήμα. Πόσοι ηλικιωμένοι έφυγαν άδικα το 2021 και 2022 και 2023 στο συγκεκριμένο γηροκομείο αλλά και στα νοσοκομεία της αθλίας χώρας που ζούμε? Πόσοι ξεριζώθηκαν? Πόσοι δολοφονούνται? Πόσοι μαρτυρούν καθημερινά στις δουλειές τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόση κακία, πόσο σκοτάδι υπάρχει ρε παιδιά; Θα αναζητηθούν οι ευθύνες ΌΛΩΝ; Θα τιμωρηθεί κανείς; Οι δε συγγενείς τι έκαναν τόσα χρόνια; θέλω να φύγω από την ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλάκα πλάκα μια φίλη μου διάβασε την ανάλυσή σου και μου είπε πολύ σωστή και ότι συμφωνεί και το αποκορύφωμα έβγαλε το συμπέρασμα ότι είσαι κομμουνιστής.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)