peri majestic the real

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

"Επαναστάτης" με τσίπουρα και ούζα! Το θέμα συνταγματικής νομιμότητας θα το "λύσει" ο "Παυλάρας" ενώ ο Αλέξης παριστάνει τον διανοούμενο στα συνέδρια των βενιζελικών...

 


3 σχόλια:

  1. "Φοβερός"!! άνατριχιάσαμε" Αποφασισμένος να γίνει πρωθυπουργός,και να σώσει και τον Μιζοτάκη. "Μεγάλος επαναστάτης" ο "Παυλάρας"."Το'χουνε" οι μεθύστακες με τίς "υπερβολές",και τους "ηρωισμούς"."Αποφασιστικός" ,όταν πρέπει.Δέν είναι και εύκολο να απαρνηθεί τα κότερα και την μεγάλη ζωή,ο καδρονάς. Τώρα που έμαθαν ,άντε να τους βγάλεις. Θα κάνουν τά πάντα για να μείνουν. Τώρα που χορτασε το αντερό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βένετοι και πρασινορόζ τα συστατικά του δικομματισμού, ασχολούνται με τον κρητικό, όμως όταν στην βουλή ήρθε το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς, οι μονομάχοι το υπέγραψαν, σήμερα βέβαια με οικτίρμονα υποκριτική διάθεση προσπαθούν να δείξουν ότι προστατεύουν τους ευάλωτους.Τελικά Περι όλα συμμαχούν , όλα δουλεύουν για τον Μητσοτάκη και την ΝΔ, μην τα ξεχωρίζουμε, σήμερα πάντως και αυτό το σχόλιο κράτα το, θα με θυμηθείς αντελήφθην ότι η ΝΔ θα είναι με τον ένα ή άλλο τρόπο κυβέρνηση, Τελος οι βαθυστόχαστες αναλύσεις , κλείσαμε ως λαός , απλά σκέφτομαι τι μας επιφυλάσσει η επόμενη μέρα, στα εσωτερικά και τα εξωτερικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περι έχεις δίκιο, επαναστάτης στο φέις μπούκ, κάτι σαν του πληκτρολογίου, όμως όλα τα κρίσιμα για τον πολίτη νομοσχέδια μαζί ψηφίστηκαν από τα κόμματα εξουσίας, αν ήταν όντως όπως τα συστημικά μέσα αποχάυνωσης αποκαλούν μάγκας, ας μην ψήφιζε μνημόνια κλπ νομοσχέδια τότε θα του έβγαζα το καπέλο και αν τον διέγραφαν θα το θεωρούσα έντιμη στάση, από εκεί και πέρα το να αναρτά κάποιος φωτογραφίες δημοσιογράφων που απλά και ιδεολογικά ταυτίζονται με τους εργοδότες τους και προφανώς αποτελούν τα λιβανηστήρια της εκάστοτε εξουσίας οποιασδήποτε απόχρωσης και να τους θεωρεί το μέγα πρόβλημα που αποτελούν φραγμό για την άλωση των αρμών της εξουσίας και έντεχνα να αφήνονται στο απυρόβλητο οι εργοδότες=ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, αυτό δεν είναι πράξη ηρωϊκή, αλλά κατά την γνώμη μου αποτελεί εθελουσία έξοδο στην παρούσα φάση από το πολιτικό παιχνίδι, τώρα και εσύ Περι με κάποιες αναρτήσεις σου γίνεσαι μάντης κακών, αλλά όντως έγραφες για τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο και ήρθε η αποφράδα μέρα που μας συγκλόνισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...