peri majestic the real

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Δέν ετοιμάζει την είσοδο του σάν "πρόεδρος της δημοκρατίας"! Σαν "σωτήρας" ετοιμάζεται να επιστρέψει, και γιά τούς "Πολιτικούς δεξιούς πατριώτες" ,και γιά τούς δύσμοιρους, ΕΛΛΗΝΕΣ Τό ίδιο έργο σε επανάληψη. Και κάποιοι ηλίθιοι πιστεύουν ,πώς έφυγε γιά να διεκδικήσει την "προεδρία".


 Το 1967 η Ελλάδα – με δανεικά – είχε τυπικά ρυθμίσει την αποπληρωμή των χρεών της στους Γερμανούς και η Χούντα έπρεπε να “στηθεί”, ώστε να “μεταφέρει” την “υποχρέωση” εκείνη σε μια τραγική καθημερινότητα για τον λαό. Είχε “στηθεί” σαν “σκιάχτρο”, για να μην αντιδράσει βίαια ο λαός από τις συνέπειες εκείνης της πληρωμής, οι οποίες ήταν δυσβάστακτες …Το αντίστοιχο, δηλαδή, που γίνεται σήμερα. Το 2015 η Ελλάδα έχει ήδη δανειστεί, για να αποπληρώσει άμεσα το σύνολο των παράνομων χρεών της και στη πραγματικότητα έχει “μετακινήσει” το πρόβλημα στο μέλλον …Έχει μετακινήσει το πρόβλημα στις “πλάτες” των επόμενων γενεών. Αυτό το δυσοίωνο σε βαθμό τρόμου μέλλον πρέπει να διαχειριστούν και – όπως είναι φυσικό – όλοι φοβούνται την λαϊκή αντίδραση. Όλα είναι ίδια με τις ημέρες πριν τη Χούντα και απλά ακολουθείται μια κάπως διαφορετική τακτική. Απλά η Χούντα θα κατέστειλε με τη βία την οργή τού λαού απέναντι στους εγκληματίες που δημιούργησαν το χρέος, ενώ η κυβέρνηση-Τσίπρα θα εξέφραζε η ίδια την “οργή” τού λαού, ο οποίος όμως θα αναγνώριζε το χρέος αυτό. Η Χούντα θα “συμπίεζε” την οργή – αν χρειαζόταν – , ενώ η κυβέρνηση-Τσίπρα θα την “αποσυμπίεζε” – αν χρειαζόταν – …Διαφορετική τακτική, ίδιος όμως στόχος, που ήταν και είναι ο έλεγχος των αντιδράσεων του λαού …Διαφορετική “αφετηρία”, αλλά όμοιος “τερματισμός”…



Τώρα όλοι αυτοί ετοιμάζουν την τρίτη γενιά τής προδοσίας.

Πάνω στην αρχική συμμορία τού φτωχομπινέ θα στήσουν και την επόμενη. Υπό την ηγεσία της θα πληρώνουμε στο μέλλον αυτά που μας “φόρτωσαν” οι σημερινοί γόνοι και όταν έρθει η ώρα να “απελευθερωθούμε” από το σημερινό χρέος, θα φροντίσουν οι επίγονοι με μια επανάληψη της παλιάς τεχνικής να μας ξαναβάλουν με ένα νέο κάτω από τον ίδιο γερμανικό φασιστικό “ζυγό”. Γι’ αυτόν τον λόγο προστατεύουν τον ανιψιό τού ανώμαλου. Αυτός είναι ο λόγος που παραμένει στη Βουλή …Θα συνδέσει τη γενιά των πρώτων γόνων με την επόμενη γενιά …Περιμένει να “καεί” ο Τσίπρας και να επανέλθει σαν “σωτήρας” …Σαν εθνικό “κεφάλαιο” …”Μάχιμος” πολιτικός.

Αυτός είναι και ένας από τους πολλούς λόγους – πέραν της απαραίτητης βουλευτικής ασυλίας – που δεν τον προώθησαν στο Προεδρικό Αξίωμα. Εκεί έστειλαν τη “βρακοφανέλα” του, τον Πάκη …Τον Πάκη, που όλη του η πολιτική ζωή ήταν να παριστάνει τους φλύαρους “κύκλους” τού “μουγκού” χοντρού. Όταν μάθαινες ότι “κύκλοι” προσκείμενοι στον Καραμανλή “είπαν” κάτι, στην πραγματικότητα άκουγες τον Πάκη. Αυτή είναι η “άποψη” της συμμορίας για την Προεδρεία τής Δημοκρατίας τού ελληνικού κράτους. Από τον “δανειστή” τού Παπανδρέου θα πάμε στον “απολογητή” τού Καραμανλή. Πρόεδροι της Δημοκρατίας γίνονται αυτοί, οι οποίοι κάνουν τη “λάντζα” των “μεγάλων” “ηγετών”.

Γι’ αυτόν τον λόγο χαιρόταν ο Μητσοτάκης με τον Καραμανλή τη νίκη τού Τσίπρα. Θα περιμένουν το reset τού Τσίπρα, ώστε να γίνει η “γέφυρα”-Καραμανλή …Να “μπουν” στην πολιτική σκηνή ο ξάδερφός του, ο αδερφός και ο γιος τής Ντόρας, η κόρη του Παπανδρέου. Δεν έχει σημασία αν αυτοί είναι μεταξύ τους ξαδέρφια ή αδέρφια …

Είναι οι “επόμενοι”, γιατί μπορούν να πάρουν τη “σκυτάλη” για τα επόμενα είκοσι χρόνια, που είναι και περίπου η ηλικιακή διαφορά τους με τους συγγενείς τους. Είναι οι “επόμενοι”, οι οποίοι θα διαδεχθούν τους προηγούμενους. Ήδη εκπαιδεύονται στις μεταξύ τους “στημένες” ψευδοσυγκρούσεις. Οι νέοι Καραμανλήδες θα “αναμασάνε” τα παραμύθια για τους “κακούς” Παπανδρέου. Οι νέοι Παπανδρέου θα “αναμασάνε” τα παραμύθια για την κακιά “Δεξιά”. Οι νέοι Μητσοτάκηδες κάπου εκεί ανάμεσα θα είναι εκφραστές τού “ρεαλισμού” για να κάνουν τα “ρεπό” των συνεταίρων τους …Τους έχουν αναλάβει ειδικοί τής επικοινωνίας και των ΜΜΕ, ώστε να μπορούν στα λίγα λεπτά δημόσιου λόγου να περνάνε τα “μηνύματα” που θέλουν, “καπελώνοντας” τους πάντες.

Τραϊανού Παναγιώτης 

Traianou.gr


Δέν ετοιμάζει την είσοδο του σάν "πρόεδρος της δημοκρατίας"! Σαν "σωτήρας" ετοιμάζεται να επιστρέψει, και γιά τούς "Πολιτικούς δεξιούς πατριώτες" ,και γιά τούς δύσμοιρους, ΕΛΛΗΝΕΣ Τό ίδιο έργο σε επανάληψη. Και κάποιοι ηλίθιοι πιστεύουν ,πώς έφυγε γιά να διεκδικήσει την "προεδρία".

Οτι τούς "ρίχνουν" τα πληρωμένα μπλόκ και το χαζόκουτο, αυτοί αναμασάνε.

5 σχόλια:

  1. Ο λαός έχει δουλειά. Είναι στα καρναβάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στόν "λαό" εάν μιλήσεις ,και ¨στείλεις" στόν ΤΡΑΙΑΝΟΥ θα σού πεί τίς δικές του "εξυπνάδες" ,Θα τού είναι πολύ για διάβασμα,θα "εχει τίς "ενστάσεις" του-μέσω τής "γνώσης" ,του ,καθώς ο ημιμαθής είναι χειρότερος από τον αμαθή-,και μέχρι να συνενοηθούμε μεταξύ μας,αυτοί κερδίζουν περισσότερο και οι άνθρωποι χάνουν περισσότερο. Αντε να πείσεις τον βλάκα,πώς τον δουλεύουν.
    Δέν είναι στά καρναβάλια. Γιατί καποιοι άνθρωποι πραγματικά έχουν πρόβλημμα επιβίωσης,και άρα δέν βγάζουν την καθημερινότητα,που καιρός χρόνος και χρήμα για τα καρναβάλια. Στά καρναβάλια πηγαίνουν κάποια καρναβάλια. Και το τραγικό είναι πώς ακολουθούν τίς συνήθειες και μετά τις "κράζουν". Περιμένουν τέτοια ιβεντ για να ξεφύγουν από τόν βάλτο της μοναξιάς τους και μόλις τελειώνει ξανα κλαίνε .
    Ο λαός τρέχει,δουλεύει,παλεύει. Αλλοι "τρέχουν" για σόου.
    Είναι "μοδα" να είσαι "αραχτός",και τίς πένας,"λόγιος'. Είναι "μαστ" να είσαι του `"γραφείου" και όχι της δουλειάς,και της απασχόλησης για να δημιουργείς.
    Είσαι πολύ "ντεκατάνζ" γιά τους "αστούς" της νέας τάξης.
    Μην κατηγορούμε τον λαό,και μην τσουβαλιάζουμε,καθώς έχει μεγαλώσει δυσανάλογα,ο αριθμός τών κηφήνων,που κάποτε στήν δική μου γενιά ήταν απλοί τεμπελχανάδες που έψαχναν την εύκολη θέση. Να μην "λασπωθούν" να μην ιδρώσουν.. Είναι πολύ περισσότεροι από όσοι "επιτρεπονται" στην κοινωνία οι "μαρξιστες". Δλδ η "φιλοσοφία" τού κώλου,του τεμπέλη του κοπρίτη ,που παριστάνει τον "ελιτ' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συνεχίσω Περι να σχολιάζω πολιτικά, ξέρεις παρατήρησα ότι πολλοί Έλληνες και περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες φαίνεται να εξακολουθούν να προτιμούν τα εύπεπτα, μανιχαϊστικά αφηγήματα της δυτικής προπαγάνδας περί καλής και δημοκρατικής Ουκρανίας, εσκεμμένα αφήνοντας την νεοναζιστική εκδοχή,και της βάρβαρης αυταρχικής Ρωσίας, αντί να δούν κατάματα την απείρως πιο περίπλοκη και άβολη για τους προσκυνημένους ηγέτες της καθολικοπροτεσταντικής δύσηςπραγματικότητα, αυτό Περι ισχύει και ανάποδα στο ρωσικό προπαγανδιστικό στόρι φως-σκοτάδι που καταπίνουν αμάσητα οι Ρώσοι πολίτες. Δυστυχώς τα δύο αφηγήματα τα συνδέει η απόλυτη δαιμονοποίηση και η φασιστική αντίληψη και από τις δύο πλευρές χειραγώγησης της προπαγάνδας. Θυμάσαι Περι , τα γραπτά ευτυχώς μένουν, με την εισβολή σχολίαζα εν θερμώ,ότι ο πόλεμος Ρωσίας-Δύσης γίνεται για τις βιομηχανίες εξοπλισμών και τις εταιρείες πετρελαιοειδών που τρίβουν τα χέρια τους, την λυπητερή έγραφα θα την πληρώσουν οι πολίτες , μέσα από τις ανατιμήσεις των αγαθών επιβίωσης,θα αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη λευκών καλοδεχούμενων για τις ανάγκες του αφηγήματος όχι σκουρόχρωμων,. Ακόμα έγραφα προφητικά όπως απεδείχθη,ότι η Ουκρανία ήταν και είναι το σφάγιο που θυσιάστηκε ώστε να εξασφαλιστεί η εκ νέου διχοτόμηση του πλανήτη σε δύο στρατόπεδα ισορροπίας του τρόμου,με νέους εξοπλισμούς βλέπε η Γερμανία που άδραξε την ευκαιρία,όλα προφανώς στο όνομα της "ελευθερίας¨" , δλδ στο όνομα διαχρονικά έχουν ξεπλυθεί εγκλήματα, ολοκαυτώματα, σφαγές,καταστροφές, σταυροφορίες κλπ ανομήματα.ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στην τελική αν αποκωδικοποιήσει κάποιος σκεπτόμενος τον Τραιανού, προφανέστατα θα αποδεχθεί ότι το στημενο δικομματικό παιχνίδι αυτό που ορθότατα ονομάζει δίπολο.μεταξυ Καραμανλισμού-Παπανδρεισμού, ενδιάμεσα τα ρεπό τα κάνει ο Μητσοτακισμός, προσωπικά τον λέω δικομματισμό και είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα,δικομματισμός που ο Περι τον εδράζει στον βενιζελισμό,από εκεί και πέρα οι εξελίξεις και μετά την αποπομπή του Πολάκη, που πολλοί λένε ότι έλεγε αλήθειες , αλλά πάλι έπεσε στην γκάφα την ονοματολογίας, δλδ το σύστημα έχει εναλλακτικές παραγωγής στελεχών για το πολιτικό προσωπικό και για τα ΜΜΕ, αν δλδ κάποιος μπεί στο ράφι, είναι έτοιμος ο αντικαταστάτης τους άξιος συνεχιστήςεργαλείο,οι διαδικασίες τρέχουν με καταπληκτικές ταχύτητες, καθώς ο πολιτικός χρόνος συμπυκνώνεται. Αλλά να επαναλάβω ό,τι ρόλο το σύστημα επιλέξει για οποιονδήποτε από το πολιτικό προσωπικό, είναι στα πλαίσια του στημένου, απλά γίνεται ανακατανομή ρόλων , σαν αυτό που προεκλογικά παρατηρείς Περι με τις μεταγραφές των γυρολόγων , φύγε εσύ - έλα εσύ , όλα στον βωμό της διαιώνισης του σκηνικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύντροφε αν μου πέις γιατί η κοπτοραπτική , να καταλάβω που έχεις ένσταση οκ αλλά Περι ξέρω πολύ καλά ΄ότι παρότι έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές προσλαμβάνουσες, μέσα σου συμφωνείς με τις τοποθετήσεις μου οχι στο 100% αλλά σε μεγάλο ποσοστό, αλλά είσαι υπέρμετρα εγωΙστάκος και δεν το παραδέχεσαι , όντως καραμπινάτα κτυπά άσχημα η λογοκρισία, που σε ΄χάλασε ακόμα δεν κατάλαβα, ποναν οι αλήθειες ενίοτε αλλά Περι δεν θα ξανακάνω σχόλια σε σχόλια, παρότι πολλάκις εγώ είμαι ο στόχος, αλλα ουδόλως με πειράζει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...