peri majestic the real

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Ποια Ελλάδα; Ποιο κράτος δικαίου; Γιατί να πας να ψηφίσεις; Στέλνουν το λογαριασμό μέσω εφορίας στους ανεμβολίαστους χαμηλοσυνταξιούχους...με τις κομμένες συντάξεις ...


Καμία ψήφο στην Νέα Δημοκρατία.. Καμία ψήφο πουθενά..



8 σχόλια:

  1. Περι, γράφεις "καμία ψήφος στην ΝΔ" συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά την μια φορά μου λές να μην περάσω στο παραβάν, μακρια από την κάλπη , αποχή η μόνη λύση και σήμερα σε έχασα, 'εχασα το αζιμούθιο, καλείς να μην ψηφισθεί η ΝΔ ,εγώ θα το πήγαινα ακόμα παραπέρα, καμία ψήφος στα μνημονιακά κόμματα, τα κόμματα του δικομματισμού,αλλά ακυρώνεις την αποχή, αφού για να καταψηφισθεί η ΝΔ χρειάζεται το πέρασμα από το εκλογικό κέντρο. Φίλε πάρτο χαμπάρι, σε λίγο και ο Τραιανού θα καταθέσει την άποψη για συμμετοχή ,θα μου πεις δεν άγεσαι και φέρεσαι από κανέναν, δλδ είσαι αναξάρτητος μεμονωμένος, οκ αλλά η επιμονή σου να κατακρεουργείς το ισχύον εκλογικό σύστημα που είναι όπως ξέρεις κομμένο και ραμένο να εξυπηρετεί τα κόμματα εξουσίας,και να θέλεις να αποδείξεις ότι η αποχή αποτελεί ισχυρό ράπισμα, ενω αντίθετα ενισχύει τα ποσοστά των κομματων , άρα παίζει το παιχνίδι του διπόλου,αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το κατανοήσω και ξέρεις και για ένα ακόμα λόγο, από την γραφίδα σου και τις αναρτήσεις αντιλαμβάνομαι ότι έχεις πολιτική παιδεία, αλλά ψάξου λιγάκι, το κάλεσμα έρχεται σε πλήρη δυσαρμονία με τις τοποθετήσεις σου. Ενας μπλοκερ που χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του στηρίζοντας το δίπολο άρα και το σύστημα, προφανώς θα καλούσε είτε σε ψηφο στα κόμματα του δικομματισμού , είτε σε αποχή, αλλά δεν είσαι τέτοιος.ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην το κουράζομαι κάνε ότι θες. Αν σε χαλά το blog μην μπαίνεις. Η δικιά μου απόφαση είναι ΑΠΟΧΗ.

      peri

      Διαγραφή
  2. Καλά τώρα το πήγες στην ραστώνη, κουράζεσαι εύκολα, Περι στα ευχολόγια στις προφανείς διαπιστώσεις σε βλέπω να το πλατιάζεις άνετα , αφού οι όποιες ορθές διαπιστώσεις που κάνεις διαχρονικά αποτελούν και για το υπόλοιπο πόπολο σωστές επισημάνσεις, στις αιτίες που γεννούν τις παθογένειες που εντοπίζεις πετάς μια στρακα στρούκα συμβατή και με το τριώδιο που εισήλθαμε δλδ φταίει η βενιζελική έτσι αέρα πατέρα χωρίς ονόματα και δνσεις, και ξεμπερδεψες ή έτσι νομίζεις, έλα όμως που στην ιστοσελίδα σου μπήκαν όχι γιατί είδαν το φώς το αληθινό, αλλά γιατί διαισθάνθηκαν ότι το πεδίο διαλόγου έχει ποιότητα που την προσδίδουν τα επίπεδα των σχολιαστών και προφανώς οι στοχευμένες αναρτήσεις οι δικές σου, όμως τέτοιο ξέπλυμα του δικομματισμού μέσα από το έωλο άνευ επιχειρημάτων σαθρό ηττοπαθες περί αποχής που όταν κάποιος σε βάζει στην διαδικασία να απαντήσεις ποιο θαρρείς θα είναι το αποτέλεσμα που θα παράξει, τότε βρίσκεις την εύκολη λύση δλδ μην το κουράζουμε, ας κάνει ΄ ο καθένας ό,τι θέλει. Προφανέστατα θα επιλέξεις και επιλέξω, αλλά εγώ δεν κάνω κάλεσμα από την μια οχι ψηφο στην ΝΔ και από την άλλη μην περάσεις το παραβάν, διάλεξε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΟ-(Δήμοσιογράφος του BBC ,απεσταλμένη στην.....ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ ,με τίτλο ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ).
    ----------------Κάνουμε "βουτιά"...
    Αντιόχεια της ΣΥΡΙΑΣ - ιδρύθηκε στα τέλη του 4ου αιώνα π.Χ. από τον Σέλευκο Α' το Νικάτορα, στρατηγό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, προς τιμή και μνήμη του πατρός του Αντίοχου. Η Αντιόχεια αναμφιβόλως υπήρξε το λίκνο του ελληνικού πολιτισμού στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, πόλη που αποτέλεσε το σταυροδρόμι των μεγάλων φιλοσοφικών ρευμάτων, με μεγάλη ανάπτυξη των γραμμάτων και των επιστημών.
    Η συμβολή της στον παγκόσμιο πολιτισμό κρίθηκε ουσιώδης, από την ημέρα της κτήσεώς της, από τον ιδρυτή της μεγάλης ελληνικής Δυναστείας των Σελευκιδών, Σέλευκο τον Α', δηλαδή από το 300 π.Χ. Επί 8 αιώνες, υπήρξε μαζί με την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου η μεγάλη ελληνική μητρόπολη των τεχνών, των γραμμάτων,
    Ο Έλληνας ρήτορας του 4ου αι. μ.Χ., Λιβάνιος, παραδίδει ότι, μετά τη νικηφόρα έκβαση της μάχης στην Ισσό της Κιλικίας (333 π.Χ.), , ο Αλέξανδρος σχεδίαζε να ιδρύσει πόλη στο σημείο όπου κατόπιν κτίστηκε η Αντιόχεια.
    Το 300 π.Χ. περίπου, ο Σέλευκος Α' ο Νικάτωρ ίδρυσε την Αντιόχεια, αμέσως μετά τη νίκη του στη Μάχη της Ιψού.
    Η Αντιόχεια χτίστηκε στην Άνω Συρία, στη χώρα που έφερε το όνομα Σελευκίδα, επί της αρχαίας οδού από Αλεξανδρέττα προς Δαμασκό.
    Η πρώτη ιστορική περίοδος της Αντιόχειας σχετίζεται με τη Δυναστεία των Σελευκιδών της οποίας γενάρχης ήταν ο Σέλευκος Α' (ο Νικάτωρ), γιος του Αντίοχου, στρατηγού του Βασιλιά της Μακεδονίας Φιλίππου και της Λαοδίκης, και ο ίδιος συνομήλικος και στρατηγός του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο νεώτερος των Επιγόνων του.
    ---
    Τι είχε γίνει στην Αλεξανδρέττα το 1938
    Μετά την ήττα των Τούρκων στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Οθωμανική αυτοκρατορία τεμαχίστηκε και στη Γαλλία δόθηκε η «διακυβέρνηση με εντολή» της Συρίας. Η Τουρκία υπό τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ αρνήθηκε να δεχτεί το Σαντζάκ της Αλεξανδρέτας ως μέρος της Εντολής και, σε ομιλία του στις 15 Μαρτίου 1923 στα Άδανα, ο Ατατούρκ υποστήριξε ότι ήταν «τουρκική πατρίδα για 40 αιώνες» και ότι «δεν μπορεί να είναι αιχμάλωτη στα χέρια του εχθρού». Η τουρκική πολιτική αποσκοπούσε στην ενσωμάτωση του Σαντζάκ της Αλεξανδρέτας όταν η γαλλική εντολή της Συρίας θα έληγε το 1935.
    Οι ντόπιοι Τούρκοι ξεκίνησαν μεταρρυθμίσεις στο ύφος του Ατατούρκ, σχημάτισαν διάφορες οργανώσεις και θεσμούς για να προωθήσουν την ιδέα της ένωσης με την Τουρκία. Σε αντίδραση των αραβικών επιδιώξεων για πλήρη αραβοποίηση του Ισκεντερούν, ο Κεμάλ επινόησε τον όρο Χατάι για την ευρύτερη περιοχή, παραπέμποντας στην εποχή των Χετταίων για να υποστηρίξει τα προηγούμενα λεγόμενά του, εγείροντας παράλληλα το «Θέμα του Χατάι». Έπειτα από πίεση στις Μεγάλες Δυνάμεις και προετοιμασία ειδικού συντάγματος, το Νοέμβριο του 1937, το αυτόνομο κράτος του Χατάι, παίρνει σάρκα και οστά, παραμένοντας ωστόσο ενσωματωμένο στη Συρία.

    Με αυτό ως ασπίδα, η Τουρκία στέλνει καραβιές δεκάδων χιλιάδων Τούρκων είτε ως «δυνάμεις ασφαλείας» το 1938, είτε ως μαϊμού-ψηφοφόρους, στο δημοψήφισμα που διεξήχθη στις 29 Ιουνίου του 1939, στο οποίο «ο λαός» αποφάσισε την ενσωμάτωση της Αλεξανδρέττας, στο κράτος της Τουρκίας, κάτι που μέχρι σήμερα η Συρία αποκαλεί παρανομία και αρνείται να αναγνωρίσει, σύμφωνα με τα όσα γράφει και ο Βρετανός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Φισκ στο βιβλίο του σχετικά με το θέμα.
    --ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ "ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ".
    Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ
    Η ΑΛΟΙΩΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ !
    Ακόμα δέν βλέπετε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Αλμανάκ της φρίκης και της απέχθειας.

    https://www.pronews.gr/koinonia/analgitoi-ekopsan-to-reyma-se-mitera-3-paidion-gia-ofeili-500-eyro-tin-afisan-sto-eleos-tou-theou-mesa-sto-kryo/

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/o-areios-pagos-anoikse-ton-dromo-gia-150-000-amesous-pleistiriasmous-i-apofasi-mporei-na-ginei-tafoplaka-gia-ta-eklogika-sxedia-tis-nd/

    Αυτό είναι το προσωπείο των ''Ελλήνων'' Πωλητικών, το προεκλογικό τους ''έργο''. Καμμένη γή παντού, φτώχεια και απανθρωπιά, κόσμος στον δρόμο, οικογένειες χωρίς ρεύμα στο μέσο του χειμώνα, ενώ τα ανάλγητα όρκς της πωλητικής ύπαρξης της χώρας, δίνουν συνεντεύξεις στα κανάλια περιχαρείς για το φθοροποιό τους έργο, κάτι ανάμεσα σε κουτσομπολιά για το Survivor και τα gossip για τα καινούργια ζευγάρια της σόου-μπίζ.
    Μετέτρεψαν την χώρα σε ένα απέραντο Δέλτα Με Κόνγκ, σε ένα τόπο δυστοπικό πού βρωμάει ναπάλμ. Ή κυβέρνηση των απατεώνων, πού δείχνει διαχρονικά το αγαθό της πρόσωπο μόνο στην Τουρκία, ενώ αποστρέφεται μετά βδελυγμίας την βοήθεια στούς Σύριους, όπως διαχρονικά και στούς Έλληνες.
    ''Ελληνικές'' κυβερνήσεις, η εμπροσθοφυλακή του εμετικού μεγαλείου της Δύσης, η αιχμή του δόρατος του Βάαλ της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
    Ή ''Ορθόδοξη'' χώρα, πού έχει ξεχάσει τον σκοπό της, πού έχει απωλέσει τα ένστικτά της, ένας λαός-μόρφωμα που φημίζεται για τον ωχαδερφισμό του και την προσύλωση μόνο στο μικροσυμφέρον του. Το εικονοστάσι του ρουσφετιού, του ''γλυψίματος'' και του ''λαδώματος''. Το ''πλυντήριο'' των αμαρτιών. Το σβηστήρι της Παιδείας και του Πολιτισμού.
    Για τους Πωλητικούς ψυχοπαθείς της Ελλάδας, η γή είναι επίπεδη και είναι μόνο για όσους αποδέχονται το δόγμα Καλλέργκι. Οι υπόλοιποι στον κλίβανο της λήθης.
    Μόνο Ρώσοι και Αρμένιοι δίνουν βοήθεια στην Συρία, οι υπόλοιποι λάμπουν διά της απουσίας τους.
    Δέν υπάρχουν Βενιζελικοί πωλητικοί, ούτε υπηρέτες των μασσωνικών στοών, υπάρχουν μόνο δίποδα όντα, ''άνθρωποι'' πού έμαθαν να φοράνε ακριβά κοστούμια και ρολόγια, να φοράνε rolex και να κρατάνε iphone, αλλά έμαθαν να περπατάνε με την κοιλιά. Σάν να βάζεις ακριβό άρωμα σε γουρούνια.
    Ζούμε τις τελευταίες μας στιγμές πρίν την νομοτελειακή καταστροφή μας, στο μεταίχμιο του μεγάλου άλματός μας στο Κακό. Εκπέμπουμε τις σκέψεις μας, σαν το τελευταίο ραδιοφωνικό μήνυμα κάποιων πού βλέπουν με τρόμο ότι το φεγγάρι είναι σε πορεία σύγκρουσης με την γή, την ώρα πού η υφήλιος γλεντάει τον ερχομό του νεοταξικού ''Μεσσία''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμάσαι γιά πόσους νεκρούς σού είχα γράψει σε σχόλιο μου peri??
    ΣΟΚ!!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οντως το σοκ θα μπεί εκθετικά εις την τρίτην , δλδ πάνω από 100000 οι νεκροί !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)