peri majestic the real

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ο Τσίπρας έλειπε.. η Γιάννα, ο Καραμανλής. .ο Σημίτης..

 

Φωτογραφία-Η κοπή πίττας του Άδωνι Γεωργιάδη στο The Mall Athens.

Εννοείται μιλάμε για επίδειξη δύναμης. Για στρατό φίλων και κολλητών. Μιλάμε για αρκετούς κρατικοδίαιτους. Αυτό δεν οργανώνεται μέσα σε μια μέρα. Αυτό είναι η Glamour τάση των Βορείων Προαστίων. Δεν έχει σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Είναι ένας άλλος ξένος κόσμος. Είναι ο κόσμος των μνημονίων και του Κολλεγίου Αθηνών. Ο Άδωνις θέλει κάτι παραπάνω; Θέλει την αρχηγία της Ν.Δ;

Πραγματικά τρομακτική η εικόνα του Mall σήμερα! Ένας ίλιγγος!
Για την ιστορία, τo Mall Athens είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας. Άνοιξε επί Καραμανλή με υπουργό Ανάπτυξης τον Σιούφα. Η κατασκευή του «The Mall» (έκτασης 70.000 τ.μ.), λειτούργησε ως κέντρο Τύπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έγινε με τον νόμο 3207/2003, του Σημίτη ο οποίος τροποποίησε τα πολεοδομικά σχέδια στο Μαρούσι και επέτρεψε την ανέγερση κτιρίων με μεγάλο συντελεστή δόμησης, χωρίς να προβλέπεται η έκδοση οικοδομικών αδειών. Με λίγα λόγια είναι ένα άλλο δημιούργημα με λεφτά του Ελληνικού λαού.


Το The Mall ανήκει στην Lamda Development, εκεί που είναι πρόεδρος ο κολλητός του Γιαβρόγλου του Σύριζα...Εκεί που παρέδωσε το Ελληνικό ο Άδωνις...αφού πρώτα τις βάσεις τις έβαλε ο Τσίπρας..Ο Αλέξης Τσίπρας διαπραγματεύτηκε τη σύμβαση με αύξηση πρασίνων χώρων και των χώρων κρατικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Επίσης πέρασε από τη Βουλή το Προεδρικό Διάταγμα. Το Ελληνικό, που κι αυτό αναμένεται να έχει τα δικά του διαπλεκόμενα Mall..Με απλά λόγια το μέλλον δυσοίωνο και εφιαλτικό..


Έχουμε γίνει οι ρεζίληδες της Ευρώπης. Να πούμε ότι 2 ευρωβουλευτές μας βρίσκονται φυλακή....

5 σχόλια:

  1. Πέρι επειδή θα λείψω μερικές μέρες και δεν θα εχω συνειδητά ίντερνετ, να σε παρακαλέσω γράψε κάτι σχετικό ,.ότι δλδ ο δικομματισμός που συνεχώς γράφω, αυτή η γάγγραινα της μεταπολίτευσης , το δίπολο κατ άλλους, η δεξιστερά για κάποιους φιλοσοφημένους, είναι ακριβώς το στημενο παιχνίδι που ατενίζουμε, μάλλον ορισμένοι δεν το κατανοούν, σαφέστατα θα γίνει κατανοητό από την επόμενη των εκλογών ,όχι μόνο αυτών που έρχονται αλλά και των επόμενων, μέχρι ο ήλιος να βγαίνει από την δύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίζουνε,με τό κόλπο τών δημοσκοπήσεων! Δίνουν ψεύτικα ποσοστά στην Νδ ,ότι δήθεν είναι "μπροστά". Ξέρεις γιατί? Για να σπρώξουν τον κόσμο να ψηφίσει ,ένα "άλλο" κόμα,προκειμένου,να μην "βγεί" .Θέλουν κόσμο να πάει στίς κάλπες.Οπως έκαναν παλιά με το αντίπαλο δήθεν ,σήμερα το κάνουν με τήν "επιλογή¨ να φύγει "αυτός" . Κανείς στίς "κάλπες" της βρώμικης συμμορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το παραμύθι,με τά ΑΤΙΑ παίζει πολύ μετά τον σεισμό. Παίζει πολύ ,όπως 'επαιξε και η τρομοκρατία μετά τους δίδυμους πύργους.
    Δέν θα γελάσουμε! Και δέν θα γελάσουμε,πρώτον γιατί υπάρχουν βλήματα,που θα το πιστέψουν και αυτό, όπως τον κορονοιό,και δεύτερο θα το επιβάλουν και αυτό. Η το πάνε στον Τρίτο παγκόσμιο. Τυχαίο σίγουρα δέν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκεντρωθείτε , έχουμε ξεφύγει , τι είναι δαυτο ατια, ιός,βλήματα αέρος αέρος,Γ ΠΠ, διαλέχτε όλα τα έχει ο μπαξές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πάνε στο σκοτωμό τους όλοι,και μαζί με αυτούς και όλοι όσοι παίρνουν στον λαιμό τους αθώους ανθρώπους.Ολοι αυτοί που πηγαίνουν και ψηφίζουν.
    Να τελειώσει πιά αυτό το μαρτύριο.Χίλιες φορές τήν εποχή τών σπηλαίων. Υπήρχαν οι άγραφοι νόμοι,και υπήρχε μιά τυπική διαδικασία. Σήμερα όλα είναι μια κόλαση,με νεκρούς και βρυκόλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)