peri majestic the real

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ο Σβεν Μαρί ανέλαβε την υπεράσπιση της Eύας...

 

Ήδη πριν από αυτό, ήταν γνωστός ως «δικηγόρος του διαβόλου» λόγω προηγούμενων πελατών όπως ο Σαλάχ  Αμπντεσλάμ, ο Φουάντ Μπελκασέμ,  ο οποίος στρατολογούσε νεαρούς άνδρες για να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος. Το Ισλαμικό Κράτος που μάθαμε ότι έχει αγάπη και έρωτα με το Κατάρ, καθώς και με ένα μεγάλο δίκτυο ιδιωτών δωρητών, συμπεριλαμβανομένων βασιλικών οικογενειών, επιχειρηματιών και εύπορων οικογενειών από την περιοχή του Περσικού Κόλπου. 

Το Ισλαμικό Κράτος που κατέσφαξε κυριολεκτικά τους Ελληνορθόδοξους της Συρίας...τους Ελληνορθόδοξους της Συρίας που η Ελλάδα δεν τους αναγνωρίζει...

Επιχειρήσεις του Λιβανικού Ερυθρού Σταυρού στη Λαττάκεια της Συρίας.



Την τελευταία φορά που το "ελληνικό" κατεστημένο αναφέρθηκε στη Συρία, ήταν όταν είχε ταχθεί στο πλευρό της αλ-Νούσρα και του ISIS και ζητούσε τον βομβαρδισμό του Άσαντ, αδιαφορώντας για τις ελληνορθόδοξες κοινότητες που κατασφάζονταν από τους εκλεκτούς των δυτικών υπηρεσιών.
 
Ανθρωπιστική βοήθεια για τον συριακό πληθυσμό προσφέρει και η Ιταλία. Η καθολική Ιταλία παραδίδει μέχρι και ασθενοφόρα. Είναι προς το παρόν η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που παραβιάζει μερικώς de facto το εμπάργκο και τις κυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aaliyah -Try Again (Original Video)