peri majestic the real

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Η Τουρκία έπαθε μεγάλη ζημιά ,σε πολλές περιοχές από μεγάλο σεισμό, και το περνάνε στα ψιλά. Μιλάμε για ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ 1999 !ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ?? ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. Ο "ΕΧΘΡΟΣ " ΣΗΜΕΡΑ έπαθε ζημιά ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΟΟΥ με τις δήθεν επεκτατικές πολιτικές και τον πόλεμο των άστρων..ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ .

 

Να ευχηθούμε στον Τουρκικό λαό ότι καλύτερο και να βγει δυνατός.

10 σχόλια:

  1. Καί μόλις τώρα,ακούω "πολιτεύτη",σε "ομιλία του"να αναφέρει τόν "γείτονα" ,και νά λέει "δέν θα ακολουθήσουμε τήν πολιτική της σύγκρουσης"!!!! Δέν υπάρχουν λέμε! Είναι σε πανικό! Και πραγματικά πιο κουτοί και απο τα λάχανα!!!! Είναι κυριολεκτικά γιά γέλια!!!! χαχαχαχα!! Τί ακούω ρε μαλάκα!!!! Που ζούνε αυτοί? Εδώ η Τουρκία ΕΠΑΘΕ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ και αυτός ο καθηστερημένος μιλάει για "επεκτατικές πολιτικές"!!! Ουου!!! έχεις χάσει επεισόδια ρε βλάκα!! Σε άλλο σύμπαν ζείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://twitter.com/Joyce_Karam/status/1622476905541681155?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1622476905541681155%7Ctwgr%5Ec19424e8bf4434776496e9b18ef79fe4556e0e01%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fkatohika.gr%2Fdiethni%2Fseismos-stin-tourkia-megali-fotia-sto-limani-tou-iskenteroun%2F


    Σκηνές αποκάλυψης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αρχές του Ιρακινού Κουρδιστάν ανακοίνωσαν σήμερα ότι για λόγους “ασφαλείας” αναστέλλουν τις εξαγωγές πετρελαίου μέσω της Τουρκίας μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε τη χώρα και προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

    “Εξαιτίας του σεισμού που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία και για να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πετρελαϊκών εξαγωγών και να αποτρέψουμε οποιοδήποτε ανεπιθύμητο συμβάν, αναστέλλονται οι εξαγωγές πετρελαίου μέσω του αγωγού που συνδέει την επαρχία του Κουρδιστάν με την Τουρκία”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Φυσικών Πόρων αυτής της αυτόνομης περιοχής που βρίσκεται στο βόρειο Ιράκ.

    Στο μεταξύ το διυλιστήριο στην πόλη Μπανιάς της Συρίας θα αναστείλει τις δραστηριότητές του για 48 ώρες μετά τον σεισμό, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο SANA επικαλούμενο ανακοίνωση του υπουργείου Πετρελαίου.

    Παράλληλα έκλεισε για τις πτήσεις το αεροδρόμιο στη νότια επαρχία Άδανα της Τουρκίας μέχρι νεοτέρας λόγω των ισχυρών σεισμών που καταγράφηκαν στην περιοχή, σύμφωνα με το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Demiroren.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Να ευχηθούμε στον Τουρκικό λαό ότι καλύτερο και να βγει δυνατός."..Εννοείται,καθώς και αυτός ο λαός έχει περάσει πολλά ,ειδικά τα τελευταία χρόνια ,πέρασε πάρα πολλές συμφορές. Κρίμα στούς ανθρώπους,είναι και αυτοί φτωχοί και ζούν σε σκληρές συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν Έλληνας πολίτης θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον λαό της Συρίας και της Τουρκίας. Μακριά από πολιτική και κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περι ο σεισμός η καταστροφή και ο θάνατος δεν θα αλλάξει την πολιτική της Τουρκίας, αλ προφανώς συμπασχουμε στην συμφορά, μην ξεχνάς είμαστε και εμείς σαν χώρα η πιό σεισμική περιοχή από την Μαλτα μέχρι τα Ουράλια, όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει πρόληψη με αντισεισμικούς κανονισμούς και πάνω από όλα παιδεία αντισεισμική, που δυστυχώς τίποτε δεν υφίσταται,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διηνέκη τα θύματα που στο τέλος θα ξεπεράσουν τις 15000, δεν είναι τουρκοι, στην πλειοψηφία είναι κούρδοι και σύροι πρόσφυγες, η τραγικότητα δεν έχει για αυτούς τελειωμό, ό,τι άφησε ο πόλεμος το τελειώνει ο εγκέλαδος, Προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν ούτε μέρα όυτε νύχτα, κανένα τεχνητό συμβάν για εσωτερική κατανάλωση και για τους δύο , μπορεί να συμβεί που να ενισχύσει λίγο το αφήγημαΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περι περιποιεί τιμή σε σένα και την ιστοσελίδα σου η άναρτηση για τον σεισμό, ειδικά με την τελευταία πρόταση σεβασμού και συμπόνοιας, Υπάρχουν όμως δυστυχώς κάποιοι χολερικοί ξένοι ως πρός τις αξίες του Ελληνα, φασίστες , γκρίζοι στην ψυχή , από το δηλητήριο της ιδεολογίας τους, κακόψυχοι, που στα διαδικτυακά καταγώγια και στις υπόγειες στοές, πανηγυρίζουν για τον σεισμό και τα θύματα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο σεισμός,είναι κάτι πολύ μεγάλο! Οχι ένας μεγάλος σεισμός,ούτε παπαριές του τυπου haarp,που διαβάζω,σε διάφορα μπλοκ.Είναι "βιβλικός" καθώς έχει αναφερθεί,(προφητευτεί) και βιβλικός για πολλούς ακόμα λόγους.. Ηρθε ΝΥΧΤΑ- σάν "κλέφτης"..Θα γίνει η αφορμή η " μεγάλη πορνη' να σπάσει σε τρία κομμάτια,και να φανερωθούν οι Τρείς μορφές της...θα καταστραφούν "πολλοί", "μεγάλοι" οικονομικά, θα φανερωθούν πολλά και πολλοί.
    Το Λιμάνι της Αλεξανδρέτας,έχει καταστραφεί,αγωγός από τό Ιράκ έχει σταματήσει..
    Πρός το παρόν ,μετά απο αυτήν την πραγματικά βιβλική και "βιβλική" καταστροφή,όλοι έχουν ξεχάσει "μίση" ,"πάθη" χρήμα,κέρδος,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ leopaar ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ..
    Θεωρώ πως γύρω στίς 40000 χιλιάδες θα είναι οι νεκροί,με απλές μαθηματικές πράξεις,και κοινή λογική. Η ώρα,του υπνου ,(σε πολύ "βαρύ" υπνο 3.30,)οι πολυοροφες πολυκατοικίες στήν χειρότερη περίπτωση να είχαν απο 50 διαμερισματα,(κάθε διαμερισμα να είχε δύο ,άτομα ,επί 50 =100 να φιλοξενούσαν χοντρικά η κάθε πολυκατοικία) ο αριθμός των πολυόροφων κατοικιών . Εαν λένε για 3000 κτήρια ,(επί 20 άτομα να έμειναν μέσα στήν κάθε μία ),και να μην πρόλαβαν να φύγουν ,βγαίνει ένας τρελός αριθμός. ΤΩΝ 60000. Εάν έχουν 2000 σε τραυματίες,οι υπόλοιποι που μπορεί να είναι? Γιατί με την απλή ξανά λογική,και τις πράξεις θα πρέπει να αναζητήσουμε περί τις 300000 χιλιάδες άτομα!! Για τόσα μιλάμε ,και άς μήν έχει τολμήσει κανείς να το αναφέρει.
    Οι πολυόροφές πολυκατοικίες στήν Τουρκία δέν είναι με ρετιρέ και οροφοδιαμερίσματα ΑΣΦΑΛΏΣ.Επειδή τά έχω δεί,είναι κάτι σαν μπλόκ -συγκρότημα. Οπως οι ¨εργατικές κατοικίες" αλλά μεγαλύτερα και ψηλότερα.Πολύ ψηλότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Ελλάδα ΔΕΝ έχει μέλλον με όλους αυτούς ( De facto ο εθνικός ακρωτηριασμός)...Στημένη η σύγκρουση των βενιζελικών κουμπάρων Μητσοτάκη-Μαρινάκη στη βουλή. Ο σαμποτέρ αντιδεξιός Μητσοτάκης ροκανίζει επίτηδες την Νέα Δημοκρατία για την φασαριόζικη γνωστή Μητσοτακική μεγάλη έξοδο ( η Ν.Δ έχει αυτοκτονήσει με την πολιτική Μητσοτάκη...) Ο Μαρινάκης αγκαλιάζει ολοκληρωτικά την ελεγχόμενη αντιπολίτευση του Μητσοτάκη με το θέμα των Τεμπών. . Η αγορά της στοιχειωμένης Ελευθεροτυπίας υπό την ιδιοκτησία της Alter Ego, δηλαδή του Ευάγγελου Μαρινάκη, μας φανερώνει την επόμενη μέρα...Μια αλυσοδεμένη αντιπολίτευση στα μέτρα των βενιζελικών..Ο βενιζελικός γιδοβοσκός Πολάκης, ο βενιζελικός Ανδρουλάκης, ο gay βενιζελικός Κασσελάκης, ο βενιζελικός Γερουλάνος, ο βενιζελικός Αποστολάκης των Βαρδινογιάννηδων, η πασοκτζού Τζάκρη, ο πασόκος Ραγκούσης προορίζονται για τα μεγάλα σουξέ..με αντίπαλον δέος τον βενιζελικό ψυχάκια Δένδια της Ουκρανίας....την Όλγα των Βαρδινογιάννηδων. Αργά αλλά σταθερά αρχίζουν και προετοιμάζουν τα πράγματα. Πολλά θα κριθούν στις Ευρωεκλογές αλλά και στο επικίνδυνο μέτωπο της Ουκρανίας που οδηγεί σε εθνικές περιπέτειες..

  Ο Μητσοτάκης είναι σαμποτέρ. Αφήνει νάρκες. Αφήνει πόνο και δυστυχία. Διαλύει με δόλο διαχρονικές συμμαχίες. Με την βοήθεια των  ΜΜΕ σκε...