peri majestic the real

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Panama (Mac & Monday Remix)


3 σχόλια:

  1. ¨Ταμάμ" του ήρθε και η κηδεία του Γλύξμουργκ. Τώρα να δείς πόσο θα "παιξει" ,προκειμένου να ενεργοποιήσουν τήν "δεξια και τον "βασιλια",και τήν "αριστερα"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΓΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΜΕ ΤΙΜΕΣ “ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ” ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ! ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ, ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!"


    Τι σού είπα????
    ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ?????
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...!!
    ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ! ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!! ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ.!!!
    Τώρα θα "ανακατώσουν" παπαδοπουλους -τόν δικό τους Παπαδοπουλο. -Χούντες την δικη τους Χουντα.-Αριστεραντζες -τους δικους τους αριστερνατζες.!
    Ελα ρε φιλε!τα παιζουν ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά είναι πιό πονηρός ο Μητσοτάκης.
    Αν είχε συμφωνήσει για "δημοσία δαπάνη" θα γινόταν "λαικο προσκύνημα"..Τότε θα μπορούσαμε να "μετρηθουμε"! Τρείς και ο κούκος θα ήταν. Τωρα όμως με την πονηριά αυτή,μπορούν να "παιξουν " με "κρυφοβασιλικούς" δεξιους,και να ενεργοποιηθούν οι "αριστεράντζες". Καλό τό κόλπο τους. Στο Τατόι πάντως στο "κονακι τους"..Τι μας είπε παραυτα ο Τσίπρας?? Παραιτείται της ασυλίας?? Καλά κλανιές ! Γιατί εάν ήταν αλήθεια,ενας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ δεν υπάρχει? Οι "Πρέσπες" είναι ακόμα νωπές..
    Ναι τα παίζουν ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...