peri majestic the real

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Ερωτήματα...

 


Τι τελετή θα πραγματοποιηθεί και που θα ταφεί ο Κωνσταντίνος ; Το Τατόι γίνεται τουριστικό αξιοθέατο. Είναι επένδυση των βενιζελικών. Αυτή η επένδυση θα έχει και τους τάφους ως σουβενίρ;

Η κηδεία θα τελεστεί με τιμές αρχηγού κράτους; Θα είναι μια απλή κηδεία στα πολύ κρυφά; Υπήρξε αρχηγός κράτους!

Τι άποψη έχει ο κομμουνιστής υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης που έχει αναλάβει επί προσωπικού το θέμα; Τι λένε οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας; Οι ίδιοι οι βενιζελικοί; Απόφαση κανείς τους δεν έχει πάρει... Θα την πάρει μάλλον ο Μητσοτάκης...Η οικογένεια Μητσοτάκη διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το περιβάλλον του Τέως. Και γιατί να μην διατηρεί; Οι πειναλέοι της Κρήτης, εκτός Ελληνικών συνόρων, παρουσιάζονται ως πρίγκιπες. Tι άλλο τους ενώνει; Το ριφιφί στο Τατόι επί πατρός Μητσοτάκη.

Ο Κωνσταντίνος ΔΕΝ είναι Έλληνας πολίτης. Του είχε αφαιρεθεί το δικαίωμα επί ΠΑΣΟΚ...το 1994..

Να πούμε ότι στήριξε την συμφωνία των Πρεσπών!

Διάδοχος είναι ο Παύλος και ΟΧΙ ο Νικόλαος. Μετά τον Παύλο έρχεται η Αλεξία.

 Κάτι για την ιστορία. Για τον μύθο. Πέρα από τον οίκο των Γλύξμπουργκ από την πλευρά της προγιαγιάς του βασίλισσας Ολγας που ήταν Ρομανόφ είχε καταγωγή από τους Παλαιολόγους αφού η Σοφία-Ζωή Παλαιολογίνα , ανιψιά του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ήταν η γιαγιά του Ιβαν Γ στη Ρωσία...Τα λείψανα του Ιβάν Γ΄, του γιου του Βασίλι Γ΄ Ιβάνοβιτς  και του εγγονού του Ιβάν Δ΄ τού τρομερού φυλάσσονται σε τρεις σαρκοφάγους, που βρίσκονται εμπρός από το τέμπλο της εκκλησίας του Αρχαγγέλου, στο Κρεμλίνο, ενώ η σαρκοφάγος της Σοφίας Παλαιολογίνας βρίσκεται ακριβώς από κάτω, στην κρύπτη του ναού...

Προσωπικά; Υπήρξε ένας άτολμος άνθρωπος..

12 σχόλια:

  1. Δεν υπήρχε και μια προφητεία του παισιου που έλεγε ότι θα βοηθήσει στο ζήτημα της πόλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές υπήρχαν και καμία δεν επιβεβαιώθηκε..

      peri

      Διαγραφή
  2. ΕΔΩ ΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ..... ΧΑΧΑΧ ΓΕΛΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ?? ΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ....ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ατολμος και παντελως αδιαφορος για τον θρονο των προγονων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς!! Μάλλον δέν θυμάσαι καλά!! "Ο εξαδάκτυλος' και η "πόλη"..! Ο "βασιλιάς που θα μας σώσει"..κτλ..Τέτοια παραμύθια.. Πάντως υπάρχει. Και όπως αντιλαμβάνομαι θα το "παίξουν" το έργο,μέ όποιον τρόπο μπορούν.
    "Δημοσία δαπάνη" Στο Τατόι! Ακου στο Τατόι! Γιατί τί είναι εκεί? Νεκροταφείο,γιά ταφή? Τί είναι το "πατρικό " του ? Και ύστερα πώς τον βγάζεις από εκεί? Θα ξεφωνίζουν "τα κόκαλα του πατέρα μας " και άλλες θεωρίες.
    Θα το παίξουν και 'εννοια τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο μας κόστισε η γερμανική συμμορία τής Φρειδερίκης τού Ανόβερου;

    Όσο κι αν μας φαίνεται παράξενο, τη μεγαλύτερη ζημιά στη σύγχρονη Ελλάδα δεν την έκανε κάποιος ανθέλληνας Γερμανός στρατηγός …Δεν ήταν καν άνδρας …Μια γυναίκα ήταν αυτή, η οποία μεθόδευσε την καταστροφή μας …Μια Γερμανίδα άλωσε την Ελλάδα για λογαριασμό τής Γερμανίας. Όλοι μαζί οι στρατηγοί τής Γερμανίας δεν έκαναν το κακό που έκανε αυτή η γυναίκα στην Ελλάδα. Ακόμα και οι ζημιές τής Κατοχής ήταν ασήμαντες μπροστά στις ζημιές που αυτή η γυναίκα θα πρόσθετε στον ελληνισμό. Ακόμα και το σημερινό Μνημόνιο σ’ αυτήν το “οφείλουμε”.

    Αυτή η σκληρή και άπληστη Πρωσίδα επέλεξε τον ανώμαλο, για να ενισχύσει τη Γερμανία εις βάρος τού ελληνισμού. Αυτή μισούσε τον ελληνικό λαό, επειδή αυτός αντιστάθηκε στον γερμανικό ναζισμό, αλλά και επειδή αντιστάθηκε στην παλινόρθωση της βασιλείας στην Ελλάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο τον τιμώρησε. Τον τιμώρησε για το δημοκρατικό του πάθος, αλλά και για το αντιγερμανικό του μένος. Γι’ αυτόν τον λόγο υπήρξε το πιο μισητό πρόσωπο μιας ολόκληρης εποχής στην Ελλάδα. Αυτό το μισητό για τους Έλληνες πρόσωπο βρήκε τρόπο να τους τιμωρήσει …Επέλεξε έναν ανώμαλο για να κυβερνήσει την Ελλάδα …Επέλεξε έναν ανώμαλο, για να μπορεί να τον εκβιάζει ανά πάσα στιγμή.

    Ακόμα και το δήθεν “φλερτ” της με τον Καραμανλή ήταν “κατασκευασμένο” από τους μηχανισμούς προπαγάνδας και να διαδοθεί μόνο και μόνο για ρίξει “στάχτη” στα μάτια της πλέμπας, η οποία θέλει τους ηγέτες της “επιβήτορες” ξένων βασιλισσών …Ειδικά τους αυτοδημιούργητους “χωριάτες”, οι οποίοι ενσάρκωναν το “όνειρο” του κάθε πικραμένου. Με την άδεια βέβαια της βασίλισσας με τα “χοντροπόδαρα” – σύμφωνα με την εκδότρια της Καθημερινής Ελένη Βλάχου – σκορπίστηκε αυτή η “ροζ” προπαγάνδα. Εύκολο ήταν γι’ αυτήν, εφόσον μπροστά στο κέρδος δεν λογάριαζε τίποτε. Έτσι κι αλλιώς δεν την ενδιέφερε τι γνώμη είχαν γι’ αυτήν οι “ιθαγενείς”, τους οποίους μισούσε θανάσιμα…

    …Δεν την ενδιέφερε ακόμα και στο προσωπικό επίπεδο ως γυναίκα, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο άνδρας της Παύλος ήταν ταυτόχρονα και θείος της, εφόσον ήταν πρώτος ξάδερφος της μητέρας της. Μιλάμε για “άρρωστες” καταστάσεις αιμομιξίας και όχι μόνον. Δεκαέξι χρόνια μεγαλύτερός της ήταν ο άντρας θείος της. Αν δεν έβρισκε μόνη της εραστή, θα έπρεπε να πληρώσει αυτός για να της βρει. Έτσι κι αλλιώς οι Γερμανοί το σεξ δεν το έχουν και πολύ δύσκολο. Δεν αποκλείεται δηλαδή το ενδεχόμενο, από περιέργεια, να ήθελε η βασίλισσα να δει τις “υπηρεσίες” που απολάμβανε ο Ευταξίας …Έτερον εκάτερον. …Πέντε στο τάλιρο έβρισκε σαν κι αυτόν στην Πλατεία Κουμουνδούρου. Ούτε καν που υπολόγιζε λοιπόν τις “ροζ” φήμες. Αναγκαστικά, όμως, έπρεπε να γίνει αυτό, προκειμένου να ενισχυθεί το macho προφίλ τού Καραμανλή, γιατί σε άλλη περίπτωση θα υπήρχε πρόβλημα. Οι Έλληνες εκείνης της εποχής ήταν πολύ αγροίκοι για να δεχθούν έναν “ντιγκιντάγκα” για ηγέτη. Πόσο μάλλον κάποιον, τον οποίο το “σενάριο” τον ήθελε σκληρό δεξιό, που έπαιρνε σκληρές αποφάσεις. Σκληρός δεξιός με ζαρτιέρες μόνον σε γερμανικό μιούζικαλ είχε θέση …”Κουδούνια” θα του φορούσαν στην επαρχία, αν μαθευόταν η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτόν τον “Βαλιανάτο”, τον οποίο τον γνώριζε όλη η κοσμική Αθήνα και βέβαια και το Παλάτι, με το που ανέλαβε την εξουσία, η Φρειδερίκη τον έβαλε κατ’ ευθείαν να διαχειριστεί όλες τις γερμανικές “εκκρεμότητες” …Όλες τις εκκρεμότητες, είτε αυτές αφορούσαν τις κρατικές γερμανικές υποθέσεις είτε τις δικές της ιδιωτικές υποθέσεις …Για Γερμανίδα μιλάμε, και οι Γερμανοί τίποτε δεν κάνουν αφιλοκερδώς. Εξυπηρέτησε την πατρίδα της, αλλά δεν το έκανε με το “αζημίωτο”. Ίλιγγος θα πιάσει κάποιον, αν προσπαθήσει να καταλάβει πόσο περίπου μας κόστισε αυτή η Γερμανίδα και η συμμορία της. Η γυναίκα ήταν “περίπτωση”. Ήταν αποφασισμένη να “αρμέξει” την Ελλάδα και δεν θα σταματούσε μέχρι να φτάσει στο “αίμα”. Νιώθοντας ότι δεν θα μακροημερεύσει στην Ελλάδα, το μόνο της μέλημα ήταν το πόσα θα μπορέσει να αρπάξει από τους μισητούς Έλληνες.

    Έχοντας μάλλον ενημερωθεί από τους Αμερικανούς ότι η αγγλοκίνητη “βασιλεία” της ήταν πλέον περιττή και είχε ημερομηνία λήξης, φρόντισε να αρπάξει ό,τι μπορούσε περισσότερο …Μέχρι και για “εξαγωγικό” εμπόριο βρεφών είχε κατηγορηθεί μέσα από τις “φιλανθρωπικές” οργανώσεις της. Αυτό πρέπει να ήταν το καθημερινό της αντικείμενο …Η εμμονή της να αρπάζει από τους Έλληνες ό,τι μπορούσε. Τους Ναζί τους είχαμε διώξει και οι Ναζί είχαν τη “βασίλισσα” να φτιάχνει “συμμορία” μέσα στο Παλάτι …Η γνήσια ναζίστρια “βασίλισσα”, εφόσον ήταν γνωστό ότι εκβιαζόταν από τους Άγγλους για μια φωτογραφία της με τη ναζιστική στολή. Αυτή η ναζίστρια ήταν εκείνη που δημιούργησε τη συμμορία τού ανώμαλου, τον οποίο επέλεξε κατόπιν υποδείξεως της γερμανικής πρεσβείας …Τη συμμορία, την οποία συνέθεσαν με τον Παπανδρέου και τον Μητσοτάκη και τους οποίους οι Ναζί Γερμανοί γνώριζαν από την Κατοχή, εφόσον όλοι τους ήταν συνεργάτες τους.

    Θα ξεκινήσουμε απ’ αυτά που μας κόστισαν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν θα ξεκινήσουμε από αυτά που μας χρωστούσαν και ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ. Θα ξεκινήσουμε από αυτά που μας ΠΗΡΑΝ, ενώ δεν τους χρωστούσαμε. Θα δούμε πώς μας παγίδευσαν, προκειμένου να “δώσουμε”, ενώ δεν οφείλαμε τίποτε. Με το που αντιλήφθηκαν οι Γερμανοί ότι “αλώθηκε” η ηγεσία τής Ελλάδας μέσω της δικής τους βασίλισσας, άρχισαν τις μηχανορραφίες. Τότε η κακόβουλη και ανήθικη πατρίδα τού Σόιμπλε και της Μέρκελ “σκέφτηκε” να επαναφέρει στο “τραπέζι” χαμένες υποθέσεις.

    Μετά από δύο γερμανικής εμπνεύσεως Παγκόσμιους Πολέμους, οι οποίοι ισοπέδωσαν την Ευρώπη και την Ελλάδα, οι Γερμανοί “θυμήθηκαν” τα χρήματα που είχαν δώσει κάποτε. Αυτοί, οι οποίοι “ξεχνούσαν” τα χρήματα που χρωστούσαν από τα πρόσφατα εγκλήματά τους, “θυμήθηκαν” χρήματα που είχαν δοθεί πέντε δεκαετίες πριν. Γιατί να μη το επιχειρούσε η γερμανική πλευρά; Ο ανώμαλος, ο οποίος παρίστανε τον macho Πρωθυπουργό, θα μπορούσε να αναγνωρίσει και να υπογράψει τα πάντα. Για πλάκα τον είχε η σκληρή εγγονή τού Αυτοκράτορα της Πρωσίας …”Πλάκα”, η οποία γινόταν ακόμα πιο διασκεδαστική με τη φωτογραφία τού Μέρτεν και τις ιστορίες με τα βρόμικα σεντόνια τού Ευταξία.

    Το αποτέλεσμα είναι αυτό που γνωρίζουμε …Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος – χωρίς να θέσει ως βασική προϋπόθεση της “υπογραφής” του την απομάκρυνση του Διεθνούς Οικονομικού ελέγχου – δέχθηκε το παράνομο “κούρεμα” των γερμανικών δανείων, ήταν ίδιος που αναγνώρισε τα de facto παραγεγραμμένα γερμανικά δάνεια. Ο άνθρωπος, ο οποίος αρνιόταν να απαιτήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις ή τουλάχιστον το αναγκαστικό δάνειο – το οποίο αναγνώριζε και εξυπηρετούσε μέχρι και ο Χίτλερ – , ήταν ο ίδιος, ο οποίος υπέγραψε την πληρωμή στο ακέραιο όλων των νέων παράλογων γερμανικών απαιτήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλάμε για “de facto” παραγεγραμμένα δάνεια, γιατί αυτός είναι ο απόλυτος ορισμός τού όρου “εκ των πραγμάτων”. Ακόμα κι αν κατά τον νόμο “de jure” υπήρχαν χρέη, αυτά τα χρέη η πραγματικότητα της κατάστασης τα “διέγραφε” μόνη της. Ακόμα και τα ζώα όταν, έρχονται μπροστά σε μια “πραγματικότητα” που τα σώζει ή τα εξυπηρετεί, “υποχωρούν” μπροστά στα ένστικτα να προστατεύσουν τη “λεία” τους …Αυτό, δηλαδή, το οποίο δεν έκαναν τα κτήνη τού ιμπεριαλισμού …Ούτε για ζώα, δηλαδή, δεν λογαριάζονται οι “πολιτισμένοι” ιμπεριαλιστές.

    Γιατί το λέμε αυτό; …Γιατί τα χρέη τής Ελλάδας ήταν απέναντι στη Βρετανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Η χώρα, η οποία έδωσε το αίμα της, την ψυχή της, τα πλούτη της και την εσωτερική της “ομόνοια”, για να “νικήσει” η Πρώτη, να “απελευθερωθεί” η Δεύτερη και να “νικηθεί” η Τρίτη, εννοείται ότι δεν χρωστούσε τίποτε σε κανέναν απ’ αυτούς …Η χώρα, η οποία πρωταγωνίστησε στον αγώνα που οδήγησε στην κορυφή τού κόσμου τους παλιούς δανειστές της, εννοείται ότι δεν τους χρωστούσε τίποτε. Δεν τους χρωστούσε τίποτε, όχι επειδή το έλεγε ένα ανθρωπινός και άρα αμφισβητήσιμος νόμος, αλλά επειδή το επέβαλε μια νομοτελειακή πραγματικότητα …Κι όμως …Ο Καραμανλής πήγε και αναγνώρισε χρέη. Αυτήν την “υπογραφή” τη μοιράστηκε με τον Παπανδρέου και τον Μητσοτάκη.

    Αυτή η “υπογραφή” ήταν το “αμάρτημα”, το οποίο θα τους ένωνε μεταξύ τους για πάντα ως “συμμορία” …Αυτήν η “υπογραφή” τούς έδωσε την απόλυτη κυριαρχία στην πολιτική σκηνή τής Μεταπολίτευση …Μια “υπογραφή”, η οποία – να θυμίσουμε—- μας κόστισε 62.072.114 αγγλικές λίρες ή 173.801.919 δολάρια ή 5.214.057.576 δραχμές …Μια “υπογραφή”, η οποία ήταν το “δώρο” τής Γερμανίδας Φρειδερίκης στην πατρίδα της για το μεταπολεμικό γερμανικό “θαύμα”. Για να καταλάβει ο αναγνώστης πού πήγαιναν τα χρήματα από τα σπίρτα, το αλάτι, τις τράπουλες ή το οινόπνευμα, τα οποία επί δεκαετίες πλήρωναν οι φτωχοί Έλληνες, αλλά δεν γνώριζαν γιατί. Αυτή η υπογραφή θα διατηρούσε τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο, ο οποίος υπήρχε στην Ελλάδα από το 1898, για άλλα δεκαέξι χρόνια. Οι αποτυχημένοι γερμανικοί παγκόσμιοι πόλεμοι διαδέχονταν ο ένας τον άλλο, αλλά η γερμανική εισπρακτική “μηχανή” δούλευε συνεχώς στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αφού βρήκαν τον “παπά” από το Κιουπκιόι, είπαν να “θάψουν” όλα τα θέματα ταυτόχρονα …Είπαμε …με Γερμανίδα είχαμε να κάνουμε …Τίποτε δωρεάν.

    Τακτοποιούσε τα γερμανικά θέματα αλλά τακτοποιούσε και τα δικά της θέματα. Την ώρα λοιπόν που ο Καραμανλής “αναγνώριζε” τα παράνομα ομόλογα των Γερμανών, η Φρειδερίκη πάντρευε την κόρη της. Η γερμανική “ακρίδα” θα έπεφτε με τα “μούτρα” στα δημόσια ταμεία. Την ώρα που ο ελληνικός λαός υπέφερε από τη φτώχεια και σκορπιζόταν στα τέσσερα σημεία τού ορίζοντα, οι Γερμανοί έκλεβαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Όλα τα μέλη τής συμμορίας τα έβαλε η Γερμανίδα να “προικίσουν” τα παιδιά της και όχι μόνον. Καραμανλής, Παπανδρέου – πατέρας και γιος – και Μητσοτάκης. “υπέγραψαν” όλοι τζάμπα παροχές στη γερμανίδα Μέγαιρα.

    Η “φάμπρικα” της προικοδότησης ξεκίνησε και πάλι από τον Καραμανλή. Αρκούσε μια “πίεση” στον Καραμανλή και ο φτωχός ελληνικός λαός “προίκισε” τη Σοφία. Καμία σημασία δεν είχε αν ο λαός αντιδρούσε σε αυτήν την παρανομία. Σημασία έχει ότι ο Καραμανλής έβαλε στα έξοδα του κρατικού προϋπολογισμού την τεράστια προίκα της. 9.000.000 δραχμές ήταν αυτήν η προίκα …Ποσό αμύθητο εκείνη την εποχή …Ποσό, το οποίο θα μπορούσε να “σώσει” την Παιδεία, όπως φώναζαν οι πολίτες …Ποσό, το οποίο ήταν μάλλον ψευδές και απέκρυπτε την αλήθεια, εφόσον, σύμφωνα με βρετανικές πηγές τής εποχής, για εκείνη την “προίκα” βγήκαν από τα δημόσια ταμεία πάνω από 200 χιλιάδες χρυσές λίρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν να μην έφτανε αυτή η πλούσια προίκα, η Γερμανίδα ήθελε να κάνει περίλαμπρο γάμο τζάμπα. Δεν ήθελαν μόνον προίκα στα κλεφτά, αλλά και “λάμψη” στα φανερά. Δεν ήθελαν να τους πούνε “γύφτους” οι υπόλοιποι “γαλαζοαίματοι”, αλλά δεν ήθελαν να πληρώσουν κιόλας. 32 εν ενεργεία βασιλιάδες και πρίγκιπες και 109 εστεμμένοι ή πρίγκιπες έκπτωτοι ήταν μεταξύ των επίσημων καλεσμένων, που είδαν τη Σοφία να λάμπει μέσα στο νυφικό-“δαντελένιο όνειρο”, όπως το χαρακτήρισε η τζαμπατζού μητέρα της βασίλισσα Φρειδερίκη.

    …Η απόλυτη γερμανική λογική …Όταν τους κερνάς, είσαι “ωραίος”, ενώ, όταν έρχεται η σειρά τους να κεράσουν, θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμά τους να χειρίζονται την περιουσία τους κατά βούληση και άρα ν’ αρνηθούν. Με τα χρήματα του φτωχού ελληνικού λαού έκαναν τους πλούσιους “χουβαρντάδες” …”Ο γάμος τού αιώνα”, όπως είχε χαρακτηριστεί, κόστισε 2.800.000 δραχμές …Κόστισε σχεδόν τρία εκατομμύρια δραχμές την εποχή που στην Ελλάδα ο κάτοχος του ενός εκατομμυρίου δραχμών θεωρούνταν βαθύπλουτος “εκατομμυριούχος” …Η γερμανική “ακρίδα” σε όλο της το μεγαλείο.

    Μετά τον “χουβαρντά” Καραμανλή σειρά είχε ο γέρος Παπανδρέου σε νέα “προικοδότηση”. Δεν θα γλίτωνε την “αγγαρεία” ο παιδεραστής, την ώρα που ο φτωχομπινές είχε επιτελέσει το “καθήκον” του. Τζάμπα δεν δίνονται προνόμια και μονοπώλια εξουσίας. Στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Γέρου έγινε το πραξικόπημα της Χούντας και βέβαια η “ανατροπή” τού Παλατιού – και βέβαια και της Φρειδερίκης—. Όπως μπορεί κάποιος εκ των υστέρων να καταλάβει, όλα ήταν “στημένα” …”Νύχτα” έφυγε ο διάδοχος και η μητέρα του, αλλά όχι μόνον με τα πανωφόρια τους. Φήμες εκείνης της εποχής ήθελαν να έχουν μετακινηθεί το προηγούμενο διάστημα τεράστια ποσά, προκειμένου οι “γαλαζοαίματοι” Πρώσοι να εξασφαλίσουν τη ζωή που “δικαιούνταν” στο εξωτερικό …Φήμες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν εμμέσως μέσα στον χρόνο, εφόσον δεν έπαψαν για μισό σχεδόν αιώνα να ζουν σαν μεγιστάνες, χωρίς να εργάζονται.

    …Απλή λογική χρειάζεται. Αν για την “προίκα” μιας πριγκίπισσας δόθηκαν 200,000 χιλιάδες χρυσές λίρες, πόσα θα δίνονταν για “προίκα” ενός βασιλιά; Πόσα θα δίνονταν για “συνταξιοδότηση” της δόλιας και μισητής βασιλομήτορος; Πόσα θα δίνονταν για έναν ολόκληρο “θρόνο”; Τα δεκαπλάσια δεν θα ήταν μια “λογική” απαίτηση; Τουλάχιστον, δηλαδή, με 2.000.000 χρυσές λίρες Αγγλίας “έφυγε” ο Κωνσταντίνος και η Πρωσίδα μάνα του. Η κυβέρνηση-Παπανδρέου φρόντισε να υπάρχουν αυτά τα χρήματα “εκτός” Ελλάδας, προκειμένου να “αποζημιωθεί” η γερμανική “σπείρα”. Από τότε μέχρι τώρα ζουν ως μεγιστάνες εις υγείαν τού κορόιδου …Του φτωχού κορόιδου, που είναι “γενναιόδωρο” απέναντι στους δυνάστες του …Του φτωχού κορόιδου, που καθόταν θυμωμένο επί δεκαετίες σε “πράσινα” και “μπλε” καφενεία, γιατί τον “δούλευαν” οι πονηροί …Του φτωχού κορόιδου, που ακόμα ενεργοποιείται, όταν κάποιοι κάνουν “αριστερά” και “δεξιά” καλέσματα.

    Ακολούθησε ο Μητσοτάκης. Ούτε αυτός θα γλίτωνε. Όποιο μέλος τής αρχικής συμμορίας γινόταν Πρωθυπουργός, θα “πλήρωνε” στη βασιλική “μαφία”. Όταν θα είχε κι αυτός “υπογραφή” Πρωθυπουργού, θα κατέθετε κι αυτός τον “οβολό” του στο γερμανικό “τέρας”. Η Φρειδερίκη είχε και γι’ αυτόν έναν φάκελο ίσα με το κεφάλι του …Έναν φάκελο, τον οποίο φρόντισε να τον κληροδοτήσει στον γιο της. Αφού δεν υπήρξε Πρωθυπουργός και δεν συμμετείχε στις αρχικές υπογραφές για την “προικοδότηση” των βασιλικών γόνων, θα έπαιρνε τη σειρά του όταν θα το κατάφερνε. Όπως και έγινε. “Περίμεναν” οι γαλαζοαίματες “ακρίδες” να πρωθυπουργοποιηθεί και το τελευταίο μέρος τής αρχικής συμμορίας. Μόλις έγινε Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, “έλυσαν” τα θέματα της λεγόμενης βασιλικής περιουσίας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι να κλαίει κάποιος με τα χάλια μας, αν καθίσει και υπολογίσει πόσο αυτή η συνομωσία τής Φρειδερίκης κόστισε στον ελληνικό λαό. Να κλαίει όχι για τα χρήματα που δεν πήραμε ποτέ από τους Γερμανούς – γι’ αυτά που μας κατέστρεψαν – , αλλά για τα χρήματα που τους δώσαμε αφού μας κατέστρεψαν …Για τα χρήματα που τους δίναμε συνέχεια εις βάρος των γενιών που θα έρχονταν και θα ήταν κι αυτές φτωχές, για να γίνει το γερμανικό “θαύμα”. Αυτά πρέπει να βλέπουν οι Γερμανοί αναγνώστες της Bild, για να “θυμούνται” ποιος είναι “άπληστος” και ποιος έχει βοηθήσει ποιον.

    Όμως, ούτε με αυτά τα άπειρα χρήματα είχαμε “τελειώσει”. Είχαμε ξεμπλέξει απλά με τη γερμανική βασιλική οικογένεια και όχι με το ίδιο το κτήνος τού Ρήνου. Αυτό δεν θα μας άφηνε σε ησυχία μέχρι να μας αποτελειώσει. Μετά ήρθαν στην εξουσία οι γόνοι τής αρχικής συμμορίας …Οι Κωστάκηδες, οι Γιωργάκηδες και οι Ντορούλες. Η μόνη διαφορά με τους γονείς τους ήταν ότι αυτοί απλά δεν “χρωστούσαν” στη βασιλική οικογένεια. Ο “φάκελός” τους είχε περάσει σε άλλα “χέρια”. Δεν χρωστούσαν στους “άνακτες”, αλλά δεν έπαυαν να είναι εκβιαζόμενοι από τα ίδια αφεντικά …Την ίδια Γερμανία, η οποία παρέμενε – ελέω Αμερικανών – η κάτοχος ολόκληρου του “φακέλου” τού εκβιασμού των ανωμάλων. Απλά, τα αφεντικά θα ήταν στο Βερολίνο και όχι σε κάποιο ελληνικό Παλάτι …

    Ξανά ο ίδιος κύκλος …Μόλις θα ξεμπερδεύαμε μετά από έναν ακριβώς αιώνα από τα έξοδα των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων, θα μας έδιναν νέους Ολυμπιακούς Αγώνες, για να πορευτούμε στον επόμενο αιώνα …Νέα “μέθη”, νέες “τύψεις” και νέες “καρπαζιές”. Πάλι οι Έλληνες ένδοξοι απόγονοι των ένδοξων προγόνων τους …μέχρι να πάρουν τα δάνεια, για να κάνουν παραγγελίες στη ναζιστική Siemens. Μετά θα άρχιζαν τα βρισίδια και οι συκοφαντίες. Μετά θα γινόμασταν και πάλι οι τεμπέληδες, οι άχρηστοι και τα παράσιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να θυμίσουμε επίσης την κηδεία δημοσία δαπάνη του πατέρα του νυν πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Τι δείχνει αυτό; Τον Βαλιανάτο Καραμανλή δεν τον επέβαλε η Φρειδερίκη αλλά οι Αμερικάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς Περι έχετε εκτροχιαστεί, ειλικρινά , μαζευτείτε γιατί η μπαλα χάθηκε , σας στο λέω γιατί διακατέχομαι από οικτίρμονα διάθεση, αλλά στην τελική αν θέλετε να κατεβάζετε σεντόνια ανερμάτιστα που δεν έχουν και καμιά σημασία ούτε και στόχευση. αναπαραγάγετε απόψεις άλλων αλλά 'οπως θα επρεπε να ξέρετε , καθε γνήσιο αντίγραφο φέρει την υπογραφή του συγγραφέως δλδ γράψτε την πηγή, να συννενοηθούμε κάποτε σε αυτή την ιστοσελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από εδώ η νέα Πρόεδρος επιτροπής μεταφορών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έναν φίλο της.

  . Συντρόφισσες και σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι..με τον ίδιο Δικηγόρο της Μαρ έβας . Η υπερασπιστική γραμμή του πρώην υ...