peri majestic the real

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ - Επίσημη σελίδα των φίλων τού Παναγιώτη Τραϊανού

  

 …Φτωχοί Χριστιανοί είναι τα θύματα ενός πολέμου, ο οποίος μεθοδεύτηκε από το σιωνιστικό κύκλωμα των ΗΠΑ …Φτωχοί Χριστιανοί είναι αυτοί οι οποίοι πεθαίνουν και κατά «σύμπτωση» με τη θυσία τους αυξάνουν στον υπέρτατο βαθμό τα κέρδη των Εβραίων Μπουρλάδων, του Σόρος και του Μπάφετ. Ο πιο ισχυρός ηγέτης τού Χριστιανισμού δεν «βλέπει» ότι οι ίδιοι αυτοί διαβόητοι κερδοσκόποι Εβραίοι —με τις «μη κερδοσκοπικές» οργανώσεις τους— έχουν «πλημμυρίσει» την αυτοκρατορία του με λαθρομετανάστες διαφορετικού θρησκεύματος, οι οποίοι ενθαρρύνονται από τους ίδιους να είναι επιθετικοί κι απειλητικοί εναντίον των τοπικών χριστιανικών πληθυσμών;;; …Δεν «βλέπει» ότι η χριστιανική κοινωνία έχει «διαβρωθεί» πλήρως από τους διαβόητους Εβραίους πορνοπαραγωγούς και διαφθορείς των Lolita Εxpress;;; …Δεν «βλέπει» ότι «στρατιές» ανώμαλων έχουν «μπει» στα σχολεία των χριστιανόπαιδων και τα «κατακρεουργούν», προκειμένου να περάσουν μια απολύτως απάνθρωπη κι αντιχριστιανική ΛΟΑΤΚΙ νοοτροπία;;;

Ο Χριστιανισμός σήμερα βρίσκεται υπό μια γενική απειλή. Βάλλεται από παντού και στην κυριολεξία κάποιοι τού «χρεώνουν» το σύνολο των «αμαρτιών» τής ανθρώπινης παρουσίας σ’ αυτόν τον Πλανήτη. Μέσα στην ίδια τη χριστιανική επικράτεια οι Χριστιανοί φοβούνται ακόμα και να γιορτάσουν τις χριστιανικές γιορτές …Φοβούνται να δηλώσουν την πίστη τους στον Χριστό …Φοβούνται να περάσουν την πίστη τους στα παιδιά τους. Ο Χριστιανισμός, ως κοινωνικό μοντέλο, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και οι ηγέτες του, περί άλλων τυρβάζουν …Ο αυτοκράτορας της Ρώμης τού Καθολικισμού ασχολείται με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας …Ο αυτοκράτορας της Νέας Ρώμης τής Ορθοδοξίας ασχολείται με το φαινόμενο του «θερμοκηπίου» …και τέλος, ο αυτοκράτορας της Τρίτης Ρώμης τού Προτεσταντισμού ασχολείται με την Αμερικανίδα νύφη του και τον ανεπρόκοπο τον γιό του.

Όλα αυτά τα οποία βλέπουμε είναι απολύτως ορατά ακόμα κι από τον πιο αδαή. Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ειδικές γνώσεις ή ειδική πληροφόρηση για να τ’ αντιληφθεί …Αρκεί να διαθέτει την κοινή ανθρώπινη λογική και βέβαια να μην φορά τα μοντέρνα παραμορφωτικά «γυαλιά», τα οποία κάποιοι έχουν φορέσει στην ανθρωπότητα για να τη «στραβώσουν» …Τα «γυαλιά» αυτά, τα οποία δεν επιτρέπουν στον σύγχρονο άνθρωπο να «βλέπει» τους πρωταγωνιστές όλων αυτών των εγκλημάτων, γιατί ΤΡΕΜΕΙ μην τον χαρακτηρίσουν αρνητικά οι επαγγελματίες τής προπαγάνδας και του «politicaly correct» …«Γυαλιά», τα οποία δεν του επιτρέπουν να «εντοπίσει» και να καταγγείλει την εθνική ή θρησκευτική προέλευση των αρνητικών πρωταγωνιστών τής σύγχρονης ιστορίας, για να μην τον χαρακτηρίσουν αντισημίτη και άρα φασίστα.

Ζελένσκι: Η επίσκεψη Μπλίνκεν στέλνει σημαντικό μήνυμα εν μέσω της ουκρανικής αντεπίθεσης 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, για παράδειγμα, να σχολιάζεις το γεγονός ότι οι κύριοι αρνητικοί πρωταγωνιστές τού πολέμου τής Ουκρανίας είναι ΕβραίοιΕβραίος είναι ο Κίσινγκερ, ο οποίος τον «εμπνεύστηκε» …Εβραία είναι η Νούλαντ, η οποία τον προετοίμασε …Εβραίος είναι ο Ζελένσκι, ο οποίος τον δρομολόγησε …Εβραίος είναι ο Μπλίνκεν, ο οποίος τον επέτρεψε …Εβραίος είναι ο Σον Πεν, ο οποίος έχει αναλάβει την παγκόσμια προπαγάνδα υπέρ του …Εβραίος είναι τέλος και o Φινκ τής Μπλακ-Ροκ, ο οποίος ήδη υπέγραψε με τον Ζελένσκι τα συμβόλαια για τη μελλοντική ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, την οποία όλοι οι προηγούμενοι διέλυσαν…

Εβραίοι «κερνάνε» θάνατο και Εβραίοι «πίνουν» κέρδη στις χριστιανικές τραγωδίες …Εβραίοι, δηλαδή, βρίσκονται καί στα «πριν» καί στα «μετά» τού πολέμου που «εντόπισε» ο Πάπας. Όμως, εάν τα «δεις» όλα αυτά με καθαρή «ματιά» και επιχειρήσεις να τα καταγγείλεις με το «όνομά» τους, θα χαρακτηριστείς φασίστας και αντισημίτης. Δεν τολμάς να υπερασπιστείς τους νεκρούς Χριστιανούς, γιατί «κι αυτοί ήταν παιδιά παλαιών αποικιοκρατών και ως εκ τούτου δεν το «δικαιούνται»». Δεν πρέπει να κλάψεις τα νεκρά παιδιά των αμάχων, γιατί είναι λευκά και κανένας δεν θέλει να χαρακτηριστεί ως οπαδός τού White Supremacy …κάτι, το οποίο τα παιδιά αυτά με την ύπαρξή τους θα διαιώνιζαν. Μόνον οι κλαψιάρηδες Εβραίοι, οι υστερικές «αδερφές» και οι χρήσιμοι λαθρομετανάστες δικαιούνται της παγκόσμιας συμπάθειας κι αλληλεγγύης.

Όλα αυτά είναι αποτελέσματα των παραμορφωτικών «γυαλιών» που κάποιοι φόρεσαν στην ανθρωπότητα …με αποτέλεσμα, ακόμα κι όταν «βλέπει», να φέρεται σαν «τυφλή». O τυφλός, όμως, ακόμα κι αν δεν τον παγιδεύσεις, δεν μπορεί να πάει «μακριά» …Κάπου θα «πέσει» και θα «τσακιστεί» από μόνος του. Αυτό είναι που κινδυνεύει να πάθει τώρα η ανθρωπότητα και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι εκείνοι που την «τύφλωσαν», φορώντας της τα παραμορφωτικά «γυαλιά». Η ανθρωπότητα βαδίζει πλέον προς την «Άβυσσο», γιατί οι Εβραίοι, προκειμένου να την κλέβουν, της φόρεσαν τις τρομερές «παρωπίδες» τού «politicaly correct»

.traianou.gr 

η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

4 σχόλια:

  1. βγάζει ο ένας τα άπλυτα του άλλου στην φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγένετο… Βόρεια Μακεδονία! Πέρασε με ένταση και 153 «ναι» η Συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή
    Το κείμενο της Συμφωνίας όπως το έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση

    Σύμφωνα με το κείμενο που δόθηκε στο δημοσιότητα:

    Το επίσημο όνομα είναι «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», το οποίο είναι το συνταγματικό όνομα και χρησιμοποιείται erga omnes, όπως προβλέπεται στη συμφωνία. Το σύντομο όνομα θα είναι «Βόρεια Μακεδονία».
    Η ιθαγένεια είναι Μακεδονική/Πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, όπως θα εγγράφεται σε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα.
    Η επίσημη γλώσσα είναι η «μακεδονική γλώσσα» όπως αναγνωρίστηκε από την Τρίτη Συνδιάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την τυποποίηση των γεωγραφικών ονομάτων που διεξήχθη στην Αθήνα το 1977, και περιγράφεται στο άρθρο 7 (3) και (4) της παρούσας συμφωνίας.
    Στο άρθρο 2 της συμφωνίας προβλέπεται ότι η Ελλάδα δεν θα αντιταχθεί στην ένταξη της γείτονος υπό το νέο όνομα και τις ορολογίες σε διεθνείς, πολυμερείς και περιφερειακούς οργανισμούς και θεσμούς που η Ελλάδα είναι μέλος.
    Οι όροι «Μακεδονία» και «Μακεδόνας» έχουν την έννοια που αποδίδεται στο άρθρο 7 της συμφωνίας. Το άρθρο 7 της συμφωνίας αναφέρει:

    Τα μέρη αναγνωρίζουν ότι η εκατέρωθεν αντίληψή τους ως προς τους όρους «Μακεδονία» και «Μακεδόνας» αναφέρεται σε διαφορετικό ιστορικό πλαίσιο και ιστορική κληρονομιά.
    Όταν γίνεται αναφορά στο Πρώτο Μέρος (σ.σ. Ελλάδα), με αυτούς τους όρους νοούνται όχι μόνο η περιοχή και ο πληθυσμός της βόρειας Ελλάδας αλλά και τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και ο ελληνικός πολιτισμός, η ιστορία, η κουλτούρα και η κληρονομιά αυτής της περιοχής από την αρχαιότητα έως σήμερα.
    Όταν γίνεται αναφορά στο Δεύτερο Μέρος (σ.σ. πΓΔΜ), με αυτούς τους όρους νοούνται η επικράτεια, η γλώσσα, ο πληθυσμός και τα χαρακτηριστικά τους, με τη δική τους ιστορία, πολιτισμό και κληρονομιά, διακριτώς διαφορετικά από αυτά που αναφέρονται στο παραπάνω εδάφιο (άρθρο 7.2)
    Το Δεύτερο σημειώνει ότι η επίσημη γλώσσα της, η Μακεδονική γλώσσα ανήκει στην ομάδα των νότιων σλαβικών γλωσσών. Τα μέρη σημειώνουν ότι η επίσημη γλώσσα και τα άλλα χαρακτηριστικά του Δεύτερου Μέρους δεν έχουν σχέση με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα και την κληρονομιά της βόρειας περιοχής του Πρώτου Μέρους.
    25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019..
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1--)Ο Σπύρος Πώρος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ελληνική showbiz, για την οικογένειά του αλλά και για τα επαγγελματικά του. Για τα οποία μάλιστα, θα αλλάξει και… χώρο, αφού θα ασχοληθεί με την πολιτική.

    «Ετοιμάζω εκθέσεις και είμαι στο τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ. Θα κατεβώ και τις βουλευτικές εκλογές, στη Μεσσηνία. Στο εξωτερικό, έχω καλύτερη αποδοχή, θαυμάζουν το έργο μου, στην Ελλάδα υπάρχουν οι κλίκες. Παλιά μου στοίχιζε. Οι κλίκες στην Ελλάδα σε βάζουν σε μια κατάσταση απελπισίας. Οι πιο πολλοί είναι ατάλαντοι. Η showbiz στην Ελλάδα, είναι σαν την βουλγαρική ή σαν την αιγυπτιακή. Τα πρώτα μου λεφτά τα έφαγα σε γυναίκες… πλάκα κάνω. Τα έριχνα πάλι στη δουλειά», είπε αρχικά ο Σπύρος Πώρος.

    Για την οικογένειά του δήλωσε πως, «η κόρη μου θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Έχω καλή σχέση με τα παιδιά μου, άλλα δεν τα βάζω σημαία. Ότι τα παιδιά σε ολοκληρώνουν είναι βλακείες, για ανασφαλείς ανθρώπους, ολοκληρωνόμαστε μόνοι μας, τα παιδιά ανήκουν στο συμπάν. Το “αμάρτησα για το παιδί μου” είναι γελοία πράγματα».
    Ποιά celebrity απέρριψε ο Σπύρος Πώρος; «Απέρριψα την Πάρις Χίλτον, δεν την φωτογράφισα, ήμασταν φίλοι, βγαίναμε», αποκάλυψε ο φωτογράφος.
    -------------
    2--)Ο Γιώργος Τσαλίκης κατέχει τον τίτλο του Αντιδημάρχου στον δήμο Περιστερίου και όπως δηλώνει είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο για μια ακόμα φορά.

    Με ανάρτησή του στο instagram, ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

    «Προχωράμε!
    Αλλα 5 χρόνια με τον Ανδρέα στο Περιστέρι!
    Δηλώνω παρών και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την πρόθεση μου να συνεχίσω αν μου δώσετε την ευκαιρία να είμαι ξανά διπλα σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει το Περιστέρι πρωτεύουσα δύναμη στη Δυτική Αττική και πρότυπο Δημου για όλη την Ελλάδα!
    Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στο Περιστέρι που αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά!
    ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
    ΒΡΕ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΡΕ?? ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΙΤΖΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί η βασιλική οικογένεια μας απέκρυψε πως οι νύφες της είναι εβραίες;

    Ἔπρεπε, ὅλως …«τυχαίως» καί ὅλως …«συμπτωματικῶς» νά εἶναι καί οἱ δύο ἑβραῖες;
    Καί τοῦ Παύλου καί τοῦ Νικολάου;

    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2023/01/blog-post_27.html

    Steve

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...