peri majestic the real

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Εκεί μας πάνε....Σοσιαλιστικό σούπερ μάρκετ το 1982..

 

1 σχόλιο:

  1. Επειδή κανείς τους ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ,έπαιξαν το χαρτί τών υποκλοπών (πιάστηκε να παρακολουθεί,αυτό δεν αμφισβητειται.) -Ομως και αυτό θα το χρησιμοποιήσουν ,υπέρ τους-
    Φροντίζουν γιά να βγεί ο Τσίπρας. Αλοιώς δέν θα μπορούσαν να τον "σπρώξουν"..(το λιγότερο κακό,γιά τους αφελείς) κάτι θα πάρει,για να είναι "μπροστά",έστω και με 10% . Επίσης προσπαθούν να σώσουν την "δεξιά παράταξη",και να απομακρύνουν τον Βρωμύλο τον Μητσοτάκη.Μετά θα "αλάξουν " την "ηγεσία" της ΝΔούλας,και θα είναι "έτοιμοι" και "γυαλισμένοι"-λένε με το "μυαλό- τους.Και μέσα στήν τρέλα τους -κυριολεκτικα- θα έχουν "αναγεννήσει" την "δεξιστερά " που έχει πεθάνει.
    Τα παίζουν όλα γιά όλα. Υστερα θα δούμε την παραπάνω εικόνα στην πράξη με σταλινικού τύπου καταστάσεις.... Και ΄Υστερα θα έρθουν οι "μέλισσες". Μετά θα γίνει της τρελής το πανιγύρι.
    fake είναι η "κόντρα" για την δήθεν "πατριωτική" δεξιά ,μεταξύ τους. Και μεταξύ μας ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ" ..παίζει μαζί τους ,και τους ξεβρακώνει..
    Γιά να δούμε τί ψάρια θα βγούν σήμερα??? Θα πάμε σε "εκλογές"? Η δέν θα πάμε? Είτε πάμε είτε δέν πάμε τσουρουφλίστηκαν .Αν θα "μιλήσουν" οι "πατριώτες",θα βοηθήσουν τον Τσίπρα. Εάν δεν "μιλήσουν"" πάλι ξανά βοηθούν τον Μητσοτάκη. Και στίς δυό περιπτώσεις,θα δεί ξανά ,όλος ο ΛΑΟΣ πώς είναι μιά μεγάλη συμμορία..
    Αν πάρει την "σκυτάλη" ο Τσίπρας,ούτε πέντε μηνάκια δέν θα βγούν ..Θα ξεκινήσει τέτοια μάχη μεταξύ τών άκρων,που ούτε ψύλος στον κόρφο τους. Των "άκρων" πάνω" γιατι στον λαό δέν παίζει με τίποτα..
    Σκέψου τώρα στους πληστηριασμούς να είναι στην εξουσία Ο ΣΥΡΙΖΑ ,και να τόν "μαλώνει" ο "δεξιός".!! Τι γέλιο έχει να πέσει. Με "αριστεράντζες" να χάνοντε τα σπίτια. ! "νόμος το "δικιο" του καπιταλιστή! Α καλά !! ΄Ερχοντε ,και ακόμα περισσότερες σκηνές απέιρου κάλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...