peri majestic the real

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Αναγκαστικά οι ίδιοι θα γίνουν «αναλώσιμοι» εάν χάσουν την εξουσία και την έξωθεν προστασία ...Αυτήν, την οποία σήμερα εκλιπαρεί να λάβει ο Μητσοτάκης, «τρέχοντας» στους «προστάτες» του. Στην υπόθεση των υποκλοπών, που είναι ποινικό αδίκημα, εμπλέκεται άμεσα ο ίδιος ο Μητσοτάκης και ο ανιψιός του ...Στην υπόθεση «Νουρ», που έχει σχέση με την εμπορία ναρκωτικών, εμπλέκεται άμεσα ο ίδιος ο Μαρινάκης ...Ο Νίκος Παπανδρέου σε ποιο «ξέπλυμα» συμμετείχε και ποιας διαφθοράς χρήμα χρησιμοποίησε για ν’ αγοράσει κατοικία στο εξωφρενικά ακριβό Knightsbridge του Λονδίνου;



Traianou.gr

https://traianou.gr/2022/12/tilefonikes-ypoklopes.html



4 σχόλια:

  1. Πόσο ωραίο είναι να έχεις λεφτά και να αγοράζεις όπου θέλεις ένα σπίτι! Να έχεις ένα για τον χειμώνα..ένα για τα χριστούγενα..ένα για τα χιόνια,ένα για τα μπάνια. Και να μπορείς να έχεις και τα καλλύτερα από αυτά. Καί υπάρχουν άνθρωποι που όχι απλά δέν έχουν για τρείς ημέρες διακοπών σε αυτά τα "καλλύτερα",αλλά ούτε ένα για την καθημερινή,του ζωή. Τί κρίμα,κάποιοι να είναι τόσο τυχεροί,και να γεννιούντε με χρήμα και δόξα..Και κάποιοι μόνιμα στις "λάσπες"
    Καλά μετά την ώρα της "τιμωρίας" βλέπουμε.. Κάτι θα βρεθεί,και εξ άλλου μέχρι αυτη να έρθει θα έχω πάει στο σύμπαν ..'Ομορφα ! Τί περιμένουμε είπαμε/?? Τον "θεό"? Κάπου θα ξεχάστηκε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι ψάχνεις? Μπανανία μέχρι τέλους. Τώρα να κατέβει ο Νίκος ο Παπανδρέου για βουλευτής θα τον ψηφίσουν.. Τι ψάχνεις? Αρρώστια παντού..

      Peri

      Διαγραφή
  2. Πριν γίνει κάποιος αστερόσκονη , αυτό προφανως δεν θα το αποφύγει κανείς, αφου αποδεχθεί ότι ζούμε όχι σε μπανανία που λέει ο Περι αλλά στην βαλκανική Κολομβία, καλό είναι να αφωνήσουμε ότι καλλίτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή, μεταφορικά εννοώ , αφου βλέπουμε το αποτέλεσμα και ανιχνεύουμε τις αιτίες που μας έχουν εγκλωβίσει στον αργό βασανιστικό θάνατο, θεωρώ ότι ψάχνοντας αρχικά το μέσα μας θα βρούμε την λύση, απλά Περι θα κολλήσουμε στον τρόπο που θα κάνουμε πράξη την λύση του γόρδιου δεσμού, εδω θα μας βοηθήσει ο τρόπος του μεγαλέξανδρου στον κόψιμο, και ο νοών με την βοήθεια ή όχι του Μπαμπινιώτη νοείτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως για να σοβαρευτώ Περι , μήπως η κίνηση του Ν Παπ αποτελεί προάγγελο κινήσεων πολιτικής συγκατοίκησης φιλελεύθερων δεξιών -ΝΔ με σοσιαλδημοκρατικούς δεξιούς -Πασοκ και γιατί όχι να μπεί και ο Αλεξ ο αριστεροκεντροδεξιός και έτσι να φτιαχθεί η μεγάλη εικόνα τύπου Γερμανίας, βέβαια θα με μαλώσει ο Τραιανού γιατί ανατρέπω την αποψή του για το τέλος της δεξιστεράς, αφού όντως η προηγούμενη εικόνα δεν είναι το τέλος αλλά η ενδυνάμωση , Περι μην ξεχνάς την ρήση του Ζαν Ζακ Ρουσώ , το μόνο που μας μένει είναι να διαλέξουμε το μέγεθος των αλυσίδων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή