peri majestic the real

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Jurgen Van Poecke

 

Jurgen Van Poecke. Ποιος είναι αυτός; Ο υπεύθυνος των φυλακών υψίστης ασφαλείας, Σεν Ζιλ, στις Βρυξέλλες. Αυτός ο μικρός χώρος στην φωτογραφία είναι ο χώρος για την Εύα Καιλή.

Το Βέλγιο είναι μια δημοκρατική χώρα όπου οι θεσμοί λειτουργούν. 

Η Ελλάδα, δεν είναι απολύτως τίποτα.... είναι μόνο για καλοκαιρινά τσιφτετέλια, για καθυστερημένες θεατρικές παραστάσεις στην Επίδαυρο και οπουδήποτε αλλού....Είναι μια χώρα που ξεπουλά την ιστορία της για να επιβιώσει...

Η μοναδική αντίσταση απέναντι στον βούρκο που ζούμε είναι η αποχή από τις εκλογές..

Τα σπίτια των πολιτικών στην Ελλάδα είναι θησαυροφυλάκια, τα παίρνουν από επιχειρηματίες από πολυεθνικές από τραπεζίτες, από ΜΚΟ και ξένα κέντρα για να περνάνε νόμους εξυπηρετώντας συμφέροντα. Άσε που όλοι έχουν από 2 -3 οφ σορ σε άλλα ονόματα. Μαζί με τους πολιτικούς και αρκετοί συγγενείς. Μιας και όλο αυτό είναι οικογενειακή επιχείρηση.

Η Ελλάδα είναι νεκρή!! 

Πως το καταλαβαίνουμε ότι είναι νεκρή;; Προωθούν ΞΑΝΑ τον Τσίπρα...Ζηλεύει το βέλγιο αυτός που μας έφερε 2 μνημόνια με βαριά μέτρα λιτότητας και μια δημοσιονομική δέσμευση για πλεονάσματα μέχρι και το 2060. Που με το έτσι θέλω ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας. Αυτός που αχρήστεψε τους ηλικιωμένους του ΟΑΕΕ κόβοντας το ΕΚΑΣ...Αυτός που βασάνισε μέχρι αηδίας με τρομερούς φόρους τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αυτός που για κομματικούς λόγους πέταξε λάσπη στα νόμιμα και αναγνωρισμένα πτυχία της Ε.Ε τα ιδιωτικά ΤΕΕ...λέγοντας ότι είναι πλαστά....Αυτός που γέμισε την Ελλάδα με Μ.Κ.Ο λαθρομεταναστών, με δεκάδες χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους. Αυτός που όταν δικός του Ευρωβουλευτής πιάστηκε να αγοράζει ακίνητα και να τα δίνει στους λάθρο δεν έβγαλε κιχ...Αυτός που διόριζε τους κολλητούς του σε δημόσιες θέσεις αδιαφορώντας για τους θεσμούς και το πολίτευμα.....Αυτός που σε μια νύχτα όρισε πρόεδρο του Αρείου Πάγου την κομματική του φίλη την Βασιλική Θάνου...αδιαφορώντας για τους θεσμούς...δεν έχει τέλος η κατρακύλα..


6 σχόλια:

  1. Να δεχθώ τα της αποχής , υπό την αιρεση ναναι της τάξης ανω του 80%, διαφορετικά ντουφεκιες στον αέρα, δλδ αν δεν διαμορφωθούν ικανές συνθήκες για τέτοιο μέγεθος, εγώ αντιπροτείνω και γιατί όχι ακυρο-λευκο;, την πολιτική μου άποψη στην κατέθεσα πολλάκις αλλά μούγκα στην στρούγκα, ως αιρετική την εναπόθεσες στο κάλαθο ανακύκλωσης, μόνο να σε ενημερώσω προφητικά θα δεις ότι λιαν συντόμως θα έχω δίκιο, αν θεωρείς ότι απέχοντας δημιουργείς συνθήκες ανατροπής κάνεις επικίνδυνο λάθος, απλά διοχετεύεται η οργή και ΄ η αγανάκτηση σε ένα πεδίο που για σκέψου για το σύστημα είναι καλό ή κακό; απλά αν το ζήτημα έγκειται να τους δείξουν ότι ένα 30% απέχει τουτέστιν τους γύρισε την πλάτη, γιατί αντελήφθηκε το στημενο παιχνιδι , τι νομίζεις δεν το ξέρουν και βέβαια το ξέρουν, αλλα για το σύστημα καλύτερα αυτό το ποσοστό να πάει εκδρομούλα, να πάρει τα βουνα και τα λαγκάδια εκείνη την μέρα, αν είναι ανοιξη ας την δεί σαν την ημέρα των λουλουδιών, παρά αυτό το ποσοστό να βγει στον δρόμο διεκδικώντας τα αυτονόητα, επομένως αν έχεις επιχειρήματα που θα μου ανατρέψουν την συλλογιστική μου , έχω ανοικτά μάτια να τα διαβάσω , να τα αξιολογήσω και γιατί όχι αν κάνω λάθος να το διορθώσω. Και ένα τελευταίο επειδή όντως με τα γραφόμενά σου δείχνεις πολιτικοποιημένο άτομο , προφανώς όχι κομματικοποιημένο, ερωτώ θεωρείς πολιτική πραξη την αποχή και σε σχέση με το άκυρο λευκο που διαφοροποιείσαι;Ενδεχομένως να μην τα αναρτήσεις, αλλά φίλε είναι ερωτήματα που και εσύ έχεις, να εύχεσαι μην διαβάσεις άλλα πριν τις εκλογές και πάθεις ταράκουλο όπως το 15.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....απολύτως τίποτα για να ψηφίσεις. Και νοθεία θα κάνουν. Και ότι θες...είναι δικτατορία. Είναι ντροπή να περάσεις το παραβάν ακόμα και για το λευκό...

      peri

      Διαγραφή
  2. Εσύ "ζηλιάρη",πότε θα κάτσεις στο σκαμνί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αριστερή Κούνεβα,πώς περνάει στίς Βρυξέλες? Απλά μόνον "αγωνίζεται" για τα "δίκαια¨? Η "Επίτροπος"-"εδώ πολυτεχνείο",πάλι πως ζεί,στίς Βρυξέλες? Ο ίδιος ο Ανδρουλάκης,έκανε μόνον ποδήλατο στούς δρόμους του Βελγίου? Κάνουν καμμιά "μάζεψη" οι "ελληνες" της "διασποράς" ,και της "οικονομικής μετανάστευσης"? Σαλέ ,πισίνες θερμενόμενες,σκί,και κουρκουμπίνια ,τσικολατάκια και βέλγικες τσικουλάτες,φέρνουν όταν διακοπάρουν στήν πτωχή ζάμπια?Καμμιά Βανδη ,παίζει τουρνέ για να τους "θυμίζει",την ..."πατρίδα"???

    ΚΟΡΟΙΔΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ.

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    -ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ

    -ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ

    -ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω Περι ό,τι δεν υπάρχει τίποτε απόλύτως για να μπεί κάποιος στην διαδικασία να ψηφίζει, με αυτήν την συλλογιστική, μάλλον έρχεται και κουμπώνει ως πολιτικό διακύδευμα το λευκό και το άκυρο, ενώ η αποχη εμπεριέχει και μια ηττοπαθή στάση δλδ ναι μεν έγινε κατανοητό το στημενο παιχνίδι του δικομματισμού και ως απολίτικοι απέχουμε χωρίς προφανώς να δημιουργούμε κανένα πρόβλημα στο σύστημα που υποτίθεται ακυρώνουμε, ενώ με το ακυρο λευκο, ναι μεν ακυρώνουμε στην πράξη συμμετέχοντας στην διαδικασία, επισημαίνοντας με την πολιτική μας αυτή πράξη, ότι δεν είμαστε απαθείς, είμαστε ενεργοί πολίτες, εχέφρωνες με άποψη, Πότε λοιπόν αγαπητέ δίνουμε ΄'αφεση αμαρτιών και πότε νομιμοποιούμε;Δεν δέχομαι ο΄τι έιναι ντροπή να περάσεις το παραβάν, ντροπή είναι η ψήφος στα συστημικά κόμματα, ακόμα βέβαια ντροπή για τον πολίτη είναι από την μια να αντιμάχεται και από την άλλη να πηγαίνει για βρούβες, απλή ερώτηση θεωρείς δυνατότερο το μήνυμα απέχοντας ή ψηφίζοντας ακυρο-λευκο, μην απαντήσεις απλά να το επεξεργασθείς , εκτός και αν προβοκατόρικά αναδεικνύεις την άρνησή σου στο δικομματικό πολιτικό παιχνίδι, ενώ στην ουσία απλά προσπαθείς να κεφαλαιοποιήσει ο έλληνας την αγανάκτηση και οργή του, απέχοντας . ενώ θα έπρεπε να την διοχετεύσει με πιό δυναμικό τρόπο, Τώρα γράφοντας δικτατορία εννοείς προφανώς καθεστώς και όχι χούντα, γιατί με πας σε πεδία που δεν θέλω να πιστέψω ότι κατοικοεδρεύουν στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αν είχαμε δικτατορία με αυτά που γράφουμε θα είμασταν μαζί σε κάποιο παραθεριστικό ξερονήσι, αν προλαβαινες να έχεις αποκτήσει στασίδι στο ιντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μιάς και δεν άργησε η "καθαρή" Ούρσουλα Φον ντε τε..να σχολιάσει την "αξιοπιστία" της "ευρώπης" βγάζοντας κλασσικά τον εαυτόν της και τους πολύ δικούς της συμμορίτες..
    Να πούμε πώς ειναι ακόμα μιά προσπάθεια διάλυσης της Ευρώπης. Και ασφαλώς ποιοι θα ήταν οι δακτυλοδεικτούμενοι? Μα εννοείται οι ΙΤΑΛΟΙ ,και οι Μισητοί γιά αυτούς ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Γιά αυτό και οι Βελγοι,συνέλαβαν τους "ευρωπαίους" ,που εκαναν βρώμικη δουλειά με το Qatar,, Κανείς δέν "έπιασε" τις βρώμικες δουλειές τών Γερμανών με την doichebang,,simens,,,κτλ...Κοντέινερ γεμάτα "δώρα"...Κανείς δέν είδε ούτε άκουσε τίποτα.. Βρε τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.!
    Το Qatar ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή