peri majestic the real

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας έδωσε στα funds τα κόκκινα δάνεια με λύσσα!


 Προωθούν ΞΑΝΑ τον Τσίπρα...Ζηλεύει το βέλγιο αυτός που μας έφερε 2 μνημόνια με βαριά μέτρα λιτότητας και μια δημοσιονομική δέσμευση για πλεονάσματα μέχρι και το 2060. Που με το έτσι θέλω ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας. Αυτός που αχρήστεψε τους ηλικιωμένους του ΟΑΕΕ κόβοντας το ΕΚΑΣ...Αυτός που βασάνισε μέχρι αηδίας με τρομερούς φόρους τους ελεύθερους επαγγελματίες.  Ο μανιακός με το ΦΠΑ στα προϊόντα.  Αυτός που για κομματικούς λόγους πέταξε λάσπη στα νόμιμα και αναγνωρισμένα πτυχία της Ε.Ε των ιδιωτικών ΤΕΕ  ( αναγνωρισμένα από το Ελληνικό κράτος)...λέγοντας ότι είναι πλαστά....Αυτός που γέμισε την Ελλάδα με Μ.Κ.Ο λαθρομεταναστών, με δεκάδες χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους με νονό τον Μουζάλα. Αυτός που μαζί με τον εξαφανισμένο Καμμένο,  ξεκίνησε τις προστριβές στο Αιγαίο με τους Τούρκους. Τον Καμμένο να μιλά μέχρι και για επιστράτευση. Αυτός που όταν δικός του Ευρωβουλευτής πιάστηκε να αγοράζει ακίνητα και να τα δίνει στους λάθρο δεν έβγαλε κιχ...Αυτός που διόριζε τους κολλητούς του σε δημόσιες θέσεις αδιαφορώντας για τους θεσμούς και το πολίτευμα.....Αυτός που σε μια νύχτα όρισε πρόεδρο του Αρείου Πάγου την κομματική του φίλη την Βασιλική Θάνου...αδιαφορώντας για τους θεσμούς...δεν έχει τέλος η κατρακύλα..


3 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς Peri! Έχουν κυριολεκτικά λυσσάξει οι "πειρατές της ιστορίας", γιατί δεν τους βγαίνει κανένα από όλα τα σενάρια μετάβασης στην οικουμενική. Για αυτό κι έχουν παραλύσει, κρατώντας το αντιπαθητικό βδέλυγμα επάνω. Το τραινάρουν όσο δεν πάει όλο αυτό το διάστημα, κοντά δυο χρόνια τώρα και δεν τους βγαίνει να στήσουν εκλογές. Ούτε το Μακεδονικό το τέλειωσε (τσάτρα-πάτρα τη γλώσσα έδωσε) ούτε το Αιγαίο έβγαλε (τρέχει με τη Μπούρα να τα μπαλώσει) και έχει τσακιστεί να κλείσει εκκρεμότητες.
    Αποχαύνωση, αποχαύνωση η πλέμπα, δεκτό. Δεν φοβούνται όμως τους κοιμισμένους, αλλά την ιστορία του τόπου, φοβούνται μην τυχόν τσιγκλίσουν το θηρίο για αυτό τσεκάρουν τρίδιπλα κάθε ενέργεια πριν μας τη "φ@ρέσουν". Άδειες πετάνε και με το εβραιόμογγολο του Παττακού για να δουν πόσοι θα τσιμπήσουν (τα βίντεο της ντροπής με τον Γκλέτσο κλακαδόρο και τους ενύπνιους να του λένε “έλα να μας σώσεις από το αρρωστάκι”). Όταν ζητούν επίφαση δημοκρατικότητας βγάζουν μπροστά το βόθρο της αριστεράς (δήλωση της έτερης “Καϊλή”, (αδελφάδες;) της αυταρχοτσολοκατίνας Κασιμάτη στη Βούλτεψη για τις υποκλοπές, λίγο πριν τα του Πολυτεχνείου: “ο τόπος αυτός έχει ζήσει πολυτεχνεία, δεν θα ανεχτεί συνταγματικές εκτροπές με υποκλοπές!”) Κι οι γύφτοι πρόβα ήταν για εθνική συνεννόηση με δεσπόζουσα δύναμη την "αριστερά της προόδου -συμφώνου ελεύθερου τσαντιριού- και των ξεκ#λιαρέων" Μπορεί να είναι νεκρός ο Έλληνας, όμως ο τόπος έχει ιστορία και φοβούνται να την ξυπνήσουν. Δεν είναι Ιταλία να διορίζουν Πρόντιδες, Ρέντσιδες και Ματαρέλες. Το φοβήθηκαν και στο δημοψήφισμα όταν έβγαλαν το Βαγγέλα να πεί ότι θα κατεβάσουν στρατό για να μην βγούμε από την ΕΕ.
    Τώρα, τους έχουν καεί όλες οι φιγούρες στο θέατρο σκιών και δοκιμάζουν τις αντιδράσεις του πόπολου με τα εγκάθετα sites τους για να δουν που θα κάτσει η μπίλια. Στο τέλος εγώ προσωπικά βλέπω οι βενιζελικοί να καταφεύγουν στο ευκολάκι τους -όταν τα μπάσταρδα βαριούνται να σκεφτούν ή να δημιουργήσουν "εναλλακτικές" ρίχνουν μια χούντα και συσπειρώνονται όλα τα "λουλουδάκια του μπαξέ" (εξ' ου κι τα "άδεια" με τις υποκλοπές του φλωροστρατού για να πιάσουν "γεμάτα" -όταν παραγκώσει το πράγμα και δεν βγαίνει με τίποτα "ήπια συσπείρωση", τότε θα προσφύγουν στη fake "επανάστασιν")! Θα δούμε Πολάκη αγκαζέ με Κασιδιάρη “μπρος στον εθνικό κίνδυνο” και θα ψαχνόμαστε αν ήρθαν τα ύστερα του κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περι καθώς προσεγγίζουνε το τέλος του 1922, παρατηρούμε οι καπιταλιστικές δημοκρατίες να δοκιμάζονται, περνούν κρίση οικονομική και θεσμών συνεχιζόμενη, τα αυταρχικά καθεστώτα πληθαίνουν, η εποχή μας και στο ξαναέγραψα γίνεται πιό τοξική, ο κόσμος μας γεμάτος ανομία και απόλυτη αυθαιρεσία.Παράλληλα η ακραία νεοφιλελεύθερη δογματική οικονομική πολιτική,διευρύνει δραματικά τις ανισότητες, που με την σειρά τους οδηγούν σε κοινωνικά ρήγματα, τα οποία τροφοδοτούν την πολιτική πόλωση.Προφανώς Περι και το γνωρίζεις, εμφανίζονται οι λαΙκιστές με την αντισυστημική ρητορική τους, προσελκύοντας τους περιθωριοποιημένους, τους κοινωνικά αποκλεισμένους, τους μόνιμα αγανακτησμένους, τους οργισμένους, που έχουν συνθλιβεί από τις δεξιόστροφες νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Ο ένοχος η αλαζονική, αυθαίρετη και πολλάκις βίαιη πολιτική της μοναχικής υπερδύναμης, που μαζί με τις προτεσταντικές της συνιστώσες δημιούργησαν τα ρήγματα την γεωπολιτική.Αυξησαν τις ανισότητες και τώρα αναμένεται να λουστούν τα αποτελέσματα, είναι πρόδηλο Περι η καταιγίδα των ανομιών, του κυνισμού , της υποκρισίας και του διάχυτου αμοραλισμού,οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε τεκτονικές αλλαγές,προσωπικά χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, προβληματίζομαι αν τα ρήγματα που είναι σκληρά και άδικα για τους πολίτες στην πλειοψηφία ,δεν θα αλλάξουν θετικά τις κοινωνίες αφού υπάρχει τραγική ένδεια στο πολιτικό προσωπικό που σήμερα με δική μας ευθύνη διαχειρίζεται τις τύχες μας, ενδεχομένως απαιτείται ο από μηδενική βάση επανακαθορισμός όλων, αρχής γενομένης από εμάς τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ακούσουμε γιά εκλογές ,σημαίνει ,ότι εγκαταλείπουν απλά το πλοίο. Μέχρι τότε θα βλέπουμε τίς απέλπιδες προσπάθειες τους να σωθούν.Για καραγκιοζιλίκια μιλάμε ασφαλώς. Αυτές τίς επιλογές πλέον έχουν ,να κάνουν καραγκιοζιλίκια. Το σύστημα έχει τελειώσει..
    Πιστεύω σε στημένο ,και προβοκατόρικο,κόλπο γιά το "κλού". Δέν θα εγκαταλείψουν εύκολα.Από την αρχή το λέμε.
    Ομως τα μν που έρχοντε "απ εξω" δεν τους βοηθούν .Οι φίλοι τους έχουν πλέον μεγάλα και άλυτα προβλήματα,μέσα στίς χώρες τους,και η κατάσταση είναι ο "σώζων εαυτόν σωθείτω". Αρα ο καθένας θα κοιτάξει πώς να σωθεί. Και σίγουρα δέν θα σκεφτούν κανέναν Κούλη ,κανέναν Τσίπρα,και κανένα εργάτη τους. Θα μείνουν στα χέρια μας για να δώσουν απαντήσεις. Αργεί είναι η αλήθεια ,αλλά δέν χαρίζει που λέει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή