peri majestic the real

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ !!

 

Ο Τραιανού "σού" γράφει, πώς το λογικό θα ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος παρακολουθείται ,να ενοχληθεί και να προχωρήσει σε ενέργειες .Αντ¨αυτού, όχι μόνον δέν "ενοχλήθηκε", αλλά συζήτησε με αυτόν που τον παρακολουθούσε ,και βγήκαν "φιλαράκια"! Αρα η λογική λέει τα εξής. - Προφανώς κάτι άκουσε στίς υποκλοπές, που αφορούν τον "αρχηγό", και έγινε μεταξύ τους, κάποια ανταλλαγή. -"Παραμένεις και δέν ξεφουρνίζω, και κάνεις ,ότι σου ζητήσω".Αρα είναι ελεγχόμενος. Και τον διαχειρίζεται σάν υπάλληλο του. Ξεκάθαρα.


Που σημαίνει ,σε αυτήν την στιγμή ,ότι εάν κάποιος έπρεπε να έχει αντιρρήσεις για τα παραπάνω, που κάνει ο Μητσοτάκης, είναι αυτός. Τί αντιρρήσεις μπορεί να φέρει, όταν έχει ανταλλάξει τήν τιμή του και τόν ΡΟΛΟ του με έναν ακόμα χρόνο παράτασης στην "στρατηγία"-στην εξουσία και στό χρήμα"?


Τί θα γίνει εάν και προκειμένου να μήν χάσει το βενιζελικό παρακράτος την εξουσία, φτιάξουν ένα στημένο επεισόδιο με τον φίλο του τον Ερντογάν και κλάψουν κάποιες μανάδες τα παιδιά τους? Ποιός θα πάρει θέση απέναντι σε αυτό ,ο "στρατηγός" που είναι υπάλληλος του?


Μέ άλλα λόγια γράφει πώς όλα είναι ελεγχόμενα. Ολοι είναι μέσα στο κόλπο, και δέν υπάρχει καμμιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κίνηση. Είναι συμμορία και ακολουθούν τήν τακτική "ΟΜΕΡΤΑ". .Εξουσία και χρήμα, δέν υπολογίζουν τίποτα.


2 σχόλια:

  1. Για αγορές ακινήτων τον παρακολουθούσε γράφει η εφημερίδα. Μήπως από πλειστηριασμούς? Παντού διαφθορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς και τον έχει στο "χερι"! Υπάρχει κανείς από όλους αυτούς που δέν διψουν για τιτλους και εξουσία? Ολα τα νούμερα,ψάχνουν έναν ρόλο και έναν τίτλο.Με οποιοδήποτε αντάλαγμα. Αρκεί στο χωριό τους να φουσκώνουν σάν μπαλόνια, Και ας ε΄χουν κυλιστεί στα σκατά. Προφανώς και βρήκε την ¨ευκαιρία" και τήν άρπαξε. Το χρήμα και η εξουσία είναι ηδονή γιά κάποιους,που από μόνοι τους είναι ένα τίποτα.
    Οταν σβήνουν τα "φώτα" γουρλώνουν τα μάτια! Τρέμουν την μοναξιά και την ασημαντότητα τους.
    "Αγορές" από πληστηριασμούς. Τσάμπα πράμα.. Ολα τα έχει η εξουσία.. Χρήμα ευκαιρίες,τίτλους... Καμμιά τιμή δέν έχουν αυτοί οι άνθρωποι. μπορούν να γίνουν τόσο γελοιοι που σου φαίνεται απίστευτο για να είναι. Και όμως είναι.
    Η συμφωνία ,έκλεισε. Και συνεχίζει τις "αγορές" και στο χωριό παριστάνει τον σπουδαίο,και το αντάλαγμα είναι ΑΣΗΜΑΝΤΟ μπροστά σε όσα "κερδίζει" .Δέν υπάρχει τιμή σε άτιμους ανθρώους που η "τιμή" έχει μηδενικά και φαμφάρες. Στολιζεται εκεί σαν καρναβάλι,και παριστάνει τον "στρατηγό" Τον κακομοίρη,είναι να τον λυπάσαι ,εαν δέν επιρέαζε τόσο πολύ και τόσους πολλούς η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ .
    Πώς θα του αντιπαρατεθεί σαν 'αυτόνομη" εξουσία> Μα δέν την έχει.Την εξαργύρωσε.
    Δεν τον πήρε "παραμέζεμα,"γιατί καί δέν ήταν καθαρός,και γιατί ήταν "ζητιάνος" Για έναν ακόμα χρόνο ψεύτικης "αξίας",μιά κάλπικη "πραγματικότητα" ,γιά εντυπωσιασμό και μικροαστές "αξίες" έγινε δούλος,εκείνου που μπορούσε να του πάρει το "κεφάλι"
    Εσκυψε το δικό του απέναντι σέ ένα σκουπίδι κακομοίρη ,που του παρακολουθούσε τα τηλέφωνα σαν καρακατίνα. .\Αισχος! Ντροπή και σιχαμάρα. Δνε υπάρχει πιό αηδιαστικό από την παρακολούθηση. Απο το να είσαι σε άλλη "διάσταση" και να μαθαίνεις πώς τελικά δέν ήσουν μόνος. Δλδ και να έκλανε στό τηλεφωνο τήν ώρα που μιλούσε θεωρώντας πώς ήταν μόνος ,ξεφτιλίστηκε Και ο άλλος ο ξεφτιλισμένος,θα άκουγε τις κλανιές του.. Μιλάμε για σιχαμένες καταστάσεις. Μιζερες και άρρωστες..
    Ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ Ο ΡΑΤΑΤΟΥΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...