peri majestic the real

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Τα πάντα είναι εικόνα....Η ζωή δεν παίζει ρόλο....Ράντζα; Στείλτε τους στα ιδρύματα...Η έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

 


Kάπου εκεί κοντά είναι η αλήθεια...κάπως έτσι βλέπει τον κόσμο.. ένας δυνάστης της νέας εποχής...του HARVARD, του YALE και του STANFORD, χωρίς ηθικές αρχές, ανελέητος στο χρήμα...ένας κυνικός τύπος που βλέπει τον άνθρωπο ως αναλώσιμο βιομηχανικό προϊόν, ως αριθμό, για την ανοιχτή κοινωνία του Karl Popper...μια κοινωνία χωρίς πυξίδα....χωρίς πνεύμα...αναρχοαυτόνομη και πολυφυλετική.


4 σχόλια:

  1. Νοσοκομεία......εκεί όπου η επιστήμη μερικές φορές ξεπερνά τα όριά της, εκεί πού αρχίζει ένα ταξίδι στον εφιάλτη. Μέσα στους άσπρους διαδρόμους των χειρουργείων και των εργαστηρίων, σ'έναν κόσμο αστραφτερού επιστημονικού τρόμου, όπου η επιστήμη έχει διαβεί τα τελευταία σύνορα της ηθικής.
    Ένας απίστευτος κόσμος επιστημονικού τρόμου, εκεί που η ανθρώπινη αξιοπρέπεια τείνει να καταρρεύσει, ένας κρυφός εμφύλιος πόλεμος, ανάμεσα σε γιατρούς που πολεμάνε τον Ιπποκράτη και στους γιατρούς που μάχονται για τον Ιπποκράτη.
    Μεγάλο παράδειγμα, ο covid 19. Πειράματα σε αθώους ανθρώπους, διασωληνώσεις αχρείαστες κάποιες φορές, ετσιθελικές απολύσεις ανεμβολίαστων υγειονομικών με πρόσχημα την δημόσια υγεία, όλοι και όλα σε μιά ομερτά.
    Και τα ράντζα, τα φακελάκια, τα άδεια κρεβάτια για τους ''λίγους'', τους προνομιούχους, συνεχίζονται.
    Οι εκάστοτε κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως χρώματος και ιδεολογίας, κατάντησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, Αφρικανικό τοπίο. Σαφάρι διασκέδασης, όπου τον ρόλο των ζώων έχουν οι Έλληνες. Πωλητικοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί, γιατροί, αστυνομικοί, εγκληματίες του λευκού κολλάρου αλλά και συμμορίες καθαρμάτων, όλοι μαζί σε ένα ύπουλο σχέδιο αποσταθεροποίησης, σκοτώνουν και διασύρουν τους Έλληνες σε κάθε στιγμή.
    Ένα διαρκές πανόραμα, αίματος, εγκλήματος και διαστροφής.
    Λειτουργούν εναντίον μας, σαν άλλοι ''Τζέημς Μπόντ'' με άδεια να σκοτώνουν, ελεύθερα και ατιμώρητα.

    https://www.pronews.gr/ygeia/o-antiproedros-tis-germanikis-omospondiakis-voulis-zitise-na-ginei-aytopsia-se-osous-pethanan-ligo-meta-ton-emvoliasmo-kata-covid/

    Kαι η κοινωνία;..............
    Υποχωρεί στα σκοτεινά, ερπετικά της ένστικτα, διαμορφώνοντας τον σύγχρονο σκοταδισμό, τον Μεσαίωνα του 21ου αιώνα, απο τα αρχαία Ρωμαικά όργια έως την ανθρώπινη σαπίλα των Σοδόμων.......

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/synelifthisan-eksi-15xronoi-gia-viasmo-anilikou-vinteoskopousan-ta-panta/

    Ότι κάποτε ακούγαμε και βλέπαμε σε άλλους λαούς, τώρα το λουζόματε εμείς. Και με περίσσεια δυστυχώς ευχαρίστηση. Μόνο βρισιές σου έρχονται στο στόμα, ενώ πολλές φορές μιλάς μόνος σου λέγοντας ''ευτυχώς δεν ήμουν εγώ ή τα παιδιά μου''.
    Άσχημες σκέψεις σού'ρχονται στον νού. Συχνά εκδικητικές.
    Τα πάντα όλα σου φέρνουν στον νού εικόνες απο τις ταινίες ''Death Wish''.
    Όλοι αυτοί οι ανεπάγγελτοι, τεμπέληδες, λοβιτουρατζήδες, ρουσφετολόγοι, άχρηστοι πωλητικοί, όλοι αυτοί οι μνημονιακοί εγκληματίες πού λαχταράνε την ψήφο των αδαών, στηρίζονται στην αμάθειά μας, στην επιλεκτική μας λήθη, στην συμφεροντολογική μας απανθρωπιά.
    Μιλάμε για μιά κοινωνία γέρων και νέων, με αντίληψη και ένστικτο συμμοριών του Μπρόνξ, Βαζιβουζούκων, ενώ ενώπιον πωλητικών ''αρχόντων'', λειτουργεί το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Άτολμοι χωρίς νού, χωρίς ένστικτο, αντίληψη και παιδεία. Σύγχρονό μας σπόρ; Το τσάκισμα της μέσης, σ'όποιον προσφέρει ψίχουλα και ''καθρεφτάκια''.
    Ψευτοτσαμπουκάδες στο τιμόνι, ή σε όποιον μας στραβοκοιτάξει,στο κλάμπ ή στον δρόμο.
    Τα κολλέγια των βενιζελικών και τα masters, τα ντοκτορά και τα πτυχία των ξένων πανεπιστημίων, νίκησαν το ''Νύν Υπέρ Πάντων ο Αγών''.
    Διαβολικός κόσμος, φίλε......!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ή μας δουλεύουν ή δουλευόμαστε μόνοι μας, εδω εξυφαίνεται η στρατηγική αποδόμησης του δημόσιου συστήματος υγείας, αρχής γενομένης από τα δημόσια νοσοκομεία τα οποία λειτουργούν όπως υποστελεχωμένα λειτουργούν λόγω ύπαρξης ακόμα του κορονοΙού, μετά θα γίνει η σταδιακή μετάβαση στα χέρια και τις τσέπες των ιδιωτών , είπαμε έχεις χρήμα επιβιώνεις, αν δεν έχεις την έκατσες την βάρκα με τον βαρκάρη που λέγαμε.Περι το περιστατικό με το αγροτικό ιατρείο και τα ραμολιμέντα είναι της τελευταίας πενταετίας , πραγματικό σου το αποτύπωσα ακριβώς και μάλλον να παραδεχθώ ότι ο άσπονδος φίλος μου , είχε διορατικό μάτι έβλέπε τα μελλούμενα στην πραγματική τους διάσταση, γιατί ειλικρινά τον έχω πολλάκις αδικήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυβέρνηση: 10 χρόνια παραμονής στην χώρα σε «ασυνόδευτα ανήλικα» 23 ετών – Έτσι θέλει να λύσει το δημογραφικό!
    Οι Έλληνες μεταναστεύουν για το εξωτερικό και οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι έρχονται
    η μαζική παραγωγή ελληνοποιημένων αλλοδαπών μουσουλμάνων ξεκινά η κυβέρνηση, σε μια νέα προσπάθεια για την οριστική αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού, με νέα διάταξη νόμου που θα κατατεθεί στη Βουλή μετά τις γιορτές.

    Σύμφωνα με αυτή, «παιδιά» έως 23 ετών(!) θα λαμβάνουν άδεια παραμονής 10 ετών στη χώρα εάν έχουν συμπληρώσει τρία… ολόκληρα χρόνια σε «ελληνικά σχολεία» προανήγγειλε στη Βουλή η υφυπουργός «Μετανάστευσης», Σοφία Βούλτεψη.

    Όπως δήλωσε η υφυπουργός Μετανάστευσης, από το βήμα της Βουλής, οι αλλαγές στις άδειες παραμονής θα ρυθμίζονται με διάταξη που θα κατατεθεί αμέσως μετά τις γιορτές.

    Πιο συγκεκριμένα, η διάταξη θα προβλέπει τη χορήγηση 10ετούς άδειας παραμονής στη χώρα μας σε όσα «παιδιά» τρίτων χωρών (sic) έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς – πριν τη συμπλήρωση του 23ου έτους τους- τουλάχιστον τρεις τάξεις του ελληνικού σχολείου, καθώς και δίχρονη άδεια παραμονής – που θα ανανεώνεται – σε «παιδιά» που τοποθετούνται σε ανάδοχες οικογένειες.

    Προφανώς για την κυβέρνηση οι ασυνόδευτοι «ανήλικοι» 23 ετών ή όσων ετών θεωρούν οι ίδιοι πως είναι αφού έρχονται πρακτικά χωρίς χαρτιά και απλά δηλώνουν «15χρονα ανήλικα» θα αποτελέσουν τη νέα γενιά Ελλήνων αφού μετά τα 10 χρόνια παραμονής θα μπορούν να πολιτογραφηθούν «Έλληνες».

    Να σημειωθεί ότι όπως ανακοίνωσε η κ. Βούλτεψη, η εισήγησή της αυτή, εγκρίθηκε νωρίτερα την Τετάρτη από το Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.

    Σοφία Βούλτεψη: Επιμένει με τα «παιδιά» – Έχουμε βρει περίπου 5.500 ασυνόδευτα

    «Μέχρι να έρθει η διάταξη βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις δομές μας, ώστε τα παιδιά που ενηλικιώνονται μέχρι το τέλος της χρονιάς να μην βρεθούν έξω από τις δομές που αυτό ξέρουμε ότι σημαίνει ναρκωτικά τράφικινγκ, γκετοποίηση περιθωριοποίηση κακοποίηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη, ενημερώνοντας την αρμόδια υποεπιτροπή της βουλής, που άνοιξε τον κύκλο συζητήσεων με θέμα «δράσεις για την Καταπολέμηση της Εμπορίας και της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων».

    Ανθρώπων που οι ίδιες οι αρχές αφήνουν να έρχονται στη χώρα χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο, δημιουργώντας πρώτα το πρόβλημα και στην συνέχεια επιχειρούν -υποτίθεται- να το λύσουν

    Και πρόσθεσε η Σ.Βούλτεψη με ποιητική διάθεση:

    «Όταν δημιουργήθηκε η Ειδική Γραμματεία Προστασίας ανηλίκων, έγινε η μεγαλύτερη επιχείρηση εντοπισμού.

    Βρέθηκαν περίπου 5.500 παιδιά ασυνόδευτα, στη ζούγκλα της Μόριας, στις φαβέλες της Σάμου, στους δρόμους της ενδοχώρας, σε αστυνομικά τμήματα.

    Έχουμε τώρα τα παιδιά αυτά σε 72 δομές, απόλυτα προστατευμένα, ενώ συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την πορεία ενηλικίωσης.

    Συνδέουμε λοιπόν αυτή τη κατάσταση με τη σχολική παρουσία των παιδιών αυτών», τόνισε η κ. Βούλτεψη.

    Όπως διευκρίνισε, «στη διάταξη θα προβλέπεται ότι ασυνόδευτοι ανήλικοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τουλάχιστο τρεις τάξεις του ελληνικού σχολείου πριν τη συμπλήρωση του 23 έτους τους ή είναι παιδιά που εισάγονται στο πανεπιστήμιο ή σε άλλες τεχνικές ή δημόσιες σχολές κέντρα της ΔΙΠΑ θα χορηγείται άδεια διαμονής 10ετούς διάρκειας».

    «Αυτό σημαίνει ότι στα 10 χρόνια θα έχει νομιμότητα και μονιμότητα και θα μπορεί να εργαστεί.

    Επίσης θα προβλέπεται ότι ανήλικοι πολίτες τρίτων χωρών, οι οποίοι τοποθετούνται σε ανάδοχες οικογένειες, θα δίνεται η ευκαιρία αυτά τα παιδιά να έχουν δίχρονη άδεια παραμονής, η οποία κάθε φορά θα ανανεώνεται ανάλογα με το πώς θα πηγαίνει η πορεία του μέσα στη καινούργια οικογένεια», πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/kyvernisi-10-xronia-paramonis-se-asynodeyta-anilika-23-eton-etsi-elpizei-na-lysei-to-dimografiko/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τελευταία μας ευκαιρία,είναι. Αλλά είπαμε γιά να μπορέσεις να "δείς" κάποια πράγματα,πρέπει να έχεις και την ανάλογη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,και ΛΟΓΙΚΗ..Να μήν είσαι μπαρούφας,και πολυλογάς. Να μην ζείς σε 'παράλληλο σύμπαν",και να ρίχνεις "ματιές" στο άλλο σύμπαν..
    Δέν γαμείς. Οτι μάς αξίζει,αφού ΣΥΛΟΓΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΕΞΥΠΝΟ?

    Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΥΓΚΑΣ...
    Ο ΜΕΡΜΥΓΚΑΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΘΑ ΚΕΛΑΙΔΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...