peri majestic the real

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Μιλά ο Τσίπρας που υποβάθμισε και κατέστρεψε το μέλλον χιλιάδων νέων ανθρώπων πετώντας λάσπη....στα πτυχία τους ως δήθεν πλαστά.....σε κρυφή συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη. Με τα πτυχία ιδιωτικών Τ.Ε.Ε έδινες ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Πανελλήνιες.!!!!! Διαπλοκή ,διαφθορά. αναξιοκρατία και δημιουργία ολιγαρχών με συμμετοχή της εξουσίας. Κάτι μεταξύ Λατινικής Αμερικής και Αλβανίας....αυτή θα είναι η Ελλάδα του Τσίπρα. Άξιου διαδόχου του Μητσοτάκη.

 

Παρακάτω δείτε τα σχόλια.. .απόγνωσης..

Δεν είναι πλαστά!

Βγάζουν ως πλαστά πτυχία ιδιωτικών Τ.Ε.Ε αναγνωρισμένα από το Δημόσιο, με σκοπό να χώσουν τα δικά τους παιδιά σε υπηρεσίες. Είναι κάποιες νοσηλεύτριες με υψηλή βαθμολογία, που διορίστηκαν στο παρελθόν μέσω ιδιωτικών Τ.Ε.Ε, έτυχε οι κοπέλες να διοριστούν χωρίς κόμμα, με αποτέλεσμα σήμερα να πετάνε λάσπη, να βγάζουν ΟΛΑ τα πτυχία των ιδιωτικών Τ.Ε.Ε ως πλαστά και παράνομα, για να ανοίξει ο δρόμος για τα δικά τους παιδιά μέσω ΑΣΕΠ. Είναι τραγωδία. Είναι εγκλήματα κατά της κοινωνίας. Σε συνεργασία με την αδίστακτη κομμουνιστική συμμορία την περιβόητη ΟΙΕΛΕ φράζουν τον δρόμο στην ελπίδα χιλιάδων νέων αποφοίτων ιδιωτικών Τ.Ε.Ε. Και κανείς δεν μιλά. Κανείς δεν αντιδρά στο αίσχος. Οι σκληροί του Σύριζα κομμουνιστές αποφασίζουν ποια πτυχία είναι νόμιμα και ποια όχι...και το Υπουργείο Παιδείας του κομμουνιστή Γιαβρόγλου σφυρίζει αδιάφορα. Ολα αυτά συμβαίνουν στη σημερινή Ελλάδα. Κάπως έτσι χώνονται στο δημόσιο με τρομακτικές τομές στα σπλάχνα της κοινωνίας, και ουδείς κάνει μια έρευνα να τους ξεσκεπάσει. Δεν γίνεται έρευνα όμως γιατί είναι βαθύ παρακράτος. Αυτό το βαθύ παρακράτος που αν θυμάστε έβγαινε με στολές των Ναζί στην τελευταία επίσκεψη της Μέρκελ, ενώ σήμερα την υποδέχεται με τριαντάφυλλα και ανθοδέσμες. Είναι το παρακράτος των κομμουνιστών! Ευχαριστώ.


εδω https://www.protothema.gr/greece/article/581523/sughoroharti-fili-se-2500-upallilous-me-plasta-ptuhia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...