peri majestic the real

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Όταν δέχεσαι ότι υπάρχει “Βόρεια Μακεδονία”, εξυπακούεται ότι δέχεσαι πως υπάρχει και “Νότια Μακεδονία”. Όταν αυτή η “Βόρεια Μακεδονία” προσδιορίζει “εθνικότητα”, εννοείται ότι η ιδιότητα αυτή δεν μπορεί να περιοριστεί από σύνορα και άρα αφορά ΟΛΟΥΣ όσους για τον οποιονδήποτε λόγο φέρουν τον “τίτλο” αυτόν, ο οποίος παύει πλέον να είναι μόνον γεωγραφικός!!

 

Θέλουν η Ελλάδα ν’ “αναλάβει” το κόστος τής ευθύνης τής πλαστογράφησης τής ιστορίας, γιατί αυτό είναι που τους βολεύει. Εφόσον η Ελλάδα είναι αυτή που θίγεται από την πλαστογράφηση της δικής της ιστορίας, είναι θεμελιώδες γι’ αυτούς ν’ αναλάβει η ΙΔΙΑ το κόστος τής ευθύνης …Ν’ αναλάβει δηλαδή την ευθύνη για το έγκλημα της πλαστογράφησης αυτός, ο οποίος έχει έννομο συμφέρον και θα μπορούσε να τους καταγγείλει γι’ αυτό. Με την “υπογραφή” τής Ελλάδας θέλουν να τη δεσμεύσουν ότι στο μέλλον δεν θα τους “κυνηγήσει” για “πλαστογράφηση” της ιστορίας, εφόσον θα είναι και η ίδια συνένοχη.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για απόλυτη παράδοση της Μακεδονίας. Τουλάχιστον με κάποιον σύνθετο όρο αποφεύγεις μερικά πράγματα. Με τον σύνθετο όρο “Σλαβομακεδόνες” αποφεύγεις μια επικίνδυνη “συνάφεια”, η οποία μπορεί να δημιουργήσει “χώρο” για προπαγανδιστική “σπέκουλα” …Σλαβομακεδόνες και κοινοί Μακεδόνες είναι εύκολα διακριτοί μεταξύ τους. Όμως, όταν υπάρχουν οι “Μακεδόνες” τού Βορρά, κάποιοι θα μιλάνε για “σκλαβωμένους αδερφούς” στο Νότο. Όταν υποτίθεται ότι υπάρχει “ελεύθερη” κι ανεξάρτητη “Βόρεια Μακεδονία”, εννοείται ότι θα υπάρχει και κάποια άλλη με τα αντίθετα χαρακτηριστικά …Θα υπάρχει και μια “Νότια Μακεδονία”, η οποία θα είναι “σκλαβωμένη” από την Ελλάδα.

…Στόχος τους είναι η “Νότια Μακεδονία” …Στόχος τους είναι η Θεσσαλονίκη …Στόχος τους είναι η ελληνική Μακεδονία με το τρομερό της κεφάλαιο και την “επαφή” της με το Αιγαίο …Αυτό είναι που θέλουν να πάρουν από τη σημερινή “διαπραγμάτευση”. Αν πάρουν τον όρο “Μακεδόνας”, αποσυνδεδεμένο απολύτως από την ελληνικότητά του, έχουν πετύχει το πρώτο και πιο βασικό “βήμα” …Δεν αποτελεί “υποχώρησή” τους – ή κάποιου είδους “απώλεια” – η διαβεβαίωσή τους ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες …Το ακριβώς αντίθετο ισχύει μάλιστα …Απαραίτητο στοιχείο για τη δική τους στρατηγική αποτελεί η “υποχώρησή” τους αυτή …Νίκη τους και όχι ήττα τους αποτελεί ο διαχωρισμός αυτός, εφόσον καταφέρουν να αρπάξουν την ιδιότητα του “Μακεδόνα”. Γιατί; …Γιατί χρειάζονται τον όρο “Μακεδόνας” απολύτως “γυμνό” από την ελληνικότητά του …Γιατί αυτόματα – και χωρίς να αλλάξει το παραμικρό δεδομένο – οι Έλληνες της Μακεδονίας θα καταγράφονται από τώρα και στο εξής σαν μία από τις πολλές εθνικές “μειονότητες” της Μακεδονίας. Από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι – με τη λαθρομετανάστευση και τον στοχευμένο εποικισμό – να τους κάνουν πραγματική “μειονότητα” μέσα σε μία διεθνοποιημένη “Μακεδονία”.


Όπως στη Γερμανία των εθνικά Πρώσων ή Βαυαρών τα πάντα “σκεπάζονται” από μια γερμανική εθνική ταυτότητα άνευ περιεχομένου, έτσι φιλοδοξούν να κάνουν και σε μια μελλοντική “Μακεδονία” …Με μια “μακεδονικότητα”, η οποία δεν θα έχει το παραμικρό περιεχόμενο, θα “επικαλύπτονται” όλες οι υπάρχουσες εθνικότητες. Όπως στη Γερμανία οι Εβραίοι κατόρθωσαν και είναι οι “ιερές αγελάδες” που κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να τολμά να τους ελέγξει κανένας, έτσι φιλοδοξούν να κάνουν και σε μια υπερεθνική “Ενωμένη Μακεδονία”.


Αυτός είναι ο στόχος τους και αυτό φάνηκε κι απ’ τον όρο “Βόρεια Μακεδονία”, τον οποίο οι ίδιοι επέλεξαν. Γι’ αυτόν τον λόγο είπαμε ότι η τελική τους επιλογή αποκαλύπτει αυτά, τα οποία μέχρι σήμερα ήταν κρυφά …Αποκαλύπτεται ο εγκληματικός τους στόχος και μαζί του αποκαλύπτονται και οι εγκληματίες. Δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν, γιατί τους αποκαλύπτουν οι σχεδιασμοί τους …Φαίνονται καθαρά πλέον αυτοί που πρωταγωνιστούν, και είναι οι Εβραίοι και οι κομμουνιστές …Οι αχάριστοι Εβραίοι τής Ελλάδας και οι προδότες κομμουνιστές. Αυτοί είναι που δημιούργησαν κάποτε τεχνητά ένα ζήτημα εκ του μη όντος και τώρα το κάνουν πραγματικό. Γιατί ήταν εκ του μη όντος; …Γιατί στη Μακεδονία – ακόμα και στην εποχή τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας – ο όρος Μακεδόνες αφορούσε πάντα και αποκλειστικά τους Έλληνες εκείνους, οι οποίοι είχαν γεννηθεί στη Μακεδονία. Οι υπόλοιποι κάτοικοι της Μακεδονίας ήταν Βούλγαροι, Αλβανοί, Σέρβοι. Ο συγκεκριμένος όρος αφορούσε τους Ελληνορθόδοξους πληθυσμούς και κανέναν άλλον, εφόσον οι πάντες αυτοπροσδιορίζονταν στις δικές τους εθνικές γλώσσες και ήταν κατανεμημένοι σε μειονότητες με βάση την εθνική τους... ταυτότητα.


Traianou.gr

9 σχόλια:

  1. ψευτομακεδονική γλώσσα και δεν κουνέται φυλλο. αντε γαμηθειτε ρε κοπροελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι Κινέζοι βγήκαν στους δρόμους και είπαν δεν είμαστε ζώα. Είμαστε άνθρωποι. Είδες κάτι ανάλογο στην Ελλάδα?? Είχαμε τη χειρότερη καραντίνα της Ευρώπης και δεν ακούστηκε κιχ. Τι περιμένουμε? Να βγούμε για την Μακεδονία? Είναι πολύ βαθιά η παρακμή. Ο Μητσοτάκης εντελώς ύπουλα διαλύει τα πάντα. Το είχα γράψει. Η Ελλάδα είναι χειρότερη από τα βαλκάνια. Από την Τουρκία. H Eλλάδα είναι κολαστήριο.

      Peri

      Διαγραφή
    2. Έχουμε δεκάδες χιλιάδες θανάτους στα νοσοκομεία και σκέπτονται να πάνε να τους ξαναψηφίσουν. Tι περιμένεις?? Μιλάμε για χαμηλό επίπεδο

      peri

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς, φίλε Peri, ποτέ κανείς δεν θα ξεσηκωθεί. Κι'άν το κάνει, θα πάει σπίτι του με την πρώτη στρακαστρούκα. Και θα το παίζει και αγωνιστής.
      Πού; Στο Σύνταγμα; Στο γήπεδό τους;
      Μιλάμε για καταστολή play station.
      Δυστυχώς φίλε μου, ο Έλληνας με το "αίμα" τό'χει χάσει. Δεν δουλεύουν αντανακλαστικά. Χειμώνα κρυώνει, καλοκαίρι ζεσταίνεται.
      Οι νίκες προϋποθέτουν αγώνες.
      Μιά χώρα, ένας ατελείωτος μηχανισμός καταστολής και προστίμων.
      Φόβος αόρατος.
      Ή χάνεις δουλειά και σπίτι, ή τρως ξύλο ασταμάτητο και παίζεις πασιέντζα στο σπίτι με τους λογαριασμούς, τα πρόστιμα και τις υποχρεώσεις.
      Χάνεις τον άνθρωπο σου στο νοσοκομείο, στο "βαφτίζουν" κόβιντ και τον βλέπεις μετά τυλιγμένο σε σακούλα και θάψιμο όπως-όπως.
      Γδύσανε και την αξιοπρέπεια από τους νεκρούς.
      Τέτοιος τόπος και λαός, έχουν μέλλον;;;
      Εκτός αν μας "σώσει" ο νεοταξίτης Πούτιν ή ο Τράμπας.
      Ψεύτης να βγω και λάθος 100%, αλλά θα ζήσουμε πολύ πιο σκοτεινά.

      Διαγραφή
    4. Nαι, φίλε ΜΑΝΚΟ, σκοτάδια πλέον όλη η Ελλάδα...Βλέπεις τον Ανδρουλάκη και αναρωτιέσαι τι βλήμα είναι αυτό? Τόσο νέος και τόσο ψεύτικος. Παρακαλά να συγκυβερνήσει με τους άλλους δυο τυχοδιώκτες. Τίποτα μα τίποτα. Μια χώρα έρμαιο συμμοριών. Κατεβάζει όλο το σάπιο σύστημα ο Ανδρουλάκης για τις εθνικές εκλογές. Τώρα έχουμε τα εγγόνια της αλλαγής. Γελοιότητες. Καμία αξιοπρέπεια. Καμία προοπτική. Πουστιές παντού...λεφτά με κάθε τρόπο. Κάπου πέτυχα έναν ιντερνικό σταθμό, μιλούσε ένας ελληνας Γκάουλαϊτερ Διοικητής Δομής λαθρομεταναστών. Τι ν' ακούσεις; Καραγκιόζηδες. Ρημάζουν τα πάντα...και αισθάνονται υπερήφανοι.. πολλά τα λεφτά...δυνατός ο υπόκοσμος..

      ".Για την απαλοιφή του στίγματος θα χρειαστεί να αγωνιστούμε περισσότερο" μας λέει το κτήνος...και εκεί σταματάνε όλα....Καταλαβαίνεις ότι παίζουν έναν ρόλο...εκτελούν εντολές..

      peri

      Διαγραφή
  2. https://traianou.gr/2022/12/tilefonikes-ypoklopes.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περι προφανώς και σωστα τα εντοπίζεις , όμως μήπως πρέπει να αρχισεις να αξιολογείς τα δεδομένα και να προτείνεις αν βέβαια βλέπεις λύση , δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει αμυδρό φως στο τουνελ που μας έχουν εγκλωβίσει, αν θεωρείς ότι υπάρχει εναλλακτική να την θέσεις επί τάπητος, προκειμένου να υπαρξει τοποθέτηση από όποιον συμφωνεί ή διαφωνεί, Προσωπικά νομίζω ότι αν μένουμε στα αποτελεσματα που είναι όχι μόνο ορατά αλλά επιδρούν στις ζωές μας αρνητικά, μάλλον αποτελούμε μια σμικρογραφία ατόμων άτολμων να αναλύσουν και να δουν από κοινού αν υπαρχει λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνοντας δεύτερες σκέψεις ως συνέχεια του προηγούμενου σχολίου μου, Περι άν όντως δεν ψάχνεις αυτόκλητους σωτήρες και προστάτες όπως δεικτικά αναφέρεις στο προοίμιο της ιστοσελίδας σου, τότε αν συνεχίσουμε να εντοπίζουμε τα αποτελέσματα της τοξικής και παρανοικής κατάστασης στην οποία ζούμε, χωρίς δυνατότητα ανεύρεσης λύσεων που ενδεχομένως μας βγάλουν από τα αδιέξοδα , πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα αποδεχθούμε την μοίρα μας , υποταγμένοι , συμβιβασμένοι και καναπεδάτοι. Θεωρώ αυτή την συνθήκη πολύ επικίνδυνη και ενταγμένη στην λογική της εκάστοτε εξουσίας του δικομματικού παιχνιδιού, να έχει τον πολίτη αποστασιοποιημένο, απέχοντα, στο παρασκήνιο και όταν χρειάζεται την νομιμοποίηση να τον καλεί να συμμετάσχει, δλδ δεν θέλει τον πολίτη να έχει άποψη και για αυτό υπαρχουν και τα κακόβουλα λογισμικά, εντοπίζουν σκάνδαλα και τα ανασύρουν και τα φέρνουν στην επιφάνεια όταν απαιτείται ξεπέτα απο τα ουσιώδη προβλήματα και σαφέστατα για αποπροσανατολισμό, Κάπως έτσι το πεδίο ειδικά στο διαδίκτυο αφήνεται ανοικτό, όποτε εισέρχονται πλανόδιοι γητευτές σε διατεταγμένη υπηρεσία αυτοαποκαλούμενοι μεσσίες -να η έννοια του μεσσιανισμού- που προβάλλουν το DNA του ελληναρά που σήμερα έιναι νεοέλληνας ραγιάς, και που οραματίζονται ότι η ανατροπή του σάπιου σημερινού πολιτικού συστήματος θα επέλθη από την δυναμική του πολιτισμικού φορτίου που κουβαλάει ο έλληνας , έλα όμως που αυτή η συλλογιστική εν τοις πράγμασι απεδείχθη έωλη ύστερα απο τα διαχρονικά χαστούκια που τρώει η χώρα μας. Προφανέστατα Περι ο θεός της ελλάδας, ο εκ μηχανής θεός μέχρι σήμερα, ρίχνει ως τροφή λωτούς, σανό και κουτόχορτο με επιδόρπιο γράσο λίπανσης των εγκεφαλικών κυττάρων του νεοελληνα , προκειμένου να είναι ο εγκεφαλος σε πολύστροφη κίνηση , να μην προλαβαίνει να σταματήσει να σκεφθεί λογικά, να είναι σε διαδικασία μίξερ χυλοποίησης, κάποτε σου έγραψα , απαιτείται άμεσα διακορευτής της εγκεφαλοκρηπίδας του νεοέλληνα , αλλά φεύ ποιός θα το κάνει;Εδώ υπαρχει η ρήση ενός ραγιά που ευθαρσώς λέει ότι πρώτη φορά βλέπει τέτοια τάξη και τέτοια αλφαδιά στην χώρα μας, μάλλον εδώ ισχύει η ρήση του Ρουσώ, το μένο που μας έμεινε να διαλέξουμε τις αλυσίδες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μπαμπινιώτης γράφει εδώ σχόλια ,που να αντιληφθούμε ,εμείς οι Ελληναράδες ,αυτήν τήν απίστευτη,εκφρά τού λόγου του λόγιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...