peri majestic the real

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Τι κι αν μόνο την προηγούμενη εβδομάδα χάθηκαν 138 ακόμη άνθρωποι στα νοσοκομεία όταν την ίδια στιγμή το σύνολο των θανάτων έχει φτάσει στους 33.888 (!!). Όχι. Απλά όχι. Δεν Είμαστε Ευρώπη. Είμαστε ένα μείγμα κομπλεξικών υπανθρώπων ( πλειοψηφία). Τέρμα Βαλκάνιων όπου η λέξη αλληλεγγύη δεν υπάρχει...Το είδαμε εξάλλου με τα μνημόνια. Τι κάνουμε; Διαιωνίζουμε έναν ανύπαρκτο δράκο προκειμένου είτε να αποπροσανατολίσουμε, είτε να κάμψουμε τα διαχρονικά μας υπαρξιακά ζητήματα που μας ταλανίζουν. «Ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης για όλους, η υγεία σας δεν πρέπει ποτέ να εξαρτάται από το πορτοφόλι σας», έγραφε ένα μεγάλο πράσινο πανό, καθώς χιλιάδες διαδηλωτές φώναζαν «ένα δημόσιο σύστημα υγείας!».


3 σχόλια:

  1. Δεν μπορεί αυτός ο λαός. Δεν μπορεί...μόνο να φορά μαύρα ξέρει, να κλαίγεται, να μιλά για αρχαία Ελλάδα και να βολεύεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να τρέχει στους μαραθώνιους για το θεαθήναι...

      peri

      Διαγραφή
  2. Αρτο και θεάματα θέλει ο έχων περίσσεια αυτογνωσία και παιδεία νεοέλληνας Περι, και μετά αναμένουμε να σηκωθεί για την ανατροπή, προσοχή μην σκίσει κανένα καλσόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα γίνει; Μας γ@μ@νε καθημερινά! Ο εθνικός ακρωτηριασμός είναι σε πλήρη εξέλιξη! Και "πατριώτης" πρωθυπουργός να εκλεγεί μετά από ένα ή δύο χρόνια στην Ελλάδα, θα βρει παντού νάρκες! Δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε!

  Η Ελλάδα λόγω πρωτοφανούς πολιτικής διαφθοράς, έχει ξεπεράσει προ πολλού το σημείο επαναφοράς στην κανονικότητα. Ο Μητσοτάκης είναι ο κρ...