peri majestic the real

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ένα απαίσιο καθεστώς τρόμου!


 Οι αστυνομικοί δηλαδή πληρώνονται για να ικανοποιούν την φαντασίωση της κάθε κοπελίτσας εν ώρα υπηρεσίας;

Και τους ενοχλεί το ανώνυμο φλερτ στο διαδίκτυο; Με αφορμή ένα χυδαίο κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας βρώμισαν και βρωμίζουν τούς πάντες και οι κατηγορούμενοι ως βιαστές αστυνομικοί ικανοποιούν φαντασιώσεις;

Και κάτι ακόμη..

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος ενός εκ των δύο αστυνομικών , ο οποίος αρχικά τόνισε πως το υπόγειο στο οποίο συνευρέθηκαν οι ένστολοι με την 19χρονη "δεν ανήκει στο αστυνομικό τμήμα....." Πού σημαίνει..? πώς ευθύνεται ο ιδιοκτήτης πού έφτιαξε τό υπόγειο..! Γιά όποιον δεν κατάλαβε.., σέ ξένο υπόγειο , μπορούν να εκπληρώνουν την φαντασίωση κάθε κοπέλας χωρίς καμία επίπτωση οί αστυνομικοί;; Τι είναι αυτά;; 

Και τους ενοχλεί ο ανώνυμος αυνανισμός στο ίντερνετ πληκτρολογώντας βλακείες;  Γιατί εδώ και καιρό έχουνε προκαλέσει τρόμο στην κοινωνία με αφορμή τον χυδαίο νεοδημοκράτη. Για εκατοντάδες ελληνόπουλα παιδεραστές διαβάζουμε και ακούμε... Όποιος μπαίνει σε διάφορες ανώνυμες και απρόσωπες εφαρμογές της πλάκας θεωρείται ύποπτος...αν είναι τρολ η χαβαλές τύπος μπορεί και να βρει και κανένα μπελά...να καταστραφεί εντελώς..

Τρομερά πράγματα...

3 σχόλια:

  1. Είδε κανείς φώτο με τους αστυνομικούς? μιλάμε για κράτος μαφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια εκείνος ο αντιπρόεδρος του του δικαστικού (αυτός με τις κοκες και τους ανηλίκους) είναι μέσα η έξω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουν να βγάλουν τα ελληνόπουλα παιδεραστές και ανώμαλα. Πρώτα ξεκινά ως είδηση από την εφημερίδα του χοντρού. Μετά ακολουθούν άλλα δικά τους σαιτς και μετά οι δήθεν πατριώτες δημoσιογράφοι. Οι πονόψυχοι τάχα μου που αντιδρούν στην αδικία.

    Μετά την σκυτάλη σε χρόνο ρεκόρ την παίρνει ο σκαι και το mega.

    Κάτι περιθωριακά στοιχεία τα έχουν ως πρώτη μεγάλη είδηση για να ρημάξουν τον ψυχισμό του λαού. Τι φωνάζετε για την ακρίβεια και την φτώχεια των μνημονίων? Δεν βλέπεται ότι η ελλάδα αποτελείται από σκληρούς παιδεραστές? Το φάντασμα της ανωμαλίας πλανάται πάνω από την Ελλάδα...χτύπησαν ύπουλα τα νεανικά chat γιατί είναι ανώνυμες εφαρμογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Κανείς δεν έχει την όρεξη να αποκαλυφθεί. Εκεί στηρίζετε το καθεστώς. Εκεί χτυπά πετώντας λάσπη. 200, 500, 600, 800 ανώμαλοι και ότι αριθμό θέλουν βάζουν. Κανείς δεν τους διαψεύδει. Αποκαλύπτεται ένα οργανωμένο καθεστώς τυράννων. Αυτό δεν θα γινόταν ποτέ στο Instagram γιατί εκεί δίνεις πραγματικά στοιχεία μέχρι και κινητό. Τα ίδια και στο Facebook.

    Οι αστυνομικοί είναι αστυνομικοί. Έχουν δύναμη και είναι σε θέση να μας εξουσιάζουν. Οι Δικηγόροι ζούνε από τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί συντηρούν και προσέχουν τους πολιτικούς..
    .
    Οι λέξεις μου δεν έχουν πικρία αλλά απογοήτευση. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να αφεθούν να καταστραφούν. Τα νιάτα είναι το μέλλον.

    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...