peri majestic the real

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό θα γίνει το θερμό ή με κάποιο κορόιδο; Προς το παρόν ξεπουλιέται η χώρα...

 


2 σχόλια:

  1. https://www.pronews.gr/athlitismos/i-ellada-apoxaireta-to-champions-league/

    Το πολυδιαφημισμένο άθλημα, ο "βασιλιάς" των σπορ, είναι γυμνός.
    Οι "χρυσές" μεταγραφές δεν μπορούν να νικήσουν το "αήττητο πεζικό" της παρακμής και της σαπίλες, στον τόπο που, δημοκρατία, αξιοκρατία, ευνομία, αξιοπρέπεια, παιδεία, έχουν μεταναστεύσει σε άλλες σφαίρες ύπαρξης.
    Είναι η εικόνα της κοινωνίας, του "σκέπτεσθαι", του τι αισθανόμαστε.
    Στον τόπο, που Καλημέρα, σημαίνει ανταποδοτικό πλήγμα μίσους στον συνάνθρωπο, γιατί πολύ απλά δεν έχει καμμιά δόση αλήθειας.
    Στην χώρα γκράν-γκινιόλ, με κυβέρνηση πολυόμματων τεράτων και κατοίκων ψυχικά αρρώστων.
    Σε κράτος-παράρτημα της Κολομβίας, ο Μαρσέλλο δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να εισπράττει το μηνιάτικο και να μην μιλάει καθόλου.
    Κανείς δεν σηκώνει το κεφάλι του, σε κράτος Κόζα-Νόστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μανκο, πάλι έγραψες όμως να μην σε απογοητεύσω αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω, πόσο αλήθεια απάνθρωπη και κυνική είναι η πραγματικότητα που μας έβαλαν να ζούμε, θα μου πέις εύλογα και τι να γίνει, αφού ο νεοέλληνας, νεοραγιάς περιμένει θερμό με τηνΤουρκία να βγάλει τα σπαθιά και τα ντουφέκια απο τα σεντούκια να αντισταθεί προκειμένου να φυλάξει θερμοπύλες και να δώσει άφεση αμαρτιών στο αμαρτωλό σύστημα. Τι βλέπουμε γύρω μας και κάνουμε ότι δεν μας αφορά, δεν μας ενδιαφέρει, ότι μάλλον πρόκειται για ψευδαίσθηση, βλέπουμε τον ανθό δλδ τους ΝΕΟΥΣ, γεμάτους ανασφάλεια,φοβίες, αρνητισμό, θυμό , απέχθεια για όλους και για όλα που τους περισφίγγουν και τους αφαιρούν την ανάσα, την προοπτική να ζήσουν αξιοπρεπώς, θαρρείς και ένα κύμα απαισιοδοξίας να τους έχει καταπιεί, όμως νομίζω ότι δεν ειναι απαισιόδοξοι, αλλά αντίθετα, έχουν καθαρό βλέμμα προφανώς πιό καθαρό από εμάς τους γυρίσαντες την βιολογική κλεψύθρα που ζούμε στην κοσμάρα μας επί του καναΠΕΟΥς,, εχουν τόσο καθαρό βλέμμα που δεν μπορούν να εμπιστευθούν την πολιτεία αλλά και την ίδια την κοινωνία, αφού έχουν ξεκαθαρισμένο ότι οι στόχοι τους δεν συμβαδίζουν με τους στόχους που θέτει η πολιτεία. Δλδ Περι και Μανκο και λοιποί, τείνω να αποδεχθώ ότι μέσα στην σημερινή ζοφερή πραγματικότητα της παράνοιας και της ιδιοτέλειας,αισιόδοξος είναι ο κακώς πληροφορημένος απαισιόδοξος,απλά οι νέοι νομίζω δεν ανέχονται πια την επικρατούσα αιωρούμενη βλακωδία. Αν θεωρήσουμε αποτυχημένη την νέα γενιά, υπαρχει βέβαια και μια μερίδα νέων που ακολουθούν ατραπούς χωρίς διέξοδο, αλλά η πλειονότητα αντιλαμβάνεται τα τεκταινόμενα, εγείρονται ενάντια στην βαρβαρότητα και τον σκοταδισμό, είναι πασιφανές ότι το κατεστημένο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας, δεν επιθυμεί να σηκώσουν κεφάλι αμφισβήτησης οι νέοι, διότι γνωρίζουν ότι μετά δεν μαζεύονται και όντως τότε υπάρχει πρόβλημα. Πρεπει όμως να είναι κανείς κοντά στους νέους για να αντιληφθεί τους μεγάλους προβληματισμούς τους, να νιώσει τις αγωνίες τους, να κατανοήσει τις φοβίες τους, ίσως τότε πάψει να επαναπαύεται στην τάχα σύγκρουση των γενεών, στην ώριμη αδράνειά του, στην περίφημη απαξίωσή του πρός τους νέους, αλήθεια έχουμε σκεφθεί τι θα κάναμε χωρίς αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή