peri majestic the real

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ αποκάλυψε σχεδιασμούς, οι οποίοι επί αιώνες ήταν επτασφράγιστα μυστικά....σαν να έσπασε ένα παλιό και σκουριασμένο καρφί , το οποίο κρατούσε έστω και οριακά ένα παραβάν που σκέπαζε ένα μυστικό σκηνικό.

 


https://traianou.gr/2022/10/revelation_keys.html
Ηχούν οι Σάλπιγγες της Αποκάλυψης !!!…
…Άνοιξαν οι «Πύλες τής Κολάσεως» !!!
Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει τον…
…«Κάτω Κόσμο» !!!
.......Με αυτά τα «κλειδιά» είναι «κλειδωμένες» ΟΛΕΣ οι Ιερές Γραφές που δόθηκαν στα ελληνικά —και άρα και τα Ομηρικά Έπη—. Τα πάντα λειτουργούν με τον τρόπο αυτόν.
Τι περιμένουν όλοι οι λαοί σήμερα;
…Αυτόν που θα δώσει ΤΕΛΟΣ στα πάντα
…Αυτόν, που τον Θεό Τον έχει καί Πατέρα καί Μητέρα
…Αυτόν, που από τον Πατέρα Του έχει γονίδια «όφεως» και από τη Μητέρα Του γονίδια «αετού»
…Αυτόν,ο οποίος θα τιμωρήσει εκείνους που ευθύνονται για τα δεινά τής ανθρωπότητας.
ΟΛΟΙ οι πιστοί ΟΛΩΝ των θρησκειών περιμένουν ένα υποτίθεται «διαφορετικό» πρόσωπο, που όμως τα «κλειδιά» μάς λένε πως είναι το ίδιο…
Οι Χριστιανοί περιμένουν το Τρίτο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, που είναι το «Άγιο Πνεύμα»
…Οι Ιουδαίοι περιμένουν τον «Μεσσία»
…Οι Ρωμαίοι τον «Πολυδεύκη»
…Οι Έλληνες τον «Οδυσσέα»
…Η Τρίτη Ρώμη τον «Μέγα Δράκοντα»
…Η Ρώμη τον «Αυτοκράτορά»της
…Οι Μυκήνες τον «Ορέστη»
…Οι οπαδοί τής Νέας Εποχής τον «Υδροχόο».
Ακόμα και οι άλλες θρησκείες τον Ίδιο περιμένουν
…Οι Ινδουιστές των Ιερών Αγελάδων περιμένουν τον «Ταυροκέφαλο»
…Οι Βουδιστές Κινέζοι περιμένουν τον «Δράκοντα» με τα δώρα …Οι Σιντοϊστές περιμένουν τον υιό τής Γυναίκας Αματεράσου, της οποίας το όνομα σημαίνει «Γυναίκα που λάμπει στον Ουρανό» και σύμφωνα με τις Ιερές Γραφές είχε κρυφτεί στη Γη και χάθηκε το φως.
Οι Ισλαμιστές τέλος περιμένουν τη νίκη των Ρωμαίων ή Ρουμ ,που δίνει χαρά στον Αλλάχ…
Οι ΠΑΝΤΕΣ περιμένουν αυτόν, που ο Αλέξανδρος, ως Μέγας Δράκων, όρισε ως «Κράτιστο».
Όλοι περιμένουν τον Ίδιο …Τον πιο ισχυρό …Τον ευεργέτη τής ανθρωπότητας …Τον Πάνσοφο, που θα εξηγήσει ΟΛΑ τα Μυστήρια,τα οποία βοήθησαν την ανθρωπότητα να προοδεύσει στη δύσκολη πορεία της …Τον Μεγιστάνα,ο οποίος θα μοιράσει στους ανθρώπους πλούτη.
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.....
διαβάστε όλή την συνέχεια...
Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει Περι και έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα με εντατικούς ρυθμούς της ιστορίας, ενδεχομένως γιατί είμαι απο τους αθεράπευτα ρομαντικούς που ακόμα πιστεύουν οτι τα ιστορικά δεδομένα επανέρχονται ως υπνοβάτες για να μας αποδεικνύουν ότι η ιστορία αφ ενός επαναλαμβάνεται και αφ εττέρου όσοι λαοι ξεχνούν την ιστορία τους κάποια στιγμή θα απωλέσουν και την ταυτότητά τους. Η σύμπτωση είναι μια από τις μεγάλες ειρωνείες της ιστορίας, καθώς μέσα σε λίγους μήνες αποδυναμώνεται το αφήγημα που θέλει την Γερμανία να επανέρχεται οριστικά στην διατλαντική κανονικότητα δλδ με την οριστική διασύνδεση με το διαχρονικό της αφεντικό τις ΗΠΑ,ύστερα από την απαλλαγή από την ενεργειακή της εξάρτηση από την Ρωσία.Προφανώς Περι αν τελικά το Βερολίνο υποκύψει πλήρως στις πιέσεις των ΗΠΑ, και μετά το βραχυκύκλωμα που οσονούπω τον χειμώνα που είναι πρό των πυλών έρχεται για τους γερμανούς, αν η Γερμανία συρρικνώσει και τις οικονομικές της σχέσεις με την Κίνα που αποτελεί για το νέο στρατηγικό δόγμα των ΗΠΑ ως βασικού εχθρού μαζί με την Ρωσία,τότε το με ξένες πλάτες γερμανικό θαύμα, θα αποτελεί ένα κεφάλαιο του παρελθόντος., Και να τι θυμήθηκα Περι απο την ιστορία,όταν πλησίαζε το τέλος τουΒ παγκόσμιου πολέμου,ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρούσβελτ,έλαβε δύο εισηγήσεις συμβούλων του για το μέλλον της Γερμανίας. Η πρώτη υποστήριζε την ταχεία ανασυγκρότηση καθώς η Δυτική Γερμανία, θα ήταν η χώρα πρώτης γραμμής απέναντι στην σοβιετική απειλή και η δεύτερη εισήγηση ήθελε την πλήρη αποβιομηχάνιση της Γερμανίας και την μετατροπή της σε μια χώρα αγροτική με ποιμενικό χαρακτήρα.Η δεύτερη εισήγηση έμεινε γνωστή ως σχέδιο Μοργεντάου και απερίφθη γιατί ήταν σχέδιο που ζητούσε ο Σταλιν δλδ η Γερμανία ως ηττημένη να μην σηκώσει ποτέ κεφάλι.Για λίγο κλείνοντας τα μάτια φαντασιώθηκα τι ωραία σήμερα θα ήταν η Γερμανία να είναι μια χώρα που θα είχε ως εθνικό ύμνο το άσμα ροβόλατα ροβόλατα τα γίδια και τα πρόβατα, μια χώρα με καταπράσινες πεδιαδες με γιδοπρόβατα με όντως γερμανικούς ποιμενικούς σκύλους, γερμανούς ντελικάτους μαλλιαρούς καθαρούς ως φυλή τσοπαναραίους, ήσυχους χωρίς στρατεύματα που θα εκλιπαρούσαν για οποιαδήποτε βοήθεια , αλλά δυστυχώς το σχέδιο Μοργκεντάου περιφέρεται απλά ως φάντασμα, αφου η ιδέα του Στάλιν δεν εισακούσθη από τον Ρούσβελτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περι όταν ξαναδιαβάζω το σχόλιό μου , προσπαθώντας να εντοπίσω νοητικές αστοχίες και ενδεχομένως λόγω κεκτημενης πληκτρολογικής ταχύτητας καραμπινάτους ορθογραφικούς νεολογισμούς, πέφτω στον επίλογο , όντως σκέψου να δέχονταν ο Ρούσβελτ το σχέδιο Μορντεγαου δλδ την άποψη του Στάλιν για δημιουργία μιας ποιμενικού τύπου αγροτικής χώρας της Γερμανίας, αφού ήταν υπαίτια για δυο παγκόσμιους πολέμους και μια λαίλαπα της οικονομικής κρίσης του 2010 . που άναγκασε σε φτωχοποίηση την χώρα μας, προκειμένου με τα χρήματα του ταλαίπωρου ελληνάκου να σωθούν οι γερμανικές τράπεζες μέσω του μηχανισμού ανακεφαλαιοποίησης, και τι κατέβασε πρός επίρρωση των ανωτέρω η κούτρα μου, εθνικός γερμανικός ύμνος ροβόλατα ροβόλατα ,γιδοπρόβατα,γερμανικοί ποιμενικοί, και το κερασάκι καθαροί ως φυλή γερμανοί ντελικάτοι τσοπαναραίοι και προφανώς μαλλιαροί για την αντιμετώπιση του επερχόμενου ψύχους, αλλά δυστυχώς ήταν μια φαντασίωση και επανήλθα στην πραγματικότητα ανοίγοντας την TV βλέποντας τον καγκελάριο στην Αθήνα, κάνω λάθος αλλά για το πάγιο αίτημα για τις επανορθώσεις και τις γερμανικές αποζημιώσεις που θα έλυνε το δημόσιο χρέος και θα απελευθέρωνε τον Ελληνα , δεν ακουσα τίποτε, αυτοί είμαστε και μετά ονειροβατούμε ότι πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικά μας θάναι, δεν γαμ,,,,στε να ασπρίσουμε γιατί μόνο έτσι θα ΄δούμε ασπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...