peri majestic the real

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Σκληρά, ακραία, χωρίς ανάσα, σχεδόν δικτατορικά η πραγματικότητα σε προσπερνά!!

 


Mια άποψη...

Τι συμβαίνει; Γιατί όλα αυτά; Κλείστε τις τσόντες στο ίντερνετ. Περιορίστε την ελεύθερη προστυχιά. Πριν χρόνια ειδική επιτροπή γονέων και κηδεμόνων συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον τότε πρόεδρο της Ε.Ε Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο με θέμα το πορνό στο ίντερνετ. Η επιτροπή ήθελε να υπάρξει ένας περιορισμός. Να μπορεί κάποιος αν θέλει να βλέπει porno να πληρώνει μηνιαία σύμβαση με ταυτότητα. Επίσης, να υπάρξει ειδική μέριμνα, ένας έλεγχος για τα social media. Ο Μπαρόζο αρνήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.!!! μιας και αυτό είναι "αντίθετο" προς τις αρχές και τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

... στην Ινδία καθημερινά έχουνε εκατοντάδες βιασμούς. Νούμερο 1 αιτία είναι τό ίντερνετ. Τα βιντεάκια στα κινητά αχρηστεύονται αν περιοριστεί η αθλιότητα στο ίντερνετ. Καταστρέφονται άνθρωποι καθημερινά και είναι κρίμα. Παρεξηγούνται άνθρωποι χωρίς λόγο...επειδή τόλμησαν να μπουν σε μια εφαρμογή για λίγο φλερτ μην γνωρίζοντας την ζούγκλα που υπάρχει...

8 σχόλια:

  1. Μήν βιάζεσαι αγόρι μου...Έτρεξες και πρίν από αυτούς που το σχεδίασαν..\σύντομα θα δείς γιά ποιόν λόγο βλέπουμε και ακούμε για όλα τούτα τα "έκφυλα" και τα ευτράπελα..Ολα θα τα περιορίσουν,όλα θα τα ελέγξουν ,όχι όμως όπως το εννοείς εσύ. Γιατί νομίζεις πώς "παιζει" τόσο τα "μέσα κοινωνικής δικτύωσης"??Οι "ελεγκτές" του και το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή ? Με ποιά αφορμή? Μα με την παιδοφιλία και την διαστροφή.Πώς θα σου το έριχναν δλδ ,δίχως να αντιδράσεις?? Μα για το "καλό" σου,και το "καλό" του συνόλου.
    Το πείραμα έπιασε με τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ τα υπόλοιπα έρχοντε μόνα τους.. Μόνο να ζήσουμε και ευνουχισμό,και να πέσει το γέλιο τής αρκούδας,όταν θα τρέχουν όλοι εθελοντικά και προληπτικά..\Βρέ τι ζούμε!! Μόνοι μας να ζητάμε ότι τους βοηθάει να μας μαντρώσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια άποψη έγραψα...μου είχε μείνει η επίσκεψη της επιτροπής στα γραφεία της Ε.Ε και το κατέθεσα. Δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις. Πουλάνε τρόμο παντού.

      peri

      Διαγραφή
  2. Γιατί ρέ φίλε ήταν αδύνατον να φωνάξει "βοήθεια" αστυνομία? Τι είναι δλδ όλη η αστυνομία? Ενα καυλωμένο μπουλούκι? Τι είμαστε ρε φίλε εμείς οι Ελληνες?? Χρυσαυγίτες,τριχωτοί καυλωμένοι,διεφθαρμένοι,προαγωγοί τεμπελχανάδες χασικλίδες?? Δεν πάτε στο διάολο λέμε όλοι.
    "Ακολουθήτε" τούς βρωμύλους στο να μας "δείχνουν" λες και είμαστε των σπηλαίων!?? Τόσες αυτοκτονίες μήπως έγιναν τελικά γιατί ήταν ναρκομανείς? Οχι ευαισθητοι και σε απόγνωση! ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ
    ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΚΟΨΕΙ" ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΓΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΕ..
    ΜΙΣΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΥΤΑΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ, ΜΑΣ "ΣΠΑΝΕ" ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ..ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.Τι ειμαστε εδω μεσα δλδ ΜΕΞΙΚΟ και μεξικανοι που τα ξύνουμε και πιστολιζουμε ακόμα και τις παυλουκοσιές? Η μεθυσμενοι απο τις τεκίλες και τις κοκαίνες.. Ελα σοβαρευτείτε επιτέλους/ Υπάρχουν βλάκες ..ναι..Υπάρχουν εκφυλοι.. ναι..Υπάρχουν αλκοολικοί.. ναί ,και χασικλιδες ναι,,και ανηθικοι.. ναι.. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.. Υπάρχουν όμως και άλλοι.Νοικοκυραίοι τίμιοι,μετρημένοι..ηθικοί..
    Τελικα μετά του Πάγκαλου το "μαζι τα φάγαμε" ,,ήρθε του Μιτσοτακη το "μαζι γαμιωμασταν"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ρίξουν λάσπη σε όλους. Εδώ τα έβαλαν με τα διάφορα ανώνυμα chat. Παιδιά μας κυβερνά μαφία. Θέλουν να λερώσουν την νεολαία της Ελλάδας ως κάτι το ανώμαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα στον "βούρκο" μας έχουν ρίξει. Μας περιγράφουν λές και είμαστε ζώα. Παίρνουν πέντε ζώα ,από 'κάτω" και μας πασαλίφουν" με τις κοπριές τους. Τα νέα παιδιά δέν έχουν μέλλον δέν έχουν ελπίδα.Σε κανέναν δέν έκανε εντύπωση ότι οι βιαστές-παιδόφιλοι,είναι εκείνης της ηλικίας? Ποιός τριαντάρης η σαραντάρης θα πηγαίνε με ανήλικα? Κάποιος άρρωστος και σκουπίδι! Τί είναι τα παιδιά μας ,τί είναι τα νειάτα αυτής της χώρας? "Αρρωστα" γιά αυτούς! Πού πρέπει να συναινέσουμε όλοι να τα ευνουχίσουμε. "Μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά". Αυτό είναι το κόλπο τους.Θυμίσου ,ΚΑΝΕΙΣ από τους "επώνυμους" πολιτικάντηδες η τής συμμορίας δέν θα "είναι εμπλεκόμενος". Τον ηλίθιο "τράβηξαν" ,από τό συνάφι τους τον πιό άσχετο και βλάκα, Πάντα κάτι τέτοιους τους χρειάζοντε για αυτές τις ώρες. Να τους κάψουν η κάποιες φορές να γελάνε μαζί τους. Τί τούς κόστησε? Τί έχασαν ? Εναν ανόητο που στην γειτονιά του παρίστανε το "στέλεχος"! Εβγαζε φωτογραφίες,έκανε τραπέζια,και πίστεψε ο βλάκας πώς είναι τής οικογένειας" των "εκλεκτών" και τών "σημαντικών".. Στο χωριό ,στην γειτονιά του "έδειχνε" και αυτός "σπουδαίος".Πίσω από την "εικόνα¨ πού μπόρεσε να φτιάξει έκρυψε την αρρώστια του. Τον έσφαξαν γιά να σωθούν όλοι τους. Πρώτη φορά το βλέπουμε? Κέρδος μεγάλο έχουνε μέσα από αυτό. Μιά ολόκληρη γενιά την θάβουνε στις λάσπες του,εν λόγω,και τών άρρωστων φίλων του.Και από την "άλλη" άνοιξε τέτοιο θέμα,για να μην καούν όλοι οι άρρωστοι που είναι τής "οικογένειας των "αριστοκρατών" θα φιμώσουν και τα σόσιαλ,γιά να "ελέγχουν" την ΑΝΟΜΙΑ! Οι άνομοι,θα ρυθμίζουν την ΑΝΟΜΙΑ. Μιλάμε γιά ΤΡΕΛΑ..
    Η Μαρκέλα,ο κολωνός,η "κυρία" μέσα στο αστυνομικό τμήμα.. ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ. Ο κόσμος πεινάει κρυώνει ,είναι απογοητευμένος και ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ και προσπαθούν να πείσουν πώς το μόνο που σκεφτεται ειναι η ψωλή του. Για τέτοιο "κτήνος" μιλάνε...Αυτός ο "πόνος" τους έπιασε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=zXY2DFqMo4E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ γαμήση παίφτει και θα πηγαίνω τοίχο τοίχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανώς εγκλήματα ήθους υπήρχαν και θα υπαρχουν , δυστυχώς ζούμε σε μια αθλια κοινωνία, παιδιά εκτεθειμένα στην αρένα του θεάματος, στον στιγματισμό, στις ανεπάρκειες του συστήματος εξουσίας. Ο βιασμός ενός παιδιού συνεχίζεται επι της οθόνης,ξαναβιώνεται μέσα σε ένα πλαίσιο κανιβαλισμού και ανθρωποφαγίας. Υπάρχει Περι διαχρονικό έλλειμα στις κοινωνικές υπηρεσίες, στην παρεχόμενη εκπαίδευση, στα πρότυπα που το μπουρδέλο που λέγεται TV προτείνει με ένα έμμεσο τρόπο. Θλιβομαι απλά σαν έλληνας όταν βλέπω την φωτο του παιδόφιλου παιδοβιαστή, μπροστά στην ελληνική σημαία , δίπλα στον σταυρό που θυμιζει το πατρίς , θρησκέια και αντι της οικογένειας μπαινει η διαστροφή. Όλα τα υπόλοιπα που διαβάζω με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...