peri majestic the real

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Aφού κατέστρεψαν με δόλο το παρόν και το μέλλον χιλιάδων νέων ανθρώπων με τα μνημόνια, με σκοπό να πλουτίσουν οι ίδιοι και οι φίλοι τους, αφού ρήμαξαν με αλαζονεία τις ζωές χιλιάδων πολιτών στα νοσοκομεία, μοιράζοντας το κρατικό χρήμα σε κολλητούς, τώρα πολεμούν 18χρονους Ρώσους....τα Ελληνικά BMP-1 βρίσκονται στην Ουκρανία. Δείτε το Video με την Ελληνική σημαία πάνω τους. Μια επικίνδυνη συμμορία κομμάτων που δεν σταματά πουθενά..... Μια επικίνδυνη συμμορία άκαρδων ανθρώπων. Ο βόθρος της μεταπολίτευσης αφήνει παντού νεκρούς!!


4 σχόλια:

  1. μπήκαμε σε έναν πολεμο που δεν μας αφορά. δολοφονούνται Ρώσοι με δικά μας όπλα ενώ δεν μας έχουν πειράξει σε τίποτα απολύτως. ρε μαλάκες ελληνες είδατε κανενα προσφυγικο σωματείο να βγάζει καμια ανακοίνωση? η ελλαδα της προσφυγιάς μας λένε και κλαίνε στα κανάλια του Μητσοτάκη και σε διάφορες πολιτιστικές εκδήλωσεις οπου πέφτει χρημα. Που ειναι όλοι αυτοι ρε να διαμαρτυρηθούν? Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Βγήκε και η άλλη η αχάριστη Πόντια της προσφυγιάς που περνά εμπόδια να μας πει ότι δεν τις αρέσει η ελλάδα. Αγαπά Αμερική και κολοράντο. Δεν θελει παιδιά αλλά σκυλιά. Αυτοί είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι Ρώσοι θα μας δώσουν την Πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κόντρα στην καταπίεση, την πουστια, την προπαγάνδα και την κοροιδια δολοφονούμε παιδιά χωρίς λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περι ας πούμε και κάποιες αλήθειες για το πρόσφατο κομβικό γεγονός, της ντε φάκτο απόφασης προσάρτησης στην Ρωσία,και μέσα από συνεχείς βομβαρδισμούς, δολοφονίες και σαμποτάζ εκ μέρους των Ουκρανών, τεσσάρων ρωσόφωνων πρώην ουκρανικών επαρχιών. Η συλλογική δύση αρνείται κατηγορηματικά την νομιμότητα των δημοψηφισμάτων, αλλά όπως έδειξε και το προηγούμενο της Κριμαίας, ,για ντουφεκιές στον αέρα πρόκειται, αφου η άρνηση ελάχιστη πρακτική αξία έχει.Για την ακρίβεια τα δημοψηφίσματα,έχουν την ίδια νομιμότητα που έχει το αμερικανοκίνητο ακροδεξιό και πολεμοχαρές ουκρανικό καθεστώς που προέκυψε το 2014 από το στημένο και αιματοβαμμένο πραξικόπημα της πλατείας Μαϊντάν , δλδ καμία. Γιυτό όρισμενοι να διαβάζουν καλα΄τα γεγονότα , στον κατάλληλο χρόνο και με τις κατάλληλες διασταυρώσεις πρίν βγ'άλουν ασφαλή και ουχί ανασφαλή συμπεράσματα, θυμάμαι κάποιοι να επιχαίρουν με τα γεγονότα της πλατείας Μαιντάν , που δυστυχώς σήμερα αντιλαμβανόμαστε το τι ακριβώς συνέβη, αν και θα ΄επρεπε να γνωρίζουμε ότι πίσω από κάθε υποτίθεται κινηματικές διαδικασίες πχ Μαιντάν, κίτρινα γιλέκα, ιρανικές μαντήλες και έπεται συνέχεια βρίσκεται πάντα ο αμερικανικός παράγοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...Συνταξιούχοι του Δημοσίου...βολεμένοι...κρατικοδίαιτοι. Εσύ; 6ήμερη απασχόληση και 16ωρο ψάχνοντας την μεγάλη φυγή ( Γενοκτονία). Η Ελλάδα αντικρίζει το ιστορικό της τέλος!

  Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βό...