peri majestic the real

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Η μεγάλη ανατριχίλα. Διαγραφή από το Ψηφιακό Μητρώο ΟΑΕΔ και στέρηση δικαιώματος επανεγγραφής για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών αν ο άνεργος αρνηθεί δουλειά. ....Σε περίπτωση δεύτερης παράβασης, εντός δώδεκα (12) μηνών, χάνει το δικαίωμα επανεγγραφής στο Ψηφιακό Μητρώο του ΟΑΕΔ για δύο (2) έτη.....Επιδόματα και χρηματικές παροχές που έχουν καταβληθεί σε μία τέτοια περίπτωση αναζητούνται ως αχρεωστήτως καταβληθείσες και, με πράξη του Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α., επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο από πεντακόσια (500) έως δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ!!!! Όλα αυτά στον ΟΑΕΔ των κομματόσκυλων που μπήκαν με κλειστή φωτογραφική προκήρυξη επί Καραμανλή. Συμβασιούχοι του Σημίτη. Καταλάβατε; ..Οι άνεργοι είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας. Είναι το παιδί του γείτονα που δεν είχε τις μεγάλες ευκαιρίες στην εποχή των μνημονίων και όχι μόνο..... Καταστρέφουν ζωές με συνοπτικές διαδικασίες....Γιατί γίνεται αυτό; Γίνεται για να υπάρξει μαζική φυγή των ανέργων από τον ΟΑΕΔ. Θέλουν τα Ελληνόπουλα στο περιθώριο, στην φτωχοποίηση. Στην μεγάλη φυγή για το εξωτερικό. Όποιος μείνει και έχει πολλές απαιτήσεις γύρω από την ειδικότητά του ( συγκεκριμένη δουλειά) αρνούμενος άλλες δουλειές, θα έχει την τύχη με τα φοιτητικά δάνεια στις ΗΠΑ...θα έχει μπροστά του ένα δυσβάσταχτο χρέος να τον πνίγει για πάντα. Θα σέρνεται μια ζωή. Θα στοχοποιηθεί ως άεργος τεμπέλης. Αξίζει να μείνεις στον ΟΑΕΔ; Χειρότερη εξέλιξη δεν υπάρχει σαν κι αυτή για τους αφελείς που είχαν προσδοκίες. Είναι ένας μεγάλος τρόμος η Ελλάδα...ένα ανάθεμα.....

 


Καταλάβατε; Παντού τα νιάτα...τα προδομένα νιάτα...

6 σχόλια:

  1. ΤΟΤΕ ανέλαβε την εξουσία η επόμενη γενιά των Μητσοτάκηδων …Η τρίτη γενιά τής οικογένειας του Ελευθέριου Βενιζέλου. Ανέλαβε, για να επιβάλει στον λαό —και στο κράτος— το νέο διοικητικό μοντέλο για το μέλλον. Ανέλαβε, για να «φορτωθεί» και πάλι η Δεξιά έναν νέο «μουτζούρη» …Να «φορτωθεί» η ίδια την έναρξη της γκαουλάιτερ πολιτικής …Να αναλάβει αυτή να φαίνεται ότι υποτάσσεται στα ξένα αφεντικά …Να αναλάβει αυτή να υποτάξει —ακόμα και με τη βία— τον λαό στη νέα αυτή κατάσταση …Στην κατάσταση του: «σ’ όποιον δεν του αρέσει, φεύγει από τη χώρα». Περί αυτού πρόκειται. Ο Μητσοτάκης είναι ένας εθνικός ηγέτης περιορισμένης ευθύνης. Είναι ένας ηγέτης τής μεταμνημονιακής εποχής, ο οποίος λειτουργεί καθαρά ως Γκαουλάιτερ τού Βερολίνου. ΔΕΝ αποφασίζει ο ίδιος για τίποτε. Απλά εφαρμόζει με τον πιο σκληρό τρόπο τις αποφάσεις τού Βερολίνου …Στη Γερμανία σχεδιάζεται η «ελληνική» πολιτική και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απλά «εκτελεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσίπρας δρομολόγησε την Προδοσία των Πρεσπών, αλλά η Δεξιά θα πρέπει να δώσει «σάρκα και οστά» σ’ αυτήν τη συμφωνία, εφόσον η ίδια θα πρέπει να υπογράψει όλα τα Μνημόνια που προβλέπει η Συμφωνία και είναι στο σύνολό τους εκείνα που μονιμοποιούν την Προδοσία. Η συμφωνία τού Τσίπρα, δηλαδή, είναι «αέρας κοπανιστός». Την «επικύρωσή» της, η οποία απαιτεί και πάλι ενισχυμένη πλειοψηφία, θα τη «φορτωθεί» η Δεξιά. Για να μην αντιδράσει ο κόσμος τής πατριωτικής Δεξιάς και πάλι οι Βενιζελικοί επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους …Και πάλι ακολουθείται η γνωστή βενιζελική «συνταγή» τού διχαστικού αποπροσανατολισμού τού λαού, προκειμένου αυτός να μην αντιδράσει και σ’ αυτήν τη νέα προδοσία.

    Και πάλι επιχειρείται ο τεχνητός διχασμός, τον οποίο ξεκινούν οι ίδιοι προσωπικά …Ψεκασμένοι «απέναντι» σε κοινωνικά υπεύθυνους …«Τσιμπημένοι» εναντίον «ατσίμπητων» …Εμβολιασμένοι «απέναντι» σε ανεμβολίαστους …Τζαμπατζήδες «απέναντι» σε νοικοκυραίους. Ένας διχασμός, ο οποίος ξεκίνησε απ’ ευθείας από τον Μητσοτάκη. Αυτός ο διχασμός όσο γελοίος κι αν φαίνεται, τόσο επικίνδυνος είναι για την κοινωνία. Είναι πιο επικίνδυνος ακόμα κι απ’ τους ιδεολογικούς εκείνους διχασμούς, τους οποίους μας είχαν «φορτώσει» μέχρι τώρα μέσω των κομμουνιστών προβοκατόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κυβέρνηση της Απειλής & της Τρομοκρατίας. Η κυβέρνηση των παλιανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος δέν έχει υποστεί λοβοτομή,μπορεί να αντιληφθεί τά παραπάνω αποσπάσματα.
    Οί υπόλοιποι "θα ρίχνουν νερό στον μύλο τους",και θα γίνοντε, έτσι όπως τά έχουν σχεδιάσει..
    Μήν παλεύεις 'αλλο..
    Αργούμε. Οσο υπάρχουν "κυταρα" 'αρρωστα πνευματικά πού δέν αντιλαμβάνοντε το σχέδιο τους και παίζουν στό κόλπο τους (άθελα τους,λόγω μειωμένης αντίληψης,λόγω έλλειψης κατανόησης) τόσο παίρνουν χρόνο,και τόσο πιάνουμε ακόμα πιό κάτω.
    Όταν όλοι αντιληφθούν ,όταν συμφωνήσουμε μεταξύ μας, όταν σταματήσουν οι άσχετοι να κάνουν τήν πλάκα τους, όσο ο κάθε βλάκας δέν αντιλαμβάνεται τόν κίνδυνο και "παίζει",σημαίνει πώς ακόμα δέν την "άκουσε".Μόλις φθάσει στόν βλάκα ο πόνος τότε `αυτός θα σκάσει ..Τότε θα μπορέσει να ακούσει. Μέχρι να τον "τσούξει" θα μιλάει, Μόλις τον τσούξει θα σκάσει αναγκαστικά. Ο βλάκας γνωρίζει πώς δέν μπορεί να "γεννήσει" λύσεις. Το γνωρίζει πώς εάν χρειαστεί να κάνει κάτι μόνος του δέν μπορεί να τα καταφέρει. "Σπουδαίος" ειναι ο βλάκας εκ του αφαλούς.
    Στήν μάζα "χάνεται" ο λόγος του.. Στά δύσκολα σκάει γιατί με τα λόγια δέν σώζεσαι,ούτε σώζεις. Με τα λόγια "παριστάνεις¨,δέν είσαι.!
    Εχουν σχέδιο τρομερό. Εχουν στρατό ανίκητο.
    Η βλακεία είναι ο ανίκητος στρατός τους. Πάντα αυτούς χρησημοποιούσαν για στρατό τους.
    Μόλις συνειδητοποιήσουν οι βλάκες τον θανάσιμο κίνδυνο,θα ακούσεις μιά σιωπή! Τρομερή.! Τότε θα περιμένουν ΛΥΣΕΙΣ. Τότε θα ακούσουν αυτόν που πρέπει . Μέχρι τότε κανεις δεν μπορει να κανει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μην ξεχνατε, στην καλπη αποχη για να τους ακυρωσουμε.
    ΥΓ: Στη Βουλγαρια με 67% αποχη ο 1ος πανηγυρισε και σχηματισε κανονικα κυβερνηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλη η σημερινη βουλή είναι ελληνοφωνοι μισελληνες Εβραίοι σιωνιστες έφτιαξαν πανεπιστήμιο μεταναστευτικων σπουδών με τομείς νομικής Ιατρικής κ πολιτικης και τους έδωσαν ποηστοποιητικο μπολιασμου χωρίς φυσική παρουσία δηλαδή χωρίς μπόλι έβγαλαν νόμο να μπαίνουν οι αλλοδαποί σε ηψηλες θέσεις δημοσίων υπηρεσιών χάνουν τα σπίτια τους μετά από οικονομική ασφυξία στους Έλληνες απ τα λοκνταουν και ακόμα και αν δίνουν τα μισά στο δάνειο και τα δίνουν σε Αλβανους Βούλγαρους και Πακιστανους ο μητσοθαφτη τιπατακης είπε στο έβραικο λόμπι της Αμερικής πριν να βγει αν με βοηθήσετε να βγω θα συντριψω τον να τόσο τους Έλληνες δηλαδή ο σταλινακης είναι Εβραίος ήρθε η οικογένεια του από την Βενετία το 1200 κάτι και πήγαν στα Κύθηρα μετά Σύρο και τέλος Κρήτη ο Κων Μητσοτάκης ήταν δοσίλογος στους Γερμανούς το 40 κατά των Ελλήνων όταν έφυγαν οι Γερμανοί τα μισά Χανιά ήταν δικά του και το κακό είναι ότι και ο Βεν-ιν-ζέλος και ο παλιός Βενιζέλος που εξετιας του πάθαμε τη μικρασιατική καταστροφή οι Παπανδρέου ο Σημίτης ο Σαμαράς ο Τσιπρας ο Βαρούχ-φακής ο Μηταρατσι ο υπουργός μεταναστευτικης πολιτικης και όσοι δεν είναι Εβραίοι τους αγόρασαν με χρήματα και εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...