peri majestic the real

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

H Τρίτη Ρώμη «καίγεται» !!!…

 H Τρίτη Ρώμη «καίγεται» !!!…

…Ο Σιωνισμός «κατακρεουργεί»
το πιο ισχυρό κράτος τού Χριστιανισμού
και του «ελεύθερου Κόσμου» !!!...
…Το «σκότος» τού Σιωνισμού
απειλεί να «σκεπάσει» τις ΗΠΑ !!!...
…Ο θάνατος της βασίλισσας της Αγγλίας
οδηγεί στο ΤΕΛΟΣ !!!
γράφει Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Η «κοινωνική μηχανική» είναι το υπέρτατο «εργαλείο» τής εξουσίας στην επιδίωξή της να χειραγωγεί την ανθρώπινη κοινωνία …Ένα «πληκτρολόγιο», το οποίο της επιτρέπει να πατάει «κουμπιά» και να «παίζει» τα «τραγούδια» που θέλει …Μια «μαγκούρα», η οποία της επιτρέπει να «κατευθύνει» την κοινωνία εκεί όπου τη βολεύει σαν να ήταν έναν κοπάδι προβάτων. Αναμφισβήτητα οι Εβραίοι είναι οι καλύτεροι γνώστες τής «κοινωνικής μηχανικής»…Στην κυριολεξία αυτοί την επινόησαν. Μας το έχουν αποδείξει εδώ κι έναν αιώνα με τον πιο απόλυτο τρόπο, εφόσον αυτοί είναι οι συντάκτες τής «Βίβλου» τής «κοινωνικής μηχανικής»…

Οι συντάκτες τού απόλυτου εγχειριδίου τής χειραγώγησης της κοινωνίας, το οποίο—μέσω της εξουσίας, του χρήματος και της διαφθοράς που αυτό προκαλεί— οδηγεί στον εκφυλισμό τής κοινωνικής λειτουργίας …Οι συντάκτες των «Πρωτόκολλων των Σοφών τής Σιών»,οι οποίοι, με τη σημερινή τους «επιτυχία», μας το υπενθυμίζουν καθημερινά. Τελευταίο «κομμάτι», που είδαμε να «παίζεται» από τα «κουμπιά» τής «κοινωνικής μηχανικής», ήταν η περίπτωση του Κόβιντ. Είδαμε το πώς μέσα στις δημοκρατικές μας κοινωνίες προέκυψαν —ως δια «μαγείας»—φασιστικές υποχρεωτικότητες κι επινοήθηκαν νέοι εχθροί για τους «σωτήρες» τής κοινωνίας. Οι «ψεκασμένοι», οι «ανεύθυνοι», οι «νεοβάρβαροι» κλπ., είναι «γεννήματα» αυτής της «μηχανικής».

Η τεχνική αυτή είναι σχετικά απλή στην εφαρμογή της: Αυθαίρετα κάποιοι οικειοποιούνται το «σωστό» στρατόπεδο, ώστε να «κολλάνε» σε όλους όσους επιθυμούν την «ετικέτα» που τους βολεύει. Εξαπολύουν έναν «βομβαρδισμό» λεκτικών επιθέσεων, ο οποίος προκαλεί τον άνθρωπο …Ένα «παιχνίδι» κυρίως αυθαίρετων χαρακτηρισμών, το οποίο τρομάζει τον κόσμο και τον αναγκάζει ν’ αντιδράσει ανάλογα με τις προσωπικές του απόψεις. Πετάνε «λάσπη» στον «ανεμιστήρα» κι εκμεταλλεύονται τις συνέπειες. Μετά, εσύ είσαι αυτός που πρέπει ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι «ελέφαντας» και όχι εκείνος, ο οποίος αυθαίρετα σε υπέδειξε σαν τέτοιον. Περί αυτού πρόκειται…Έτσι λειτουργεί αυτή η «βιομηχανία» τής «ετικετοποίησης» των ανθρώπων, προκειμένου η εξουσία να εξασφαλίσει «ποίμνια» ομοϊδεατών εκεί όπου φυσιολογικά δεν θα είχε κανένα «έρεισμα». Αυτές τις «ετικέτες» βρίσκουν και χρησιμοποιούν οι αγράμματοι και οι άσχετοι οπαδοί-υπερασπιστές τής εξουσίας κι επαναλαμβάνουν την ίδια τακτική, νομίζοντας ότι μιλάνε με «επιχειρήματα» —έστω κι αν αυτά δεν τα γνωρίζουν—.«Προϊόντα» αυτής της «βιομηχανίας»-προπαγάνδας είναι όλοι οι χαρακτηρισμοί τού τύπου…«αντί-»…«Αντιφασίστας», «αντικομμουνιστής», «αντισιωνιστής», αλλά και χαρακτηρισμοί τού τύπου «-φοβικός» …«ομοφοβικός», «ξενοφοβικός»κλπ..
Όλα ξεκινάνε από ένα βασικό σχεδιαστικό μοντέλο,το οποίο λειτουργεί με δύο πόλους …
Διαβάστε την συνέχεια ....www. traianou. Gr https://bit.ly/3LxO3y4

5 σχόλια:

  1. Οποιος το διαβασει αυτο το αρθρο,_και να το κατανοησει_οχι απλα να αναγνωσει..Θα καταλαβει τι ετοιμαζουν στους Αμερικανους,διχως αυτοι να κουνηθουν απο τον καναπε!Με αλλα λογια θα συνειδητοποιησει,πως αυτες τις στιγμες οι ανθρωποτητα περιμενει κατι πολυ μεγαλο!Αυτο το μεγαλο λοιπον δεν γινεται να αποτραπει με λαθος κινησεις,ατιμων που δεν εχουν ιδεα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προδότης ο Τραμπ!! Ο γελοίος Τράμπ!! Ο δήθεν αδικημένος!! Κάτι σαν τον Κασιδιάρη που τον παίζουν τα βενιζελικά ΜΜΕ...

      peri

      Διαγραφή
  2. Παρακολουθώντας δελτίο ειδήσεων σε περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι, έμεινα στήλη άλατος ακουγοντας υποψήφιο βουλευτή να λέει με στόμφο -γιορτάζουμε σήμερα τα 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή- σκέφτηκα αν είναι να γιορτάζουμε και τις εθνικές καταστροφές ζήτω που καήκαμε, επομένως Περι λύθηκε και ο γρίφος δλδ ότι είμαστε το μοναδικό κράτος στον πλανήτη που εορτάζουμε την αρχή ενός πολέμου ή την αρχή του αγώνα για απελευθέρωση και όχι το τέλος, ακόμα και εκεί διαφέρουμε ως έθνος. Οπότε σκέφτηκα με αφορμή τα 100 χρόνια όχι γιορτής αλλά ημέρα αναστοχασμού κατά την γνώμη μου και προφανώς Περι έχω σχολιάσει πως συρθήκαμε και τελικά καταστραφήκαμε με την εκστρατεία στην Μ Ασία, αλλά είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχουν μονομερείς ευθύνες,ιδίως σε μεγάλα θέματα στα οποία εμπλέκονται και πολλοί διεθνείς ανταγωνιστικοί μηχανισμοί, Προφανέστατα έγιναν λάθη, λάθη ηγεσίας,στρατηγικής, λάθη αποφάσεων. Ομως τα μαθήματα και διδάγματα της ιστορίας ,μπορεί αν αξιολογηθούν ορθα και στο μέτρο που αναλογούν, να φωτίσουν το μέλλον , είναι η λέξη που κατα κόρον χρησιμοποιούν κάποιοι γράφοντας παρακαταθήκες, εχω την αίσθηση οτι πολλές φορές το παρελθόν δίνει μαθήματα στο μέλλον. Αλλά αναγκαία συνθήκη και προυπόθεση είναι να υπαρχει την δεδομένη στιγμή ισχυρή ηγεσία,με σωστή τακτική και στατηγική , που θα λάβει τις σωστές αποφάσεις. Η ηγεσία λοιπόν πρέπει να έχει όραμα για να μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει την κοινωνία, Το ζητούμενο σήμερα Περι που με προβληματίζει τα μάλλα, είναι έχουμε ηγεσίες με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά: διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις , που με βάζουν σε σκέψεις . Μακάρι εγώ να είμαι λαθεμένα επιφυλακτικός και να εκτιμώ λάθος.

    Δημήτρης Πύρρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ατόμων" ήθελα να γράψω,
    Τίποτα λοιπόν όπως διαφαίνεται δέν θα στραβώσει. Τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Κανένα λάθος,καμμιά παρόρμηση,καμμιά κίνηση δίχως γνώση. Γιατί προφανώς "ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ".
    Η Γνώση που έχει χαρίσει ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ είναι ανεκτίμητη. Βλέπουμε πλέον μέσω αυτής πράγματα ,πού όσο και να προσπαθούμε να διαδωσουμε και εμείς με την σειρά μας,δέν μπορούν να τα αντιληφθούν.
    Δείχνει πώς ΑΛΛΟΣ κινεί τά πράγματα. Εκείνος που μάς ¨λέει¨πώς έχει φτάσει εκείνη η ώρα του ΤΕΛΟΥΣ.
    Κάποιοι σίγουρα δέν μπορούν να αντιληφθούν (στο θέμα της ελισάβετ) εκείνη τήν ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    Αλλο σαν "βασίλισσα" της βρετανίας τι κληροδοτεί ,στον "διάδοχο της" Μπορεί να του κληροδοτήσει τα ανάκτορα το στέμα της Βρετανίας τα κοσμηματά της τούς σταυλους της.. τά άλογα της...
    Μόνον άν γνωρίζεις ,μέσω του Τριτομου έργου του ΥΔΡΟΧΟΟΥ τα της "αυτοκρατορίας" -Την "γέννηση",την "μετάλαξη της"σε ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ και τέλος τα δόγματα της Θρησκείας ,και τόν "εκάστοτε""αυτοκράτορα" της,μπορείς να καταλάβεις τι σηματοδοτεί ο θΆΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ σαν "αρχηγού χριστιανικού δόγματος" του τελευταίου της χριστιανικής αυτοκρατορίας (Προτεστάντες).Αυτό κανείς δεν το κληροδοτεί. Εκεί είναι το "κενό" της εξουσίας.
    Δέν μπορεί ο Κάρολος να παραστήσει τον Αυτοκράτορα. Τον Βασιλιά της Βρετανίας της Σουηδίας ,της ζιμπαμπουε ,μπορεί ,όχι όμως τον αυτοκράτορα,
    Τήν θέση του Αυτοκράτορα "διαγωνίζεται" κάποιος γιά να την έχει
    Όλα λοιπόν όσα βλέπουμε ,που μας δείχνουν είναι ανούσια... Η Ουσία είναι πίσω απο αυτό που μάς δείχνουν για να ξέρουμε..
    Ο "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ" είναι αυτή η στημένη φάση. Αυτός ο δήθεν πόλεμος,η δήθεν πανδημία,η "κρίση" .Μέσα από αυτήν την ¨κρίση"(που οι ίδιοι δημιούργησαν,) ο Νικητής ενοείται θα είναι αυτός που θα καταφέρει να βγεί αλώβητος η ενδυναμωμένος σε σχέση με τους άλλους που τους έχουν απο πρίν αποδυναμώσει.. Στημένο και θα χάσουν!
    Ας πούμε πάλι γιά την "χωρα τών Εσπερίδων" τον βΑΣΙΛΙΆ Ανταίο, τόν άθλο τού Ηρακλη. Αυτό ήταν κάτι που δέν είχε γίνει ,θα γινόταν. Ο 'νέος κόσμος' είναι το νησί τών Εσπερίδων,ο Ηρακλής πέρασε από τον ΚΑΥΚΑΣΟ. πριν φτάσει για να τον "συναντήσει"..Γιά δές περί,τήν "ίδια στιγμή",που βλέπουμε να " γίνοντε","παράξενα" σε αυτήν την Γεωγραφική πλευρα..Και ταυτόχρονα ο ΑΝΤΑΙΟΣ πόσο βλάκας ΉΤΑΝ τελικά..Ας "πιασουμε" τον μύθο ..Θα τα βρούμε όλα. Γιατί έγινε ότι έγινε και τί θα γίνει στήν συνέχεια.. Θα δούμε ΠΟΙΟΣ έρχεται .Ποιός θα επιβιώση γιά την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://traianou.gr/2021/03/h-epistrofh-ton-romion.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή